Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.375 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 21:09:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 21:09:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 14:21]

[Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309375
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 935
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 712
    Συνολικά: 717
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Aγ.Θεοδόσης Χίου  (Αναγνώστηκε 2227 φορές)
    Tzanetoubas
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 27 Νοε 2012, 18:03:57 »

Μετά απο πολύ προσπάθεια και αλεπάλληλα πειράματα κατάφερα να "πάρω" το πρώτο video Fpv με το f450 της Naza και την Go Pro .Τελικά κατέλήξα σε αυτήν την λύση video ,παρόλο που ειναι βαρύτερη απο την Horizon Hd λόγω, οτι δυστηχώς, στην Horizon μεταφέρονταν πολλοί περισσότεροι κραδασμοι απο το copter σε σχέση με την Go Pro.Δοκήμασα τα πάντα Μόνο ούλτρεχ που δεν έβαλα.Για αυτά τα χρήματα που διάΘεσα, νομίζω οτι το αποτέλεσμα (όσο αφορά κραδασμους) ειναι καλό.Το παραθέτω παρακάτω Και παρακαλώ πολύ, οποιοδήποτε σχόλιο και αν υπάρχει που πιστεύετε οτι Θα μπορούσε να βελτιώσει την λήψη το πέταγμα ή οτι αλλό μπορεί να βλέπετε που δεν έχω καταλάβει εγώ καλοδεχούμενο.... Cheesy
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Νοε 2012, 18:34:08 από evan » Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 27 Νοε 2012, 19:00:04 »

Τώρα δν έχεις κραδασμούς αλλα κουνήματα.. Δέχεται βελτιωση αρκετή αλλά δν είναι τόσο έυκολο..!

Πρέπει να παίξεις με προπέλες αρκετά..! Παίζουν τέρλαστιο ρόλο!!

Μπράβο πάντως!
    Καταγράφηκε
    Tzanetoubas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 27 Νοε 2012, 21:49:06 »

Αν ήξερα οτι ειναι τόσο δύσκολο (σε σχέση πάντα με το αεροπλάνο)ενοώ δηλαδή να θέλει τόσο ψάξιμο ,τόσο πείραμα κ.τ.λ. γιατί βέβαια δεν ¨"έσκασα"το χρήμα που πρέπει απο την αρχή για να πάω εκεί που έπρεπε δεν θα ασολούμουνα PaNt.Αφου βούτηξα ομως θα κολυμπίσω...
    Έχω παραγγηλει και έρχοναι...Ειναι στο δρόμο 4 carbon προπελίτσες ,αλλά μου φαίνεται οτι έρχονται απο τν Βόπειο Πόλο Tongue

PaNt  σε ευχαριστώ πολύ.... Thumbs up
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 27 Νοε 2012, 21:55:22 »

Αν ήξερα οτι ειναι τόσο δύσκολο (σε σχέση πάντα με το αεροπλάνο)ενοώ δηλαδή να θέλει τόσο ψάξιμο ,τόσο πείραμα κ.τ.λ. γιατί βέβαια δεν ¨"έσκασα"το χρήμα που πρέπει απο την αρχή για να πάω εκεί που έπρεπε δεν θα ασολούμουνα PaNt.Αφου βούτηξα ομως θα κολυμπίσω...
    Έχω παραγγηλει και έρχοναι...Ειναι στο δρόμο 4 carbon προπελίτσες ,αλλά μου φαίνεται οτι έρχονται απο τν Βόπειο Πόλο Tongue

PaNt  σε ευχαριστώ πολύ.... Thumbs up

οσα και να σκάσεισ πάλι δύσκολο θα είναι..! Και ειδικα οσο ανεβαίνει το βάρος τα πράγματα δυσκολεύουν πολυ περισσότερο..1 εγώ είμαστα 7.5κg.>!

Oi carbon δν ειναι παντα καλές..!
    Δοκίμασε και ξυλινες..! Xoar..!
    Καταγράφηκε
    copterxakias
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 28 Νοε 2012, 21:45:24 »

APC και θα με θυμηθείς δοκιμασμένες πετάνε υπέροχα!!!
    carbon νομίζω ότι χειρότερο υπάρχει!!!
    αλλα το βίντεο ειδικά το τοπίο πανέμορφο θα βελτιωθείς πολύ στο μέλλον και θα αποζημιωθείς για την τεραστια προσπάθεια που έκανες !!!!
    KEEP WALKING!!!!!
    Καταγράφηκε

!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!!
            !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
    Tzanetoubas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 29 Νοε 2012, 20:50:53 »

ρε φίλε copterxakia δεν ξέρω τι να διαλέξω..Γιατί οι Carbon δεν ειναι καλές??Και μάλιστα οτι χειρότερο??Δεν ξέρω..Τώρα πιά ερχονται..Θα δοκιμαστούν και βλέπουμε!Αν κρίνω απο τις APC στα αεροπλάνα συμφωνώ μαζί σου.Πρέπει να ειναι Οκ.Ενα φιλαράκι πετούσε με κινέζικη Fpv στο Skywalker και μόλις έβαλε Apc ο κραδασμός που ειχε και φαινοταν στο video (JELLO EFFECT) ΕΦΥΓΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑΣ!...

Φίλε Pant ευχαριστώ και για την δική σου απάντηση..Θα τις λαβω και τις  Xoar υποψην...Να δώ τι θα πρωτοδοκιμάσω....

Εχω άλλο ένα videακι που νομίζω οτι νοιώθω τον εαυτό μου να συνηθίζει το πέταγμα του quad....

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 30 Νοε 2012, 00:33:29 από evan » Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 29 Νοε 2012, 21:23:04 »

Έτσι είανι πρεπει να ψαχτείς για την δικια σου πλατφόρμα...!
    Για εμένα πχ οι  APC 14x4.7 ειναι απαράδεκτες.. !Πρώτον εντελώς αζύγιστες και δεύτερον έχουν tracking 6-8mm..

Άλλοι λένε δν πάιζει ρολο το tracking στις προπέλες και άλλοι λένε οτι πανω απο 1-3mm είναι για τα σκουπίδια..!

Οι xoar παλι είναι ίδιο βάρος με τις APC SF 14x4.7 25gr μόνο εχουν ελάχιστο εώς μηδενικό tracking και είναι ζυγισμένες ως προς το TIP ήθελαν ζύγισμα ώς προς το Hub..!

* IMG_106211.jpg (112.24 KB, 2508x1569 - εμφανίστηκε 222 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Tzanetoubas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 29 Νοε 2012, 21:36:15 »

Νομίζω οτι το trackin' αν κρίνω απο τα ελικόπτερα που στην ουσία ελικόπτερο πετάμε εχει να κανει και μάλιστα ειναι μεγίστης σημασιάς..
    Ξέρω απο τα αεροπλάνα οτι οι ξυλινες προπέλες ειναι πολυ πιο λαφριές στροφάρουν τις μηχανές καλήτερα και δεν έχουν trackin.Το μιονέκτημα τους (παντα για αεροπλάνο ειναι οτι δεν κράν το ρελαντί της μηχανής όως θα το κρατούσε μια carbon ή μια πλαστική οποως Π.χ. Αpc που ειναι πιο βαριές).Δεν σκεύτικα ποτέ η αλήθεια ειναι για ξυλινες,γιατι σε reviews που διάβαζα γενικότερα για multicopter και aerial videos σε ξένα site ανέφεραν οτι οι carbon ειναι η καλήτερη επιλογή...

ΘΑ ΔΊΞΕΙ... Cheesy
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 29 Νοε 2012, 21:49:35 »

Νομίζω οτι το trackin' αν κρίνω απο τα ελικόπτερα που στην ουσία ελικόπτερο πετάμε εχει να κανει και μάλιστα ειναι μεγίστης σημασιάς..
    Ξέρω απο τα αεροπλάνα οτι οι ξυλινες προπέλες ειναι πολυ πιο λαφριές στροφάρουν τις μηχανές καλήτερα και δεν έχουν trackin.Το μιονέκτημα τους (παντα για αεροπλάνο ειναι οτι δεν κράν το ρελαντί της μηχανής όως θα το κρατούσε μια carbon ή μια πλαστική οποως Π.χ. Αpc που ειναι πιο βαριές).Δεν σκεύτικα ποτέ η αλήθεια ειναι για ξυλινες,γιατι σε reviews που διάβαζα γενικότερα για multicopter και aerial videos σε ξένα site ανέφεραν οτι οι carbon ειναι η καλήτερη επιλογή...

ΘΑ ΔΊΞΕΙ... Cheesy

όχι οχι..!  Carbon δν χρησιμοποιουν οι καλοί....!! ΑPC κάποιοι kαι οι περισσότεροι Xoar..!

Oσο για το τρακινγ δν ειναι τοσο απλό..! γιατι απλα οταν έχεις τρακινγ στο στροφείο μεταβλητού βήμτος πάει να πει οτι η μια μερια τραβάει περισσότερο απο την άλλη λόγω διαφορά μοιρών..! Εδώ το τραcκινγ δν έχει να κάνει με διαφορα μοιρών γιαι απλα είναι fixed pitch..!

Σίγουρα δν ειναι καλο το τρακινγ απλα θα ήθελα να μάθω και περισσότερα.. (σιγουρα φέρνει κραδασμό..!)
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Διάφορα  |  Drones - Multicopters - Πολλαπλών στροφείων (Συντονιστής: kolotoympas)  |  Θέμα: Aγ.Θεοδόσης Χίου
    Μεταπήδηση σε: