|
Peterpanta
|
 |
« Απάντηση #255 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 13:03:33 » |
|
Καλημέρα... Πολύ ωραία η φωτό Αλέξη αλλά και του Βαγγελάρα, με το Belt, ....  Τελικά με βλέπω να παίρνω Belt.... λίγο ο Βαγγέλης που μου το έδωσε και με μπρίζωσε, λίγο εσύ με τα ανάποδα....  Άχ τι μου κάνετε και είναι σχολική περίοδος τώρα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V3 /Mini Titan E-325 / Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz www.aeromodelistis.gr/
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #256 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 13:26:10 » |
|
στην φωτο που εβαλα το πανω ειναι του αδερφου μου το belt!! ηθελα να δοσω στον βαγγελη να καταλαβει τι τον περιμενει!!! Άχ τι μου κάνετε και είναι σχολική περίοδος τώρα....
νομιζω οτι το belt ειναι το καταλληλο!!! απο καθε αποψη!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #257 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 16:48:18 » |
|
COOLVAG πρεπει να παντησεις στις προκλησεις.....Οι μαθητες σου, περιμενουν ......Δωσε ΦΩΤΑ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #258 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 16:57:22 » |
|
o "δασκαλος σας" σκέφτεται ακομα τι να απαντησει! ζοριζεται με το ε/π του μην του παθει τιποτα από το πολύ ….. που θα του ριξει το δικο μου!!
τι κανει το zormoza? του περασαν τα ψυχολογικα απο χτες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #259 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 17:00:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
petran
|
 |
« Απάντηση #260 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 17:40:24 » |
|
Αλεξη εγω αλλα ειδα... εισαι ψευτης... Ο βαγγελης εκανε αναποδο hover πανω σου...  . Κατσε καλα γιατι τα κανουμε και εμεις αυτα αμα λαχει να ουμε.
|
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #261 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 17:46:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #262 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 18:57:53 » |
|
Eπειδή ο δάσκαλος και πνευνατικός μας ηγέτης δεν μπορεί να απαντά σε κάθε λογης προκλησεις, αποφάσισα να απαντήσω αντ'αυτού καταθέτοντας το print out που κατέγραψε ψηφιακός φασματογράφος κατά την διάρκεια επιδειξης πτησης του Δάσκαλού μας στο χώρο του ΣΕΦ..Ο δάσκαλός μας οποτε βρισκει ελευθερο χρονο βοηθαει τον κοσμο και ιδιαιτερα ελικοπτεράδες απο την Κρητη (χανια) δείχνοντάς τους νεες μανουβρες και κόλπα...
Ευχαριστουμε δασκαλε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #263 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 19:03:28 » |
|
Αλεξη εγω αλλα ειδα... εισαι ψευτης... Ο βαγγελης εκανε αναποδο hover πανω σου...  . Κατσε καλα γιατι τα κανουμε και εμεις αυτα αμα λαχει να ουμε. Δε νομιζω!  Τωρα ειναι του αδερφου μου απο πανω και το δικο μου απο κατω! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #264 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 20:09:20 » |
|
http://www.koukoulis.org/sw/canadair/ Cursor keys: Πάνω κάτω για αλλαγή ταχύτητας, Space για ρίψη. Η ταχύτητα πρέπει να είναι στη μπλε περιοχή κατά την προσθαλάσσωση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #265 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 12:43:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
filoktitis
|
 |
« Απάντηση #266 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 13:23:02 » |
|
να έρθουμε να σας θαυμάσουμε στο Σεφ  αλλά που ακριβώς;  (πως θα γίνουμε μελλοντικοί Belt-cp-άδες? )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
一个箭头,一生活 One arrow, one life
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #267 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 14:28:28 » |
|
Επ απαγορευονται οι συγκεντρωσεις μεχρι χθες ηταν θα διαμαρτυρυθω εντονος ριχνεται το κυρος απαγορευονται οι σημαιες επιτρεπονται μονο οι αεροελκουμενες με το σημα κρι κρι
Ηλιας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
jek
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #268 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 14:30:58 » |
|
Εισαι στο παρκιν του σεφ στον παραδρομο της παραλιακης με κατευθεινση προς γλυφάδα, μετα το παρκιν στην ευθεία του παραδρομου κοιτας δεξια και θα δεις μια μεγαλη αλανα, εμπα μεσα και θα μας δεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν είμαι φονιάς δεν είμαι ληστής είμαι ......aeromodelistis.gr
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #269 στις: Κυριακή, 16 Σεπ 2007, 19:58:34 » |
|
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|