Φίλε Ηλία,
Πρώτα απ' όλα να πω κι εγώ καλοπέταχτο

.
Μας τρέλανες λίγο με τους τροχούς... μα 95 χιλιοστά; Δεν πιστεύω όμως ότι παίζει μεγάλο ρόλο στο τριμάρισμα.
Σαν fan των Extra γενικά, μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Και μην ανησυχείς αν είναι για σένα.
ΕΥΚΟΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ, και τα Extra φημίζονται για την υπακοή τους.
ΝΑΙ είναι ευαίσθητα στα ailerons, σαν όλα τα αξιοπρεπή ακροβατικά. Μην κάνεις σύγκριση με τις κινήσεις των ηλεκτρικών 3D.
Κάποιος reviewer περιοδικού (μακάρι να θυμόμουνα) χαρακτήριζε το roll των Extra σαν "bullet down a gun barrel"

!
Απλά μείνε στις μικρές κινήσεις μέχρι να το συνηθίσεις.
Για το up-down σκέψου μήπως είναι λίγο πισόβαρο. Ήθελε up ή down trim; Μήπως πότε έδειχνε να θελει up και πότε down χωρίς προφανή λόγο; Μήπως απλά "καθόταν" στη γωνία που το έβαζες κάθε φορά;
Νομίζω (προσωπική μου άποψη) ότι για αρχή πρέπει το κέντρο βάρους να είναι λίγο πιο μπροστά από το ουδέτερο, ώστε να χρειάζεται δύο-τρία κλικ up και να μπαίνει σε ομαλή κάθοδο όταν κλείνεις το γκάζι - κάθε φορά.
Μια και πολυλογώ πάλι (πως το έπαθα

) θα κλείσω λέγοντας να μην το βιάζεις στις προσγειώσεις. Έλα από μακρυά, πέτα το μέχρι να πατήσει κάτω και όλα θα πάνε καλά.
Καλές προσγειώσεις
Γιώργος