Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.771 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 19:12:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 19:12:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 18:55]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 14:25]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309771
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 403
    Συνολικά: 405
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 13     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απ: Κατασκευή κουτιού τηλεκατεύθυνσης!- ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ  (Αναγνώστηκε 34953 φορές)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #75 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 18:23:45 »

Για αυτήν την ελευθερία του λόγου έχει γίνει μπάχαλο το θέμα Βαγγέλη, αν σας αρέσουν όμως τέτοια
    θέματα όπως έχουν γίνει τότε χαλάλι σας!!!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #76 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 18:27:11 »

Συμφωνω απολυτα!
    Θα ακουστουν και καλες και κακες κριτικες!
    Αν δεν ηθελε να δεχτει κριτικες γι αυτο το "θλιβερο" κουτι ας μη το παρουσιαζε!

Συμφωνώ Πάνο όταν η κριτική είναι καλοπροαίρετη, αλλά δυστυχώς στην παρόν θέμα
    ήταν κακοπροαίρετη!!!
    Καταγράφηκε
    guest713
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #77 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 19:29:36 »

Συμφωνω απολυτα!
    Θα ακουστουν και καλες και κακες κριτικες!
    Αν δεν ηθελε να δεχτει κριτικες γι αυτο το "θλιβερο" κουτι ας μη το παρουσιαζε!

Αγαπητέ θα σου έλεγα κάτι για το "θλιβερό", αλλά δεν φταίς εσύ...

Φτιάξε και εσύ κάτι ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΕΛΕΟΣ. Ξεκολλάτε πια!
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #78 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 20:06:06 »

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει παρέμβει κάποιος συντονιστής ή ο διαχειριστής να
    βάλει κάποια τάξη ή να διαγράψει τα μηνύματα με τις αντιπαραθέσεις, για να μείνει καθαρή η
    παρουσίαση του κουτιού, όπως θα έπρεπε άλλωστε!! idiot2

Αυτό το φόρουμ στηρίζει την ελευθερία του λόγου!  

( https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=27328.msg198101#msg198101 )
    Και γιατί τότε ορισμένα μυνήματα στην πρώτη σελίδα του θέματος(κάποια και δικά μου)  διαγράφηκαν ??
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #79 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 20:29:20 »

ενος κακου (κουτιου) μυρια επονται
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #80 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 20:30:43 »

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΕΛΕΟΣ. Ξεκολλάτε πια!
    [/quote]
     Φιλε μου τα συγχαρητιρια μου  Thumbs up
    Πολυ αντεξες με τους         εδω μεσα ( ωχ λες να παρεξηγηθουνε Huh?..... )  καλα....  θα  βαλω την γατα μου  να κλαιει.....
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #81 στις: Τετάρτη, 9 Μαΐ 2012, 23:14:08 »

Ειλικρινά σας το λέω μοναδική φορα που παρακολουθώ μια σελίδα στο φόρουμ και κάθε φορα που μπαίνω ψοφάω στα γέλια και "παρτετο" όπως θέλετε.Να μου ζήσεις Mirage! laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    Pritsinias
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #82 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 02:10:41 »

Θα μπορούσα και γω να πω "you're a 'laugh' machine"
    Μ' εβρισες τωρα?

Κατ αρχας ΟΛΟΙ οσοι του λετε μπραβο και δηλωνεται υπερηφανοι για την κατασκευη του ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ !!!!!
    Το ''ΚΟΥΤΙ'' οπως φαινεται ως τη τελευταια φωτογραφια που το εχει λουστραρει  αν βαλει τους μεντεσεδες οπως λεει, δεν θα ανοιγοκλεινει το καπακι......εχει προβλημα στην κατασκευη δεν το βλεπετε. Που ειναι οι δικες σας σοβαρες παρατηρησεις επι της κατασκευης?

Και δεν καταλαβα θα πρεπει να παρουμε την αδεια σας για οτι θελουμε να γαψουμε? τι ειστε εσεις? θα πρεπει να ειμαστε αρεστοι σε σας?πως την εχετε δει?

Μ αρεσει που μερικοι περνετε και υφος και  κανετε και παρατηρηση λες και ειστε δασκαλοι, αμολατε και κανα δυο αγγλικουρες ανακατεμενες με Ελληνικα και νομιζετε οτι ειστε και οι πρωτοι.

Παρατηρη ο κυριος  jamesmagos τον τροπο γραφης αλλου μελους και παραπονιετε οτι τον κουραζει η αναγνωση ενω κανα δυο μερες πριν εγραφε:
    Στη δικιά μου έβαλα την θήκη απο τη συσκεβασία αγοράς για να ταιριάζει γάντι

straps-ζώνη
    τι ειν τουτ?

πηγαινε σε κάποιο φίλο (εκτος εαν έχεις) να στα περτσινώσει, θα ταιριάζει πολύ. νταξ, ε

εαν τα βρήκες, μη βιαστέις να τα βάλεις με βιδούλες,

μη τη ποιάσεις στραβά καμια μέρα και ανοίξει.

Αν είσαι μαγκιόρος, πάρε τα κλασικά ασφάλιστρα
    αν εισαι αλεπουδιαρης παρε μεταμοντερνα νταξ

φαίνετε σαν χαλκομπρουτζοκαμμενο με ξυσιές.. πολύ πολεμικό!!

τι ειπες τωρα??

Γερμανοτετραγωνίζον διαστιμέξ υπάρχει.. και τη βρίσκω κιολας ,
       α α α εχσ ξιφιγι...

Συνήθως λοιπόν στα θέματα που ανοίγονται εδώ, λέμε την γνώμη μας

παντα φιλικα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 02:39:23 από y22 » Καταγράφηκε

_-_=_-_¤>₹₪ ₪ ៛₪
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #83 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 04:48:12 »

Φίλε την επόμενη φορά κάνε την παρουσίαση σου αλλού.  Μέσα σε αυτό το απαράδεκτο νημμα μόνο την παρουσίαση και τα σχετικά σχόλια δεν μπορούμε δούμε με την κάθε   που υπάρχει δεξιά αριστερά.

Δηλαδή στο μέλλον αν θέλω να βρω το νήμμα για να διαβάσω τα της κατασκευής, αντί για 5 σελίδες παρουσίαση και διάλογο θα πρέπει να ψάχνω σε ήδη 11 σελίδες εκ των οποίων τα μισά είναι   .
    Καταγράφηκε

levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #84 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 06:03:38 »

Φίλε την επόμενη φορά κάνε την παρουσίαση σου αλλού.  Μέσα σε αυτό το απαράδεκτο νημμα μόνο την παρουσίαση και τα σχετικά σχόλια δεν μπορούμε δούμε με την κάθε   που υπάρχει δεξιά αριστερά.

Δηλαδή στο μέλλον αν θέλω να βρω το νήμμα για να διαβάσω τα της κατασκευής, αντί για 5 σελίδες παρουσίαση και διάλογο θα πρέπει να ψάχνω σε ήδη 11 σελίδες εκ των οποίων τα μισά είναι   .

για  ξαναδιαβασαι τη εγραψες  ψαξε στα μισα  και θα καταλαβεις  ...............................................πολλα

για να σε βοηθησω θα βρεις  υποκριτες  τσανακογλυφτες  δουλοπρεπεις  και ψευτοκυριλεδες
    και στο μελλον που θελεις να το ξαναδιαβασεις  θελεις να κανεις διατριβη επη του θεματος  ( κουτιου) ?
    γεια  ξαναριξε  μια ματια  στα σχεδια
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

δεν ξερω τι εχω
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #85 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 07:26:15 »

Θα μπορούσα και γω να πω "you're a 'laugh' machine"
    Μ' εβρισες τωρα?
      Όχι δεν σε βρίζω. Για να το καταλάβεις θα στο γράψω με το ίδιο ακριβώς ύφος, όπως ακριβώς έγραψες εσύ στο πρώτο κιόλας μήνυμά σου που εγγράφηκες στο φόρουμ (τράτζικ, τζι πι εσ)
      "Γιου 'ρ ε λαφ μασιν"
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #86 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 07:47:48 »

Levitron, κάνε καμία κατασκευή και εσύ και άσε τις θεωρίες μέχρι τότε.  Να σε δούμε και εσένα τι κάνεις.

Μάθε επίσης ότι άσχετα της αισθητικής που εσένα μπορεί να μην σου αρέσει (και το οποίο δεν εξετάζουμε) είναι και η τεχνική και τα υλικά που κάποιοι μπορεί να θέλουν να γνωρίσουν μέσα από μια κατασκευή.

Με τον τρόπο σου έχεις καταστρέψει ένα νήμμα και όχι απλά δεν σέβεσαι τον αρχικό αρθρογράφο αλλα είσαι εξαιρετικά αγενής και προς τους υπόλοιπους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι. Αυτό είναι ιδιαίτερα προσβλητικό προς όλη την κοινοτητα του φόρουμ και προσωπικά πιστεύω ότι δεν τιμά καθόλου και τις αρχές λειτουργίας του υποβαθμιζοντας το.

Αν ξεκινούσαμε τέτοια επαναλαμβανομενα σχόλια σε καθε τόπικ στο φόρουμ και σε μια μέρα θα το είχαμε κάνει Καμπούλ εδώ μέσα. Θεωρείς εσύ λοιπόν τον εαυτό σου παράδειγμα προς μίμηση σε ένα φόρουμ? Το βλέπεις σωστό αυτό που κάνεις μέσα σε μια παρουσίαση?

Δεν έχεις προτείνει καμία λύση, δεν έχεις προσφέρει τίποτα στο θέμα και εξακολουθείς να το... χαλάς. Αυτό ισχύει και για άλλους.

Στην θέση σου το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να ζητήσω συγνωμη προς τους αναγνώστες του φόρουμ δημοσια. Τώρα αν δεν μπορέσεις να αντιληφθεις γιατί πρέπει να το κάνεις....

Όσο για το αν ξέρω το παιδί που κάνει την κατασκευή? Όχι δεν τον ξέρω.  Ζήτημα να έχω γνωρίσει και 10 αερομοντελιστές από Ελλάδα μέσα σε 10-12 πτήσεις που έκανα το καλοκαίρι που πέρασε. Οπότε αυτα στα λέω με όλη την εκτός Ελλάδας ουδετερότητα που μπορώ να έχω και αυτό για να μην βγεις και λες πάλι τα δικά σου...
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 08:21:08 από .Skywalker. » Καταγράφηκε

v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #87 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 17:54:14 »

Και για αυτούς που θεωρούν το θέμα άχρηστο, foul, κτλ, να πω πως άν και ασχολούμαι πολλά χρόνια με κατασκευές-επισκευές, είτε μοντελλιστικές είτε όχι, από αυτό το thread έμαθα την κάσια
    Και ποιός ξέρει?? Ίσως κάποια στιγμή να την χρησιμοποιήσω..
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Ε ναι, αυτο το παραδεχομαι  η κασια σου λειπε για να ολοκηρωθεις, τωρα πια μπορεις να κατεβασεις ρολα. Grin Grin Grin
    Εμαθες και κατι αλλο ομως που τωρα το ξεχνας:
    Κόντρα πλακέ 20mm
    Γιατί τοσο πολύ? Αυτό είναι μπαούλο..

Βαθυσκάφος θα το κάνεις idiot2 devil
    φιλακια σ ολους απ τη Τασουλα σας Αγαπαει ΟΛΟΥΣ

Επειδή δεν καταλαβαίνω για ποιο ακριβώς λόγο υπάρχουν οι παραθέσεις, διακρίνω μία ειρωνία(φυσικά είναι γραπτός λόγος και δεν μπορώ να καταλάβω  "τόνο" και "ύφος", αλλά μόνο λέξεις).
    Θα απαντήσω λοιπόν σαν να είναι "ειρωνικά" τα σχόλια, και ελπίζω να κάνω λάθος..

1) Έμαθα την κάσια και φυσικά δεν περιμένα αυτό για να ολοκληρωθώ.. Ρολά δεν κατεβάζω ποτέ, και δέχομαι τις γνώμες και τις ιδέες των άλλων, τις κρίνω και πολλές φορές τις ενστερνίζομαι.. Αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για να πάρω κάποιον σοβαρά υπόψη μου, ο τρόπος που εκφράζει την γνώμη του και την ιδέα του..

2-3) Αν θες να δείξεις με τα παραπάνω ότι αντιφάσκω ή οτιδήποτε άλλο, θα σου έλεγα να δεις τη χρονική στιγμή που γράφτηκαν.. Στην αρχή δεν ήξερα τί ήθελε να φτιάξει ο φίλος μας, και θεώρησα υπερβολή την χρήση κάποιων υλικών κρίνοντας από τις ανάγκες μου... Του είπα τη γνώμη μου(θεωρώ χιουμοριστικά αν δεις κάποια emoticons, γραπτός λόγος γαρ) αλλά δεν επέμενα!! Εφόσον ο φίλος μας είχε ένα σχέδιο στο μυαλό του, και εφόσον δεν μου έπεφτε λόγος πέρα από το να αναφέρω τη γνώμη μου, το σεβάστικα.. Στην πορεία άρχισε να μου αρέσει κιόλας το concept!

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος με τις παραθέσεις..

Φιλικά,
    Βασίλης
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 21:15:43 από v_tolias » Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #88 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 22:28:02 »

Levitron, κάνε καμία κατασκευή και εσύ και άσε τις θεωρίες μέχρι τότε.  Να σε δούμε και εσένα τι κάνεις.

Μάθε επίσης ότι άσχετα της αισθητικής που εσένα μπορεί να μην σου αρέσει (και το οποίο δεν εξετάζουμε) είναι και η τεχνική και τα υλικά που κάποιοι μπορεί να θέλουν να γνωρίσουν μέσα από μια κατασκευή.

Με τον τρόπο σου έχεις καταστρέψει ένα νήμμα και όχι απλά δεν σέβεσαι τον αρχικό αρθρογράφο αλλα είσαι εξαιρετικά αγενής και προς τους υπόλοιπους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι. Αυτό είναι ιδιαίτερα προσβλητικό προς όλη την κοινοτητα του φόρουμ και προσωπικά πιστεύω ότι δεν τιμά καθόλου και τις αρχές λειτουργίας του υποβαθμιζοντας το.

Αν ξεκινούσαμε τέτοια επαναλαμβανομενα σχόλια σε καθε τόπικ στο φόρουμ και σε μια μέρα θα το είχαμε κάνει Καμπούλ εδώ μέσα. Θεωρείς εσύ λοιπόν τον εαυτό σου παράδειγμα προς μίμηση σε ένα φόρουμ? Το βλέπεις σωστό αυτό που κάνεις μέσα σε μια παρουσίαση?

Δεν έχεις προτείνει καμία λύση, δεν έχεις προσφέρει τίποτα στο θέμα και εξακολουθείς να το... χαλάς. Αυτό ισχύει και για άλλους.

Στην θέση σου το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να ζητήσω συγνωμη προς τους αναγνώστες του φόρουμ δημοσια. Τώρα αν δεν μπορέσεις να αντιληφθεις γιατί πρέπει να το κάνεις....

Όσο για το αν ξέρω το παιδί που κάνει την κατασκευή? Όχι δεν τον ξέρω.  Ζήτημα να έχω γνωρίσει και 10 αερομοντελιστές από Ελλάδα μέσα σε 10-12 πτήσεις που έκανα το καλοκαίρι που πέρασε. Οπότε αυτα στα λέω με όλη την εκτός Ελλάδας ουδετερότητα που μπορώ να έχω και αυτό για να μην βγεις και λες πάλι τα δικά σου...

καλησπερα

διαβασα  αυτα που γραφεις  και σου απανταω σε μερικα

δεν προτεινα τιποτα και χαλασα το θεμα.

προτειναναι  αλλη και δεν γινοταν τιποτα
    αφου ειναι λαθος απο την αρχη το λαθος το ειδαναι και αλλη

να σε δουμε και εσενα τι κανεις.

λοιπον φτιαχνω μοντελα μηχανον ατμου ντηζελ στιρλινκ γενητριες ρευματος κτλ
    τα οποια δεν ειναι για αυτο τον χωρο.
    κανω και κατασκευες  οπως ανεμοπτερο αεροπλανα κτλ
    τη να δειξω? εχουν βαλη αλλη τετοια και καλητερα αν μπορουσα να τους ξεπερασω
    θα εκανα θεμα να το δειξω  να ειναι κατι να αξιζη να κανη τη διαφορα?
    τι να δειξω το δικο μου με τα προβληματα  οταν παρουσιαζουμαι κατι στο χωρο μας
    πρεπει να ξερουμε τη κανουμαι  δεν κανω τον μαραγκο απο το τιποτα .....................
    και τελος οταν κανουμε κατι δημοσια κρινομασται  οπως εκανες και εσυ σε εμενα
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 22:38:40 από levitron » Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

δεν ξερω τι εχω
    HellBill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #89 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2012, 22:50:19 »

Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και κατέληξα στο εξής...πάω να κάνω ένα μπάφο...

* garo.jpg (65 KB, 496x319 - εμφανίστηκε 377 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 13     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απ: Κατασκευή κουτιού τηλεκατεύθυνσης!- ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ
    Μεταπήδηση σε: