Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.795 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 23:37:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 23:37:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Demetre
    [Σήμερα στις 23:06]

[Σήμερα στις 18:50]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:07]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309795
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 139
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 90
    Συνολικά: 93
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27 ... 84     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΣΕΦ  (Αναγνώστηκε 311059 φορές)
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #345 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 21:33:08 »

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 3 Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ
    GIO ΚΑΙ ASESAOS ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #346 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2007, 23:28:39 »

χαιρετω την παρεα του Σεφ και παλι αλλα θα κανω ενα αλλο χιουμορ χωρις να παρεξηγηθω νομιζω οτι το ειχα γραψη αν δεν κανω λαθος και ποιο παλια μηπως λεω μηπως το ποστ του Σεφ ερχεται σε συναγωνισμο με το ποστ απο τα παιδια του Μαλεμε γιατι και τα δυο εχουν πολλες σελιδες στο ενεργητικο τους και εδω που τα λεμαι ο Σεραφειμ προβληματιζεται στο ποιο θα ερθη πρωτο
    ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ

Ηλιας

Χμμ...

Βλέποντας κάποια μηνύματα, νομίζω οτι μάλλον ο Σεραφείμ θα προβληματίζεται σε ποιο θα επέμβει πρώτα 

Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω άλλη παρέμβαση, πιο συγκεκριμένη 
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #347 στις: Κυριακή, 30 Σεπ 2007, 11:48:46 »

Αγαπητοί φίλοι...
    Ο χώρος του ΣΕΦ δεν ανήκει σε κανέναν,
    ο όρος "Δάσκαλος" δόθηκε στον Βαγγέλη, γιατί είναι πολύ καλό παιδί και βοηθά όλους,
    μα όλους τους νέους, να μπουν στο χόμπι και να μάθουν να ρυθμίζουν τα πετούμενα τους.

Φίλε Duke, σε κόλλησαν και βάζεις και εσύ φιτιλιές...  devil devil

Τώρα για το ποιός είναι καλύτερος πιλότος αυτό είναι εντελώς σχετικό, μερικοί είναι περισσότερο
    ριψοκίνδυνοι γιατί δεν τους πειράζει και να σπάσει το μοντέλο τους, την επόμενη μέρα θα έχουν καινούριο.
    Άλλοι το προσέχουν σαν τα μάτια τους γιατί με κάθε σπάσιμο πονούν οι ίδιοι περισσότερο.

Εγώ προσωπικά προτιμώ να βλέπω το Βαγγέλη να προσπαθεί και με εγκράτεια να κάνει τις φιγούρες, παρά άλλους να προσπαθούν να δείξουν πόσο καλοί είναι
    κάνοντας τα διάφορα ακροβατικά, με θερμικά μοντέλα πάνω απο το κεφάλι μας.

Παρακαλώ μην βιαστείτε να σκεφτείτε πως αναφέρομαι στον φίλο Αλέξη, μιλάω γενικά.

Όλα αυτά τα γράφω γιατί πιθανόν να διαβάζουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την παρέα μας, και όπως παρουσιάζονται μερικές φορές
    δείχνουν τα πράγματα διαφορετικά πο ότι είναι στην πραγματικότητα.

Να έχετε καλές πτήσεις και να θυμάστε το γέλιο κάνει καλό...
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #348 στις: Κυριακή, 30 Σεπ 2007, 21:14:31 »

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ. ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ POST ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ . ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    titanaki
    Aeromodeller Full Member

kineticdesign.gr

« Απάντηση #349 στις: Δευτέρα, 1 Οκτ 2007, 22:55:12 »

Βρέ παιδία, ωραία στο ΣΕΦ,
    αλλά λίγο επικύνδινο για το αυτοκίνητο το σημείο πρόσβασης,
    έχει χαλάσει και εντελώς η χωμάτινη "ράμπα".

Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό;
    Αμαρτία να σπάσουμε κανένα αυτοκίνητο,
    εμείς για να χαρούμε το χόμπι μας πάμε εκεί.
    Καταγράφηκε

mini titan
    mini titan full CNC
    Futaba 9 Super+2,4 module
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #350 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 19:26:53 »

Εγώ πάντως πάω με το κάμπριο και δεν έχω πρόβλημα κανένα...

άσε που βάζω και το κουνούπι μου στην καρότσα... laugh laugh laugh

* trakter.gif (0.04 KB, 1x1 - εμφανίστηκε 277 φορές.)
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #351 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 19:33:57 »

Φίλε τιτανάκι, μπορείς να μπείς στην αλάνα απο την αρχή της οδού προς το beach volley,
    εκεί έχει καλή χωμάτινη ράμπα αλλά θα κάνεις αρκετή πορεία μετά με χωματόδρομο.

* mycabrio.gif (32.05 KB, 491x416 - εμφανίστηκε 295 φορές.)
    Καταγράφηκε

www.aeromodelistis.gr/
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #352 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 19:53:30 »

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Ο ΠΙΣΩ ΠΡΟΦ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΝΤΟΣ........ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΥΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ,,,,,ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ,,,,,ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ,,,,,,ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ)ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ ΑΜΟΧΑΛΙΚΟ!!!!!!!!ΕΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ Η ΦΕΥΓΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!
    Καταγράφηκε
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #353 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 20:43:56 »

χαιρετω την παρεα του Σεφ και παλι αλλα θα κανω ενα αλλο χιουμορ χωρις να παρεξηγηθω νομιζω οτι το ειχα γραψη αν δεν κανω λαθος και ποιο παλια μηπως λεω μηπως το ποστ του Σεφ ερχεται σε συναγωνισμο με το ποστ απο τα παιδια του Μαλεμε γιατι και τα δυο εχουν πολλες σελιδες στο ενεργητικο τους και εδω που τα λεμαι ο Σεραφειμ προβληματιζεται στο ποιο θα ερθη πρωτο
    ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ

Ηλιας

Χμμ...

Βλέποντας κάποια μηνύματα, νομίζω οτι μάλλον ο Σεραφείμ θα προβληματίζεται σε ποιο θα επέμβει πρώτα 

Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω άλλη παρέμβαση, πιο συγκεκριμένη 

Αγαπητε φίλε Ηλία και εγω τονίζω οτι αυτα που εγραψες ειναι για χιουμορ, μονο που δεν το εχουν όλοι....... καποιοι παρεξηγουνται

Αγαπητέ Κύριε Κωστόπουλε προσωπικα για εμένα θα ηθελα να κανετε παρέμβαση για να μας εξηγήσετε ποια ειναι τα ορια που ξεπεράσαμε, και φυσικα ο Σεραφείμ θα κανει την δουλεια του απροβλημάτιστα.

Φυσικά και δεν υπάρχει κανενας ανταγωνισμος ενος αλλου πεδίου πτησης οπως το Μάλεμε, εμεις στο Σεφ ειμαστε μια μεγάλη και καλη παρέα, με πολυ κέφι και χαρα, και φυσικα ολα αυτα ηταν χιουμορ μεταξυ μας και τιποτα αλλο....,  αλλά οταν βλέπω αυτην την παραθεση του Ηλια να την επανεμφανίζεται εσείς με βάζει σε σκεψεις.......

Πολλά παιδια μου ειπαν οτι κραταγαν τις κοιλιες του απο το γελιο, και αυτο ηταν χιουμορ μεταξυ μας και οι ανθρωποι του σεφ ξεραθηκαν στο γελιο, το γελιο ειναι μεταδοτικο, δεν νομιζω οτι εγινε κατι κακο!!!!!!!

Το aeromodelling.gr θεωρω οτι προσφέρει σημαντικη πληροφορία για ολους τους μοντελιστές, και ιδίως για τους νεους, πληθώρα πληροφοριών, και οχι μόνο.

Φανταστήτε τωρα οτι νεος που ερχεται στον Σεφ να κανει πραξη οσα εμαθε απο το φόρουμ, να ξεκινησει δειλα-δειλα την πρωτη του επαφη με τον αερομοντελισμο, τον βοηθαμε αρκετοι αερομοντελιστές εκει , γινεται ενα με την παρεα περναμε ολοι καλα και αποτυπωνουμε στο φορουμ πως περναμε, αυτη ειναι η παρεα στο Σεφ. Μια μεγάλη και καλη παρεα  Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Παρακαλω λοιπον κυριε admin μας  να μας ξεκαθαρίσετε τι σας πείραξε , να μας θεσετε τα ορια σας ετσι ωστε να τα ξερουμε, και να πρωχωρήσουμε παραπέρα, δεν υπάρχει κατι κακόβουλο, πχ ο Peterpanta εβαλε το τρακτέρ, σας πειραζει αυτο? πραγματικά θελουμε να ξερουμε και τα δικα μας ορια!!!! Thumbs up

Μην ξεχνάτε οτι ειμαστε παιδιά της αλάνας  Thumbs up, μας αρέσει η πλάκα με μέτρο, και πιστευω οτι οποιν σεφά και να ρωτήσετε θα σας πει οτι κανουμε φοβερη παρέα  Thumbs up, και επίσης προσφέρουμε και εμεις με τον τρόπο μας στην διάδοση του αερομοντελισμού,  και επισης μην ξεχνάτε για ποσο καιρο θα ειναι ακομα ελευθερος?Huh?

Αυτά

Φιλικά  Βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    jek
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #354 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 21:04:48 »

Tι έγινε ορέ παίδες??? Γιατί μας τη πέφτουν? Huh Δεν κάναμε νομίζω κάτι κακό! Huh Στο σεφ είμαστε μια μεγάλη παρέα, μες τρελή χαρά και με πολύ αγάπη για το χόμπι μας,  πειράζει δηλαδή που ποστάρουμε, οκ… μπήκαν κάποιες Φώτο για την πλάκα, αλλά αυτό έγινε μια φορά, όλα το παιδία στο σεφ είμαστε μια πολύ καλή και μεγάλη   παρέα είτε βρισκόμαστε στο σεφ είτε όχι, και φυσικό είναι να υπάρχει και ο χαβαλές, θα ήθελα λοιπών να μάθω και εγώ ποιο είναι το πρόβλημα Huh
    Καταγράφηκε

δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #355 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 21:13:52 »

Καλησπέρα

Δεν σας την έπεσε κανένας, έγινε μια πολύ απλή αναφορά.  Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που σκοπό έχουν να διατηρήσουν μια τάξη στο forum.  Τελικά γιατί το έχετε κάνει τόσο μεγάλο θέμα;  Έχετε γράψει τόσες σελίδες με πολλά όμορφα πράγματα, πολύ πλάκα, πολλές φωτογραφίες.  Δεν σας έχει πει κανείς τίποτα γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.  Και μόλις γίνεται μια απλή επισήμανση αντιδράτε σαν να σας αφαιρέσαμε το δικαίωμα να γράφετε ή να κάνετε πλάκα.  Όπως είπα και στην αρχή, μην το παρακάνετε.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #356 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 21:28:06 »

Αγαπητέ Σεραφείμ απλώς εγω ρώτησα τι σας πειραξε, ετσι ωστε να μην ξαναγίνει!!!! Thumbs up Thumbs up

Σωστές οι αναφορές, αλλα να πάρω δείγμα θέλω εγω προσωπικα τι σας πειραξε, τι δεν ηταν πρεπον, να μην το επαναλάβω.

Δεν ειναι θέμα της αναφοράς που μας εκανες, απλως πες μας που ηταν ή ειναι το λαθος, να το διορθοσουμε, και να μην ξαναγινει,  αλιώς πως θα γινουμε καλυτεροι σε αυτην την κοινότητα - φορουμ που ειμαστε.
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Μου αρεσει η πειθαρχια φτάνει να ξερω ποτε ξεφευγω, και ποια ειναι τα ορια μου,
    προσωπικη εκτιμηση. Thumbs up Thumbs up Thumbs up

οκ λοιπόν ολα καλα Thumbs up Thumbs up Grin Grin

Φιλικά
    Βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    jek
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #357 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 22:24:11 »

Ρώτησα εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί είδα τα ποστ των υπευθύνων του φόρουμ, …………..και σίγουρα δεν το παράκανα 
    Καταγράφηκε

δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #358 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 22:25:02 »

Καλησπερα σε ολους τους φιλους του ποστ η προθεση μου ηταν το χιουμορ για αυτο και τα εγραψα αν ενοχλουν να τα σταματησω γιατι και την παρεα του ΣΕΦ απο το φορουμ την γνωριζω και οχι απο κοντα και την παρεα του Μαλεμε επισης και γραφω και στα δυο ποστ γιατι μου αρεσουν τα παιδια και οι παρεες τους αν καποιος πραγματικα ενοχληται απο τα γραφωμενα μου το αναφερη και σταματω δεν νομιζω να ειναι προβλημα ευχαριστω

Φιλικα Ηλιας Ξανθη
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #359 στις: Τρίτη, 2 Οκτ 2007, 22:46:14 »

ΠΑΙΔΙΑ....ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΤΥΠΟΣΕΙΣ Κ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.Ο ΣΥΝΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧ/ΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΜΑΛΟΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ.ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..........
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27 ... 84     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: ΣΕΦ
    Μεταπήδηση σε: