Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 12:24:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 12:24:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 7
    Επισκέπτες: 97
    Συνολικά: 104
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μοντελα που εχουμε φτιαξει - εντυπωσεις  (Αναγνώστηκε 2406 φορές)
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 26 Μαΐ 2007, 13:37:58 »

Ξεκινησα αυτο το Topic ωστε ο  καθενας να γραψει της εντυπωσεις απο κατι που εχει αγωραση στο παρελθον η προσφατα

Τι εντυπωσεις του αφισε πως πεταγε πως ηταν το Manual κτλ κτλ .

Ξεκινάω εγω με την ελαχίστη  μου εμπειρία .

Kyosho Calmato μικρο αλλα σαφες manual δεν χρειαζετε και κατι παραπανω καθως ειναι πολυ ευκολο να το φτιαξεις Πεταει καλα και σχετικα εχως πολυ γρηγορα (για εμενα ) με τον Κηνιτηρα που εχει το SET . Τα Linkages που εχει ειναι απαραδεχτα και αλαχτικαν ολα με μεταλικα Το Monocote του ξεκολλάει και γενικα ειναι χαλια το δευτερο που αγορασα ειχε ενυσχιση στο Pine Stripe  πραγμα που διχνει οτι η Kyosho εξελιζη το Calmato ακομα Cheesy Το πρωτο Αγοραστικε απο ενα μαγαζι στον πειραια (παπουτσαδικο ηταν και στο παταρι ειχε 2-3 μοντελα ) Το δευτερο απο Αγ αναργυρους απο τον Παυλόπουλο Θοδωρή.

Thunder Tiger Easy trainer πολυ παιδεμα να το φτιαξεις και γενικα δεν φτιαχνετε με ενα κατσαβιδη και μια κολα που λεει το Manual . οπου ειχε ντιζα δεν ηταν περασμένη ουτε οι οδηγοί ουτε τίποτα και γενικα αλαχτικε αρκετο απο το Hardware ισως γιατι να καναμε κατι λαθος ή γιατι ηταν χαλια δεν μπορω να πω με σιγουριά το Monocote του ειναι καλλιτερο απο του Kyosho  Το πως πεταει αυριο μαλλον θα ξερω  Αγοραστικε παλι απο Αγ Αναργυρους .

Graupner Taifun bf 108 mesermird ποιο ευκολο στην κατασκευη απο το Thunder Tiger σαφεστατα ποιο δυσκολο απο το Calmato Τα Retracts δεν εχω καταφερη να τα κανω να δουλεψουν στα 5 λεπτα καιει το Servo Hitec 75bb μαλλον ειναι απο δικο μου λαθος μολις ειδα οτι το Servo της Graupner ειναι 165 μοιρες Lock to lock οχι 180 που ειχε το HITEC. Το Manual δεν εχει Photo παρα ελαχιστες αναγκαστικα να ψαξω στο ΝΕΤ και αφου ειδα ολα τα Manual Της Graupner πήραμε  ιδέες κα το φτιαξαμε δεν μπορουν ολοι να ξερουν την οποια γλωσα χρειαζονται και οι Photo ενα σχεδιο κατι  Οταν σταματισουμε να σπαμε εκπαιδευτικα θα σας πω φτιαχτικε για να το βλεπει ο WWII Maniac Πατερας μου σαν στατικο οταν μαθουμε καλα βλεπουμε Αγοραστικε απο Αυστρια .

Raptor 50 Titan Το manual εμενα δεν μου αρεσε και μου φανικε υπερβολικα δυσκολο αλά δεν εχω φτιαξει αλλο οταν το εσπασα γελαγα με τον εαυτο μου που παιδευόμουν σε καποια πράγματα καποια μου φανικαν παλι δύσκολα  . Μου φανικε φοβερα σταθερο οταν μου το Ρυθμισαν αλα δεν φτιαχνετε παλι με αυυτα που λεει το Manual θες 2 Heli Αξια σε εργαλεια .

Walkera 60 Το πρώτο μου μοντελλο αλλα το αναφερα τελευταίο προσπαθω να το ξεχασω νομιζα οτι ειμαι κουλος οταν εσπασε δεν ειχα σχεδιο κατι να δω πως θα το ξαναφτιαξω . Αγοραστικε 350 € και 2 ευδομαδες μετα ψαχνοντας ανταλακτικα το βρηκα 160 $ και μου χαλασε η ψυχολογια ακομα περισοτερο .
    Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 26 Μαΐ 2007, 13:54:59 »

Από πλευράς οργάνωσης και συγκέντρωσης πληροφοριών ο καλύτερος τρόπος είναι ένα θέμα ανά μοντέλο στον κατάλληλο πίνακα.

Καταλαβαίνω την καλή σου διάθεση αλλά δεν μπορούν όλοι οι αερομοντελιστές, τα μοντέλα τους και οι εμπειρίες και εντυπώσεις τους να χωρέσουν σε ένα θέμα.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 26 Μαΐ 2007, 14:03:25 »

Φιλοι μου χωρις να θελω να θιξω κανενα αυτα τα μοντελα τα τωρινα δεν λεγονται για εμενα κατασκευες αυτη η δουλεια λεγεται μονταρισμα κατασκευη λεγεται αυτο το οποιο το ξεκινας απο σχεδιο η και σχεδιαση αν γνωριζης κοβης τα καταλληλα ξυλα και αρχιζης να κτιζης το μοντελο και στο τελος  να το φινιρης  μεχρι τελικης πτωσεως να το φτιαξης και να το δης να πεταη αυτο για μενα λεγεται μοντελισμος με αυτα ξεκινησαμαι
    και συνεχιζουμαι εμεις οι παλιοι μοντελιστες

Φιλικα Ηλιας Ξανθη

hlsat
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 26 Μαΐ 2007, 15:41:18 »

Από πλευράς οργάνωσης και συγκέντρωσης πληροφοριών ο καλύτερος τρόπος είναι ένα θέμα ανά μοντέλο στον κατάλληλο πίνακα.

Καταλαβαίνω την καλή σου διάθεση αλλά δεν μπορούν όλοι οι αερομοντελιστές, τα μοντέλα τους και οι εμπειρίες και εντυπώσεις τους να χωρέσουν σε ένα θέμα.

Δεχτό αλλα ισως να υπαρχουν μερικοι οπου να εχουν ορεξη & χρονο να γραψουν εδω .

πιστεύω οτι οταν κάποιος ειναι καινούργιος και θελει να αγοράσει ενα Μοντέλο θα του ειναι δύσκολο παρά τον άψογο καταμερισμο τον θεματον στο forum να δει τι του κανει κτλ κτλ , ενω αν ειναι ολα μαζεμενα θα κατση θα διαβασει και θα μπορει να παρει την σωστη αποφαση .

Βεβαια θα ηταν καλλιτερα να το χωριζα σε Trainers που εχουμε φτιαξει Sport -3d κτλ κτλ Warbird - scale και Helis ωστε να ειναι ποιο ευανάγνωστο αλλα δεν το ειχα σκευτη οταν εγραφα το πρωτο ποστ .

Παντα Φιλικά Παναγιώτης 
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 26 Μαΐ 2007, 15:43:04 »

Το ξέχασα αν γινετε να ονομαστή σε Μοντελα που εχουμε φτιάξει - μοντάρει & εντυπώσεις απο αυτα
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Μοντελα που εχουμε φτιαξει - εντυπωσεις
    Μεταπήδηση σε: