Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.365 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 18:08:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 18:08:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Loukis35
    [Σήμερα στις 15:46]

[Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309365
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 827
    Συνολικά: 827
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Zivko edge 540 .25  (Αναγνώστηκε 33239 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #90 στις: Πέμπτη, 19 Ιουλ 2007, 19:49:52 »

Ξέχασα να πω πριν ότι τα αίτια και το συμπέρασμα τα βρήκα χτες.Αλλά θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου.

Αψυχολόγητες αποφάσεις.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #91 στις: Πέμπτη, 19 Ιουλ 2007, 19:57:28 »

Εμ Κ.Γιάννη βάλαμε τα φυτίλια να τα ανάψουμε κιόλας?
    Τα αίτια (όχι την αιτία)  σίγουρα είναι και αυτά που προαναφέρατε, είναι σωστά  Thumbs up

Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #92 στις: Πέμπτη, 19 Ιουλ 2007, 23:48:41 »

Και εμεις οι "δούλες " δεν εχουμε ψυχες ?  Grin να πουμε κατι ..........

Δυστυχώς δεν είχα γκαρντάσια αερομοντελλιστές μέχρι τώρα και ούτε πρακτική βοήθεια για να αποφύγω τις δυσάρεστες συνέπειες μιας αρχάριας κατασκευής-επιλογής και κυρίως τις μετασεισμικές δηλώσεις.

Τα βλεπετε αυτα......... ΕΣΕΙΣ......... που θελετε και εξηγησεις ? 

Γιαννη κανε λιγο υπομονη και σε λιγο θα εχεις απο ολα   Thumbs up φτανει να μας βοηθησεις οταν ερθει η ωρα . Wink

Τρυφωνα .........σε θυμωσε ο yakonike και εκανες φορουμοντελιστικη πατατα  Εαν σταυρωνουμε ετσι τους αερομοντελιστες που χρεωθηκαν τον ρολο του εκπαιδευτη .......τοτε δεν θα μεινη κανενας να βοηθαει τους νεοτερους .
    Σιγουρα τα ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα αυτα αλλα ο θυμος βλεπεις σε παρεσυρε .
    Αιντε με το καλο ελα επανω να τα πουμε αερομοντελιστικα .........και οχι μονο .

Με το ΜΠΑΡΜΠΑΣ τι σας πειραξε μωρε ολους ?  Grin  Οι περισσοτεροι εδω μπαρμπαδες ειμαστε 
    Αληθεια .......μετα απο πια ηλικια σε φωναζουν Μπαρμπα ? Οχι θειε ......γιατι θειος μπορεις να γινεις και απο πολυ μικρος .

Οσο για το θεμα με το Zivko επειδη μου αρεσε οταν το ειδα πριν την πτωση .......την δευτερα κανω την παραγγελια ,και μια και δεν εχω καταπιαστει με αεροπλανο , και εφοσον ειναι και φτηνο , θα το ξαναστησουμε και θα προσπαθησουμε να το πεταξουμε ειτε στον αερα , ειτε στον καδο  Grin .

Τα λεμε συντομα ............
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #93 στις: Πέμπτη, 19 Ιουλ 2007, 23:51:33 »

Και για να μην παρεξηγηθω ........τα γραφομενα με μπλε χρωμα δεν εχει να κανει με αυτο το θεμα , και με οσους συμμετεχουν εδω .
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #94 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2007, 00:19:09 »

Γιαννη κανε λιγο υπομονη και σε λιγο θα εχεις απο ολα   Thumbs up φτανει να μας βοηθησεις οταν ερθει η ωρα . Wink
     -.-.-.-.-.-.-.-
    Οσο για το θεμα με το Zivko επειδη μου αρεσε οταν το ειδα πριν την πτωση .......την δευτερα κανω την παραγγελια ,και μια και δεν εχω καταπιαστει με αεροπλανο , και εφοσον ειναι και φτηνο , θα το ξαναστησουμε και θα προσπαθησουμε να το πεταξουμε ειτε στον αερα , ειτε στον καδο  Grin .

Τα λεμε συντομα ............

Σε ότι μπορώ ,βοηθάω με ευχαρίστηση

Είχα πει στο σχόλιο στο blog ,όσο όμορφο είναι ,τόσο πιο κουσουρλίδικο και δύστροπο είναι.
    Να σου πω την αλήθεια σκέφτηκα να το ξανααγοράσω(δλδ να κάνω την ίδια μμπατάτα) αλλά είπα από μέσα μου...ναλελεύοσιν...δεν τρελάθηκα.και αυτό όχι για τα χρήματα..αλλά για να πιασω κόντρα ένα παξιμάδι χρειάστηκα μέχρι και την κάμερα του κινητού μου...
    Θέλω να πω ρισκάρεις τον χρόνο σου,χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα.
    Διάβασε στο πρώτο μήνυμα πως παρέλαβα το δέμα και τις πρώτες μου εντυπώσεις και μετά αποφάσισε.Εγώ μαζί σου αν κάνεις αυτή τη τρέλα Crazy2  Cheesy

υ.γ τα υπόλοιπα που δεν παρέθεσα ....απλά δεν με νοιάζουν  Thumbs up Crazy2
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #95 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2007, 00:52:51 »

Διάβασε στο πρώτο μήνυμα πως παρέλαβα το δέμα και τις πρώτες μου εντυπώσεις και μετά αποφάσισε.Εγώ μαζί σου αν κάνεις αυτή τη τρέλα Crazy2  Cheesy

To διαβασα εδω και καιρο  Wink .Για καποιο περιεργο λογο με προσελκυσε ....παρολο που δεν ξερω απο αεροπλανα  Sad Περιεργο παντως  idiot2  Να φανταστεις σημερα το μαζεψα απο τον καδο .......κρατησα το πισω μερος της ατρακτου .......το ξεντυσα με προσοχη και το πηρα στο εργαστηριο . Θελω να παρω μια γευση πως φτιαχνονται τα αεροπλανα απο ξυλο .

Και αυτο , σε σχεση με καποια σπασμενα calmato που ειδα , εχει πολυ δουλεια η κατασκευη του .

Αντε τα υπολοιπα  θα τα πουμε στην "πιστα" αλλιως ....... ασον κιλκις  Thumbs up

Καταγράφηκε

GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #96 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2007, 01:13:24 »

To διαβασα εδω και καιρο  Wink .Για καποιο περιεργο λογο με προσελκυσε ....παρολο που δεν ξερω απο αεροπλανα  Sad Περιεργο παντως  idiot2  Να φανταστεις σημερα το μαζεψα απο τον καδο .......κρατησα το πισω μερος της ατρακτου .......το ξεντυσα με προσοχη και το πηρα στο εργαστηριο . Θελω να παρω μια γευση πως φτιαχνονται τα αεροπλανα απο ξυλο .

Και αυτο , σε σχεση με καποια σπασμενα calmato που ειδα , εχει πολυ δουλεια η κατασκευη του .

Αντε τα υπολοιπα  θα τα πουμε στην "πιστα" αλλιως ....... ασον κιλκις  Thumbs up

αυτό δεν κατάλαβα  Huh ασον?

Το έχεις στο εργαστήριοοοοο?  πρόσεχε μην είναι τίποτα καταραμένο και ξυπνήσει πάνω στο πάγκο  Cheesy Cheesy
    θα έχω το ματρακά σε λίγο έτοιμο (αντε να δούμε πότε θα μας φέρουν και το ανταλλακτικό 2 μήνες κοντά περιμένω)
    που θα είναι καλοδεχούμενος στα χέρια σου.
    Περιέργο όμως πως κόλλησες με το μικρό 540..μάλλον σαρέσει η αερομοντελλιστική πρόκληαη-τρέλα που σε προσφέρει
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #97 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2007, 11:00:44 »

Τρυφωνα .........σε θυμωσε ο yakonike και εκανες φορουμοντελιστικη πατατα  Εαν σταυρωνουμε ετσι τους αερομοντελιστες που χρεωθηκαν τον ρολο του εκπαιδευτη .......τοτε δεν θα μεινη κανενας να βοηθαει τους νεοτερους .
    Σιγουρα τα ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα αυτα αλλα ο θυμος βλεπεις σε παρεσυρε .
    Αιντε με το καλο ελα επανω να τα πουμε αερομοντελιστικα .........και οχι μονο .

Αγαπητέ mastoras,

Δεν σταυρώνω κανένα αερομοντελιστή που χρεώνεται το ρόλο του εκπαιδευτή. Δεν ήταν και είναι σκόπιμο κάτι τέτοιο.
    Απλώς ήθελα να τονίσω οτι ο ρόλος του εκπαιδευτή δεν είναι τόσο απλός όσο φαίνεται....Δεν είναι δηλαδή "φέρε μου να σου πετάξω το αεροπλανάκι - και όπου πάει αυτό..." Ο εκπαιδευτής αφου θέλει να λάβει αυτό το χρέος πρέπει με "σεβασμό" στον νεαρό που θέλει να βοηθήσει να κάνει τα ακόλουθα: 1) Να ελέγξει την κατασκευή του νεαρότερου μοντελιστή, για τυχόν κατασκευαστικά λάθη απο τον ιδιοκτήτη
    2) Να τσεκάρει εμβέλεια σήματος, για να μην προκληθεί ατύχημα, 3) Να πετάξει το μοντέλο του νεαρού μοντελιστή - με έξτρα προσοχή απο ότι προσοχή δίνει και για ένα δικό του.......και αφού ο εκπαιδευτής το τσεκάρει και πτητικά, τότε θα πρέπει να το δώσει στον νεαρό λέγοντας του και τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει στην πτήση του .......Έτσι πρέπει να πράττουν οι αυτοαποκαλούμενοι εκπαιδευτές....και όχι με στύλ "φέρε να το πετάξω να δούμε"......Έτσι μπορείς μονάχα να καταστρέψεις τα όνειρα και την μαγεία του μοντελισμού στον νεαρό που και καλά πας να βοηθήσεις....Το αεροπλάνο είναι αεροπλάνο και πρέπει να βλέπεις κάθε περίπτωση με σεβασμό και όχι "αφ' υψηλού".
    Αυτά αγαπητέ mastor για σένα που δεν θα ήθελα να έχεις λάθος εντυπώσεις απο τα μηνύματά μου.
    Καλές πτήσεις
    Τρύφωνας
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 16:25:34 από Johnnie Red » Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #98 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2007, 12:07:16 »

Ξέχασα να πω πριν ότι τα αίτια και το συμπέρασμα τα βρήκα χτες.Αλλά θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου.
    Eιναι επιλογη σου...
    Αν ομως μπορεις,πες τα μου με ενα ΠΜ γιατι και περιεργος ειμαι Grin και γιατι μου αρεσει απο τα "λαθη" οι τις "αστοχιες" των αλλων να μαθαινω και εγω Thumbs up
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #99 στις: Τρίτη, 24 Ιουλ 2007, 22:08:18 »

Με λύπη μου είδα οτι υπήρξαν μηνύματα που έθιγαν προσωπικές σχέσεις αερομοντελιστών.

Ο Σεραφείμ τροποποίησε κάποιους χαρακτηρισμούς, άφησε σε μένα περαιτέρω χειρισμό.

Τα μηνύματα αυτά έχουν διαγραφεί μπορεί όμως να βγούν πάλι στο φόρουμ, αν το ζητήσει κάποιος (μόνο τα δικά του). Δεν θα μπουν όμως πάλι στο θέμα αλλά στον Σκουπιδοτενεκέ.

Δεν λειτουργώ παντού με τον ίδιο τρόπο moderation. Στο Aeromodelling GR προσπαθώ να διατηρήσω πνεύμα ενότητας.

Λίγο πολύ ξέρουμε ποιος είναι ποιός και πολύ πιθανόν κάποια μέρα θα συναντηθούμε και από κοντά.

Με στενοχωρεί ιδιαίτερα να βλέπω να παρεκτρέπονται έμπειροι αερομοντελιστές με χρόνια παρουσίας και προσφορά στον χώρο.

Ζητάω συγνώμη που διαγράφηκαν και κάποια μηνύματα που απλά δεν μπορούσαν να μείνουν γιατί συνδέονταν με άλλα και θα έμεναν ξεκάρφωτα.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #100 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 16:13:39 »

Αγαπητά ανήψια,

κάποτε έφθασε η ναυαρχίδα στο λιμάνι, αλλά δεν ακούστηκαν οι χαιρετιστήριοι κανονιοβολισμοί. Βγήκε ο Ναύαρχος και ρώτησε να μάθει γιατί... - Κύριε Ναύαρχε, δεν ρίξαμε με τα κανόνια, για ΕΙΚΟΣΙ λόγους. Πρώτον δεν είχαμε μπαρούτι, .... Φθάνει ...  λέει ο Ναύαρχος μη συνεχίσεις. Ολοι οι άλλοι λόγοι παρέλκουν (=είναι περιττόν να αναφερθούν).

Σήμερα είχα μια φιλική και αρκετά ενημερωτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Αντωνιάδη, που με ενημέρωσε ότι αυτός ήταν που πέταγε το edge 540 στην μοιραία του πτήση.

Για να μη μακρυγορήσω, με πληροφόρησε ότι ... ο δέκτης που είχε το μοντέλο, είχε στο ιστορικό του ήδη πέντε πτώσεις !!

Δεδομένου ότι τα πορίσματα εκδίδονται με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κρίνω σωστό να ανακαλέσω ότι έχω πει προηγουμένως για τον "χειριστή/δοκιμαστή" του εν λόγω μοντέλου, δεδομένου ότι όπως αποδείχθηκε έλειπε το πιό ζωτικό στοιχείο από όλα, που μαζί με τις προφορικές πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μου, οδήγησαν και εμένα (και άλλους συναδέλφους) σε λάθος κατεύθυνση.

Κύριε Αντωνιάδη, σας ζητώ συγνώμη.  Συνεχίστε ακλόνητος το έργο που έχετε αναλάβει.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #101 στις: Πέμπτη, 26 Ιουλ 2007, 16:23:45 »

5 πτώσεις?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh??
    πρόβλημα ακοής και παρεξήγηση από κάποιον.
    Το θέμα έληξε μετά την επικοινωνία μου στο τηλέφωνο με τον Γιάννη σήμερα.
    Είμαι χαρούμενος που έληξε όμορφα για μένα και γιαυτόν και συμφωνήσαμε μια χαρά για τα αίτια κ.Γιάννη.
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #102 στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2007, 08:25:16 »

5 πτώσεις?
    πρόβλημα ακοής και παρεξήγηση από κάποιον.
    Το θέμα έληξε μετά την επικοινωνία μου στο τηλέφωνο με τον Γιάννη σήμερα.
    Είμαι χαρούμενος που έληξε όμορφα για μένα και γιαυτόν και συμφωνήσαμε μια χαρά για τα αίτια κ.Γιάννη.

Αγαπητέ ΓιάννηΧ,

πιστεύω ότι μετά τα διαδραματισθέντα, έχεις μεγαλύτερη υποχρέωση να ανακοινώσεις δημόσια αυτό που "συμφωνήσατε" με τον κ. Γ.Α.

Ιδίως όταν σας πήρε 12 ολόκληρες ημέρες να συμφωνήσετε ... (και με έκπληξη διαβάζουμε ότι τα αίτια της πτώσης είναι θέμα συμφωνίας).

Ιδίως όταν τόσοι άλλοι συνάδελφοι προσπάθησαν επί 12 ημέρες να σε βοηθήσουν στο πρόβλημα της ανάλυσης της πτώσης.

Και ιδίως επειδή εγώ πήρα εχθές θέση μετά την πληροφόρηση που είχα από τον κ. Γ.Α. , με τον οποίο εσύ αμέσως μετά "συμφώνησες" ότι ήταν θέμα "ακοής και παρεξήγησης".

Με παραμυθιάσατε για να εκμαιεύσετε τη συγνώμη μου και μπράβο σας.

Αλλά οφείλω να σας ευχαριστήσω που με απαλλάξατε από τον κόπο να προσπαθήσω να την αναιρέσω. Την αναιρέσατε "κατόπιν συμφωνίας" εσείς οι ίδιοι με αυτά που μας είπες.

Ανεξάρτητα από το αν τελικά θα κοινοποιήσεις τα αίτια της πτώσης του μοντέλου σου, η υπόθεση είναι πλέον ξεκάθαρη.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.   

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #103 στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2007, 12:54:41 »

Εχω δεκτη που εχει κανει περισσοτερες απο 5 πτωσεις και το range check ακομα και με κραδασμους ειναι τελειο Thumbs up
    Ο δεκτης ειναι 10 ετιας(ισως και παραπανω)...
    Δεν λεω οτι δεν εφταιγε ο δεκτης,αλλα το οτι ενας δεκτης εχει 5 πτωσεις δεν σημαινει οτι σιγουρα εχει καταστραφει....
    Εγω θα τον εβαζα σε ενα ξυλινο κουτι(χυμα μεσα) και θα εκανα range check ενω θα τον κουναγα σαν να εκανα φραπε
    Αν δουλευει σε τετοια χτυπηματα και κραδασμους,εσεις τι πιστευετε???Θα ειναι προβληματικος?? Wink
    Πιο πολυ απο περιεργια Grin
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #104 στις: Παρασκευή, 27 Ιουλ 2007, 13:08:32 »

Το εχουμε επισημανει ξανα Βασιλη. Ο Κος. Κωνσταντακατος αν θυμαμαι καλα ειχε δωσει την ιδια απαντηση. Οι δεκτες που εχουν καταριφθει πετιουνται. Αρνουμαι να βαλω σε κινδυνο τον οποιονδηποτε για χαρη χρηματων. Ο καθεις βεβαια οπως στρωσει που λεει και η παροιμια.

Πανος
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Καύσιμο  |  Sport - fun και γενικά (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Zivko edge 540 .25
    Μεταπήδηση σε: