|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #510 στις: Δευτέρα, 5 Νοε 2007, 13:40:08 » |
|
δυστυχώς Πάνο είναι πολύδοκιμασμένο και δεν πιάνει  η αναπαραγωγή κοστίζει λίγο......  βέβαια δεν έχω δοκιμάσει στο Βόλο (κατά Ηλία) ακόμα  asesasos μην χαίρεσαι γιατί το belt μου είναι ήδη ετοιμοπόλεμο!!!!  αλλά και πάλι υπάρχει και το άλλο belt της οικογενείας  O Κύκνος* μου εχτές ήταν αντικείμενο πόθου  γι'αυτο θα τον βάλω σε παραγωγή (αφιλοκερδώς πάντα)  *Κύκνος-> εκείνο το άσπρο πράμα που πετούσε εχτές στο ΣΕΦ με την δικιά μου Τχ (με διάφορους πιλότους  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #511 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 22:44:29 » |
|
εεεεεεεεεεεε......εδω ειμαι και εγω!!!!!  μετα απο καμια βδομαδα απουσιας λογο φορματ  υπολογ. τωρα τελιωσα με τον υπολ.......κ μιας και αρχισαν τα κρυα......  ευκερια να στησουμε το cp belt  δασκαλεεεεεε που εισαι;;;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mikelos
|
 |
« Απάντηση #512 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 22:45:57 » |
|
εεεεεεεεεεεε......εδω ειμαι και εγω!!!!!  μετα απο καμια βδομαδα απουσιας λογο φορματ  υπολογ. τωρα τελιωσα με τον υπολ.......κ μιας και αρχισαν τα κρυα......  ευκερια να στησουμε το cp belt  δασκαλεεεεεε που εισαι;;;;;; να ενας ακομα Cp-beltakias 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #513 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 22:51:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #514 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 22:53:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #515 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 23:02:46 » |
|
Αλεκακο παντα σκευτομουν για ελικ.αλα ηταν απαγορευτικες οι τιμες τους συν οτι δεν ξερω πως σεταρεται ουτε καν την τηλ/νση πως ρυθμιζεται!!!!!!!!  ε νεος ειμαι ακομα ..... που θα παει θα τα μαθω κ αυτα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #516 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 23:08:34 » |
|
ολα μαθενονται!!!! και η επιλογη ηταν αναμενομενη!!!!!! για τα σεταρισματα μην ανησυχεις εδω ειμαστε και εμεις!!! το ΣΚ ελπιζω να εισαι ετοιμος για πτησεις!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #517 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 23:36:05 » |
|
Αλεκακο παντα σκευτομουν για ελικ.αλα ηταν απαγορευτικες οι τιμες τους συν οτι δεν ξερω πως σεταρεται ουτε καν την τηλ/νση πως ρυθμιζεται!!!!!!!!  ε νεος ειμαι ακομα ..... που θα παει θα τα μαθω κ αυτα  ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #518 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 23:41:28 » |
|
Αλεκακο παντα σκευτομουν για ελικ.αλα ηταν απαγορευτικες οι τιμες τους συν οτι δεν ξερω πως σεταρεται ουτε καν την τηλ/νση πως ρυθμιζεται!!!!!!!!  ε νεος ειμαι ακομα ..... που θα παει θα τα μαθω κ αυτα  ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΙΑΣΜΑ" Ο COOLVAG ΕΤΣΙ ;;;; ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #519 στις: Τρίτη, 6 Νοε 2007, 23:55:51 » |
|
ΖΕΤΕΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ>>>>>>>>>>>>>>>
Αντε καλη αιμοδοσία σου ευχομαι.....
(εννοειται οτι η παρεα των αεροπλαναδων σε σβηνει απο τον καταλογο......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #520 στις: Τετάρτη, 7 Νοε 2007, 00:59:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #521 στις: Τετάρτη, 7 Νοε 2007, 02:10:59 » |
|
Για χαρα παιδες απ οτι βλεπω το cp belt εχει σταθερει αξια ακομα. Ακομα καυγαδιζετε για χαρη του  . Που εισαι ρε Πανο ποτε με το καλο το Υακακι?  ?. Αλεξη για χαρα ρε φιλε το Σαββατο αν μας κανει καλο καιρο θα τα πουμε στο χωραφι. Θα κατεβεις  ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #522 στις: Τετάρτη, 7 Νοε 2007, 02:11:36 » |
|
Για χαρα παιδες απ οτι βλεπω το cp belt εχει σταθερει αξια ακομα. Ακομα καυγαδιζετε για χαρη του  . Που εισαι ρε Πανο ποτε με το καλο το Υακακι?  ?. Αλεξη για χαρα ρε φιλε το Σαββατο αν μας κανει καλο καιρο θα τα πουμε στο χωραφι. Θα κατεβεις  ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Xenos P.
Aeromodeller Jr. member