Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.795 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 01:22:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 01:22:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Demetre
    [Χθες στις 23:06]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309795
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 94
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 76
    Συνολικά: 77
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 24 25 26 [27] 28 29 30 ... 84     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΕΦ  (Αναγνώστηκε 311129 φορές)
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #390 στις: Κυριακή, 7 Οκτ 2007, 22:55:46 »

Όχι φίλε Γιώργο είναι το καινούριο μοντέλο του Βαγγέλη,
    Λέγεται Ιπτάμενο σκαμπό.....  laugh laugh laugh

Ο άλλος στο You tube πετάει λεκάνη τουαλέτας εμείς σκαμπό.... devil

Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #391 στις: Δευτέρα, 8 Οκτ 2007, 18:02:45 »

χαχαχαχα  εντάξει δικός μας είναι Πάνο  οΑλέξης πες του οτι απλως κοιτάζαμε πως θα προσαρμοσουμε το σκαμπό πανω στο e-starter  Grin Grin Grin.

Καλό βράδι σε Ολους
    Καταγράφηκε
    Ταρτης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #392 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 15:02:54 »

Παιδια γεια σας.Σημερα το πρωι,κατεβηκα ΣΕΦ να πεταξω.Που λετε 08.20 που εφθασα βρηκα 3 πιλοτους εκ των οποιων ο ενας ηταν ο Παναγιωτης που ειχαμε κανονισει να βρεθουμε.Πεταει 1 ντεποζιτο ο Παναγιωτης(Raptor Titan)πεταει 1 ντεποζιτο ο φιλος ο Σωκρατης(Sceadu 50) και μετα εγω.Ταυτοχρονα πεταγαν 2 ηλεκτρικα αεροπλανα μαζι μας.Οταν ξαναβαλε ο Παναγιωτης εγινε το μοιραιο...Ενω πεταγε ηδη 5 λεπτα,απογειωνει ενας κυριος το υπο δοκιμη αεροπλανο και εκτος ελεγχου πηγε πανω στο ελικοπτερο(θεση ελικοπτερου 10μ υψος,πορεια προς τα δεξια,10μ αποσταση απο πιλοτο.)Ευτυχως που τα μοντελα ηταν μακρυα μας.Απολογισμος,το αεροπλανο εγινε κομματια απο τα blades του ελικοπτερου.Το δε ελικοπτερο επεσε μετην δεξια του πλευρα,εσπασε αριστερο frame,skids,blades flybar,spindle,main shaft,tail boom,main tank και στραβωσε απιστευτα και η εξατμιση.Αυτα ηταν εκ πρωτης οψεως οι ζημιες.Οταν λυθει το ε/π,θα φανουν και τα αλλα.Η ερωτηση μου.Ποιος πληρωνει?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
    Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #393 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 16:22:55 »

ο καθένας τα δικά του, δεν βγάζεις άκρη, όλοι έχουν ευθύνη.... εδώ ένα αμάξι πάτησε ένα αυτοκινητακι θερμικό και το έλιωσε στο Πάρκινγκ.... ούτε η αστυνομία δεν ανακατεύθηκε  idiot2 εκτός και αν υπάρχει καλή θέληση και αναλάβει την ευθύνη ο υπεύθυνος..πράγμα σπάνιο  worry
    Καταγράφηκε

petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #394 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 16:42:58 »

Εφοσον εγινε προκληση ατυχηματος απο ακυβερνητο αεροπλανο, αποτελεσμα του οποιου ηταν ο ελειπης ελεγχος του, ο ιδιοκτητης του έχει ηθικο χρέος της αποκαταστασης των ζημιων. Η πρωτη πτηση ενος αεροπλανου θα πρεπει να γινει να γινεται με μεγαλη προσοχη σε χωρους απομονωμενους χωρις την παρουσια αλλων. Δεν επιχειρεις πτηση ενω πετανε αλλα αεροπλανα και και ιδιως αλλα ελικοπτερα.

Το θεμα ειναι αν ο "θυτης" , εχει την παλικαρια να αποκαταστησει την ζημια που προκαλεσε. Εμενα μεχρις στιγμης με εχουν ριξει δυο φορες απο παρεμβολη, χωρις να εχω κανενα προβλημα οσον αναφορα την αναληψη της ευθυνης.

Μου φαινεται οτι πρεπει να  σταματησω να ειμαι ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ  Grin. Πολλα γινονται στις αλανες και δεν εχω καμια ορεξη να εχω τρεχαματα.
    Καταγράφηκε
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #395 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 16:48:55 »

Ααααα ετσι απο περιεργεια...Που την βρισκετε την ορεξη να πετατε χαραματα ?
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 22:03:18 από evan » Καταγράφηκε
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #396 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 18:25:21 »

φιλε petran σε ενα μοντελοδρομιο δηλαδη όλα δουλευουν ρολοι? για παραδειγμα εισαι ασφαλισμενος 100% εκει? Τι νομιζεις?
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Ταρτης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #397 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 19:37:56 »

Αφου εφυγε ο Παναγιωτης,πηγα να ψαρεψω τις προθεσεις του ''αεροπλανα''(ο οποιος μετα το ατυχημα σαν κυριος εβγαλε ενα αλλο αεροπλανακι και το ετοιμαζε για πτηση...)Ανεφερε μια συγνωμη και κατι για σφικτο budget...O Παναγιωτης απο την αρχη μου ειπε οτι δεν θα επεμενε να του ζητησει λεφτα,απο την στιγμη που ο ιδιος (ο αεροπλανας,και τον ονομαζω ετσι γιατι δεν ρωτησα το ονομα του)δεν προσφερθηκε να αποκαταστησει την ζημια.

petran   επιδιωκω να πηγαινω μονο πρωινες ωρες(και πιστεψε με,μου ειναι δυσκολο να ξυπναω νωρις........!!!!!!!!!!!)για να αποφευγω αυτο που σημερα επαθε ο Παναγιωτης.Λιγοτερες συχνοτητες(σχετικο μετα απο το σημερινο...)λιγοτερο συνοστισμος στον αερα(και παλι σχετικο μετα απο το σημερινο...)και κατι που μου την δινει αφανταστα και μολις μετα βιας κρατιεμαι να μην κοπανησω κανεναν εκει κατω,τα σχολια και τα κουτσομπολια της κυρα Κατινας.Και απο ποιους???Λιγο πολυ ολοι τους ξερουμε...Ποτε θα καταλαβουν αυτοι οτι παμε για το χομπυ μας και για να περασουμε καλα,και οχι για να ειρωνευτουμε/κακολογησουμε/να δειξουμε οτι ειμαστε μαματοι/κανουμε πνευμα/πιεστουμε τοσο πολυ και τελικα δεν το διασκεδασουμε...
    Καταγράφηκε

Ολοι για εναν και ενας για ολους!
    petran
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #398 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 20:38:46 »

Φιλε asesase με το ζεμπρε σου εργαλειο...  , δεν μπαινω σε διαδικασια συγκρισης αλανας-οργανωμενου μοντελοδρομιου.

Το σιγουρο ειναι οτι και στο δευτερο δεν λειτουργουν ολα ρολοι (και που αλλωστε πανε ολα ρολοι!), ουτε ειναι σιγουρο οτι αν καποιος σου κανει ζημια, οτι θα παρεις πισω τα λεφτα σου, διοτι αυτο εξαρταται απο τον "θυτη". Ενταξει δεν θα πλακωθεις με τον αλλον , ουτε θα ζητησεις απο κανα πιτσιρικα να σε πληρωσει. Επειδη πεταγα σε μοντελοδρομιο, το μονο που θα πω ειναι οτι οτι στο μοντελοδρομιο εχεις ενα παραπανω κινητρο να εισαι πιο προσεχτικος,να σεβεσαι τον συναδελφο σου και τον χωρο που πετας.

Φιλικα
    Πετρος
    Καταγράφηκε
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #399 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 21:18:38 »

παιδια συγνωμη που επενβαινω αλλα πολα παραγματα θα ηταν καλητερα στο χωρο αν υπηρχαν παντου λεσχες και οργανωμενοι οσο ειναι δυνατο χωροι . Σε ενα μοντελοδρομιο υπαρχει πινακας συχνοτητων οπωτε δεν ειναι τοσο ευκολο αν μαθει καποιος απο την αρχη την διαδικασια "γραψε συχνοτητα μολις ερθεις " να γινει ζημια . Επισης σε ενα χωρο Ωμοντελοδρομιου και οχι αλανας που κατ αναγκη χρισιμοποιειτε ,υπαρχει πειθρχεια απο τα μελοι ως προς τον τροπο πτησης. δεν πετανε ολοι οπως τους βολειει η οπως τους καπνισει ,για να μην αναφερω και το ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα σε αγωνιστικο επιπεδο αν υπηρχαν λεσχες αντι για χωραφια .Δυστυχως εκει στα νοτια δεν εχετε ευκολα προσβασιμους χωρους οπωτε ........καλο κουραγιο Undecided
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #400 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 21:20:01 »

Αγαπητέ φίλε Ταρτης , λυσε μου δυο απορίες εαν επιθυμείς φυσικά.

Η πρωτη μου απορία ειναι τι πετάς?Huh  στο σεφ ??

Η δευτερη απορια μου ειναι τι εννοεισ λεγοντας κουτσομπολιά?Huh?? ειμαι πολυ περίεργοσ?? Thumbs up

φιλικά
    βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    jek
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #401 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 21:33:49 »

Έχουμε πει παρά πολλές φορές ότι η αλάνα του σεφ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΑ Ε/Π. Τόσα πολλά θερμικά ε/π και με τον τρόπο που πετάνε, έχουμε πραγματικά…….. άγιο
    Καταγράφηκε

δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
    Χάρης Κωσταντίνου
    Aeromodeller Full Member

www.rcteam-cy.com

« Απάντηση #402 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 22:15:04 »

Φιλε Jek στρωσιμο επιτρεπεται??? Grin Grin Grin Grin. Για χαρα παιδια για να δουμε θα πεταξουμε καθολου την κυριακη. Χρισταρα που εισαι ρε φιλε τελικα αλλαξες το μοτερακι. Ξερεις τι ενοω Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #403 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 23:44:38 »

Η ερωτηση μου.Ποιος πληρωνει?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

Στο ΣΕΦ τωρα τελευταια πεταει ενας ακομα καλος φιλος ο Μιχαλης μελος της ΕΑΘ  με ηλεκτρικα ελικοπτερα .

Μπορεις να τον ρωτησης για το ποιος πληρωνει .Εχει αρκετη εμπειρια και απο αλανες αλλα και απο οργανωμενα μοντελοδρομια Δεχτηκε καποτε μια παρεμβολη απο αλλον ελικοπτερα , και αποζημιωθηκε πληρως στην στιγμη .

φιλε petran σε ενα μοντελοδρομιο δηλαδη όλα δουλευουν ρολοι? για παραδειγμα εισαι ασφαλισμενος 100% εκει? Τι νομιζεις?

Ναι σε ενα οργανωμενο μοντελοδρομιο κατα μεγαλο ποσοστο δουλευουν ολα ρολοι . Και αυτο οχι γιατι υπαρχει καποιος "κεχαγιας" που κανει κουμαντο , αλλα οι ιδιοι οι μοντελιστες συμβαλουν σε αυτο .

Εγω πιστευω οτι και σε αλανα που μαζευονται μονιμα αερομοντελιστες μπορει να υπαρξει καποια σχετικη οργανωση , φτανει   οι καινουργοι να ακουνε και να σεβονται τους παλαιοτερους που πετανε εκει . Wink

Οταν ξαναβαλε ο Παναγιωτης εγινε το μοιραιο...Ενω πεταγε ηδη 5 λεπτα,απογειωνει ενας κυριος το υπο δοκιμη αεροπλανο και εκτος ελεγχου πηγε πανω στο ελικοπτερο(θεση ελικοπτερου 10μ υψος,πορεια προς τα δεξια,10μ αποσταση απο πιλοτο.)Ευτυχως που τα μοντελα ηταν μακρυα μας.

Τρομοκρατηθηκα  Παιδια προσεχετε !!!!!!! Χομπυ , Χομπυ , αλλα εαν χτυπησει κανεις θα πεσει μεγαλη στεναχωρια στον κοσμο των αερομοντελιστων 

Σε ολους τους χωρους [ αλανες , μοντελοδρομια ] πρεπει οι αερομοντελιστες να ειναι οργανωμενοι σε μικρες η μεγαλες  ομαδες και να προσπαθουν να τηρουν καποιους τυπικους κανονες .

Με αυτον τον τροπο , λογικα θα μπορει να βρεθει μια λυση για τους ανεγκεφαλους που δημιουργουν προβληματα .

Για ολα υπαρχουν λυσεις ............ Wink
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #404 στις: Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 23:54:56 »

φιλτατε μαστορα

ισως και ο λογος που πηγαινουμε στις αλανες να ειναι και το γεγονος οτι δεν μας πανε οι κεχαγιάδες..Δεν νομιζω οτι ειναι θέμα μη ύπαρξης Κεχαγιάδων στις αλάνες... Θέμα σεβασμού, ναι υπάρχει ,αλλα όχι και κεχαγιάδες΅!! Στο ερώτημά μου αν υπάρχει ασφάλεια με την νομική έννοια που θα κάλυπτε πρόσωπα και εξοπλισμό σε περίπτωση ατυχήματος σε ένα μοντελοδρόμιο οργανωμένο, θα ήθελα μια απάντηση..
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    Σελίδες: 1 ... 24 25 26 [27] 28 29 30 ... 84     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΣΕΦ
    Μεταπήδηση σε: