|
dominckos
|
 |
« στις: Κυριακή, 25 Νοε 2012, 22:29:23 » |
|
καλησπερα φιλοι μου...γνωριζεται αν ο os 15la μπορει να σηκωσει το εκπαιδευτικο seagul jumper 25 ή phoenix sonic 25 ή τελος παντων καποιο εκπαιδευτικο 25ρακι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τηλέμαχος
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 00:11:02 » |
|
Πιθανοτατα μπορει αλλα θα ειναι συνεχεια τερμα  Ολα ομως εξαρτουνται και απο το βαρος του μοντελου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 00:12:17 » |
|
Το πρωτο μου μοντελο ηταν 25αρι και πετουσα με OS 15FP. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
dominckos
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 17:39:23 » |
|
andrea τι μοντελακι ηταν το 25ρακι σου? εννοω αν ηταν ψηλοπτερυγο, βαρος, μαρκα ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τηλέμαχος
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 18:19:16 » |
|
A...μιλαμε για αρχαια ιστορια..ηταν το Fly boy της Flair ενα τρικαναλο εκαπιδευτικο μοντελο του 1990. Το βαρος δεν το θυμαμαι αλλα παντα ειχα την εντιπωση οτι ηταν βαρυ...ηταν και το πρωτο κιτ RC που εκανα.  μαλλον κοντα η και πανω απο 2 κιλα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
dominckos
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 18:24:27 » |
|
οποτε λες οτι τα συγχρονα ψηλοπτερυγα 25ρακια που ειναι απο 1500 μεχρι 2000γρ θα τα σηκωνει εστω και δυσκολα ε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τηλέμαχος
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 18:29:17 » |
|
Θελω να πιστευω οτι ενα μοντελακι με εκπετασμα 1.20-1.30 περιπου και flat αεροτομη θα πεταξει και με το 15αρι  φυσικα θα πρεπει να δεις το κεντρο βαρους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
dominckos
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 18:38:33 » |
|
ναι εννοειται οτι θα ρυθμιστει το κεντρο βαρος...και ισως να χρειαστει και μακρυ διαδρομο για να αναπτυξει ταχτητα...η αληθεια ειναι οτι ο OS 15LA ειναι λιγο αδυναμος αλλα μου αρεσει πολυ σαν μοτερακι και επειδη δεν θελωι να καθεται στο ραφι θα το τολμησω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τηλέμαχος
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 18:41:09 » |
|
το μοντελο ποιο ειναι??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
dominckos
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 26 Νοε 2012, 18:46:04 » |
|
δεν εχω αγορασει ακομα, ηθελα πρωτα να μαθω αν γινεται...σκεφτομαι για seagul jumper 25 ή phoenix sonic 25...το καλυτερο ειναι calmato 25 αλλα δεν το βρισκω Ελλαδα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τηλέμαχος
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 17 Οκτ 2013, 14:52:41 » |
|
τελικα τι εγινε με το συγκεκριμενο θεμα ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
Stavroforos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Ή σε πετάν ή τα πετάς
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 17 Οκτ 2013, 15:11:44 » |
|
Ίδια σχεδόν αναζήτηση έκανα πριν πολύυυυ καιρό , έχοντας ήδη κινητήρα και θέλοντας να μείνω σε θερμικό. http://www.modelteam.gr/index.php?topic=22507.0
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V-3  Belt Cp V-1 Mini Titan E-325 T-Rex 250 pro dfc  Spitfire GP 0.25 Piper Cub EP (Αγνώστων στοιχείων) Gws Tiger Moth 400 E-flite Piper L-4 Grasshopper 250 Multiplex fox Καλαααά.............μά πίσω έχει το heli την ουρά...........
|
|
|
|
|
Stavroforos
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Ή σε πετάν ή τα πετάς
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 1 Φεβ 2014, 13:35:58 » |
|
Παιδιά μόνο σε τηλεπάθεια μπορώ να εξηγήσω τόσο παρεμφερή πράγματα.Μια και λέμε για αρχαία πράγματα Ακούστε και τα δικά μου. Μόλις χτες αποφάσισα να βάλω μπρος έναν L.A 0.15 που ήταν παρθένος κι αγορασμένος οταν ήμουν γύρω στα 12 κι απ απ το κατάστημα του Μακρυγιάννη (πρόσφατα δηλαδή  οι πολύ παλιοί στο άθλημα Ίσως μπορούν να βοηθήσουν στο τι συμβαίνει και τι ψάχνω ). Λοιπόν. Ο κινητήρας έχει φτιαχτεί για μοντέλο control line, το οποίο ποτέ δε φτιάχτηκε και σαν φυσική συνέπεια είναι ο κινητήρας αυτός να δουλεύει με ΌΛΕΣ τις στροφές και η προσγείωση να γίνεται όταν μείνει από καύσιμο. Ο κινητήρας δούλεψε (τι δούλεψε ξυριζε για μερικά δεύτερα κι εγώ τον έσβησα λόγω έλλειψης προπελλας) σαν να τον δούλευες κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα. Τώρα επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις επιφυλάσσομαι να δώσω κάποιες λεπτομέρειες για όσους αγαπούν τα παλιά μοντέλα (έχω καινούργιο os μοτέρ ,εε το παλιό ρε παιδιά έχει ΤΟ φινίρισμα). Έτσι λοιπόν επειδή Θέλω να το αξιοποιήσω σαν rc πάντα θα θελα να μου προτείνετε κάποια πλατφόρμα η οποία θα προσγειώνεται ανεμομπορώντας καλά ώστε να έρχεται σβηστό. Για πειραματόζωο αρχικά σκέφτομαι (δε ξέρω τι Ρίσκο έχει να το έβαζα σε gws tiger moth που έτσι κι αλλιώς το σιχάθηκα να δω με προπελλα μικρή τι κάνει) κι ελπίζω ν αντέξει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V-3  Belt Cp V-1 Mini Titan E-325 T-Rex 250 pro dfc  Spitfire GP 0.25 Piper Cub EP (Αγνώστων στοιχείων) Gws Tiger Moth 400 E-flite Piper L-4 Grasshopper 250 Multiplex fox Καλαααά.............μά πίσω έχει το heli την ουρά...........
|
|
|
|