ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #825 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 14:25:17 » |
|
DUKE ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ <<ΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ>> .ΦΙΛΕ COOLVAG ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .Ο ΦΙΛΟΣ  ΧΑ  ΧΑ  ΧΑ  ΧΑ  ΧΑ ASESASO ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #826 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 14:30:05 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #827 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 16:09:03 » |
|
asesasos μην το προκαλείς το παλικάρι αφού κεραυνός δηλώνει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #828 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 17:03:14 » |
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ και σε ολους τους αντώνηδες..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #829 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 18:41:43 » |
|
αααντεεε παααλιιι.οποτε λειπω εγω και ο cool,βρησκετε την ευκερια κα το κανετε ρδελομπου το forum....... τι θα γινει με σας ρεεε;;;;;  asesase αστο το Ελληνικο γιαυτη την εβδομαδα.....,αν το <γραψεις> λιγο ακομα το θεμα...... σιγα μην καθωμαι την τελευταια στιγμη να επισκευαζω το pt 19  σεφ ρε και cp-belt  αα ξεχασα.........χρονια πολλα Αντωωωωνηηηηη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #830 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 21:08:59 » |
|
σιγα μην καθωμαι την τελευταια στιγμη να επισκευαζω το pt 19  αα ξεχασα.........χρονια πολλα Αντωωωωνηηηηη  να επισκευαζεις  ?? παλι ρε τα σπασατε?  ρε asesase τι θα γινει με την παρτη σου?? φερε καμια οδοντογλυφιδα γιατι ξεμειναμε στο σπιτι  Ευχαριστω πολυ φιλε Γιαννη για τα χρονια πολλα Σας χαιρετω απο την ομορφη Θεσσαλονικη  μαλλον Σαββατο θα επιστρεψω οποτε καλως εχοντων των πραγματων θα τα πουμε την Κυριακη στην γνωστη αλανα μας 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #831 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 22:43:45 » |
|
Ρε ΖΕΤΕΚΕ μιας που μιλας για επισκευες δεν λες στα παιδια ποιος σαβουρδιασε το ερμο το PT?? kai τρομαξε και η ομορφη πιλοτισα που της ειχα βαλει και κασκολ.....ευτυχως ομως ψιλοεπισκευες θα γινουν τιποτα το σοβαρο...Εγω παντως θα παω Ελληνικο το Σαββατο....σιγα μην ερθω στο Επικινδυνο ΣΕΦ....χαχα Εκει ειναι παιδικη χαρα για μικρα παιδια....τι σχεση εχουμε εμεις οι θερμικοι τωρα με το ΣΕΦ και τους μαγειρους?  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #832 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 22:47:00 » |
|
Αλλα βεβαια ξερω εγω....εχετε εκει τον αυτοαποκαλουμενο Δασκαλάκο και δε σας αφηνει να φυγεται.....Ρε τι voodoo του εκανε ο Δουκας τιποτα δεν επιασε??
Ρε παρτετο χαμπαρι.......Με κρυους βαγγεληδες (coolvag) και αστροπελεκια (KERAYNOS) προκοπή δε θα κάνετε.....
Ακουστε αυτο το άγιο παιδί το DUKE που νοιάζεται για το καλό σας.....ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #833 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 23:23:03 » |
|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στον Πατριώτη μου τον ΑΝΤΩΝΗ το μοστράτο....
Αντωνάκη να εισαι πάντα καλά ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #834 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 23:47:37 » |
|
Ρε ΖΕΤΕΚΕ μιας που μιλας για επισκευες δεν λες στα παιδια ποιος σαβουρδιασε το ερμο το PT?? kai τρομαξε και η ομορφη πιλοτισα που της ειχα βαλει και κασκολ.....ευτυχως ομως ψιλοεπισκευες θα γινουν τιποτα το σοβαρο...Εγω παντως θα παω Ελληνικο το Σαββατο....σιγα μην ερθω στο Επικινδυνο ΣΕΦ....χαχα Εκει ειναι παιδικη χαρα για μικρα παιδια....τι σχεση εχουμε εμεις οι θερμικοι τωρα με το ΣΕΦ και τους μαγειρους?  ? με τι θερμικο θα πας ρεεεεεεε!!!!αφου δεν το εφερες να το συμαζεψω!!!!!χαχαχαχαχαχα η αληθεια ειναι οτι στα χερια μου τραυματιστηκε ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #835 στις: Πέμπτη, 17 Ιαν 2008, 23:52:18 » |
|
Ρε ΖΕΤΕΚΕ μιας που μιλας για επισκευες δεν λες στα παιδια ποιος σαβουρδιασε το ερμο το PT?? kai τρομαξε και η ομορφη πιλοτισα που της ειχα βαλει και κασκολ.....ευτυχως ομως ψιλοεπισκευες θα γινουν τιποτα το σοβαρο...Εγω παντως θα παω Ελληνικο το Σαββατο....σιγα μην ερθω στο Επικινδυνο ΣΕΦ....χαχα Εκει ειναι παιδικη χαρα για μικρα παιδια....τι σχεση εχουμε εμεις οι θερμικοι τωρα με το ΣΕΦ και τους μαγειρους?  ? πεστα Γιωργο λουνα παρκ το εχουν κανει τον ιερο χωρο του σεφ πανε ολοι εκει και πετανε κατι παλιοπαιχνιδια με μπαταριες που πηρανε απο το jambo και νομιζουν οτι κατι κανουν. Αγορι μου αν δεν λερωθεις καπνιστεις αν δεν μυρισεις καστορελαιο δεν "σφυριξεις" κινητηρα δεν γινεσαι αντρας παραμενεις παιδι. Γι αυτο λοιπον: ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλα δεν τους τα ειπα gio::::::
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #837 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 00:32:06 » |
|
ισα ρε παλιο πραματα.........τον αρωστησατε τον ανθρωπο......τον φαααααγατεεεε Βαγγελη...μαζι ρε φιλε το σβ/κο οι 2μας στο σεφ,και αστους να τρεχουν για Ασπροπυργο οι μεν... Ελληνικο οι δε  αντε ισως να ερθει και ο jek αααν δεν μας πουλησει για Σχοινια μερια  χαχαχαχαχαχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
jek
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #838 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 08:27:59 » |
|
Οχι ρε ζετεκε μην με πληγώνεις έτσι  το σεφ είναι το σπίτι μου, είμαι εξαρτημένος απο την αλάνα μας και ποιο πολύ απο την παρέα μας, στο σχοινιά πήγα για κατασκοπία, αλλά μην το πεις πουθενά οι δυο μας το ξέρουμε  , λοιπών και Σαββάτο και Κυριακή θα είμαι εκει,  οσο για τους υπόλοιπους να αφήσουν ήσυχο να αναρρώσει την ψύχη της παρέας μας τον φιλο μας coolvag γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματαααααα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #839 στις: Παρασκευή, 18 Ιαν 2008, 14:49:56 » |
|
Οχι ρε ζετεκε μην με πληγώνεις έτσι  το σεφ είναι το σπίτι μου, είμαι εξαρτημένος απο την αλάνα μας και ποιο πολύ απο την παρέα μας, στο σχοινιά πήγα για κατασκοπία, αλλά μην το πεις πουθενά οι δυο μας το ξέρουμε  , λοιπών και Σαββάτο και Κυριακή θα είμαι εκει,  οσο για τους υπόλοιπους να αφήσουν ήσυχο να αναρρώσει την ψύχη της παρέας μας τον φιλο μας coolvag γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματαααααα  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ JAMES BOND
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|