Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.364 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 11:52:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 11:52:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309364
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 690
    Συνολικά: 691
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Οικονομική υποστήριξη εθνικής ομάδας F3C 2007  (Αναγνώστηκε 21000 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 11 Ιουλ 2007, 13:42:14 »

Δημήτρη, να σας ζήσει ο γυιός.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 11 Ιουλ 2007, 14:19:16 »

Δημήτρη, να τον χαίρεστε. Πάντα με υγεία.
    Καλή επιτυχία στην αποστολή σας.
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 11 Ιουλ 2007, 15:51:35 »

Hey παιδιά,

Καλή επιτυχία, καλό ταξίδι και καλή επάνοδο στην χώρα μας. Το κλαδί ελιάς σας περιμένει ούτως ή άλλως!
    ΜΦΧ
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 12:54:39 »

Με το κλαδί ελιάς όμως δε χορταίνει το στομάχι. Είναι απαράδεκτο απόλους εμάς εδώ μέσα και πόσοι άλλοι ανά την Ελλάδα που ασχολούνται με ελικόπτερα τόσο λίγοι να ενισχύσαμε αυτή την προσπάθεια. Δεν το περίμενα και ντρέπομαι γιαυτό. ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 13:31:25 »

"...ΝΤΡΟΠΗ!!!"

Ακόμα και εαν δεν μαζευόταν καθόλου χρήματα ποτέ δεν θα σκευτόμασταν να γράψουμε κάτι τέτοιο.

Πληροφοριακά όμως εχει μαζευτέι ενα σεβαστό ποσό μέχρι τώρα άρα εχεις άδικο από όλες τις πλευρές.

Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 16:28:46 »

Με το κλαδί ελιάς όμως δε χορταίνει το στομάχι. Είναι απαράδεκτο απόλους εμάς εδώ μέσα και πόσοι άλλοι ανά την Ελλάδα που ασχολούνται με ελικόπτερα τόσο λίγοι να ενισχύσαμε αυτή την προσπάθεια. Δεν το περίμενα και ντρέπομαι γιαυτό. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Αγαπητέ sfyris,

Το "κλαδί ελιάς" ήταν ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ευγενούς άμιλλας που διέκρινε τους αρχαίους ημών προγόνους.....Βλέπεις οι αγώνες τότε δεν γίνονταν για να "γεμίζει το στομάχι".......ΝΤΡΟΠΗ είναι να διασύρουμε την ομάδα σαν να είναι τίποτα "κουρελήδες" "πειναλέοι" που έχουν ντε και καλά την ανάγκη μας......Έχεις λάθος σε αυτό και συμφωνώ απόλυτα με τον Ευάγγελο που βάζει τα πράγματα στην θέση τους στο προηγούμενο πόστ.
    ΜΦΧ
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 18:08:38 »

Τώρα που δεν ντρέπεται κανένας νομίζω οτι η παρένθεση αυτή πρέπει να κλείσει.
    Και καμιά κουβέντα παραπάνω να ειπώθεικε δε γα*εις...

Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 19:49:27 »

"...ΝΤΡΟΠΗ!!!"

Ακόμα και εαν δεν μαζευόταν καθόλου χρήματα ποτέ δεν θα σκευτόμασταν να γράψουμε κάτι τέτοιο.

Πληροφοριακά όμως εχει μαζευτέι ενα σεβαστό ποσό μέχρι τώρα άρα εχεις άδικο από όλες τις πλευρές.

Ευάγγελος

Δεν εκπροσωπώ κανένα, ούτε την Εθνική Ομάδα. Καταραστείτε με επειδή δε μένω μόνο στα λόγια. buck2 Και οι υπόλοιποι ας εύχονται για κλαδιά ελιάς. Σήμερα το βράδυ ρίξτε τα στα σκυλάδικα διπλά και τρίδιπλα, αυτοί είμαστε. Και όταν κάποιος "σφυρής" μιλάει άσχημα ρίχτε τα στους αρχαίους ημών προγόνους. Αρκεί να μην παθαίνει τίποτα η συνείδηση, η ηρεμία μας και η ρουτινιάρικη ζωή μας. Τα λέω σαν Κοσμάς και μην μου βάζετε λόγια για δήθεν προσβολές και τέτοια εναντίον της Εθνικής Ομάδας γιατί αυτοί που προσβληθήκαμε είμαστε εμείς. Είπα και πριν οτι τα παιδια δεν έχουν ανάγκη βοήθειας, η πράξη μας σαν έλληνες μετράει. Τώρα εσείς οι δικηγόροι πώς το κανατε ένα με την προσβολή μου για την Εθνική δεν το καταλαβαίνω. Ευάγγελε εγώ σαν ΚΟΣΜΑΣ επαναλαμβανω, δεν βλέπω το σεβαστό ποσό. Δεν το είχατε ανάγκη. Τη συμμετοχή μας βλέπω. Αυτά και δεν επανέρχομαι στο θέμα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 20:03:15 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 20:02:42 »

αν καταλαβαινω καλα ο πληθυντικος σημαινει οτι μιλας εξ ονοματος ολοκληρης της ομαδας
    ειλικρινα σας χαιρομαι που προσπαθειτε για το καλυτερο σιωπηλα χωρις κλαματα και δακρυα
    σας ευχομαι να περασετε καλα στους αγωνες και να δειξετε τι αξιζετε

Τώρα που δεν ντρέπεται κανένας νομίζω οτι η παρένθεση αυτή πρέπει να κλείσει.
    Και καμιά κουβέντα παραπάνω να ειπώθεικε δε γα*εις...

Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 20:43:47 »

Δεν εκπροσωπώ κανένα, ούτε την Εθνική Ομάδα. Καταραστείτε με επειδή δε μένω μόνο στα λόγια. buck2 Και οι υπόλοιποι ας εύχονται για κλαδιά ελιάς. Σήμερα το βράδυ ρίξτε τα στα σκυλάδικα διπλά και τρίδιπλα, αυτοί είμαστε. Και όταν κάποιος "σφυρής" μιλάει άσχημα ρίχτε τα στους αρχαίους ημών προγόνους. Αρκεί να μην παθαίνει τίποτα η συνείδηση, η ηρεμία μας και η ρουτινιάρικη ζωή μας. Τα λέω σαν Κοσμάς και μην μου βάζετε λόγια για δήθεν προσβολές και τέτοια εναντίον της Εθνικής Ομάδας γιατί αυτοί που προσβληθήκαμε είμαστε εμείς. Είπα και πριν οτι τα παιδια δεν έχουν ανάγκη βοήθειας, η πράξη μας σαν έλληνες μετράει. Τώρα εσείς οι δικηγόροι πώς το κανατε ένα με την προσβολή μου για την Εθνική δεν το καταλαβαίνω. Ευάγγελε εγώ σαν ΚΟΣΜΑΣ επαναλαμβανω, δεν βλέπω το σεβαστό ποσό. Δεν το είχατε ανάγκη. Τη συμμετοχή μας βλέπω. Αυτά και δεν επανέρχομαι στο θέμα.

sfyris
    Ξαναέρχομαι και μιλώ επι του θέματος που θίγεις όσους έυχονται και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη.... Το τι κάνει ο καθένας με τα χρήματά του είναι δική του υπόθεση και σίγουρα εσύ δεν είσαι ο κατάλληλος για να το κρίνει!!!!!!! (εγω πχ μπορεί να μου αρέσει να τα ακουμπάω στα σκυλάδικα ή να τα ακουμπάω σε ορφανοτροφείο θηλέων...τα τελευταία 8 χρόνια...και να μην καυχομαι κιόλας) Κατάλαβες;;;;;; Σίγουρα τα ορφανά το έχουν πιο πολύ ανάγκη το τάλαρο απο ότι η Εθνική μας ομάδα που πάει να πετάξει ελικόπτερα......Αυτό με κάνει λιγότερο έλληνα απο εσένα sfyris?HuhHuh Περιμένω την συγνώμη σου τόσο στην ομάδα (τους έβγαλες ζήτουλες - όσο και απο εμένα)....
    Τρύφωνας
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 22:30:18 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

www.petame.gr
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 21:04:59 »

Δεν ξέρω τί να μαζέψουμε οι άμοιροι οι moderators, αυτό πάλι δεν μαζέυεται με τίποτα !

Πάλι παρεξηγιόμαστε και πιανόμαστε από τις λέξεις. Βλέπουμε αυτό που μας ενοχλεί και το τονίζουμε στον άλλο μέχρι να σπάσει και να αντιδράσει...

Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Άλλο είναι το θέμα, αλλιώς ξεκίνησε: να βοηθηθεί η εθνική ομάδα ελικοπτέρων.

Όχι ποιός βοήθησε και ποιός όχι.

Όχι γιατί βοήθησε ο ένας και γιατί όχι ο άλλος.

Όποιος μπορεί και θέλει, βοήθησε την εθνική ομάδα.

Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν βοήθησε

Ούτε ο ένας είναι ήρωας, ούτε κατακριτέος, αυτό πιστεύω ότι είχε εξ αρχής ο Βαγγέλης στο μυαλό του. Ας μην το κάνουμε διαγωνισμό εθνικοφροσύνης...

Η ομάδα θα πάει στους αγώνες και χωρίς οικονομική βοήθεια, το έκανε άλλωστε στο παρελθόν. Άν υπάρχει κάποια βοήθεια, ακόμα καλύτερα. Μακάρι να υπήρχε δυνατότητα από την Ομοσπονδία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Όποιος βοήθησε δε σημαίνει ότι είναι "καλύτερος" από τους άλλους. Μπράβο του που βοήθησε, αν και εκτιμώ ότι όποιος το κάνει πρέπει να μένει ανώνυμος

Δε σημαίνει ότι όποιος δεν βοήθησε δεν μπορεί να δώσει τις ευχές του. Ίσως έχουν μεγαλύτερη αξία για κάποιους.

Δε σημαίνει ότι όποιος δε βοήθησε το έκανε από αντίδραση.

Τρύφωνα και Κοσμά, σας παρακαλώ, λύστε την παρεξήγηση (αν υπάρχει, που δεν νομίζω) μεταξύ σας και όχι εδώ.
    Θα χαλάσει το θέμα τελείως αν δώσετε συνέχεια, που μπορεί να οδηγήσει σε εκατέρωθεν αντιδράσεις. Και δεν αξίζει.

Για την ομάδα ρε γ...ο  Wink

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 10:09:01 »

Προς ολους τους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ και ΜΗ

Δεν εχεται καταλαβει;οτι ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΑΙ στα παιδια;
    Αφηστε τους επιτελους να κανουν τη δουλεια τους και ΜΗ ΑΣΧΟΛΙΣΤΑΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ.
    Μας εχεται ΚΟΥΡΑΣΕΙ με τα γραφομενα σας!!!!!!

Υ.Γ οποιος-α θελει βοηθαει η δεν βοηθαει----ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 11:04:02 »

Θα χαλάσει το θέμα τελείως αν δώσετε συνέχεια, που μπορεί να οδηγήσει σε εκατέρωθεν αντιδράσεις. Και δεν αξίζει.

το ίδιο προφανώς ισχύει και για τους υπόλοιπους...
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 20:14:14 »

sfyris
    Ξαναέρχομαι και μιλώ επι του θέματος που θίγεις όσους έυχονται και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη.... Το τι κάνει ο καθένας με τα χρήματά του είναι δική του υπόθεση και σίγουρα εσύ δεν είσαι ο κατάλληλος για να το κρίνει!!!!!!! (εγω πχ μπορεί να μου αρέσει να τα ακουμπάω στα σκυλάδικα ή να τα ακουμπάω σε ορφανοτροφείο θηλέων...τα τελευταία 8 χρόνια...και να μην καυχομαι κιόλας) Κατάλαβες;;;;;; Σίγουρα τα ορφανά το έχουν πιο πολύ ανάγκη το τάλαρο απο ότι η Εθνική μας ομάδα που πάει να πετάξει ελικόπτερα......Αυτό με κάνει λιγότερο έλληνα απο εσένα sfyris?HuhHuh Περιμένω την συγνώμη σου τόσο στην ομάδα (τους έβγαλες ζήτουλες - όσο και απο εμένα)....
    Τρύφωνας
    Αν μιλούσα σε σένα ονομαστικά να σου ζητούσα τώρα δεν κατάλαβα πού έχεις πρόβλημα και θίχτηκες; Αυτή είναι η γνώμη μου και αν αρέσει, δεν είστε υποχρεωμένοι να την ακολουθήσετε. Το ζήτουλες εσύ το είπες, εσύ το σκέφτηκες, εσύ το ανέφερες. Εγώ δεν ανέφερα τίποτα, αντιθέτως απέδειξα εμπράκτως τι εννοούσα. Τελοσπάντων Τρύφωνα ούτε καν φατσικά δε σε ξέρω, δεν έχω κάτι μαζί σου. Άσε με ήσυχο όσο δε σε ενοχλώ.
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 22:57:23 »

Κοιτάχτε και λίγο από τα άσχημα της ημέρας. Γραφτό ήταν  να γίνει πριν από τους αγώνες.

* 13-07-2007_210.jpg (70.15 KB, 400x266 - εμφανίστηκε 332 φορές.)
    Καταγράφηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
    MyHelis.com - The RC models store
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο  |  F3C και κατηγορίες GR (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Οικονομική υποστήριξη εθνικής ομάδας F3C 2007
    Μεταπήδηση σε: