Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.772 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 21:04:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 21:04:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από UH-1H
    [Σήμερα στις 19:38]

από spirost
    [Σήμερα στις 18:55]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309772
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 110
    Συνολικά: 114
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 13     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απ: Κατασκευή κουτιού τηλεκατεύθυνσης!- ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ  (Αναγνώστηκε 34997 φορές)
    vertigo
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

only helicopters

« Απάντηση #45 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 16:14:08 »

καλησπερα και απο εμενα.....
    παιδια απο την στιγμη που κατι ανεβενη δημοσια τοτε θα υπαρξει και η αναλογη κριτικη (θετικη η αρνητικη)
    οποτε ας μην αναλωνομαστε στα περιξ και χανουμε την ουσια.....
    σαν προσπαθεια μπραβο στο φιλο μας για των χρονο και τον κοπο που κατεβαλε (αν και το θεμα κατα την γνωμη μου παραπηγε μακρια)
    ομως σαν κατασκευη ειναι επιεικος απαραδεκτη δεν κανει αυτο το
    (μπαουλακι) που εφτιαξε για αυτη την δουλεια που το θελει και καλο θα ειναι ολοι να λεμε
    την γνωμη μας (την αληθινη) ωστε μερα με την μερα να γινωμαστε καλητερη και ετσι ο φιλος μας μια μερα
    να φταση να μας εκπληξη ευχαριστα με την επομενη κατασκευη του,και οχι να λεμε απο ευγενεια και μονο
    οτι ειναι ωραιο....
    Καταγράφηκε

Αν φοβάσαι τα ύψη, μάθε να πετάς.
    Skynet
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 16:38:13 »

και οχι να λεμε απο ευγενεια και μονο οτι ειναι ωραιο....

Εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Το ωραίο μπορεί να είναι διαφορετικό για τον κάθε ένα. Δεν πρέπει λοιπόν να χαρακτηρίζουμε κάτι σαν άσχημο...
    Καταγράφηκε

Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.

Skype --> mastroxalastis   (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
    vertigo
    Aeromodeller
    *

only helicopters

« Απάντηση #47 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 16:48:17 »

σιγουρα το ωραιο ειναι διαφορετικο για των καθενα μας συμφωνο
    αλλα σε μια κατασκευη δεν μετριετε μονο η ομορφια κρινετε σαν συνολο...
    και εδω το συνολο νομιζω υστερη πολυ σε ολα τα θεματα...
    Καταγράφηκε

Αν φοβάσαι τα ύψη, μάθε να πετάς.
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #48 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 17:06:22 »

Ρε παιδιά... τον έχετε ζαλίσει τον άνθρωπο.
    Η θήκη που κάνει αντί για ένα κιλό όπως είναι μια έτοιμη, θα βγει 2 άντε 3 κιλά.
    Εσάς τι σας πειράζει; Μήπως δεν μπορείτε να σηκώσετε 3 κιλά;  lalala
    Προσπαθεί να φτιάξει κάτι με γούστο και χαρακτήρα ή έστω, το δικό του γούστο και χαρακτήρα.

Και το θέμα είναι ότι μερικοί δεν λένε απλά τη γνώμη τους για να βοηθήσουν, αλλά κάνουν καζούρα.
    Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε και σας "παίρνει" να το κάνετε, αλλά αν δεν γνωρίζεστε είναι πολύ αγενές και απαράδεκτο.
    Καταγράφηκε

DALOTEL AIR
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #49 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 17:25:47 »

Ρε παιδιά... τον έχετε ζαλίσει τον άνθρωπο.
    Η θήκη που κάνει αντί για ένα κιλό όπως είναι μια έτοιμη, θα βγει 2 άντε 3 κιλά.
    Εσάς τι σας πειράζει; Μήπως δεν μπορείτε να σηκώσετε 3 κιλά;  lalala
    Προσπαθεί να φτιάξει κάτι με γούστο και χαρακτήρα ή έστω, το δικό του γούστο και χαρακτήρα.

Και το θέμα είναι ότι μερικοί δεν λένε απλά τη γνώμη τους για να βοηθήσουν, αλλά κάνουν καζούρα.
    Δεν ξέρω αν γνωρίζεστε και σας "παίρνει" να το κάνετε, αλλά αν δεν γνωρίζεστε είναι πολύ αγενές και απαράδεκτο.

Φίλε γιάννη γειά σου ειμαι ο Αχιλλέας.Εχω να παρατηρήσω οτι ο mirage εχει ενα απο τα καλύτερα avatar στην ιστοσελίδα, γράφει συγκροτημένα, βγάζει καλές φωτογραφίες,
    και πιστεύω οτι ειναι ενας αξιόλογος Αερομοντελιστής .Η κατασκευή που δημιούργησε δεν ταιριάζει με τέτοιου τύπου χαρακτήρες. Αναρτήθηκε στις 10 μαρτίου και συνεχίζει
    ακμαιότατος .και είδωμεν... απο εμένα τέλος!
    Καταγράφηκε
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #50 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 17:37:57 »

Παίδες τα γούστα διαφέρουν. Άλλος θέλει ξύλινη θήκη και άλλος έχει ένα μεταλικό βαλιτσάκι με αφρολέξ. Η χρηστική αξία της ξύλινης θήκης και της μεταλλικής είναι το ίδιο. Μεταφέρουν μια τηλεκατεύθυνση. Από την στιγμή που υπάρχει το αφρολέξ μέσα και στις 2 για να την προστατεύσει (ο φίλος μας θα βάλει μέσα για να την προστατεύσει αν θυμάμαι καλά) τα πολλά λόγια είναι φτώχια? βαρετά? περιττά? κακίες? lol?

Εγώ απλά κρατάω και κάτι άλλο, ο φίλος μοιράζεται την δημιουργία του και την ιδεα αυτή βήμα βήμα μήπως και κάποιος άλλος θέλει να φτιάξει κάτι παρόμοιο. Μας δίνει μια ιδέα. Αρκετοί και όχι όλοι ρίξαν σχόλια ξινά για την κατασκευή.

Που είναι οι δικές σας ιδέες για κατασκευή τέτοια παιδιά? Μπορείτε να μας δείξετε μια δική σας καλύτερη ιδέα? Εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ για να πάρω ιδέες και δεν θέλω να ανοίγω το θέμα αυτό που είναι για μια κατασκευή και όχι απλά να μην βλέπω απαντήσεις επί της κατασκευής, αλλά να βλεπω σχόλια άσχετα και μη παραγωγικά.

Ναι το παλικάρι το σήκωσε δημόσια, ναι να έχει κριτική αλλά κριτική με προτάσεις, ιδέες και εγώ θα το πήγαινα ένα βήμα παραπάνω... δικές σας κατασκευές.  Cheesy

Μέχρι τότε...
    Καταγράφηκε

ChrisCalmato 40 Trainer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 18:49:56 »

Παίδες τα γούστα διαφέρουν. Άλλος θέλει ξύλινη θήκη και άλλος έχει ένα μεταλικό βαλιτσάκι με αφρολέξ. Η χρηστική αξία της ξύλινης θήκης και της μεταλλικής είναι το ίδιο. Μεταφέρουν μια τηλεκατεύθυνση. Από την στιγμή που υπάρχει το αφρολέξ μέσα και στις 2 για να την προστατεύσει (ο φίλος μας θα βάλει μέσα για να την προστατεύσει αν θυμάμαι καλά) τα πολλά λόγια είναι φτώχια? βαρετά? περιττά? κακίες? lol?

Εγώ απλά κρατάω και κάτι άλλο, ο φίλος μοιράζεται την δημιουργία του και την ιδεα αυτή βήμα βήμα μήπως και κάποιος άλλος θέλει να φτιάξει κάτι παρόμοιο. Μας δίνει μια ιδέα. Αρκετοί και όχι όλοι ρίξαν σχόλια ξινά για την κατασκευή.

Που είναι οι δικές σας ιδέες για κατασκευή τέτοια παιδιά? Μπορείτε να μας δείξετε μια δική σας καλύτερη ιδέα? Εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ για να πάρω ιδέες και δεν θέλω να ανοίγω το θέμα αυτό που είναι για μια κατασκευή και όχι απλά να μην βλέπω απαντήσεις επί της κατασκευής, αλλά να βλεπω σχόλια άσχετα και μη παραγωγικά.

Ναι το παλικάρι το σήκωσε δημόσια, ναι να έχει κριτική αλλά κριτική με προτάσεις, ιδέες και εγώ θα το πήγαινα ένα βήμα παραπάνω... δικές σας κατασκευές.  Cheesy

Μέχρι τότε...

Εδωσες ρεστα φιλε μου απολυτα σωστη η αποψη σου +1000 απο μενα!!!!
    Καταγράφηκε

50 cc Petrol POWER/Acro F3D 50''/Piper Pawnee 40 Hangar 9/TT Piper J3 Cub/Sebart Sukhoi 29s 30E/ScratchBuild 3DPMini/Bixler EPO 1400mm/Kyosho Calmato 40 Trainer/BMI Extra 330EP/<<JR XG8>>/Spectrum DX7se!!!

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ!!!!!!
    www.emr.gr
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Δευτέρα, 7 Μαΐ 2012, 22:05:24 »

αφου λοιπον ειναι αγενεια να λεμαι αυτο που βλεπουμαι
    και πρεπει να κρυβομασται πισω απο την ευγενια..........
    εγω θα συνεχισω να ειμαι αγενης

καθε κατασκευη την βλεπω με ενδιαφερον και χαιρομαι
    γιατι υπαρχουν ανθρωποι με ενδιαφεροντα

οταν παρουσιαζουμαι μια κατασκευη φροντιζουμαι να ειναι
    καλη  και το καλο το βλεπουμαι ολοι 

δεν εχω τιποτα με κανεναν
    και τελος  με την θηκη παραπηγε  μακρια  buck2
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Black hawk
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 00:17:11 »

Σέβομαι τα πάντα,αλλα για όλα πιστεύω υπάρχουν όρια,σέβομαι επίσης την κατασκευή του mirage και το χρόνο του, αλλα δεν βλέπω το λόγο να το δεχτώ για κάτι συγκεκριμένο που προσπαθεί να μας το παρουσιάσει.Αν για παράδειγμα έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι που ξαφνικά αρχίζει και σου ανοίγει όλα τα ντουλάπια και στα πετάει όλα έξω και τα σπάει τι θα κανεις?Δεν θα του πεις-STOP?-Δεν θα του δείξεις ότι κάνει λάθος?πιστεύω ότι είναι τελείως δημοκρατικό να προσπαθούμε να δείχνουμε στους νεότερους ποιο είναι το σωστό αντί να τους επαινούμε ωθώντας τους σε λάθος δρόμο.YS Δυστυχώς η αλήθεια πονάει.Με όλο το σεβασμό.
    Καταγράφηκε
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 00:37:13 »

Σέβομαι τα πάντα,αλλα για όλα πιστεύω υπάρχουν όρια,σέβομαι επίσης την κατασκευή του mirage και το χρόνο του, αλλα δεν βλέπω το λόγο να το δεχτώ για κάτι συγκεκριμένο που προσπαθεί να μας το παρουσιάσει.Αν για παράδειγμα έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι που ξαφνικά αρχίζει και σου ανοίγει όλα τα ντουλάπια και στα πετάει όλα έξω και τα σπάει τι θα κανεις?

Αφενός το παράδειγμα είναι ατυχές, μπλέκεις την ανθρώπινη συμπεριφορά ενός μωρού που σου καταστρέφει το σπίτι με μια κατασκευή από ένα τρίτο πρόσωπο, κατασκευή που εσύ δεν θα χρησιμοποιιήσεις και δεν θα επηρρεάσει το τρόπο ζωής σου. Οπότε το τι σχέση έχει το ένα δεν το πιάνω ειλικρινά... Οπότε τι θα έκανα με το μωρό? Άσχετο τελείως με το θέμα. Με την κατασκευη όμως του κουτιού θα περίμενα να δω την κατασκευή και όχι άχρηστα σχόλια από τρίτους που δεν συνεισφέρουν.  

Δεν θα του πεις-STOP?-Δεν θα του δείξεις ότι κάνει λάθος?πιστεύω ότι είναι τελείως δημοκρατικό να προσπαθούμε να δείχνουμε στους νεότερους ποιο είναι το σωστό αντί να τους επαινούμε ωθώντας τους σε λάθος δρόμο.YS Δυστυχώς η αλήθεια πονάει.Με όλο το σεβασμό.

STOP θα έλεγες αν έφτιαχνε κανα μοντέλο με τέτοιο τρόπο που θα απειλούσε την σωματική ακεραιότητα ατόμων και θα εβαζε σε κίνδυνο ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Οπότε τσου, κανείς δεν μπορεί να του πει Stop για την δημιουργία ενός κουτιού τηλεκατεύθυνσης. Επειδή όμως όπως λες, είναι τελείως δημοκρατικό να προσπαθείς να δείξεις στους νεότερους ποιο είναι το σωστό, περιμένουμε και την δική σου δημιουργία σε νέο θέμα.

Να τονίσω ότι καμία ουσιαστική πρόταση δεν υπήρξε στο ποστ σου για την ιστορια... να 'χουμε να λέμε ε? buck2
    Καταγράφηκε

wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 01:00:11 »

αφου λοιπον ειναι αγενεια να λεμαι αυτο που βλεπουμαι
    και πρεπει να κρυβομασται πισω απο την ευγενια..........
    εγω θα συνεχισω να ειμαι αγενης καθε κατασκευη την βλεπω με ενδιαφερον και χαιρομαι
    γιατι υπαρχουν ανθρωποι με ενδιαφεροντα οταν παρουσιαζουμαι μια κατασκευη φροντιζουμαι να ειναι
    καλη  και το καλο το βλεπουμαι ολοι  δεν εχω τιποτα με κανεναν
    και τελος  με την θηκη παραπηγε  μακρια  buck2

θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα αλλα θέλω να πω μονο ένα ...

Είναι η πιο τέλεια απάντηση που έχω δει σε θέμα ... είσαι φοβερός με πολλή καλο χιούμορ.  teasing
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 06:24:33 »

Είναι η πιο τέλεια απάντηση που έχω δει σε θέμα ... είσαι φοβερός με πολλή καλο χιούμορ.

...

το μωρακι ειναι υπερβαρο να το προσεξεται  λιγακι γιατι αμα μεγαλωση και συναιχιση ετσι
    θα γινη χοντρουλης
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 06:43:48 από levitron » Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #57 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 08:21:39 »

Παρακολουθώ το θέμα καιρό χωρίς να επεμβαίνω.

Θα παρακαλούσα να εφαρμόσετε τον απλούστατο κανόνα " Δεν κάνω αυτό που δεν θελω να μου κάνουν"
    Αφορά όσους κριτικάρουν άσχημα ή ειρωνεύονται. στο θέμα .
    Ισως να μην έχετε φτιάξει τίποτα από την αρχή  ή δεν έχετε σκοπό να εκθέσετε τις δουλειές σας δημόσια, Αλλά μην προσπαθείτε να αποτρέψετε αυτούς που κατασκευάζουν.

Σε όσους βιαστούν να πουν για την ποιότητα - χρηστικότητα- αισθητική της κατασκευής , θα τους πως οτι η χρηστικότητα είναι διαφορετική για τον καθένα
    (Φυσικά όχι όσο είναι η αισθητική )
    Η κακή κριτική ή το "κράξιμο" εχει νόημα αν ο κατασκευαστής δείχνει κάτι ,που θα βάλει σε κίνδυνο τον εξοπλισμό ή την σωματική ακεραιότητα , κάποιου μοντελιστή.
    Σε αυτη την περίπτωση  δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο .
    Οπότε θα περίμενα από τους κρίνοντες να μας δείξουν την  δικιά τους ανάλογη κατασκευή . ( οχι την αγορά)

ΥΣ.
    προσωπικά την αισθητική της κατασκευής , την βρίσκω τουλάχιστον ενδιαφέρουσα και μακρυά από ότι κυκλοφορεί στην αγορά

Φιλικά πάντα

Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 08:29:29 »

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, και θα προσθέσω ότι το μόνο χειρότερο από την ζηλιάρικη κριτική, είναι η κριτική με ανορθογραφίες.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #59 στις: Τρίτη, 8 Μαΐ 2012, 10:46:15 »

Είναι η πιο τέλεια απάντηση που έχω δει σε θέμα ... είσαι φοβερός με πολλή καλο χιούμορ.

...

το μωρακι ειναι υπερβαρο να το προσεξεται  λιγακι γιατι αμα μεγαλωση και συναιχιση ετσι
    θα γινη χοντρουλης

συνέχισε να δείχνεις ποιόν σου σαν άνθωπος τα καταφέρνεις πολλή καλά.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 13     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απ: Κατασκευή κουτιού τηλεκατεύθυνσης!- ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ
    Μεταπήδηση σε: