|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #1125 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 12:01:29 » |
|
οι σχεσεις μου με τον Φωτη, οπως και με τα υπολοιπα παιδια στο ΣΕΦ, ειναι αριστες  απλα καλο θα ειναι να μην ξεπερναμε καποια ορια που θα χαλασουν την καλη παρεα και το ομορφο κλιμα - ξερεις τι εννοω Φωτη  το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα απο τον αερομοντελισμο ειναι εντασεις και παρεξηγησεις - και μαλιστα χωρις ιδιαιτερο λογο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #1126 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 19:55:17 » |
|
Ρε γαλατες ΣΕΦέρηδες, τι θα γινει με σας?? Οταν δεν σας την πεφτουν οι διαφοροι πλακωνεστε μεταξυ σας? Τι θα γινει ρε?  και αφου ξεκιναει ο τσαμπουκας, γιατι δεν συνεχιζεται? Ρε κεραυνε τι ειναι αυτα που λες "ναι γιαννη οντως θυμηθηκα παρεξηγηση"..Τιποτα δεν θυμασαι και ναι παρεξηγηθηκες και ναι θα κανεις το CP του Ζετεκου τυροπιτα χωριατικη.... Ρε αντωνακη το πας για μητερα Τερεζα??... η σωστη απαντηση ειναι "Ναι ρε το ειπα και αν παρεξηγηθηκατε θα κανω το CP του Ζετεκου τυροπιττα χωριάτικη".. ο "κολλημένος" Λουκάς γιατι άραγε δεν βγαινει να παρει θεση?? Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ DUKE προδοτη του γαλατικου χωριού γιατι άραγε σιωπάς σε αυτη την κόντρα? η λυση ειναι μια: Τυρόπιτα χωριάτικη το CP του Τζανετάκου.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
anemos
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΗΣ.
|
 |
« Απάντηση #1127 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 22:54:30 » |
|
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ
|
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1128 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:03:16 » |
|
Ρε γαλατες ΣΕΦέρηδες, τι θα γινει με σας?? Οταν δεν σας την πεφτουν οι διαφοροι πλακωνεστε μεταξυ σας? Τι θα γινει ρε?  και αφου ξεκιναει ο τσαμπουκας, γιατι δεν συνεχιζεται? Ρε κεραυνε τι ειναι αυτα που λες "ναι γιαννη οντως θυμηθηκα παρεξηγηση"..Τιποτα δεν θυμασαι και ναι παρεξηγηθηκες και ναι θα κανεις το CP του Ζετεκου τυροπιτα χωριατικη.... Ρε αντωνακη το πας για μητερα Τερεζα??... η σωστη απαντηση ειναι "Ναι ρε το ειπα και αν παρεξηγηθηκατε θα κανω το CP του Ζετεκου τυροπιττα χωριάτικη".. ο "κολλημένος" Λουκάς γιατι άραγε δεν βγαινει να παρει θεση?? Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ DUKE προδοτη του γαλατικου χωριού γιατι άραγε σιωπάς σε αυτη την κόντρα? η λυση ειναι μια: Τυρόπιτα χωριάτικη το CP του Τζανετάκου..  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΥ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1129 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:04:46 » |
|
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ASESASOS ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΤΑΙ ΣΕΦΟΓΑΛΑΤΕΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #1130 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:11:56 » |
|
καλα εσεις εχετε ξεφυγει τελειως....ενα θεμα μονοι σας εισαστε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1131 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:21:03 » |
|
καλα εσεις εχετε ξεφυγει τελειως....ενα θεμα μονοι σας εισαστε... ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #1132 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:23:06 » |
|
thanx Duke!!! Η μετριοφροσυνη μου δεν με αφηνει να το χαρω γαμωτο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #1133 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:23:22 » |
|
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα-χουχουχουχουχουχουχουχου ξεραθηκα στα γελιαααααααα χαχαχαχαχχαχαχαχχα το cp μου τι φταιει το φουκαριαρικο;;;;;; ρε γκαντεμιδες δεν το σπαω και ζηλευετε;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχα ουστ ρεεεεεε asesase παλι φυτιλιες αναβεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1134 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:27:15 » |
|
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ CP-BELT ΣΟΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #1135 στις: Τρίτη, 26 Φεβ 2008, 23:28:10 » |
|
οι σχεσεις μου με τον Φωτη, οπως και με τα υπολοιπα παιδια στο ΣΕΦ, ειναι αριστες  απλα καλο θα ειναι να μην ξεπερναμε καποια ορια που θα χαλασουν την καλη παρεα και το ομορφο κλιμα - ξερεις τι εννοω Φωτη  το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα απο τον αερομοντελισμο ειναι εντασεις και παρεξηγησεις - και μαλιστα χωρις ιδιαιτερο λογο  δεν ειπαμε τιποτα κακο για σενα και τον Φωτη ρε Αντωνακη,απλα κανουμε λιγο πλακα λογω του οτι κατεχεις κατι σοβαρο στα χερια σου!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #1137 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 12:12:45 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
jek
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1138 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 16:19:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #1139 στις: Τετάρτη, 27 Φεβ 2008, 22:37:09 » |
|
τσ...... αυτά δεν ειναι τίποτα !!! Σήμερα το πρωί πεταξα 2 ωρίτσες, και το piper cherrocke εφαγε εναν θάμνο μεσα απο μια συνεχόμενη περιδίνηση, ευτυχως επεσε στον θαμνο δεν επαθε τίποτα!!!! Το cp-belt εκει που πεταγα και εκανα nose in ξαφνικά εχασα ουρα και το κατεβασα κακην κακώς κατω γλιστρησε η μπουμα απο το σασι και χαλαρωσε ο ιμαντας, ευτυχως δεν επαθε τίποτα!!!!!! Αυτά είναι κόλπα !!!!!!! αλλιώτικα που κανουν στις ινδίες  , βαλτε κόλα στα ε/π γιατι χανόμαστε!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|