|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:29:29 » |
|
ρε νικο ξεκολα σου λεω παιζει και 6 και για σιγουρια ρωτησα και την robbe futaba στην ολλανδια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:30:42 » |
|
οπως ειπα και ποιο πανω εχω 270+ πτησεις με αυτο το σερβο στα 6.0v χωρις προβλημα αλλα σημερα μου χαλασε η σιγουρια
H Futaba την έχει αυτή την ασάφεια σε κάποια προϊόντα της, αλλά από την στιγμή που το έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος σε τόσες πτήσεις δεν νομίζω Σπύρο ότι χρειάζεσαι καλύτερη επαλήθευση!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:32:14 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:33:35 » |
|
Ok μην βαρατε... http://m.rc.runryder.com/helicopter/t561827p1/Απο μια γρηγορη ματια αλλοι το παιζουν στα 6 αλλοι οχι.Εγω θα μεινω στα 4.8.(5.2 οταν ειναι φουλ εχω στο lamp του 701).Παντως το αλλο σερβο που λεγαμε σιγουρα δεν παιζει 6 βολτο..το λεει και η futaba.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:35:25 » |
|
οπως ειπα και ποιο πανω εχω 270+ πτησεις με αυτο το σερβο στα 6.0v χωρις προβλημα αλλα σημερα μου χαλασε η σιγουρια
H Futaba την έχει αυτή την ασάφεια σε κάποια προϊόντα της, αλλά από την στιγμή που το έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος σε τόσες πτήσεις δεν νομίζω Σπύρο ότι χρειάζεσαι καλύτερη επαλήθευση!!!  μαρκο ευχαριστω απλα εχω ενα καινουριο που πηγα να το πουλησω σε ενα φιλο και μου ειπε οτι δεν του τα ειπα καλα.. φυσικα του ειπα οταν το παραλαβει να διαβασει τι λεει μεσα αλλα ηταν τοσο δυσπιστος γιατι του ειπε καποιος καλος ελικοπτερας οτι δεν ειναι ετσι... που μου εκανε περιεργεια και με τσαντισε ταυτοχρονα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:38:03 » |
|
Ο Αντωνιαδης παλιοτερα με το caliber κατεβηκε σε ενα auto με σκασμενο πισω καπακι απο 9256 βγαζοντας καπνο.Βεβαια εκεινος δεν την πατησε απο 6 βολτο (4.8 ηταν) αλλα κοιταξτε μην τηγανισετε καμια carbon boom με τα ρευματα σας 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:38:13 » |
|
Ok μην βαρατε... http://m.rc.runryder.com/helicopter/t561827p1/Απο μια γρηγορη ματια αλλοι το παιζουν στα 6 αλλοι οχι.Εγω θα μεινω στα 4.8.(5.2 οταν ειναι φουλ εχω στο lamp του 701).Παντως το αλλο σερβο που λεγαμε σιγουρα δεν παιζει 6 βολτο..το λεει και η futaba. νικο θα μας τρελανεις που το λεει η futaba...  και εξηγησε μας και για ποιο σερβο μιλας μπας και καταλαβω....!! η ιδια η futaba εβγαλε το bls 254 για να πεζει στα 6.0v γιατι το bls251 δεν ηταν αξιοπιστο στα 6.0v
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:40:42 » |
|
Κατσε ρε σπυρο για να καταλαβω.Στα spec το n/a τι σημαινει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:43:59 » |
|
 μαρκο ευχαριστω απλα εχω ενα καινουριο που πηγα να το πουλησω σε ενα φιλο και μου ειπε οτι δεν του τα ειπα καλα.. φυσικα του ειπα οταν το παραλαβει να διαβασει τι λεει μεσα αλλα ηταν τοσο δυσπιστος γιατι του ειπε καποιος καλος ελικοπτερας οτι δεν ειναι ετσι... που μου εκανε περιεργεια και με τσαντισε ταυτοχρονα Ωχ τράβηξες τέτοιο λούκι Σπύρο?? Αυτοί οι ξερόλες κάνουν την χειρότερη ζημιά!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:44:12 » |
|
Κατσε ρε σπυρο για να καταλαβω.Στα spec το n/a τι σημαινει?
σου λεω ομως οτι στο ιδιο τις το manual γραφει 6.0v θα στο βαλω και photo...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:46:11 » |
|
 μαρκο ευχαριστω απλα εχω ενα καινουριο που πηγα να το πουλησω σε ενα φιλο και μου ειπε οτι δεν του τα ειπα καλα.. φυσικα του ειπα οταν το παραλαβει να διαβασει τι λεει μεσα αλλα ηταν τοσο δυσπιστος γιατι του ειπε καποιος καλος ελικοπτερας οτι δεν ειναι ετσι... που μου εκανε περιεργεια και με τσαντισε ταυτοχρονα Ωχ τράβηξες τέτοιο λούκι Σπύρο?? Αυτοί οι ξερόλες κάνουν την χειρότερη ζημιά!! xaxa...  ευχαριστω μαρκο.. χαιρομαι που καταλαβες αμεσως γιατι προβληματίζομαι τοσο..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:50:19 » |
|
Σπυρο για το 254 bls μιλαω. http://www.futaba-rc.com/servos/brushless.html6 volt n/a Μεσα απο την futaba....τωρα αν στα χαρτακια τους αυτοι μεσα στα κουτακια των σερβο γραφουν αλλα τι να πω ρε φιλε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 23:57:18 » |
|
Νίκο αν δεν κάνω λάθος το 254 δεν το είδα στο πίνακα που αναφέρεις!! Το 524 είδα με τα 6οV n/a!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 00:02:07 » |
|
Μαρκο τριτο στην σειρα απο πανω προς τα κατω στην αριστερη στηλη φιλε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spv(spirosvar)
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 1 Δεκ 2012, 00:10:07 » |
|
Νίκο αν δεν κάνω λάθος το 254 δεν το είδα στο πίνακα που αναφέρεις!! Το 524 είδα με τα 6οV n/a!!  Μαρκο υπαρχει...!! και γραφει Ν/Α... αλλα σε πολλα αλλα site γραφει 6.0v κανονικα.. πριν ενα χρονο δεν το εγραφε ετσι.... πιστευω οτι το αλλαξαν για να πουλιουνται τα καινουρια τα HV 7.4.v
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|