Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.849 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 18:56:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 18:56:30

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από MYRON B
    [Σήμερα στις 17:44]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:34]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 16:29]

[Σήμερα στις 13:05]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309849
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 145
    Συνολικά: 147
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απαράδεκτη ( ; ) συμπεριφορά επαγγελματία του χώρου  (Αναγνώστηκε 11522 φορές)
    demhat
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 11:51:24 »

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ Κ. ΓΙΑΤΡΑΚΟ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ WALKERA • Mini 3D Helicopter.
     ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.

ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ, ΛΙΓΑ, ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ!

ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ" Κ. ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΔΗΝ.
    ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ.
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ!! idiot2

ΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΕΡΣΙ!
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ? " ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ? "

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ, Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ  "ΠΑΠΙΑ"  ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ 300 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ!

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟ?
    ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΡΑΚΟ ΚΑΙ... ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Καταγράφηκε
    kerpinis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 12:16:57 »

Demhat,

Είναι καλό να ενημερώνεις τον κόσμο αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αντέδρασε έτσι ο συγκεκριμνένος καταστηματάρχης.Μόνο καλά λόγια ακούω για εκέι τόσο καιρό που αρχίζω κ ζηλεύω!

Δεν έχω συνεργασυτεί ποτέ μαζί του αλλά πρώτη φορά ακούω κάτι άσχημο για τον Κ Γιατράκο και επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Βέβαια δεν είμαι σε θέση να έρθω σε αντίλογο μαζί σου απλά λέω την προσωπική μου γνώμη που πάλι είναι υποδιέστερη της άποψής σου μιας και εσύ ήσουν μπροστά κ όχι εγώ.  και εκτιμώ το γεγονός ότι είσαι μοντελιστής χρόνια όπως είπεw.

Είμαστε άνθρωποι και υπάρχουν στιγμές που για πολούς κ διάφορους λόγους αντιδράμε λίγο έξω από τα όρια μας,συνεπώς ρίχνω ένα ελαφρυντικό στον Χρήστο μιας και είναι ημέρες που κλείνουμε λογαριασμούς και πληρώνουμε επιταγές και τα νεύρα είναι τέντα!
    Αλλά πιστε'υω ότι με καλή διάθεση κ από τις δύο μεριές πρόκειται για μία παρεξήγηση που θα λύσετε μεταξύ σας πολύ σύντομα φαντάζομαι.

Για να προλάβω κάποιες κακές σκέψεις...Δεν είμαι πελάτης του Κ Γιατράκου και δεν έχω συνεργαστεί ποτέ ούτε σε επίπεδο λιανικής αλλά ούτε κ σε επίπεδο χονδρικής πώλησης.

Demhat από την άλλη κ εγώ θα τσατιζόμουν εάν δεν έβρισκα ανταλλακτικά "ΕΧΘΕΣ"..Απλά είναι ένα πρόβλημα σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδος κ όχι μεμονομένης περίπτωσης.

Μάνος

Τροποποιηση => Αλλαγή κάποιων ορθογραφικών λόγω συγγραφής με pda

Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 12:26:44 »

Σε ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι, αλλά αν θες ανέφερε μου την ημερομήνια αγοράς και για πια ανταλλακτικά μιλάς... (με κωδικούς), και πάλι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν υπάρχουν μόνο "κακοί" επαγγελματίες αλλά και "κακοπροαίρετοι" πελάτες, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα θέμα.... αλλά είναι ανώφελο.
    Καταγράφηκε

dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 12:51:52 »

Ηθικό δίδαγμα:Τα fora, άλλους τους ανεβάζουν και άλλους τους κατεβάζουν στα Τάρταρα μαζί με τις λάσπες και τα σκ@τ@.
    Ειδικά όταν γράφονται πράγματα απο άγνωστα ονόματα..

Καταγράφηκε
    mickynoise
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 13:28:01 »

Χωρις να θελω να λαβω θεση στο συγκεκριμενο θεμα (αν ειναι αληθεια η  οχι)
    ουτε εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν απλα λεω την προσωπικη μου γνωμη.

Απλα αυτο που θελω να αναφερω για τον Χρηστο Γιατρακο ειναι οτι προσωπικα με βοηθησε χωρις καν να
    εχω αγορασει τιποτα απο το καταστημα του.Στα φορουμ συνεχως απανταει σε ολους και ποτε
    στις συζητησεις δεν ανεφερε ποτε το καταστημα του.Ακομη και οταν εψαχνα για Τ/Κ
    μου ανεφερε μερικες καλες χωρις να μου πει "ελα παρτην απο εδω" μιας και εκεινη που
    εψαχνα εκεινο τον καιρο δεν την ειχε καν στο καταστημα του.

Αυτο που εχω να τονισω ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι μοντελιστης και μετα καταστηματαρχης
    σε αντιθεση με αλλα καταστηματα που ποτε δεν τους βλεπουμε καν στα μοντελοδρομια.

Και δυστηχως στην Θεσσαλονικη θα μπορουσα να μιλησω για απατεωνες καταστηματαρχες
    που με το που καταλαβαινουν οτι εισαι αρχαριος προσπαθουν να στα "αρπαξουν"

Δεν γλειφω η οτιδηποτε αλλο μιας και οπως προανεφερα δεν ειμαι καν πελατης του
    οποτε δεν θα με ενδιεφερε κιολας, απλα το βλεπω λιγο αδικο για το πρωσοπο του
    μιας και ειναι απο τους λιγους μοντελιστες που βοηθουν τους αρχαριους και δεν
    εχει ξανακουστει κατι τετοιο (τουλαχιστον δεν εχει υποπεσει στην δικια μου αντιληψη)

Καταγράφηκε

TREX 600 Nitro Pro, OS 50 HYPER, V BLADES TST, V PADDLES, HATORI 522, 9252 (4), 401-9254 TAIL, Quick UK Header Tank
    TREX 450 SE, SCORPION 2221-6 MOTOR, RADIX BLADES, HS65HB Cyclic, 401 - 9257 TAIL - Full Chinese Batteries
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 13:45:18 »

...δεν υπάρχουν μόνο κακοπροαίρετοι πελάτες, υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες!!!
       ....και το όνομα του demhat φαίνεται καθαρά εάν θέλεις να το διαβάσεις!
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 14:01:53 »

το αν εισαι τσατισμενος γιατι σου ηρθε το κινητο 500€ δεν σημαινει οτι θα πρεπε να την πληρωσει ο κακομοιρης ο πελατης που θα ερθει να αγορασει (οχι να το παρει τσαμπα) το α ανταλακτικο.

και μεταξυ μας να το χρυσοπληρωσει γιατι ολοι ξερουμε πως τα ανταλακτικα ειναι απο την φυση τους ακριβα σε ολους τους τομεις

καλο θα ηταν μια συγνωμη κ να εκλεινε το θεμα ομαλα
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 14:04:27 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ (40 ΕΤΩΝ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ Χ. ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΑΓΟΡΑ ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΚΛΠ) ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΖΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ
    ΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ.
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ  
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 14:27:32 από ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ » Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 14:10:30 »

Εγω παλι απο τον Χρηστο Γιατρακο ποτε δεν ειχα προβλημα με την εξυπηρετιση του , πραγμα που δεν θα μπορουσα να το πω για της τιμες του με εξερεση μερικα προιοντα οπως τον μινι τιτανα .

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν απαντησε ετσι χωρις να του δωθει λογος να το κανει . Υφος πελατη κτλ κτλ .

παρολα αυτα μπορεις να βρεις ανταλαχτηκα εκτος απο το Χρηστο στο http://www.heliland.com ελλαδα και στο

http://www.ehirobo.com/shop/index.php?cPath=82_113&osCsid=944b15dd45132e418bc089c716051e21

Οπως λεω παντα να κατηγορουμε καποιον για αυτα που κανει λαθος αλλα  οχι και για αυτα που κανει σωστα
    Καταγράφηκε

kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 15:16:43 »

Και εγώ καινούργιος είμαι στο χώρο Θέλω να πω κάτι...... Καλά θα κάνουν να σκεφτούν οτι απευθύνονται σε πολύ κλειστή αγορά δεν είναι όλοι οι Έλληνες μοντελιστες και πιστέψτε με χάνουν πολλά παρά πολλά χρήματα φεύγουν έξω και το ξέρουν  αδιαφορούν σφυρίζοντας ..........κάποιο σκοπό
    Στην αγορά αυτή υπάρχει τελικά άλλος θεός ?
    Καταγράφηκε
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 15:18:19 »

Και εγώ καινούργιος είμαι στο χώρο Θέλω να πω κάτι...... Καλά θα κάνουν να σκεφτούν οτι απευθύνονται σε πολύ κλειστή αγορά δεν είναι όλοι οι Έλληνες μοντελιστες και πιστέψτε με χάνουν πολλά παρά πολλά χρήματα φεύγουν έξω και το ξέρουν  αδιαφορούν σφυρίζοντας ..........κάποιο σκοπό
    Στην αγορά αυτή υπάρχει τελικά άλλος θεός ?
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 17:38:48 »

...είπα να ασχοληθώ αλλά τελικά άλλαξα γνώμη..., οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν ουσία και έχει και ζέστη ... άλλωστε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αλλά προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, γιατί ούτε από εμένα το πήρες πέρυσι (2006-2007) γιατί απλούστατα δεν το είχα, ούτε είχε ποτέ 300 € αν εννοείς το Walkera 22 (2005)...
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 18:17:53 από Giatrakos » Καταγράφηκε

Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 18:24:51 »

Αγαπητοί αερομοντελιστές
    Δικαίωμα αγοράς ανταλακτικών έχουν οι πελάτες που αγοράζουν το προϊόν απο φέρ' ειπείν στην συγκεκριμένη περίπτωση - τον Γιατράκο. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος (αγορά απο internet) ή αλλού δεν δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να ζητάει τα ρέστα απο τον Γιατράκο. Ο μοναδικός τρόπος απόδειξεις της αγοράς ( δεν μπορεί να θυμάται ο έμπορος φατσικά τον κάθε άνθρωπο που ψωνίζει μια φορά το χρόνο ) είναι η "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ".....Αν δεν υπάρχει απόδειξη τότε αυτό είναι λασπολογία και τίποτα παραπάνω.
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 18:34:37 »

εγω θα ελεγα οταν βγαινει καπιος και κανει μια τετοια καταγγελια  αν μη τι αλλο να βγαίνει επωνύμως,  οχι με ενα ψευδώνυμο να κατηγορεί εναν καταστηματαρχη, που βεβαια να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι πελατησ του, αλλα εχω τισ καλλυτερες εντυπωσεις!!!!

επωνυμα και πες οτι θελεις,  μην του πυροβολάμε ετσι  Wink
    Αυτά Thumbs up

Καταγράφηκε
    kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 18:51:55 »

Τον  βγαλαμε και τρελλο τον ανθρωπο στο τελος ετσι του ηρθε....... ξυπνησε μια μερα και ειπε τι εχω να κανω σημερα αυτο  !!!!!!!!!!! laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απαράδεκτη ( ; ) συμπεριφορά επαγγελματία του χώρου
    Μεταπήδηση σε: