Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:06:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:06:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )  (Αναγνώστηκε 28176 φορές)
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 16:51:32 »

Δυστυχώς ορισμένοι  Έλληνες μαγαζάτορες παραπονιούνται οτι δεν έχουν δουλειές αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία.
    Αγόρασα από το modellsport (www.modellsport.gr) ένα εξάρτημα (co-pilot cpd4) το οποίο οι άνθρωποι του μαγαζιού ούτε καν ήξεραν τι κάνει!  idiot2
    Πουλάνε αλλά δεν ξέρουν τι είναι αυτό που πουλάνε! Εν πάσει περιπτώσει, και καθώς το εν λόγω εξάρτημα δεν συνοδεύονταν από κάποιο manual παρά μόνο μέσα σε νάϋλον σακουλάκι, όταν πήγα στο σπίτι μου έκανα ότι θα έκανε κάθε λογικός πιστεύω! Κατέβασα το manual μέσω Internet και διαπίστωσα οτι δεν μου κάνει. Το εξάρτημα αυτό προορίζεται για αεροπλάνα και μάλιστα με αναλογικά servo ενώ το ήθελα για ccpm Ε/Π. Στην προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με το μαγαζί (και μάλιστα με τον Κο Παναγιώτη, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτε όπως ο ίδιος λέει σε ότι πουλάει... idiot2) για να το επιστρέψω και να αγοράσω κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (πληρώνοντας φυσικά την διαφορά) το οποίο θα μου ήταν τελικά χρήσιμο, η απάντηση ήταν η εξής : "δεν το παίρνω πίσω διότι δεν μπορώ να το δοκιμάσω να δω σε τι κατάσταση είναι, διότι δεν ξέρω πως δουλεύει"! idiot2
    Και αν το εξάρτημα αυτό είναι ελλατωματικό; του είπα εγώ, αν δεν μου δουλεύει; τότε τι απαντάς; "Το χάλασες" μου λέει ο ανεπανάληπτος Παναγιώτης! Είπατε τίποτα;
    Και σχολιάζω λοιπόν εγώ με όλη την ευθύνη των λέξεών μου: Τότε τι πουλάς είδη μοντελλισμού ρε κακομοίρη, άμα δεν ξέρεις τι κάνουν;  Πήγαινε να πουλήσεις ντομάτες και μπρόκολα. Δηλαδή πάρε "γουρούνι στο σακί" και φάτο;
    Αλλά βέβαια κακομοίρης είμαι κι εγώ που εμπιστεύτηκα την καλή πίστη και εξυπηρέτηση ενός μαγαζιού στον χώρο, χωρίς πρώτα να ρωτήσω. Βλέπετε ξέχασα σε ποιά χώρα μένω και ψωνίζω. Δεν ήξερες θα μου πείτε; Ας ρώταγες: Και έχετε δίκιο.
    Δεν πειράζει. Κάπου θα χρησιμοποιηθεί τελικά το εξάρτημα, σε κάποιο τετρακόπτερο, σε κάποιο αεροπλανάκι, ή θα πουληθεί, δεν θα στεναχωρηθούμε. Τι είχαμε, τι χάσαμε. Τόσα λεφτά έχουμε πετάξει για το hobby. Με τσαντίζει όμως που γυρνάει μετά, ο κάθε κακομοίρης μαγαζάτορας που κοιτά πελάτες με το "κυάλι" και συνεχίζει να πουλά με αυτά τα μυαλά. Ρε δεν πάτε καλά! Καλά κάνουμε λοιπόν και μεις και αγοράζουμε από τους "κινέζους" και τους Αμερικάνους. Και μη λέτε μετά οτι σας φταίει η ψαροΚώσταινα η Ελλαδίτσα. Το φτωχό μυαλό σας φταίει.
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 16:59:09 »

πολυ τα γενικευεις τα πραγματα worry ελλαδιτσα, αμερικανους, κινεζους,δλδ ελληνικα καλα καταστηματα δεν υπαρχουν?
    Καταγράφηκε
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 17:53:38 »

αφελης η ερωτηση , αλλα θα την κανω ... δλδ  απο Αμερικανικο ¨η Κινεζικο μαγαζι  αν το επαιρνες θα ζηταγες αλλαγη?
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 18:07:00 »

Θεωρώ πως όλοι μας από (δικό) λάθος, έχουμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε το προϊον πίσω και να πάρουμε (για να μην αδικήσουμε και το καταστηματάρχη) κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Προσωπικά σε λάθος αγορά μιας Τ/Κ Spekrum SE (ήταν Mode 1 αντί Μode 2 που ήθελε ο φίλος μου που αγόρασα με ευθύνη μου) από το Lindiger.at, όχι μόνο δέχθηκε την επιστροφή πίσω, αλλά μου επέστρεψε μέσω πιστωτικής κάρτας όλη την αξία των χρημάτων.

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 18:09:50 »

αφελης η ερωτηση , αλλα θα την κανω ... δλδ  απο Αμερικανικο ¨η Κινεζικο μαγαζι  αν το επαιρνες θα ζηταγες αλλαγη?

Και θα ζηταγε και θα του την καναν την αλλαγη. Μην το σκαλιζουμε περισσοτερο, ποναει.  Sad
    Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, πρεπει ομως να τους βρεις.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 18:10:27 »

Η αλήθεια είναι έπρεπε να κοιτάξεις το manual πριν το αγοράσεις από όπου κι αν το αγόραζες τελικά για να αποφύγεις τυχόν τέτοιες φάσεις που τελικά σου έκατσε κιόλας και τις λούστηκες.
    Παρόλα αυτά ο μαγαζάτορας έπρεπε να δεχθεί την επιστροφή.
    Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 18:42:38 »

Και βέβαια έπρεπε να δεχθεί την αλλαγή με την προϋπόθεση φυσικά να μην έχουν γίνει κολλήσεις
    στα καλώδια του!!
    Αν του είπες, λέω αν, ότι το θέλεις το για ε/π και σου έδωσε για α/π, τότε μιλάμε και για "εξαπάτηση,"
    τότε όχι μόνο έπρεπε να το δεχθεί αλλά να σου κάνει και τεμενάδες!!

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Δεκ 2012, 14:33:09 από Markhelis » Καταγράφηκε
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 18:55:21 »

Και θα ζηταγε και θα του την καναν την αλλαγη. Μην το σκαλιζουμε περισσοτερο, ποναει.  Sad
    Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, πρεπει ομως να τους βρεις.
    εχει επιστρεψει δλδ καποιος συνμοντελιστης σε Κινεζο  (ή Αμερικανο) εμπορευμα ....Huh!!!
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 19:11:51 »

Οταν αγοραζεις απο εξω υπολογιζεις ή παιρνεις το ρισκο να σου βγει κατι λαθος . Εγω μια φορα την πατησα και μαλιστα μου ζητησαν να το επιστρεψω πληρωσα και τα Ελτα αλλα δεν δεχτηκαν οτι το παρελαβαν ποτε τους οποτε δεν μου το αντικατεστησαν

Απο την αλλη οταν μια αγορα εχει γινει μεσα σε μια μερα και πας να το επιστρεψεις θα πρεπει να μπορει να γινει αλλαγη αν δεν εχει ''αλλιωθει'' το προιον

σιγουρα αν ειπωθηκε απαντηση "Το χάλασες" τοτε αυτο δεν ειναι  επαγγελματικο
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 19:36:37 »

Πριν αρκετά χρόνια, ένας πιτσιρικάς αγόρασε μία Κινέζικη 15άρα από Ελληνικό μαγαζί, και διεπίστωσε ότι έχανε από την τρύπα που βίδωνε το μπουζί, γιατί αυτή είχε γίνει με κλίση και όχι κατακόρυφα.

Ο μαγαζάτορας επέμεινε ότι τις βόλτες της κεφαλής τις χάλασε το παιδί, βιδώνοντας μπουζί με άλλες βόλτες.

Και που βρήκε ο πιτσιρικάς (που μόλις γνώριζε το χόμπυ), μπουζί με άλλες βόλτες, τον ρωτάω εγώ;

Θα σου κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μου απήντησε. 
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    theorc
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 19:44:58 »

όταν χάνεις έναν πελάτη είναι σαν να χάνεις 10.

όσα προϊόντα δεν έχω παραλαβή από κίνα και Αγγλία με τα έχουν ξαναστείλει πληρώνοντας μονο τα μεταφορικά.
    Καταγράφηκε

christos78
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 20:04:32 »

έχω και γω παράπονο από το συγκεκριμένο μαγαζι.ειχα στήλη email να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια ανταλλακτικά που ήθελα και δεν πήρα απάντηση ποτε.βεβαια αυτό δεν είναι τίποτα σε αυτό που έπαθε ο φίλος manosm1 αλλα όλα παίζουν ρολο τελικά.manosm1 μπορείς να απευθυνθείς στο ινστιτούτο καταναλωτών Ι.Ν.Κ.Α αν δεν κάνω λάθος και να βρείς το δίκιο σου
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 20:09:39 »

ειχα στήλη email να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια ανταλλακτικά που ήθελα και δεν πήρα απάντηση ποτε

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, επαγγελματία ή όχι, ειδικά αν χρησιμοποιείται πρόγραμμα προστασίας από spam. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    contravago
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 20:26:55 »

εχει επιστρεψει δλδ καποιος συνμοντελιστης σε Κινεζο  (ή Αμερικανο) εμπορευμα ....Huh!!!

Εγω αλλα οπως φανταζομαι και αλλοι.
    Ο μεν Κινεζος (ο γνωστος) ζητησε να του στειλω πισω το μοτερ αλλα τελικα συμφωνησε να δει μια φωτο και τελικα μου πιστωσε ενα ποσο μεγαλυτερο απο την αξια του μοτερ για να αγορασω αλλο.
    Ο δε Αμερικανος το πηρε πισω και κατεβαλε ολα τα χρηματα στην καρτα μου.
    Δεν καταλαβα δηλαδη περιμενες κατι αλλο;;
    Απλα εχουμε πεισθει οτι το αυτονοητο ειναι εξωπραγματικο εδω στο Ελλαδα.
    Καταγράφηκε
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 14 Δεκ 2012, 20:45:32 »

το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι ανάμεσα σας έχετε και πολύ καλά μαγαζιά και με e-shop μάλιστα που αγωνίζονται πολύ να επιβιώσουν και βοηθάνε πολύ και μη πελάτες του μαγαζιού και τους βάζετε να βράζουν στο ίδιο καζάνι ( ελληνικά μαγαζιά στο σύνολο λέτε ) υποστηρίξτε αυτούς λίγο γιατί έρχονται δύσκολη κερί!!!!
    κρίμα μαγαζάτορας που κάνει και διαφήμιση σε αυτό το forum να κάνει τέτοια πράγματα!!!
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ! (modellsport )
    Μεταπήδηση σε: