Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 62
    Συνολικά: 65
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28242 φορές)
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 21:11:45 »

αφελης η ερωτηση , αλλα θα την κανω ... δλδ  απο Αμερικανικο ¨η Κινεζικο μαγαζι  αν το επαιρνες θα ζηταγες αλλαγη?

Και θα ζηταγε και θα του την καναν την αλλαγη. Μην το σκαλιζουμε περισσοτερο, ποναει.  Sad
    Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, πρεπει ομως να τους βρεις.
    εχει επιστρεψει δλδ καποιος συνμοντελιστης σε Κινεζο  (ή Αμερικανο) εμπορευμα ....Huh!!!

Ένας φίλος έχει επιστρέψει χρησιμοποιημένο iCharge106B+ και του έχουν στείλει καινούριο - έχει αναφερθεί δημόσια σε post μάλλον στο aeromodelistis.
    Εγώ προσωπικά έχω επιστρέψει 2 φορές στον γνωστό Κινέζο με την τυπική διαδικασία του και με έχει πιστώσει και τις 2 φορές. Και τις 2 φορές χρησιμοποιημένα πράγματα.
    Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 21:18:59 »

Οκ.....μπορει να συμβει στον καθενα αλλα ας μην το γενικευουμε.
    Δεν ειναι ολοι ετσι.
    Εχω συνεργαστει και θα συνεργαζωμαι με αρκετα μαγαζια στην Ελλαδα που ειναι ποιο ενταξει απο ενταξει.
    Και αν δεν εχω δωσει λεφτα...ειδικα σε εξιζητημενα ανταλακτικα που το μαγαζι ουτε καν τα ειχε αλλα μουτα εφερε αμεσα...πχ το sdx dominic edition οταν το πηρα δεν υπηρχε καν στο ιντερνετ....και ομως μαγαζι στην ελλαδα μου το ειχε σε 5 μερες διαθεσημο.
    Απο την αλλη στο συγκεκριμενο περιστατικο πιστευωοτι επρεπε να γνωριζει τι πουλαει ουτοσωστε να σου ελεγε πριν το παρεις αν σου κανει η οχι και να μην μπεις σε αυτην την διαδικασια.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 21:54:12 »

Από ελληνικά μαγαζιά δεν μου έχει προκύψει πρόβλημα μέχρι τώρα , για να χρειαστώ αλλαγή.
    Το μοναδικό πρόβλημα που ειχα ηταν πριν από αρκετά χρόνια , τέτοιες μέρες.
    Ειχα παραγγείλει ενα μοντέλο πατερν αξίας 350€ από Κινέζο μέσω ebay.
    25 μέρες μετά την παραγγελία επικοινώνησα μαζί του μεσώ ebay και τον ρώτησα που βρίσκετε η παραγγελία.
    6 ωρες μετά μου απάντησε οτι έπρεπε να το ειχα παραλάβει και την επομένη θα έψαχνε να δει τι συνέβη και θα με ειδοποιούσε.Την επομένη με πήρε τηλ στο κινητό (!) και αδυνατώντας να συννενοηθω μαζι του ( μου ελεγε κατά ακατάληπτα αγγλικά  Grin) του είπα να μου στείλει μαιλ .
    Στο μαιλ μου ελεγε οτι το μοντέλο το πάτησε το φορτηγάκι που το φόρτωνε  από το αεροπλάνο στον Βενιζελο , και στην συνεχεία το άνοιξαν στο τελωνείο . Φυσικά το μοντελο ηταν άχρηστο .
    Αφου μου ζήτησε 10 φορές συγνώμη ( λες κα έφταιγε αυτός ) μου είπε οτι  θα μου έστελνε άλλο μοντέλο , φυσικά χωρίς χρέωση, , όπως και έκανε , μετά από 1 μήνα μιας και ειχα πέσει στην δική τους πρωτοχρονιά .
    .
    Αυτα για τους κινέζους.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    borlex
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 22:10:45 »

Παρ το αυγό και κούρεφτο...

Ο ένας αγοράζει ελαφρά τη καρδία κάτι πολύ εξειδικευμένο χωρίς να το έχει ψάξει επαρκώς. Πέραν των άλλων, επειδή ίσως χάρηκε, που βρήκε μπροστά του, κάτι, που λογικά θα κάνει τη δουλειά του και δε θα χρειαστεί να περιμένει εβδομάδες.

Ο δε άλλος επειδή είναι αδύνατο, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να ξέρει πως δουλεύουν ΟΛΕΣ οι συσκευές που πουλάει,  (πχ ούτε στον Κωτσόβολο που είναι μεγάλη και σοβαρή επιχείρηση δε ξέρουν για όλα τα προϊόντα τους). Φοβάται δε να το αλλάξει ως έχει υποχρέωσηγιατί αυτά τα πράγματα δεν έχουν αντιπροσωπία και υποστήριξη στη χώρα μας κι αν το έχει χαλάσει ο πελάτης την πάτησε, ο Κινέζος που του το πούλησε θα το παίξει....Κινέζος κατά 99%.

Το πράγμα θέλει προσοχή κι από τις δύο πλευρές, ειδικά στις συνθήκες που ζούμε σήμερα.
    Ούτε ο μαγαζάτορας που είναι ξεψυχισμένος να κάνει μια πώληση να βγει το μεροκάματο να παίρνει το ρίσκο να κάνει την πώληση για κάτι που ίσως του επιστραφεί, επειδή κινδυνεύει να το φάει και δεν υπάρχουν πλέον τα κέρδη για να καλύψει τη ζημιά. Αν αρνηθεί δε την αλλαγή κινδυνεύει να διασυρθεί γιατί είμαστε κλειστός κύκλος και τα νέα κυκλοφορούν.
    Ούτε κι οι πελάτες, που έτσι κι αλλιώς δεν μας περισσεύουν πλέον, να λειτουργούμε με νοοτροπία σα να ήμασταν στην Αμερική, όπου θα μπαίναμε στο Esprit Models, θα ψωνίζαμε όπως στο μπακάλικο κι αν μας ξίνιζε το άλλο πρωί θα πηγαίναμε και θα λέγαμε refund ή έχασα πχ $50 και δε τρέχει τίποτα...

Η Ελλάδα πλέον δεν είναι μια κοινωνία της αφθονίας, οπότε πρέπει να έχουμε άλλη νοοτροπία

Καταγράφηκε
    chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 22:39:13 »

Παιδιά εάν είσαι επαγγελματίας και αγαπάς αυτό που κανεις πρέπει να  ξέρεις τα πάντα για αυτό που εμπορεύεσαι και  γενικά για τα ελληνικά μαγαζιά άντε δυο τρεις  να είναι επαγγελματίες. Eνα απόλο παράδειγμα εδώ για αγορά μέσω internet βάζουν προϊόντα που λένε ότι έχουν stock αλλα τελικά δεν το έχουν
    Καταγράφηκε
    vagelis aegina
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 22:42:18 »

Εμένα μια προσωπική μου εμπειρία ειναι που είχα αγοράσει ένα δεκτή απο ελληνικό Μαγαζι και ήταν προβληματικος και μου τον άλλαξε κατευθείαν!πιστευω ότι παντού υπάρχουν σωστοί επάγγελματιες απλά τους ξεχωρίζουμε και τους τιμαμε!
    Καταγράφηκε

Miniature aircracraft furion 450 
    Mini titan 325
    T-rex 450v2
    T-rex 600nsp
    Sceadu 50
    Kasama srimok 90n
    jr pcm9XII
    jr 9503
    Wot 4 mkII
    Calmato
    Super cub handmade
    Phantom 3 pro
    chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 22:59:04 »

ΠΧ που λέμε για επαγγελματίες δείτε οργάνωση σε φωτό  σε αυτό το ling http://www.lindinger.at/enUS/History
    Καταγράφηκε
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 23:17:04 »

ΠΧ που λέμε για επαγγελματίες δείτε οργάνωση σε φωτό  σε αυτό το ling http://www.lindinger.at/enUS/History

Φίλε μου εδώ στο ΕΛΛΑΝΤΑ (έτσι που το έγραψα που θύμισε το ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ... λέτε να χαθούμε;) δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο γιατί η νεολαία μας ασχολείται με πειραγμένα παπάκια, τσιγαριλίκια, ντρακστερ αυτοκίνητα 20ετίας, ποδοσφαιρομανία, κοπάνες, λούφα και παραλλαγή!
    Όποιος ασχολείται με τον αερομοντελισμός στον χώρο μας (η χώρα μας κατά Σαμαρά) είναι δακτυλοδεικτούμενος που ακολουθούν σχόλια τύπου "...ακόμα παίζει ο μπέμπης!" κ.α.
    Και όποιος ασχολείται επαγγελματικά (έχει κατάστημα) λέει από μέσα του "...που είναι τα κορόιδα να έρθουν να τα αρμέξω;"
    Είναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν και ο αερομοντελισμός...

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 23:33:37 από 0 teo » Καταγράφηκε

chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 23:31:05 »

ΠΧ που λέμε για επαγγελματίες δείτε οργάνωση σε φωτό  σε αυτό το ling http://www.lindinger.at/enUS/History

Φίλε μου εδώ στο ΕΛΛΑΝΤΑ (έτσι που το έγραψα που θύμισε το ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ... λέτε να χαθούμε;) δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο γιατί η νεολαία μας ασχολείται με πειραγμένα παπάκια, τσιγαριλίκια, ντρακστερ αυτοκίνητα 20ετίας, ποδοσφαιρομανία, κοπάνες, λούφα και παραλλαγή!
    Όποιος ασχολείται με τον αερομοντελισμός στον χώρο μας (η χώρα μας κατά Σαμαρά) είναι δακτυλοδεικτούμενος που ακολουθούν σχόλια τύπου "...ακόμα παίζει ο μπέμπης!" κ.α.
    Και όποιος ασχολείται λέει από μέσα του "...που είναι τα κορόιδα να έρθουν να τα αρμέξω;"

δεν παίζεσαι ότι καλύτερο έχω διάβαση μέχρι τώρα  Grin Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    chris 1975
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 23:44:51 »

Και όποιος ασχολείται λέει από μέσα του "...που είναι τα κορόιδα να έρθουν να τα αρμέξω;"

δεν παίζεσαι ότι καλύτερο έχω διάβαση μέχρι τώρα  Grin Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    πραγματικά με έκανες και γέλασα πολύ αλλα  έτσι είναι τα πράγματα
    Καταγράφηκε
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 23:58:59 »

65 άτομα προσωπικό ο Lindiger, ε;
    Όλα είναι αλληλένδετα...
    Είναι πολιτική, είναι μόρφωση, παιδεία, προοπτική, όραμα...
    Με το οικόπεδο που έχουμε εμείς το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πουλάμε καθετοποιημένες υπηρεσίες τουρισμού με υπεραξία τον ήλιο, την θάλασσα, τον αέρα μας...
    Αλλά κι εκεί με την ανάποδη νοοτροπία που έχουμε αντί να τους γδέρνουμε τους ξένους, φτάνουμε να τους παρακαλάμε κιόλας να έρθουν με την απίστευτη ηττοπάθεια που έχουμε.
    Κι επίσης με την ηλίθια νοοτροπία του Έλληνα επιχειρηματία (που του την έχει εμφυσήσει βέβαια το Κράτος Α.Ε.) κι εκεί δεν βλέπουμε μπροστά... αλλά τις εύκολες αρπαχτές μόνο.
    Σαλάτα με τομάτα Ολλανδίας, αγγούρι Ισπανίας, πιπεριά Ισραήλ, λάδι Τυνησίας, ελιές Τουρκίας, "φέτα" Σκοπίων, κρεμμύδι Αλβανίας, χαρτοπετσέτα Κίνας, πιρούνι Γερμανίας, "ρετσίνα" Ρουμανίας και πάει λέγοντας... και παρόλα αυτά η σαλάτα €6 το πιάτο!!! Η μπριζόλα είναι φθηνότερη (χοιρινό Ολλανδίας)!!!
    Τι περιμένεις;

Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:19:54 »

@O_teo

Συνεχώς όπου σε πετύχω τα ρίχνεις στους Έλληνες επαγγελματίες.
    Πες μου λίγο σε παρακαλώ, εσύ τι επαγγέλεσαι;
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:30:22 »

πολυ τα γενικευεις τα πραγματα worry ελλαδιτσα, αμερικανους, κινεζους,δλδ ελληνικα καλα καταστηματα δεν υπαρχουν?
    Δεν γενικέυω τα πράγματα. Ξεκίνησα την κουβέντα με την λέξη "ορισμένοι" μαγαζάτορες αν παρατήρησες. Φυσικά και υπάρχουν άριστα μαγαζιά και επαγγελματίες. Τι να το κάνεις όμως, όταν οι σωστοί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα; Και δυστυχώς αυτό ισχύει σχεδόν παντού. Σε όλους τους τομείς.
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:32:31 »

@O_teo

Συνεχώς όπου σε πετύχω τα ρίχνεις στους Έλληνες επαγγελματίες.
    Πες μου λίγο σε παρακαλώ, εσύ τι επαγγέλεσαι;

Αν και βγαίνουμε Offtopic ρίχνει γενικά Έλληνες..!!
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 15 Δεκ 2012, 00:39:55 »

αφελης η ερωτηση , αλλα θα την κανω ... δλδ  απο Αμερικανικο ¨η Κινεζικο μαγαζι  αν το επαιρνες θα ζηταγες αλλαγη?

Έχω κανει αλλαγή και στους 2 γνωστούς κινέζους (flying hobby, hobbyking). Με μεγάλη καθυστέρηση βέβαια, αλλά οι αλλαγές έγιναν. Εδώ έστειλα κοτζαμ μηχανή κατεστραμένη YS, στον Ιάπωνα στην οποία τελικά έφταιγα εγώ (χωρίς να το ξέρω, λόγω απειρίας κ.λ.π.) και μου την άλλαξε ασυζητητί και με δική του χρέωση επιστροφής (χρεώθηκα μόνο την αποστολή)!
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: