matgav
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #90 στις: Σάββατο, 9 Ιουν 2007, 13:27:48 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάνθος.
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #91 στις: Σάββατο, 9 Ιουν 2007, 13:34:50 » |
|
θέλω να πιστεύω ότι το απόγεμα θα ψιλοφτιάξει!!! εγώ θα περάσω μια βόλτα 6-7 που πέφτει τότε ο αέρας!! χορός της βροχής υπάρχει χάθηκε ο κόσμος να κάνουν και ένα χορό της άπνοιας 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #92 στις: Σάββατο, 9 Ιουν 2007, 14:33:19 » |
|
θέλω να πιστεύω ότι το απόγεμα θα ψιλοφτιάξει!!! εγώ θα περάσω μια βόλτα 6-7 που πέφτει τότε ο αέρας!! χορός της βροχής υπάρχει χάθηκε ο κόσμος να κάνουν και ένα χορό της άπνοιας  xmm την εποχη που βγαίναν αυτοί οι χοροί τα αεροπλανα δεν υπήρχαν και τα πλοία είχαν πανιά οποτε ....  Αν τώρα ομως ηταν μυστικό οπλο και το έστελναν να το χορέψουν εξωτικές χορεύτριες στον εχθρό τι να σου πω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #93 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:03:06 » |
|
ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο COOLVAG ΨΕΥΔΕΤΑΙ. ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ CP-BELT ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ SCALE CANOPY ΚΥΡΙΕ COOLVAG ΕΙΣΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΔΗΛΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #94 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:08:45 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #95 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:13:02 » |
|
ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΙΑΤΙ ΣΦΥΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ?? ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣ΄ΤΗ ΜΕΣΗ ? ΕΓΩ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #96 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:17:49 » |
|
...μα ρε Γιάννη, δε φταις εσύ... η κακή στιγμή ήταν! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #97 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:23:21 » |
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.(
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #98 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:52:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #99 στις: Κυριακή, 10 Ιουν 2007, 23:58:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #100 στις: Δευτέρα, 11 Ιουν 2007, 00:01:43 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
matgav
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #101 στις: Δευτέρα, 11 Ιουν 2007, 16:09:12 » |
|
Μια Κυριακή έλειψα λόγω υποχρεώσεων και έχασα επεισόδια;  Μπας και το γυρίσαμε σε combat να ετοιμάσω καμιά κορδέλλα;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάνθος.
|
|
|
|
mikelos
|
 |
« Απάντηση #102 στις: Δευτέρα, 11 Ιουν 2007, 23:13:18 » |
|
Σήμερα ειχε πολύ ωραιο καιρο με λίγο παραπάνω αεράκι απο οτι περιμέναμε αλλα ολα οκ  Μαζεύτηκαν πανω απο 12 αυτοκίνητα οι περισσότερη ελικοπτεραδες.  Grin Και αυριο πιστευω να εχει καλο καιρο οποτε ορμιστε  Εκανα και το παρθενικό πέταγμα του νεου μου θερμικου Little Extra  :devil
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #103 στις: Κυριακή, 17 Ιουν 2007, 22:42:50 » |
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΧΘΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΡΙ ΚΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ COOLVAG ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ CP-BELT. ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ)
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #104 στις: Δευτέρα, 18 Ιουν 2007, 00:05:39 » |
|
|
|
|