|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 16:58:40 » |
|
Σωστόν Βασίλη 10q!!. Για το flatter διάβασα ένα αρθρο του '93 στο "modelling"και έλεγε για μονοκοτ και όχι σελοτειπ στα διάκενα.έχει διαφορά? Υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει στον αέρα ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 17:12:05 » |
|
Δεν γνωριζω να σου πω αν ειναι καλυτερο!! Παντως μην βαλεις απλο σελοτειπ..Βαλε διαφανη ταινια συστευασιας  Υπαρχει σε διαφορα πλατη,ειναι πιο ανθεκτικη και κολλαει καλυτερα  Παντως νομιζω οτι και ταινια να βαλεις δεν μπορεις νε εισαι απολυτα καλυμενος για το flutter αν αυξηθει παρα πολυ η ταχυτητα...Αλλα δεν ειμαι σιγουρος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 17:30:25 » |
|
Σαν το διαφανή σελοτειπ τυπου scotch,αυτό είναι η καλυτερη λύση μάλλον γιατί για να βάλεις μονοκοτ από τι διαβάζω είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία..θέλει να αφαιρέσεις τη κολλοδη ουσία με ένα διαλύτικό αλλιώς δεν θα είναι ελεύθερο αρκετά το πηδάλιο.θέλει σίδερα..όχι άλλο ζέστη  από κει και πέρα ελπίζω να μην ξεκολλήσει  Ευχαριστώ Βασίλη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 17:32:18 » |
|
Δεν γνωριζω να σου πω αν ειναι καλυτερο!! Παντως μην βαλεις απλο σελοτειπ..Βαλε διαφανη ταινια συστευασιας  Υπαρχει σε διαφορα πλατη,ειναι πιο ανθεκτικη και κολλαει καλυτερα  Παντως νομιζω οτι και ταινια να βαλεις δεν μπορεις νε εισαι απολυτα καλυμενος για το flutter αν αυξηθει παρα πολυ η ταχυτητα...Αλλα δεν ειμαι σιγουρος  TO KALLITERO!!!!! BY FAR!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 17:36:36 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 19:10:54 » |
|
’υριο με το καλό η παρθενική του. το κέντρο βάρους είναι 1 εκατοστό πίσω από το κανονικό ,συνυπολογίζοντας το μεγαλύτερο σε μέγεθος μοτέρ + 100 γραμμάρια μολύβι πάλι δεν ήρθε στα ίσια του. καλές μας/σας πτήσεις
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 20:46:10 » |
|
καλη πτηση αυριο ελπιζω να μην φυσαει  απο που το αγορασες ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 13 Ιουλ 2007, 23:05:15 » |
|
Με το καλο και καλη προσγειωση
(μου θυμηζει το δικο μου Extra με τα ανοιγματα στο cowl)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Σάββατο, 14 Ιουλ 2007, 01:08:06 » |
|
Καλες πτησεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Σάββατο, 14 Ιουλ 2007, 01:24:16 » |
|
καλη πτηση αυριο ελπιζω να μην φυσαει  απο που το αγορασες ? Απο αμερική με ebay . Ευχαριστώ παιδιά καλες πτήσεις σε όλους! και μακρια απο τα stall!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 14 Ιουλ 2007, 20:02:08 » |
|
το topic(θέμα) τελειώνει εδώ. παρεμβολή απο τη αλουμινόβεργα = μπουμ κραου όχι και πως ο δέκτης ήταν σουπερ ..καταραμένα fm... πάμε για άλλα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 14 Ιουλ 2007, 20:16:56 » |
|
GiannisX Kρίμα τι εγινε ? ποια αλουμινόβεργα? range check εκανες πριν την πτηση? . ειναι πολυ κρίμα να σπανε μοντέλα έτσι ! Αν κανουμε αυτα που αναφερονται στο βιβλιο του jkon θα αποφευγαμε τα περισσότερα σπασιματα .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 14 Ιουλ 2007, 20:27:38 » |
|
Η αλουμινόβεργα που δένει τα φτερα μαζί ήταν εφαπτόμενη με τον δέκτη.μέγα λάθος. τι να κάνω ? Ήθελα όλο το βάρος να πάει μπροστά.δεν ζυγιζε το α/π με τπτ.γουρούνι εντελώς 2,2 κιλά για 1 μετρο φτερό... Range check δεν έκανα κακώς, αν και όσες φορές έχω κάνει ,πάντα δείχνει οτι δουλεύουν όλα άψογα και δεν είσαι και πάλι σιγουρος... Δεν τίθεται θέμα στεναχώριας.. ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 15 Ιουλ 2007, 15:00:09 » |
|
Λογικα η αλουμινενια βργεα περναγε μεσα σε ενα χαρτινο ρολο....Ετσι δεν ειναι?? Αν ισχυει αυτο,ειναι απιθανο να εφαγες παρεμβολη απο αυτο... Εχω δεκτη 10ετιας+(FM) στο Jupiter της phoenix και εχω πιασει το δεκτη πανω σε αυτο το "χαρτονι" με δεματικα και δεν εχω ουτε μιση παρεμβολη στις 50+ πτησεις που του εχω κανει....Απο τη μια πλευρα του "ρολου" ειναι ο δεκτηε και απο την αλλη οι μπαταριες  Αν ακουμπαει πανω στο αλουμινιο δεν μπορω να σου πω τι γινεται εκτος αν ειχε σκιστει το καλωδιο της κεραιας σου και ακουμπαγε κατεθυειαν πανω στο μεταλλο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 15 Ιουλ 2007, 15:21:44 » |
|
ρε Γιαννακη απο οτι καταλαβα παη και αυτο δευται τελευταιο ασπασμο εγινε το αεροπλανακι η επισκευαζεται στειλε φωτο να δουμαι
Ηλιας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|