|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #795 στις: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 15:01:30 » |
|
τωρα καταλαβα ποιος ειναι ο Κεραυνος  ειναι ο τρομερος πιλοτος "τωρα πια σηκωνω και μονος μου το φορμοζα"  ποιος σου το κατεβαζει ομως δε μας ειπες  asesase αλλαξε ρε συ αβαταρ το χορτασαμε το "πριν", βαλε τωρα το "μετα" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #796 στις: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 15:38:09 » |
|
Aντωνακη πολυ καλα κανεις και δεν εχεις βαλει προπελα στο αβαταρ...κατι ηξερες...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #797 στις: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 16:04:55 » |
|
Aντωνακη πολυ καλα κανεις και δεν εχεις βαλει προπελα στο αβαταρ...κατι ηξερες...
αν ακολουθουσα το παραδειγμα σου (βαζω αβαταρ οτι σπαω) προπελα θα επρεπε να ειχα βαλει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #798 στις: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 16:37:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #799 στις: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 20:49:37 » |
|
Μια μερα ελειψα και το κανατε σκ@τ@ το forum.......................  το pt 19 πεταξε αψογα....σταθερα-γρηγορα-δυνατα(super tigre 45  )-ευελικτα...\εως τα 4 ντεποζιτα....... μετα μας <πουλησε> το eleveitor και η ντιζα του.  ευτυχως χωρις μεγαλες απωλειες....  ωραια μερα στο Ελληνικο.....τι το θελετε το ΣΕΦ;;;;;;;; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
jek
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #800 στις: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 22:57:48 » |
|
ωραια μερα στο Ελληνικο.....τι το θελετε το ΣΕΦ;;;;;;;;  [/quote] εεεεεεεεεεεεεεεε για να μαζευώμαστε σιγα σιγά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
|
|
|
|
|
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #802 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 00:00:59 » |
|
ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #803 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 00:08:35 » |
|
ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!!!!
Να σε δω πρωτα και μετα θα σε παραδεχτω  Αλλα προσοχη μη σπασεις καμια κεραια σαν την αλλη φορα  την κυριακη που λειπατε ολοι πεταξα για λιγο ενα φοαμενιο 3d-αδικο συγκεκριμενα ηταν αυτο εδω: http://www.nemhobby.com/extra-330l-p29913.htmlτι λετε? θα ειναι καλο μετα απο το estarter? p.s. μη μου ξαναπειτε για φορμοζα! δε θελω! δε μου καθεται καλα στο ματι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
jek
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #804 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 08:32:53 » |
|
Αντωνάκη τι λες για το φορμοζα? εχω την εντύπωση οτι για εσένα αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερο το εχτρα 300s, είναι λιγότερο 3d http://www.nemhobby.com/extra-300s-p29920.htmlΤα λέμε το Σ/Κ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #805 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 08:54:36 » |
|
αντωνη ρωτας τωρα τον καθε ασχετο?? Εγω θα σου πω φιλε μου...θα παρεις θερμικο και θα ερχεσαι μαζι μας να πεταμε στο ελληνικο.....εκει στο ΣΕΦ ειναι επικινδυνα χαχαχα  να αναβαθμιστεις και συ, να φυγεις απο τις παλιομπαταριες που και αυτες ειναι κινδυνος, και να κανεις το φελιζολ αυγοθηκες για κοκκινα αυγα μιας που οδευουμαι προς πασχα μεριά.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #806 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 09:48:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #807 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 09:59:18 » |
|
KAKOFONIXX ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ MAZI ΣΟΥ ΑΛΛΑ & ΜΕ ΤΟΝ JEK ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ EXTRA 300.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ASESASO ΓIATI ΑΠΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΣΕΦ , ΛΟΓΟ ΑΥΓΩΝ Η ΑΥΓΟΘΗΚΩΝ;;;;;;;;;;;;;; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #808 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 11:02:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #809 στις: Τρίτη, 15 Ιαν 2008, 11:08:57 » |
|
Γιωργαρε κεφακια εχεις ε? Ξερει κανεις που ειναι το καταστημα του nem.gr? καπου προς αχαρνες αν καταλαβα καλα και βλεπω να με τρωνε τα χιλιομετρα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|