Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 01:38:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 01:38:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 86
    Συνολικά: 86
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις - απαντήσεις για τις μικρές αγγελίες  (Αναγνώστηκε 100224 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #75 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 03:28:23 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΑ
    ΕΙΔΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ SITE.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ AEROMODELLING.

ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΒΑΡΚΕΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

δεν θυμάμαι να έχω δει καμια τέτοια δήλωση του κυριου κωστόπουλου.

δεν νομίζω να χαλάνε την εικόνα του AEROMODELLING" τα αυτοκινητάκια η τα σκαφάκια.

τα γουστάρουμε και τα αγοράζουμε και ταυτόχρονα τα πουλάμε δεν ενοχλούν κανέναν.

μοντελισμός είναι και αυτά.

τώρα για κάτι τύπους που πουλάνε αυτοκίνητα κινητά και ενοικιάσεις κατοικιών και πωλήσεις καταστημάτων ok
    αλλα μέχρι εκεί μην το παρακάνουμε.
    από το 2007 που είμαι γραμμένος εδώ μέσα δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κάνειS για κάποια αυτοκινητάκια και σκαφάκια

μα αυτο εννοει ο ανθρωπος... για αυτοκινητα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΚΕΣ μεγαλες... επειδη βγηκαν προημερων να πουλησουν...
    Οτιδηποτε μοντελιστικο δεν υπαρχει θεμα ειναι γνωστο αυτο και το λεει ο Αναστασιος...
    Ρε παιδια καλυτερα να μην ειμαστε προκατηλλειμενοι... angel angel Cheesy
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #76 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 03:44:19 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΑ
    ΕΙΔΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ SITE.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ AEROMODELLING.

ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΒΑΡΚΕΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

δεν θυμάμαι να έχω δει καμια τέτοια δήλωση του κυριου κωστόπουλου.

δεν νομίζω να χαλάνε την εικόνα του AEROMODELLING" τα αυτοκινητάκια η τα σκαφάκια.

τα γουστάρουμε και τα αγοράζουμε και ταυτόχρονα τα πουλάμε δεν ενοχλούν κανέναν.

μοντελισμός είναι και αυτά.

τώρα για κάτι τύπους που πουλάνε αυτοκίνητα κινητά και ενοικιάσεις κατοικιών και πωλήσεις καταστημάτων ok
    αλλα μέχρι εκεί μην το παρακάνουμε.
    από το 2007 που είμαι γραμμένος εδώ μέσα δεν νομίζω να ενοχλήθηκε κάνειS για κάποια αυτοκινητάκια και σκαφάκια

μα αυτο εννοει ο ανθρωπος... για αυτοκινητα ΜΕΓΑΛΑ και ΒΑΡΚΕΣ μεγαλες... επειδη βγηκαν προημερων να πουλησουν...
    Οτιδηποτε μοντελιστικο δεν υπαρχει θεμα ειναι γνωστο αυτο και το λεει ο Αναστασιος...
    Ρε παιδια καλυτερα να μην ειμαστε προκατηλλειμενοι... angel angel Cheesy

δημοσια συγγνώμη εννοεί αυτό Tongue
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #77 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 03:51:53 »

ακριβως τωρα μιλας σωστα.....
    Αρα με λιγα λογια θα επρεπε να δειξεις αποδειξη και στον MOD ktl ktl οποτε αρχιζει να γινεται σαν το Ελληνκικο κρατος γραφειοκρατεια κτλ κτλ..Αν ειανι ετσι θα σταματουσαν οι αγγελειες...
    Οποτε σκεψου και εκεινος να σου εφερνε αποδειξη.. τοτε θα μπορουσε να κινησει και αγωγες.. σωστα?Huh
    ο Συγκεκριμενος ειχε συνολικα 5 μηνυματα....
    Ακομα  συνηθεις υποπτοι? ποιοι ειναι αυτοι?? δεν εχω δει κανεναν... και ενας που εκανε κατι τετοιο τον εβγαλαν απο εδω... Και αυτοι εδιναν καλες τιμες απλα πουλουσαν ποσοτητες..!

αν γινοταν θεμα για καποια αγγελια μου και μου ελεγαν οτι το κανω  για να βγαλω χρηματα τοτε θα την εδειχνα την αποδειξη
    δεν ειπα οτι ο συγκεκριμενος ειναι εμπορος ουτε οτι το κανει συνεχεια
    απορησα γιατι χαθηκε η αγγελια του
    ειπα οτι ειναι μερικοι το κανουν και το ξερουμε
    (αν δε τους ξερεις ..αυριο θα σου τους πω)
    δεν ειμαι ο αρμοδιος για να τους βγαλω στη φορα αλλα οσα ατομα γνωριζω θα τα προστατεψω απο αυτους
    το ολο θεμα εγινε για αυτους και εχει ξαναγινει παρομια συζητιση νομιζω αλλα...ξεχαστηκε

Αλήθεια MaSt0RaS γιατί χάθηκε η αγγελία του; idiot2
    Αρα για να χαθεί η αγγελία και όχι τα σχόλια μας έχουμε δίκιο που φωνάζουμε. Thumbs up
    Παιδιά καλό ξημέρωμα και ο θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοια κελεπούρια.
    Καταγράφηκε
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #78 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 06:48:40 »

υπαρχει αντιστοιχο Thread καλα ειναι να κανετε εκει τα σχολια σας γιατι αργα η γργηορα θα διαγραφτουν απο εδω...!
    Παυλο μην φιμωνεις το λαο οπως λεει και ο Λαζοπουλος καπου πρεπει να ξεσπασει η οργη.
    Εξαλλου εμεις οι Ελληνες γι'αυτο δεν εχουμε αναγκη ψυχαναλυτες  idiot2 idiot2 idiot2 idiot2οπως τα boys στην απεναντι μερια το Ατλσντικου buck2 buck2 buck2
     γιατι οταν εχουμε κατι το λεμε και ξεμπερδευουμε.. Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Τεσπα καλες αγορες σε ολους γιατι ετσι καταλαβαινουμε
     γιορτες .Αλλα φετος μαλλον δεν θα παρουμε χαμπαρι τιποτα Tongue Tongue
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #79 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 07:19:59 »

απο τον ιδιο σβηστικε οχι απο MOD ολη την ωρα που μιλαμε δεν μπηκε MOD εδω μεσα...!Δικιο εχετε αλλα οχι απολυτο δλδ δεν μπορουν οι Mod να κανουν κατι δεν ειανι οσο απλο σας φενετε .. Gn...!

Σίγουρα μπήκε mod γιατί ήμουν ο πρώτος που απάντησα και έβαλα link στο HobbyCity χθες στις 21:15 - το ποστ μου σβήστηκε
    Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #80 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 08:22:49 »

88 $  με τα μεταφορικα   το εχει το  Hobbycity 

Δηλαδή μόνο 62,00€.  Thumbs up
    Μήπως λέω μήπως μας περνάνε για uglystupid2
    Κακά τα ψέματα έχει αρχίσει εδώ και καιρό να γίνεται εμπόριο και μάλιστα κακό
    εμπόριο από ιδιώτες, πρέπει αυτό να σταματήσει από το Aeromodelling. police
    Καλημέρα σε όλους τουσ μοντελιστές να κάνω και εγώ την παρέμβασή μου. Να ,ην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα διότι το σύστημα τηλεμετρίας που στερεώνεται στον πομπό της τηλεκατευθυνσης έχει 99,95 ευρώ μόνο ο δέκτης. Ο πομπός ο οποίοις πάεο χωριστά και όποιος θέλει μπορεί μα το δει στο σαιτ των κινέζων έχε <<ι Quanum 2.4Ghz voltage telemetry transmitter 39,95  οπότε δεδομένο ότι εάν ένα πράγμα το θέλω τώρα θα το παραγγείλω μέσω EMS δηλαδή + 30 δολάρια μεταφορικά.
    Αρα έχουμε 99,95+39,95+30\1,45 με την προμήθεια της paypal εάν κάποιος θέλει να κάνει αφαλές αγορές. δηλαδή βγαίνει συνολο 117 ευρω ο άνθρωπος βγάζει τρία ευρώ αυυτό θεωρείται εσείς μεροκάματο σε ένα πράγμα που οι κινέζοι δεν το έχου σε στοκ αλλα θα το αγοράσουν με τα λεφτά που θα τους προκαταβάλεις εσυ  ας σοβαρευτουμε λίγο και ασ μην ρίχνουμε μαχεριές προτόυ το ψάξουμε κάτι πιο πολύ και προσεκτικά τι να πω που ο άλλος στο σαιτ επήρε την jr dsx 9 2,4 ghz 507 δολάρια + τα μεταφορικά και την πουλούσε 500 ευρώ αυτός βγάζει κάτι παραπάνω απο βδομαδιάτικο έτσι αυτα δεν ξέρω εαν σας κούρασα.

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #81 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 08:54:12 »

υπαρχει αντιστοιχο Thread καλα ειναι να κανετε εκει τα σχολια σας γιατι αργα η γργηορα θα διαγραφτουν απο εδω...!
    Παυλο μην φιμωνεις το λαο οπως λεει και ο Λαζοπουλος καπου πρεπει να ξεσπασει η οργη.
    Εξαλλου εμεις οι Ελληνες γι'αυτο δεν εχουμε αναγκη ψυχαναλυτες  idiot2 idiot2 idiot2 idiot2οπως τα boys στην απεναντι μερια το Ατλσντικου buck2 buck2 buck2
     γιατι οταν εχουμε κατι το λεμε και ξεμπερδευουμε.. Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Τεσπα καλες αγορες σε ολους γιατι ετσι καταλαβαινουμε
     γιορτες .Αλλα φετος μαλλον δεν θα παρουμε χαμπαρι τιποτα Tongue Tongue

χχαα καλ βασιλακη..!
    Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #82 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 09:13:14 »

Τα μηνύματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία των αγγελιών συγχωνεύθηκαν σε αυτό το θέμα.
    Όπως αναφέρεται ρητά στις οδηγίες δεν επιτρέπεται συζήτηση μέσα στο θέμα των αγγελιών.
    Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους φίλους να ρίξουν μια ματιά στις οδηγίες για τις μικρές αγγελίες και τις τηρούν.
    Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κάποιους "αυστηρούς" φίλους που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε συνεχώς μέσα στο aeromodelling.gr για να σβήνουμε και να διορθώνουε.
    Έχουμε όμως και οικογένειες, δουλειές και χόμπι και διαθέτουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο μας για τη λειτουργία του φόρουμ.

Φιλικά,

Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #83 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 09:20:27 »

απο τον ιδιο σβηστικε οχι απο MOD ολη την ωρα που μιλαμε δεν μπηκε MOD εδω μεσα...!Δικιο εχετε αλλα οχι απολυτο δλδ δεν μπορουν οι Mod να κανουν κατι δεν ειανι οσο απλο σας φενετε .. Gn...!

Σίγουρα μπήκε mod γιατί ήμουν ο πρώτος που απάντησα και έβαλα link στο HobbyCity χθες στις 21:15 - το ποστ μου σβήστηκε

ακουσε με φιλε μου γιατι σου λεω το προσεξα...
    Γραφει ο Dimhack γραφεισ και εσυ αλλα τοτε ηταν νωρις οποτε υπηρχε Mod και το διεγραψε...
    Μετα απο καμια ωρα που συνεχισε να υπαρχει αγγελια και λογικο ηταν μπηκε ο αλλος φιλος και εκανε αναφορα τιμης..

Αυτουνου δεν σβηστηκε για τον λογω του οτι οι Μοd ηταν ολοι μα ολοι Offline.....
    Kαι σημερα πρωι πρωι οπως ειδες μπηκαν οnline και αφου ειδαν οτι εγινε μια κουβεντα δεν τα διεγραψαν αλλα τα μετεφεραν...

Ποιος ο λογος για τοση φασαρια...!?
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #84 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 10:15:01 »

πάραυτα έχω γράψει και απάντηση πρώτος από όλους για το ποσο το έχει ο κινέζος HOBBYCITY αλλα πάλι ως "διαμαγιας" έφυγε η δικια μου απάντηση και έμειναν τοΝ υπολοιπων

τώρα ποιος μάγκας κάνει αυτές τις γελοιότητες δεν μπορώ να καταλάβω.

όταν αφαιρείται κάτι κύριοι  modereitors να το αφαιρείται μια και καλή και όλα και όχι ότι γουστάρετε.

άντε μπράβο γιατί το έχετε λίγο ψιλοξεφτιλισι εδώ μέσα... knuppel2

Καλημέρα

Ο πίνακας των αγγελιών έχει κάποιους σαφείς κανόνες, τους οποίους πρέπει όλοι να τηρούμε.  Όποτε κάποιος moderator βλέπει κάτι που δεν συμφωνεί με τους κανόνες το διαγράφει.  Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι προκαθορισμένο.  Όπως μπορείτε να δείτε σήμερα στο θέμα των αγγελιών δεν έχει μείνει κανένα άσχετο μήνυμα.  Οπότε καταλαβαίνεται ότι τα παραπάνω, και ειδικά το ύφος που γράφονται, είναι τουλάχιστον γελοία και θα έπρεπε να έχετε λίγο περισσότερη σοβαρότητα σ' αυτά που γράφετε, ειδικά μια και είναι γεγονός ότι εξ' αρχής αγνοήσατε τους κανόνες του forum, και φωνάζετε κι από πάνω.

Υπάρχει τόσος χώρος στο forum να κάνετε τις παρατηρήσεις σας σε άλλα σημεία, δεν είναι απαραίτητο να γίνονται στο θέμα με τις αγγελίες.

Επίσης, μερικά άλλα γενικά.  Δεν μπορούν οι mods να κρίνουν αν η τιμή μιας αγγελίας είναι σωστή ή όχι.  Επίσης δεν μπορεί το οποιοδήποτε μέλος να ξέρει και να κρίνει πολύ εύκολα πόσα σβήνονται και τι ακριβώς γίνεται στις αγγελίες.  Αν βρείτε κάτι μη μοντελιστικό και έχει ξεφύγει, μια αναφορά στον συντονιστή θα είναι πολύ χρήσιμη για να το διαγράψουμε άμεσα.  Όσο για το θέμα του εμπορίου, κι εκεί έχουν γίνει πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεται, αλλά αν βρείτε κάτι που είναι προφανές εμπόριο κι αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για μας να μας το επισημάνετε.

Τέλος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να μας ξεφύγει κάτι.  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται εσκεμμένα.  Λίγο μεγαλύτερη προσοχή λοιπόν στους χαρακτηρισμούς σας προς το Aeromodelling και σ' αυτούς που προσπαθούν (χωρίς καμία ανταμοιβή) να το έχουν σε καλή κατάσταση για σας.

Ευχαριστώ

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #85 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 10:44:28 »

Σεραφειμ,  και μια παρατηρηση και απο μενα ....
    Πολλοι φιλοι επαναλαμβανουν πολυ συχνα τις αγγελιες τους για να ξαναβγουν στις πιο προσφατες....
    Πρεπει να μπει καποιος χρονικος περιορισμος στο  ποτε μπορει να ξαναμπει η αγγελια για το ιδιο αντικειμενο,...για να μην αρχισουμε να ¨σφαζομαστε" και επαναλαμβανουμε ολοι τις αγγελιες μας... Ευχαριστω για την κατανοηση...
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #86 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 10:49:41 »

Πολλοι φιλοι επαναλαμβανουν πολυ συχνα τις αγγελιες τους για να ξαναβγουν στις πιο προσφατες....
    Πρεπει να μπει καποιος χρονικος περιορισμος στο  ποτε μπορει να ξαναμπει η αγγελια για το ιδιο αντικειμενο,...για να μην αρχισουμε να ¨σφαζομαστε" και επαναλαμβανουμε ολοι τις αγγελιες μας... Ευχαριστω για την κατανοηση...

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #87 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 10:52:34 »

Η διάρκεια των αγγελίων είναι τρίμηνη.
    Όσοι φίλοι επαναλαμβάνουν τις αγγελίες τους λαμβάνουν το ακόλουθο π.μ.

"Αγαπητέ φίλε ...,

Σε παρακαλούμε να μην επαναλαμβάνεις τις μικρές αγγελίες με παράθεση.
    Οι αγγελίες ισχύουν για τρεις μήνες. Στο διάστημα αυτό δεν επιτέπεται επανάληψη εκτός αν άλλαξε κάτι στην αγγελία. Για παράδειγμα πουλήθηκε, έγινε αλλαγή στη τιμή κλπ
    Οι αγγελίες που επαναλαμβάνονται αδικούν τους υπόλοιπους και για αυτό διαγράφονται. Μετά το τρίμηνο από τη δημοσίευση της αγγελίας, εφ΄όσον αυτή ισχύει ακόμη, μπορείς να βάζεις καινούργια αγγελία χωρίς παράθεση και να ειδοποιείς τους συντονιστές για  να σβήνουν την προηγούμενη.
    Οι οδηγίες για τις μικρές αγγελίες  βρίσκονται εδώ
    Στη διάθεσή σου για περισσότερες διευκρινήσεις.

Φιλικά,

Ευάγγελος"
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 18 Δεκ 2009, 09:17:57 από evan » Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #88 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 10:56:31 »

Η διάρκεια των αγγελίων είναι τρίμηνη.
    Όσοι φίλοι επαναλαμβάνουν τις αγγελίες τους λαμβάνουν το ακόλουθο π.μ.

"Αγαπητέ φίλε ...,

Σε παραλούμε να μην επαναλαμβάνεις τις μικρές αγγελίες με παράθεση.
    Οι αγγελίες ισχύουν για τρεις μήνες. Στο διάστημα αυτό δεν επιτέπεται επανάληψη εκτός αν άλλαξε κάτι στην αγγελία. Για παράδειγμα πουλήθηκε, έγινε αλλαγή στη τιμή κλπ
    Οι αγγελίες που επαναλαμβάνονται αδικούν τους υπόλοιπους και για αυτό διαγράφονται. Μετά το τρίμηνο από τη δημοσίευση της αγγελίας, εφ΄όσον αυτή ισχύει ακόμη, μπορείς να βάζεις καινούργια αγγελία χωρίς παράθεση και να ειδοποιείς τους συντονιστές για  να σβήνουν την προηγούμενη.
    Οι οδηγίες για τις μικρές αγγελίες  βρίσκονται εδώ
    Στη διάθεσή σου για περισσότερες διευκρινήσεις.

Φιλικά,

Ευάγγελος"

ΣΩΣΤΟςςςς   Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #89 στις: Τετάρτη, 16 Δεκ 2009, 11:11:27 »

88 $  με τα μεταφορικα   το εχει το  Hobbycity 

Δηλαδή μόνο 62,00€.  Thumbs up
    Μήπως λέω μήπως μας περνάνε για uglystupid2
    Κακά τα ψέματα έχει αρχίσει εδώ και καιρό να γίνεται εμπόριο και μάλιστα κακό
    εμπόριο από ιδιώτες, πρέπει αυτό να σταματήσει από το Aeromodelling. police
    Καλημέρα σε όλους τουσ μοντελιστές να κάνω και εγώ την παρέμβασή μου. Να ,ην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα διότι το σύστημα τηλεμετρίας που στερεώνεται στον πομπό της τηλεκατευθυνσης έχει 99,95 ευρώ μόνο ο δέκτης. Ο πομπός ο οποίοις πάεο χωριστά και όποιος θέλει μπορεί μα το δει στο σαιτ των κινέζων έχε <<ι Quanum 2.4Ghz voltage telemetry transmitter 39,95  οπότε δεδομένο ότι εάν ένα πράγμα το θέλω τώρα θα το παραγγείλω μέσω EMS δηλαδή + 30 δολάρια μεταφορικά.
    Αρα έχουμε 99,95+39,95+30\1,45 με την προμήθεια της paypal εάν κάποιος θέλει να κάνει αφαλές αγορές. δηλαδή βγαίνει συνολο 117 ευρω ο άνθρωπος βγάζει τρία ευρώ αυυτό θεωρείται εσείς μεροκάματο σε ένα πράγμα που οι κινέζοι δεν το έχου σε στοκ αλλα θα το αγοράσουν με τα λεφτά που θα τους προκαταβάλεις εσυ  ας σοβαρευτουμε λίγο και ασ μην ρίχνουμε μαχεριές προτόυ το ψάξουμε κάτι πιο πολύ και προσεκτικά τι να πω που ο άλλος στο σαιτ επήρε την jr dsx 9 2,4 ghz 507 δολάρια + τα μεταφορικά και την πουλούσε 500 ευρώ αυτός βγάζει κάτι παραπάνω απο βδομαδιάτικο έτσι αυτα δεν ξέρω εαν σας κούρασα.

Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος διότι το σύστημα είναι κομπλέ και όταν το βάλεις στην κάρτα για
    αγορά σου κάνει έκπτωση και έχει 79,95€ + 7,80€ μεταφορικά.
    Αν έχεις δεύτερο μοντέλο μπορείς να αγοράσεις τον επιπλέον πομπό. Παραθέτω 2 φωτό για να το δείς καλά.
    Συγνώμη 1 φωτό και 1 έγγραφο.

* ggfff.doc (51.5 KB - έγινε λήψη 169 φορές.)

* www.jpg (34.65 KB, 294x480 - εμφανίστηκε 333 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ερωτήσεις - απαντήσεις για τις μικρές αγγελίες
    Μεταπήδηση σε: