Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 63
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28251 φορές)
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:44:58 »

Και βέβαια έπρεπε να δεχθεί την αλλαγή με την προϋπόθεση φυσικά να μην έχουν γίνει κολλήσεις
    στα καλώδια του esc!!
    Αν του είπες, λέω αν, ότι το θέλεις το esc για ε/π και σου έδωσε για α/π, τότε μιλάμε και για "εξαπάτηση,"
    τότε όχι μόνο έπρεπε να το δεχθεί αλλά να σου κάνει και τεμενάδες!!

Ουδεμία κόλληση! Η επιστροφή γίνοταν ως είχε. Με το σακουλάκι του. Αλλά όταν έχεις να κάνεις με κουτοπόνηρους, αυτά συμβαίνουν. Όταν μπήκα στο μαγαζί εξήγησα επακριβώς τι θέλω και ποιός είναι ο σκοπός μου. Η απάντησή τους ήταν ξεκάθαρη: "Μακάρι νά'ξερα...". Άσε ρε φίλε, έτσι ξέρω να πουλάω κι εγώ διαστημόπλοια! Sad
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:47:43 »

@O_teo

Συνεχώς όπου σε πετύχω τα ρίχνεις στους Έλληνες επαγγελματίες.
    Πες μου λίγο σε παρακαλώ, εσύ τι επαγγέλεσαι;

Δεν το κάνω εσκεμμένα φίλε μου... μου βγαίνει.
    Συγγνώμη αν αυτά που γράφω κατά καιρούς ακούγονται επικριτικά, υπεροπτικά ή απαξιωτικά αλλά έτσι μου βγαίνει περιγράφοντας την πραγματικότητα πιστεύω.
    Απλά μου αρέσουν οι φιλοσοφικές συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά και γι αυτό με βρίσκεις συχνά μέσα...
    Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:50:51 »

όταν χάνεις έναν πελάτη είναι σαν να χάνεις 10.

όσα προϊόντα δεν έχω παραλαβή από κίνα και Αγγλία με τα έχουν ξαναστείλει πληρώνοντας μονο τα μεταφορικά.

Αγαπητέ μου εγώ είχα πρόθεση να αγοράσω από το εν λόγω μαγαζί 2 6σελες μπαταρίες αξίας 150 euro (διπλάσια από το μαραφέτι που μου πόυλησε). Είχα δει και καύσιμα γα το θερμικό μου και ομολογουμένως σε δελεαστική τιμή. Τώρα; Ούτε να πλησιάσω. Αυτός έχασε όχι εγώ. Και στην τελική επειδή η πληρωμή έγινε με πιστωτική, θα προβώ και σε αμφισβήτηση της χρέωσης. Και ας ψάξει να βρει την άκρη...
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 01:00:34 »

έχω και γω παράπονο από το συγκεκριμένο μαγαζι.ειχα στήλη email να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια ανταλλακτικά που ήθελα και δεν πήρα απάντηση ποτε.βεβαια αυτό δεν είναι τίποτα σε αυτό που έπαθε ο φίλος manosm1 αλλα όλα παίζουν ρολο τελικά.manosm1 μπορείς να απευθυνθείς στο ινστιτούτο καταναλωτών Ι.Ν.Κ.Α αν δεν κάνω λάθος και να βρείς το δίκιο σου

Και δεν σας είπα και το καλύτερο: Επειδή προσπαθούσα από το πρωί νωρίς να επικοινωνήσω μαζί τους (λένε στην ιστοσελίδα τους οτι ανοίγουν στις 10:30 και τελικά απάντησαν στις 12:30) όταν τελικά μου απάντησε ένας υπάλληλός τους (Κώστας αν θυμάμαι καλά...) μου είπε οτι το προϊόν αν επιστραφεί, θα παρακρατηθεί το 10% της αξίας τους! Λόγω "επαναποθήκευσης" 'οπως περιγράφουν στην ιστοσελίδα τους!  χα χα χα όσο το σκέφτομα ακόμη γελάω. Βλέπετε είναι ογκώδες εξάρτημα (ζυγίζει 5 γραμμάρια) και πρέπει να το κουβαλήσουν με κλαρκ, να φέρουν γερανό να το σηκώσει, υπαλληλοι να το ζυγίσουν, να καταμετρήσουν τα υλικά. Άσε διαδικασία μεγάλη, με πολλά έξοδα. Λέω μάλιστα τώρα που το καλοσκέφτομαι μήμπως θα'πρεπε να τους στείλω και άλλα χρήματα. Ρε δεν ντρεπόμαστε λέω γω! 
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 01:12:20 »

Και επειδή θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου ένα καλό άνθρωπο (που όμως τσαντίζεται με την αδικία...) σταματάμε το θέμα ως εδώ, χωρίς προσωπικά να κρατάω κακία και εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές, υγεία, και όπως λένε και παλιοί πιλότοι: καλές προσγειώσεις.

Μάνος.
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 02:00:10 »

Και όποιος ασχολείται επαγγελματικά (έχει κατάστημα) λέει από μέσα του "...που είναι τα κορόιδα να έρθουν να τα αρμέξω;"

[/quote]

μεγάλη κουβέντα!!!
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 10:32:30 »

manosm1
    Θα πρέπει να μάθεις ότι οι καταναλωτές εκτός από δκαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.

Οπως σου είπαμε και τηλεφωνικά από την πρώτη στιγμή (όταν δεν δεχτήκαμε τους εκβιασμούς σου - βλέπε δημοσίευμα) ο εκβιασμός δεν περνάει και μπορείς να ακολουθήσεις όποια νόμιμη οδό θέλεις, όπως κι εμείς άλλωστε.
    Ετσι κι αλλιώς κι από τον κινέζο - προμηθευτή HK αυτό το σακουλάκι θα έπαιιρνες χωρίς οδηγίες και manual κι αφού δεν σου έκανε θα το έστελνες πίσω και θα του έλεγες sorry δεν μου κάνει....
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12334__FMA_Co_Pilot_2_Channel_Flight_Stabilization_System_.html

Σού βάζω και το κείιμενο μήπως και δεν το βλέπεις...

The FMA Direct Co-Pilot™(PN CPD4) Flight Stabilization Unit (FSU) is a patented system that senses the difference in infrared signature between the earth and the carbon dioxide in the atmosphere to provide 100% real time, day or night stabilization about two axes on any model. Its action may be visualized as the equivalent of a string tautly stretched between the center of the earth and deep space on which the model is constantly held so that it can not turn downward unless commanded. This new technology will revolutionize the training of R/C pilots for airplanes, helicopters, and gliders. Every club and every RC hobby dealer will want one to increase the number of successful pilots and reduce the number who crash their ARF/RTF trainer, never to return to the hobby. The sticks can be used normally to command the model through any maneuver it is capable of, yet, the moment the sticks are centered, the model immediately rights itself, even from inverted flight. Buddy boxes will no longer be needed as Co-Pilot has proven to be the most effective way possible to train new flyers and to assist all flyers. The instructor no longer needs a transmitter.

If you use the CPD4 Co Pilot with a Futaba PCM receiver, FMA Direct recommends the 605SB servo buffer (installation instructions included with the CPD4 manual)

4 Sensor, 2 Axis Infrared Thermo-technology Flight Stabilization System maintains level flight for aircraft and heli. Stabilizes pitch and roll for almost any R/C aircraft.  The CPD4 does not handle CCPM helicopters or aircraft configurations that include differential ailerons or flapperons.

Weight: 1 oz.
    Ratings: Accuracy: 2 degrees
    Applications: Stabilize any R/C fixed wing airplane, helicopter, special configuration

PRODUCT ID: CPD4-COPILOT

Κύριε Κωνσταντακάτο
    , επειδή μας άρεσε η ιστορία σας να σας πούμε κι εμείς άλλη μία :

Πάει ένας πελάτης σ' ένα περιπτερά ν αγοράσει "σκουφάκι" ξέρετε για προφύλαξη..
    Ζητάει από τον περιπτερά επώνυμα το προϊόν. Ρωτάει τον περιπτερά αν ξέρει κάτι για αυτό κι ο περιπτεράς του λέει :
    Τι να σου πρω ρε παλικάρι... ρώτα με ότι άλλο θές αυτό δεν το γνωρίζω.

Να δείς που στο τέλος ο πελάτης θα κατηγορήσει τον περιπτερά και θα του ζητάει να πάρει πίσω και το παιδί που προέκυψε, επειδή το σκουφάκι δεν το φόρεσε αλλά το είχε στην τσέπη του.

Κ Κωστόπουλε όπως φροντίσετε το συντομότερο για το αίτημά μας

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας

Χρόνια πολλά
    Καταγράφηκε
    chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 11:07:54 »

Eνα σας λέω κοιτάξτε προσφορα το ελληνικό μαγαζί με το αντίστοιχο ξένο: http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_51&products_id=4916                                                            http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1619_1628_1629&products_id=91331 (και με δωρεάν μεταφορικά πάνω από 40 E για ελλάδα σας ευχαριστώ πολύ)
    Καταγράφηκε
    MixalhsHe
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 11:09:57 »

όσα προϊόντα δεν έχω παραλαβή από κίνα και Αγγλία με τα έχουν ξαναστείλει πληρώνοντας μονο τα μεταφορικά.

Αγαπητέ μου εγώ είχα πρόθεση να αγοράσω από το εν λόγω μαγαζί 2 6σελες μπαταρίες αξίας 150 euro (διπλάσια από το μαραφέτι που μου πόυλησε). Είχα δει και καύσιμα γα το θερμικό μου και ομολογουμένως σε δελεαστική τιμή. Τώρα; Ούτε να πλησιάσω. Αυτός έχασε όχι εγώ. Και στην τελική επειδή η πληρωμή έγινε με πιστωτική, θα προβώ και σε αμφισβήτηση της χρέωσης. Και ας ψάξει να βρει την άκρη...
    .        Ναι όλο το μαγαζι θα αγοραζες!!!! Χαχαχα ελληναρα!!
    Καταγράφηκε
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 11:26:52 »

Λέγοντας ότι:
    Ετσι κι αλλιώς κι από τον κινέζο - προμηθευτή HK αυτό το σακουλάκι θα έπαιιρνες χωρίς οδηγίες και manual κι αφού δεν σου έκανε θα το έστελνες πίσω και θα του έλεγες sorry δεν μου κάνει....

Και παρομοιάζοντας την επιχείρησή σου με περίπτερο λέγοντας ότι:

Ζητάει από τον περιπτερά επώνυμα το προϊόν. Ρωτάει τον περιπτερά αν ξέρει κάτι για αυτό κι ο περιπτεράς του λέει :

Να δείς που στο τέλος ο πελάτης θα κατηγορήσει τον περιπτερά και θα του ζητάει να πάρει πίσω και το παιδί που προέκυψε, επειδή το σκουφάκι δεν το φόρεσε αλλά το είχε στην τσέπη του.

Τι προσπαθείς να μας πείσεις;
    Ότι επιλέγεις την εύκολη οδό επειδή ο Κινέζος στην άλλη άκρη του κόσμου δεν θα το έπερνε πίσω;
    Ότι δουλεύεις με νοοτροπία περιπτέρου;
    Ότι ο πελάτης χάνει το δίκιο του επειδή πάνω στον θυμό του απείλησε ή απλά προσπαθούσε να εδραιώσει τα δικαιώματα του;
    Αναρωτήθηκες γιατί αυτός ο πελάτης έφτασε σε σημείο να πει ότι είπε έστω και αν δεν έπρεπε;
    Αν σαν σωστό κατάστημα έκανες αλλαγή γιατί να σε απειλήσει;
    Η εύκολη οδός δεν είναι πάντα και η σωστότερη, και όταν δουλεύετε με νοοτροπία περιπτέρου, περίπτερο θα μείνετε.
    Εγώ λυπάμαι πολύ. και η μόνη ιστορία που μου έρχεται στο μυαλό είναι του Alexander Hamilton που έλεγε: όταν κουρεύεις πρόβατα, καλό είναι να σταματάς πριν γδάρεις το πετσί.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 11:31:07 »

Eνα σας λέω κοιτάξτε προσφορα το ελληνικό μαγαζί με το αντίστοιχο ξένο: http://www.modellsport.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_51&products_id=4916                                                            http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1619_1628_1629&products_id=91331 (και με δωρεάν μεταφορικά πάνω από 40 E για ελλάδα σας ευχαριστώ πολύ)

Για ξανακοίτα καλύτερα :
    http://www.modellsport.gr/products/index.php?main_page=product_info&products_id=4916

Με 23% ΦΠΑ και με προτεινόμενη λιανική 285 αντί για 269 του γερμανού.

Ελα τρεχάλα να το πάρεις !
    Καταγράφηκε
    chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 11:32:54 »

.        Ναι όλο το μαγαζι θα αγοραζες!!!! Χαχαχα ελληναρα!!
    .εσύ που είσαι ελληνάρας και τα έχεις από που θα αγοραζεσ.
    Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 11:57:08 »

Λέγοντας ότι:

Ότι επιλέγεις την εύκολη οδό επειδή ο Κινέζος στην άλλη άκρη του κόσμου δεν θα το έπερνε πίσω;
    Ότι ο πελάτης χάνει το δίκιο του επειδή πάνω στον θυμό του απείλησε ή απλά προσπαθούσε να εδραιώσει τα δικαιώματα του;
    Αναρωτήθηκες γιατί αυτός ο πελάτης έφτασε σε σημείο να πει ότι είπε έστω και αν δεν έπρεπε;
    Η εύκολη οδός δεν είναι πάντα και η σωστότερη, και όταν δουλεύετε με νοοτροπία περιπτέρου, περίπτερο θα μείνετε.
    Εγώ λυπάμαι πολύ. και η μόνη ιστορία που μου έρχεται στο μυαλό είναι του Alexander Hamilton που έλεγε: όταν κουρεύεις πρόβατα, καλό είναι να σταματάς πριν γδάρεις το πετσί.

Ναι και εμενα μου ερχτεται κατι απο χουαν ραμον ροτσα!!Θα σας παω καροτσα!!!! χαχαχαχα Cheesy Cheesy Thumbs up
    Καταγράφηκε
    MODELLSPORT
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 12:02:58 »

Λέγοντας ότι:

Είσαι ο Κ Κωνσταντακάτος στον οποίον απευθυνόταν η ιστορία ;
    Οχι τίποτα άλλο, απλά δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να δίνουν την ίδια ερμηνεία και να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο αυτα που διαβάζουν ή να έχουν το ίδιο χιούμορ.
    Τι περοπτεράς.... τι ντοματάς !

Η ουσία είναι ότι γέμισε η Ελλάδα με ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν "σκουφάκια" και τους φταίνε οι άλλοι. Ο καθένας από τη μεριά του εχει το δικό του δίκιο.

Δεν θέλω να διαφωνούμε μέρες που είναι.
    Οπως αναφέραμε και στον Κ Κωστόπουλο υπάρχουν τα αρμόδια όργανα για την διευθέτηση όλων αυτών των ζητημάτων.

Και πάλι χρόνια Πολλά
    Καταγράφηκε
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 12:24:38 »

Δεν είμαι ο Κ Κωνσταντακάτος και πιθανόν να μην έχουμε το ίδιο humor. Σε αυτό έχεις δίκιο.

"Η ουσία είναι ότι γέμισε η Ελλάδα με ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν "σκουφάκια" και τους φταίνε οι άλλοι."

Με αυτή την λογική γεμίζει και με νέους μοντελιστές (λέμε τώρα). αφού δεν ξέρουν ας πρόσεχαν. τα μαγαζιά δεν έχουν κανένα λόγο να τους ενημερώσουν ή να τους βοηθήσουν.
    Εγώ φίλε μου σε όλα αυτά θα σου πω το εξής. Εγώ είμαι ένας ανόητος καταναλωτής όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
    Επίσης είμαι χαζός και αφελής όπως και ο φίλος που ψώνισε από εσένα. Εσύ έχεις 1000 δίκια και όλα είναι με το μέρος σου.
    Υποθέτοντας ότι όλα τα παραπάνω είναι πραγματικότητα, τι πιστεύεις ότι σε βοηθάει περισσότερο;
    α) να κατηγορείς για απειλές, να ειρωνεύεσε και να κατακρίνεις όλους τους καταναλωτές ότι δεν ήξερες δεν ρώταγες;
    β) παρόλο που έχεις δίκιο να έλεγες "ίσως φίλε μου έκανα λάθος και σε αδίκησα αρχικά. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθοι. Έλα να στο αλλάξω"
    Προσωπικά πιστεύω ότι οι μισοί από όσους διάβαζαν το δεύτερο εδώ μέσα, θα σου έδιναν πολλά credit και θα σε εκτιμούσαν.
    Όπως και να έχει σιγά σιγά μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σκουφάκια όλοι μας.
    Όσοι ξέρουν πάνε και το παίρνουν στο φαρμακείο όχι στο περίπτερο.
    Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: