Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 02:01:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 02:01:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:49]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 156
    Συνολικά: 157
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: περί πνευματικής ιδιοκτησίας  (Αναγνώστηκε 6787 φορές)
    IKAROS14
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Δευτέρα, 19 Νοε 2012, 22:39:00 »

Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί σήμερα ανακαλυψα σε ρωσικο μοντελιστικο φορουμ      http://forum.rcdesign.ru/f94/thread290229-2.html        απαντ  42        φωτογραφίες δικες μου  η οποιες εχουν κλαπη  απο εδω   https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=18950.480  αφου δεν εδωσα ποτε τη συγκαταθεση μου   να αναρτηθούν σττο ρωσικο  φορουμ.   θα παρακαλουσα  για τη μεταφραση ,,,,,,,,  Производство работает слажено,,,,,,  αν ξερει καποιος   ,γιατι εγω μεταφραζω οτι κανει   παραγωγη,  παρακαλω τους συντονιστες  οπως πραξουν   άμεσα   σύμφωνα με τους κανόνες  του φορουμ       Ελπίζω στην κατανόηση σας  για την δικαιολογημένη οργη  μου
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 19 Νοε 2012, 23:19:57 από IKAROS14 » Καταγράφηκε

ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΕΤΟΥΣ  ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
    IKAROS14
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 19 Νοε 2012, 22:55:27 »

http://forum.rcdesign.ru/f94/thread290229-2.html
    Καταγράφηκε

ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΕΤΟΥΣ  ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 19 Νοε 2012, 23:00:40 »

Μόλις το είδα παιδιά ......

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Διαπιστώνω ότι έχει κάνει account  εδω στο φόρουμ μας και ήδη ποστάρει φωτογραφίες !!!

Κάνωντας μια μετάφραση με το Translator o τύπος έχει πάρει και παραγγελία για πτέρυγα !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fforum.rcdesign.ru%2Ff94%2Fthread290229-2.html&act=url
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 19 Νοε 2012, 23:28:11 »

Α ωραια μια χαρα αυτα μας ελειπαν τωρα βρειτε τον και αποκλειστε τον knuppel2
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 19 Νοε 2012, 23:29:32 »

Δες το σαν διαφήμιση... καιρός να ανοιχτείς και στη ρωσική αγορά  Grin
    Καταγράφηκε

Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 00:14:35 »

Νομίζω ότι από την στιγμή που δεν υπάρχουν πρόσωπα που να θίγονται επάνω στις φωτογραφίες , και ο δημιουργός δεν έχει τοποθετήσει σε εμφανές σημείο επάνω στην φώτο το σήμα copyright η κάποιο watermark τότε δεν μπορείς να του κάνεις κάτι..ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι εκτεθειμένο..δυστυχώς.
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 00:46:53 »

Νομίζω ότι από την στιγμή που δεν υπάρχουν πρόσωπα που να θίγονται επάνω στις φωτογραφίες , και ο δημιουργός δεν έχει τοποθετήσει σε εμφανές σημείο επάνω στην φώτο το σήμα copyright η κάποιο watermark τότε δεν μπορείς να του κάνεις κάτι..ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι εκτεθειμένο..δυστυχώς.

+1  Thumbs up

Και μάλλον "φίλος" την έχει κάνει την δουλειά!! lalala
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 00:58:39 »

Νομίζω ότι εάν "γυρίσουμε" την πλάτη μας θα είναι ότι καλύτερο !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 07:37:53 »

Θα συμφωνήσω και εγώ και το μόνο που πιστεύω οτι μπορεί να γίνει είναι να τον αναφέρεις στο εν λόγω φόρουμ οτι χρησιμοποιεί δικές σου φωτογραφίες και καλό θα ήταν να έβαζε απο τις δικές του κατασκευές.
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 08:22:03 »

Δυστυχώς στο διαδίκτυο η αντιγραφή πάει σύννεφο. Με την ευκαιρία ρίξτε μια ματιά στο https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=37.msg114#msg114
    Παράθεση
    Οι φωτογραφίες να είναι δικές σας ή από δική σας ιστοσελίδα. Αν δεν είναι τουλάχιστον αναφέρετε το site όπου βρίσκεται ή δώστε link για την ιστοσελίδα όπως παραπάνω. Συνήθως δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αν δεν γίνει κατάχρηση. Εταιρείες δεν θα έχουν αντίρρηση αν προβάλλεται το προϊόν τους.

Τώρα Πέτρο ερχόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα. Απ' ότι κατάλαβα αναφέρεσαι σε δύο φωτογραφίες. Πιστεύω οτι επιλέχτηκαν γιατί έχουν καλύτερη εμφάνιση. Απ' ότι είδα οι φωτογραφίες για την κατασκευή είναι διαφορετικές.

Το σωστό είναι είτε να σου ζητήσει την άδεια, είτε, τουλάχιστον, να βάλει ένα link και αναφορά στο πρωτότυπο. Δεν είναι μόνο θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας, είναι οτι, όπως παρατίθενται (αν δεν μπερδεύομαι με τα ρώσικα), οικοιοποιούνται δουλειά άλλου.

Δεν νομίζω οτι τέθηκαν κακοπροαίρετα, είναι όμως λάθος αλλά ένα λάθος που μπορεί να διορθωθεί εύκολα, απόδίδοντας, όπως πρέπει, τα εύσημα. Ο Τάσος σωστά εντόπισε οτι είναι γραμμένος και εδώ. Θα στείλω ένα ΠΜ και θα δούμε. Πιστεύω οτι είναι απλά θέμα άγνοιας δεοντολογίας.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 12:27:30 »

Επειδή ο Πέτρος εστιάζει περισσότερο στο θέμα "ηθικής" από όσο καταλαβαίνω και λιγότερο στο θέμα της "νομιμότητας", δυστυχώς φίλε Πέτρο και λοιποί ζούμε στην εποχή και στον κόσμο που μεσουρανεί και δοξάζεται "το Νόμιμον είναι και Ηθικόν!!!"
    Κι εφόσον μπόρεσε χωρίς κάτι να τον σταματήσει ή να το ειδοποιήσει (βλ. σήματα κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων ή κανόνες ενεργειών (προγραμματισμός) του site ή άλλο) κατέβασε τις φωτογραφίες ή ότι άλλο και το κρέμασε εκεί που το κρέμασε, μάλλον κινήθηκε νόμιμα.
    Εξάλλου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν να κάνουν με την εκμετάλλευση για παραγωγή πλούτου (εμπορία) και όχι για απλή μετάδοση γνώσης ή εμπειριών ή ότι άλλο.
    Οπότε Πέτρο προσπάθησε να το δεις θετικά...
    Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    guest7150
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 12:43:23 »

Καλημερα!Δημιουργυθηκε μια δυσαρεστη παρεξηγηση!!!!!!!!!!Πρωτον και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ τον ikaros14 τον ειχα ενημερωση σχετικα με την προθεση μου να βαλω τα φωτο των κατασκευων του στο ρωσσικο φορουμ!!!!Οταν πηγεναμε στην πλαγια να πεταξουμε τα μοντελα μας συχνα σιζιτουσαμε την προθεση του για ανοιγμα στην ρωσσικη αγορα γιατις πτερυγες του και το DLG που θα κατασκευαζε!Αυτο που εγραψα στο ρωσσικο φορουμ......производство работает слажено... θα πει .....η παραγωγη λειτουργει......το κατι αοριστο,και ειναι μια εκφραση που εχει να κανει με ιδιοτροπια μιας γλωσσας.Δεν γραφω πουθενα οτι ειναι δικες μου κατασκευες!!!!!!!!!Και απορο γιατι μεχρι χθες πετουσαμε μαζι με τον ikaros14 δεν μου εχει αναφερει τιποτα!!!!!Δεν ξερω γιατι το κανει!!!!Και τελειωνω-στο ρωσσικο φορουμ εχω βαλει το λινκ της παρουσιασεις του
    http://forum.rcdesign.ru/f94/thread290229-2.html
    Και ζιτω συγνωμη αν τον πληγοσα με καπιο τροπο.ikaros14 παρε ενα τηλεφωνο.Ευχαριστω
    Καταγράφηκε
    szos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 12:46:57 »

ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο NIK 777  ΓΡΑΦΕΙ
    Эти красивые птички сделаны моим другом ikaros14.C его работой можно познакомиться здесь
    http://www.aeromodelistis.com/smfgr/...p?topic=9732.0
    Я думаю что эта страничка в греческом форуме поможет многим слоперам в создании своих моделей!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ikaros14
    ΑΥΤΕΣ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΝ  ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΑ
     ΨΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

Ελευθερία δεν είναι να κάνεις ότι θέλεις, αλλά  να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.
    guest7150
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 12:49:44 »

ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο NIK 777  ΓΡΑΦΕΙ
    Эти красивые птички сделаны моим другом ikaros14.C его работой можно познакомиться здесь
    http://www.aeromodelistis.com/smfgr/...p?topic=9732.0
    Я думаю что эта страничка в греческом форуме поможет многим слоперам в создании своих моделей!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ikaros14
    ΑΥΤΕΣ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΝ  ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΑ
     ΨΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! Cheesy Cheesy Cheesy
    Ευχαριστω για σωστη μεταφραση!!!!
    Καταγράφηκε
    guest7150
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 20 Νοε 2012, 13:17:23 »

Και επειδη σε εκτιμω ikaros14 και απο την στιγμη που δεν υπαρχει κακη προθεση απο την πλευρα μου ειμαι προθυμος να συναντηθωμαζι σου συμερα να τα πουμε απο κοντα.Στο κατω κατω στην ιδια πολη ζουμε.Ευχαριστω.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: περί πνευματικής ιδιοκτησίας
    Μεταπήδηση σε: