Ξεκινησα αυτο το Topic ωστε ο καθενας να γραψει της εντυπωσεις απο κατι που εχει αγωραση στο παρελθον η προσφατα

Τι εντυπωσεις του αφισε πως πεταγε πως ηταν το Manual κτλ κτλ .
Ξεκινάω εγω με την ελαχίστη μου εμπειρία .
Kyosho Calmato μικρο αλλα σαφες manual δεν χρειαζετε και κατι παραπανω καθως ειναι πολυ ευκολο να το φτιαξεις Πεταει καλα και σχετικα εχως πολυ γρηγορα (για εμενα ) με τον Κηνιτηρα που εχει το SET . Τα Linkages που εχει ειναι απαραδεχτα και αλαχτικαν ολα με μεταλικα Το Monocote του ξεκολλάει και γενικα ειναι χαλια το δευτερο που αγορασα ειχε ενυσχιση στο Pine Stripe

πραγμα που διχνει οτι η Kyosho εξελιζη το Calmato ακομα

Το πρωτο Αγοραστικε απο ενα μαγαζι στον πειραια (παπουτσαδικο ηταν και στο παταρι ειχε 2-3 μοντελα ) Το δευτερο απο Αγ αναργυρους απο τον Παυλόπουλο Θοδωρή.
Thunder Tiger Easy trainer πολυ παιδεμα να το φτιαξεις και γενικα δεν φτιαχνετε με ενα κατσαβιδη και μια κολα που λεει το Manual . οπου ειχε ντιζα δεν ηταν περασμένη ουτε οι οδηγοί ουτε τίποτα και γενικα αλαχτικε αρκετο απο το Hardware ισως γιατι να καναμε κατι λαθος ή γιατι ηταν χαλια δεν μπορω να πω με σιγουριά το Monocote του ειναι καλλιτερο απο του Kyosho

Το πως πεταει αυριο μαλλον θα ξερω Αγοραστικε παλι απο Αγ Αναργυρους .
Graupner Taifun bf 108 mesermird ποιο ευκολο στην κατασκευη απο το Thunder Tiger σαφεστατα ποιο δυσκολο απο το Calmato Τα Retracts δεν εχω καταφερη να τα κανω να δουλεψουν στα 5 λεπτα καιει το Servo Hitec 75bb μαλλον ειναι απο δικο μου λαθος μολις ειδα οτι το Servo της Graupner ειναι 165 μοιρες Lock to lock οχι 180 που ειχε το HITEC. Το Manual δεν εχει Photo παρα ελαχιστες αναγκαστικα να ψαξω στο ΝΕΤ και αφου ειδα ολα τα Manual Της Graupner πήραμε ιδέες κα το φτιαξαμε δεν μπορουν ολοι να ξερουν την οποια γλωσα χρειαζονται και οι Photo ενα σχεδιο κατι Οταν σταματισουμε να σπαμε εκπαιδευτικα θα σας πω φτιαχτικε για να το βλεπει ο WWII Maniac Πατερας μου σαν στατικο οταν μαθουμε καλα βλεπουμε

Αγοραστικε απο Αυστρια .
Raptor 50 Titan Το manual εμενα δεν μου αρεσε και μου φανικε υπερβολικα δυσκολο αλά δεν εχω φτιαξει αλλο οταν το εσπασα γελαγα με τον εαυτο μου που παιδευόμουν σε καποια πράγματα καποια μου φανικαν παλι δύσκολα . Μου φανικε φοβερα σταθερο οταν μου το Ρυθμισαν αλα δεν φτιαχνετε παλι με αυυτα που λεει το Manual θες 2 Heli Αξια σε εργαλεια .
Walkera 60 Το πρώτο μου μοντελλο αλλα το αναφερα τελευταίο προσπαθω να το ξεχασω νομιζα οτι ειμαι κουλος οταν εσπασε δεν ειχα σχεδιο κατι να δω πως θα το ξαναφτιαξω . Αγοραστικε 350 € και 2 ευδομαδες μετα ψαχνοντας ανταλακτικα το βρηκα 160 $ και μου χαλασε η ψυχολογια ακομα περισοτερο .