|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #990 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 16:55:40 » |
|
Α ναι ξέχασα....να αφιερώσω και εγω ένα γνωμικο στο φιλο ΚΡΥΟΒΑΓΓΟ..
Απο αυγουστο χειμώνας και απο μάρτη καλοκαιρι....
Ασχετο, αλλα και του κρυοβαγγουρα μήπως ηταν σχετικότερο??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #991 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 19:40:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
|
|
|
|
|
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #993 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 19:46:19 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
|
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #995 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 21:38:34 » |
|
Απλα να σου πω οτι με αυτα που λες ξαναμπηκες τιμωρία....και για να εκτισεις την ποινη θα πρεπει να φτιαξεις εξ'ολοκληρου το νεο αεροθουμενο....Για διευκολυνση σου πηρα μοντελο που σε 2 ωρες ειναι ετοιμο...ποτε να το φερω??
Αν τολμησει ο ψευτοδασκαλακος να με απειλει θα βγαλω φψτογραφικο υλικο με το τι του εκανε ο ΑΛΕΞΗΣ πριν φυγει φανταρος///
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #996 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 21:40:53 » |
|
Αστροπελεκα μια ερωτηση.....Το πηλινο απο το γιαουρτι επιστρεφεται ή μπορουμε να το κρατησουμε??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #997 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 22:11:13 » |
|
Απλα να σου πω οτι με αυτα που λες ξαναμπηκες τιμωρία....και για να εκτισεις την ποινη θα πρεπει να φτιαξεις εξ'ολοκληρου το νεο αεροθουμενο....Για διευκολυνση σου πηρα μοντελο που σε 2 ωρες ειναι ετοιμο...ποτε να το φερω??
Αν τολμησει ο ψευτοδασκαλακος να με απειλει θα βγαλω φψτογραφικο υλικο με το τι του εκανε ο ΑΛΕΞΗΣ πριν φυγει φανταρος///
ΕΓΩ ΔΕΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ  (ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ) το ειχα καταλαβει οτι για να καθυστερεις εσυ να επιδειξεις το νεο σου αποκτημα,πως κατι τρεχει  τι αραγε;;;;;;; αααα να στο σεταρω φυσικα  χαχαχαχαχαχα ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ <ΜΟΥΤΡΑ> 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #998 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 22:18:57 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #999 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 22:28:23 » |
|
Στα διαταγα σας ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ διαταξτεμε μεχρι να λιωσω.... αφου το λες εσυ........ετσι θα γινει  υ.γ. ακυρο το οκ για το σεταρισμα......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1000 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 22:31:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #1001 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 22:34:58 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #1002 στις: Πέμπτη, 7 Φεβ 2008, 22:41:28 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #1004 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2008, 09:28:20 » |
|
ΕΓΩ ΔΕΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ  (ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ) το ειχα καταλαβει οτι για να καθυστερεις εσυ να επιδειξεις το νεο σου αποκτημα,πως κατι τρεχει  τι αραγε;;;;;;; αααα να στο σεταρω φυσικα  χαχαχαχαχαχα ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ <ΜΟΥΤΡΑ>  η καθυστερηση οφειλεται στο οτι μολις επεστρεψα απο ενα επαγγελματικο ταξιδι...Αρα χρονος δεν υπαρχει.... Αφου το θετεις ετσι no problem.. μονος μου θα το φτιαξω..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|