Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:17:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:17:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 63
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?  (Αναγνώστηκε 32739 φορές)
    fanis
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 28 Σεπ 2006, 13:06:57 »

καλησπερα και απο εμενα

λοιπον εγω συμφωνω με οτι εχετε γραψει παραπανω ,εχω μια απορια στην Ελλαδα μας υπαρχουν παρα πολλα καταστηματα πλεον, μηπως θα ηταν ποιο λογικο να κανουμε ερευνα αγορας πρωτα στα καταστημα της Ελλαδος και μετα να κανουμε αγορες απο το ιντερνετ .
    εγω εχω καταστημα στο Ρεθυμνο και ασχολουμε (λογω εμπειριας) περισοτερο με αυτοκινητα βλεπω οτι οι αυτοκινητοβιοι λειτουργουν διαφορετικα ......με περνουν τηλεφωνο απο διαφορα μερη και με ρωτανε τιμες και διαφορα αλλα οπως set-up ,options ,κ.λ.π δεν αγοραζουν απο το εξωτερικο τοσο ευκολα οπως οι αεροπλαναδες .....μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση .
    εδω που τα λεμε εκτος απο της ΗΠΑ και Κινα ολες οι αλλες χωρες ειναι πολυ κοντα οι τιμες τους με τις δικες μας .απο εμενα αγοραζουν τουριστες διαφορα μοντελα ελικοπτερακια και 1/10 αυτοκινητα.
    μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα υπαρχουν  Ελληνικα σιτε (ας μην πω ονοματα ......)που εχουν τιμες ιδιες με του εξωτερικου .γιατι να μην αγοραζετε απο εκει HuhHuh??
    ειπαμε εχετε δικιο δεν ειναι ολοι ιδιοι παντου υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες ,κριμα δεν ειναι να τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι ?
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 28 Σεπ 2006, 17:12:01 »

Εγώ πρόσφατα αγόρασα μία 120 τετράχρονη από κατάστημα των Αθηνών στην ίδια τιμή που θα την αγόραζα από την Αυστρία.

Ο καταστηματάρχης δεν πίστευε στα μάτια του.

jkon (θείος Γιάννης)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 30 Σεπ 2006, 23:31:52 »

Καλησπερα φιλοι αερομοντελιστες. Νεος στον rc αερομοντελισμο, παλιος στον στατικο μοντελισμο. Στα μοντελομαγαζα τριγυρναω χρονια. Εχω να σας πω τα εξης: δεν πρεπει να μπαινετε στην διαδικασια αγορας απο το εξωτερικο, εκτος εαν ειναι αναγκη. Να στηριζετε τα καταστηματα των περιοχων σας, διοτι η ζημια στην ντοπια αγορα ειναι τεραστια και σε τετοιο μεγεθος που ελοχευει η καταστροφη. Τα χρηματα μας πρεπει να κανουν κυκλο στην αγορα απαραιτητα.

Θελει λιγο προσοχη, τιποτα παραπανω. Απομονωστε την μικρη μεριδα των καταστηματαρχων που εκμεταλλευονται τους πελατες τους, ολοι τους ξερουμε, ειναι πολυ λιγοι και κανουν μεγαλη ζημια στον χωρο.
    Βλεπεις οταν αποκτησεις πελατεια με "εχοντες", καβαλας το καλαμι, και ο φουκαρας νεομοντελιστης την εχει πατησει.

Παραδειγμα, ενας γνωστος μου που προσφατα απεκτησε ενα πληρες μοντελο, αρκετα σεβαστου ποσου. Δηλωσε στο καταστημα την αγνοια του απο το αντικειμενο, και ευλογα, ζητησε την βοηθεια του στα πρωτα βηματα. Δεν έκανε προηγουμένως ερευνα αγορας, βασιζομενος στο οτι η αερομοντελιστικη κοινωνια ειναι τοσο μικρη ωστε δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει θυμα.
    Και ομως,αποδειχτηκε οτι ο καταστηματαρχης τον κατεκλεψε. Πηγα εγω στο μαγαζι και ευγενικα τον εξηγησα οτι αυτο που κανει ειναι λαθος και το μονο κερδος που θα εχει απο τετοιες πωλησεις ειναι να μην αγοραζει κανεις απο αυτον.
    Η απαντηση: "Ξερεις τι κοστος συντηρησης εχει αυτο το μαγαζι? Εγω δεν κοβω τιποτα και οποιος θελει." [κοψιμο το ελεγε]

Και το κοροιδο μιλουσε [σε εμενα ]  εναν υποψηφιο πελατη που ειναι ετοιμος να τα χωσει χοντρα. Εκανα μια προσπαθεια σαν επαγγελματιας να τον συνετησω και να του υποδειξω ορισμενους κανονες τις αγορας που προφανως δεν ηξερε. Αλλα που, στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.

Γι' αυτο αυτος ο τοπος δυσκολα θα παει μπροστα και οι νεοι ψαχνονται στο ιντερνετ για τις αγορες τους .

Λοιπον κυριοι και  νεα παιδια, το παραδειγμα που ανεφερα ειναι μεμονωμενο περιστατικο, τα περισσοτερα καταστηματα τωρα πια εχουν τις τιμες τους στα site και μπορειτε να κανετε συγκριση με καταστηματα του εξωτερικου, οποτε μπορειτε να αγορασετε με ασφαλεια. Ενημερωθειτε απο το ιντερνετ και επισκευθειτε το πλησιεστερο καταστημα της γειτονια σας.

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    otakis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 6 Απρ 2007, 20:00:50 »

καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους

θέλω να ευχαριστήσω από εδώ τον κ. Νικολουδάκη - ΝΕΜ Hobby κ το συνεργάτη του, για την ταχύτητα, την ευγένεια κ την προθυμία με την οποία σήμερα μου έλυσαν αρκετά μικροπροβλήματα ίσως (στο Cessna μου), καθοριστικά όμως για τη δική μου άγνοια των πραγμάτων!

Καλό Πάσχα να έχουμε κ καλές πτήσεις!
    Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 15:28:35 »

γεια σας μην ανησυχειτε δεν θα μεινω απλα με ετρωγε να το γραψω

με ενδιεφερε ενα μοντελο  κοιταω στο νετ καποια μαγαζια και βλεπω το ιδιο προιον με διαφορα τιμης 90 ευρω
    το ενα το ειχε το αλλο οχι ετσι παιρνω στο πρωτο και ρωταω για καλυτερη τιμη
    οκ το ατομο δεν δεχτηκε κουβεντα διοτι υποστηριζε οτι ελλαδα δεν γινονται τετοιες τιμες μπλα μπλα μπλα και οτι τα παιρνουν απο γνωστη αντιπροσωπεια εδω
    οκ λεω ευχαριστω πολυ γεια σας

παιρνω το αλλο δεν το ειχε θα το φερνε του λεω καλυτερη τιμη αν γινετε  για να μην τρεχω απο εξωτερικο
    και το παιδι μου εκανε καλυτερη τιμη 90 ευρω κατω απο τον αλλον
    λεω οκ μαλλον θα τα παιρνει απο αλλου και ομως φιλοι μου και οι δυο τα επαιρναν απο την ιδια ελληνικη αντιπροσωπεια και ειχαν διαφορα τιμης 60 ευρω και με καλυτερη τιμη 90

αν δεν εβρισκα τιμη σαν του εξωτερικου θα το επαιρνα απο εξω ,ολο αυτο εγινε μετα απο υπομονη και ψαξιμο αλλιως τωρα θα ειχα πεταξει 90 ευρω

λοιπον προσεχετε !!!

να προσθεσω και με αποδειξη!!! αρα μην ακουτε σαν δικαιολογια την ελληνικη αντιπροσωπεια και αλλα τετοια

και εγω τι θα βγαλω οταν ακουτε και εγω τι θα βγαλω μακρια!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 15:42:07 από jp » Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 15:58:53 »

Καποιος φιλος μου που κανει γενικοτερα εισαγωγες απο το εξωτερικο μου ειχε πει το εξεις : απο την τιμη που αγοραζω στο εξωτερικο στον αδελφο μου μπορω να πουλησω με διπλασια τιμη.Τελος εκτελωνισμου, ΦΠΑ, και τελος εφορια που εξεταζει και το τζιρο , αναγκαζουν να πουλας σε διπλασια τιμη απο οτι αγορασες απο το εξωτερικο.  Το κοστος τωρα υπαρξης ενος μαγαζιου (ενοικια, αμοιβες, λογαριασμοι κτλ) δεν τα υπολογισα καν.Ασφαλως και καποιοι αισχροκερδουν, στο χωρο του μοντελισμου ωστοσο ειναι λιγοι αυτοι, μιας και ο ανταγωνισμος ειναι σχετικα εντονως και το κοινο που απευθυνοντε τα μοντελιστικα καταστηματα "ψαγμενο". Διαφορες στις τιμες οπως λες προφανως υπαρχουν, και καλα εκανες και αγορασες απο τον φθηνοτερο,αλλα μην πυροβολουμε συνεχως τα ελληνικα καταστηματα. Στην τελικη στην ελλαδα βρεικα τιμες σε αρκετα προιοντα φθηνοτερες απο οποιοδηποτε καταστημα στο internet.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 16:05:34 »

αντιθετα υπαρχουν μαγαζια στην ελλαδα  η διαφορα ειναι στην παιδιεα του καθενος και πως εννοει το κερδος ειναι διαφορετικο να βγαζω κερδος 50 ευρω και διαφορετικο 150 αν θελεις να βγαλεις 150 δεν θα τα βγαλεις απο καποιον ψαγμενο ακομα και να τα βγαλεις απο καποιον ασχετο αυτος ο ασχετος θα μαθει και
    θα βαλει μυαλο!!

μονο και μονο η δεχτηκοτητα καποιου να παζαρεψει ειναι σημαντικο απο το να μιλας σε εναν ανενδοτο

επισης να πω οτι απο γερμανια θα το παιρνα 5ευρω φθηνοτερα μαζι με  shipping και αν βαλουμε και του ems  την παραδοση ιδια τιμη

και απο αμερικη θα το παιρνα 35 ευρω φθηνοτερα αλλα ο συγκεκριμενος δεν εκανε υποτιμολογηση και δεν ηθελα να το διακινδυνευσω
    καντε τις προσθεσεις να δειτε το κερδος
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 16:41:28 από jp » Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 22:34:16 »

Δεν νομίζω να υπάρχουν προϊόντα που σηκώνουν ανατίμηση 90 ευρώ πέραν του κανονικού κέρδους.
    Εκτός κι αν το προϊόν είναι αξίας εκατοντάδων ευρώ.
    Εγώ προσωπικά έχω βρει λιανική τιμή προϊόντος σε ανταγωνιστή μου, κατώτερη από την τιμή χονδρικής που αγόραζα εγώ. Αυτό γιατί τα εισήγαγε και είχε περιθώριο. Οπότε πολύ εύκολα αντιλαμβάνεσαι πως έκαναν όσοι έβλεπαν την δικιά μου τιμή. Μπ....λο η κατάσταση!
    Ο έμπορος αναγκαστικά πληρώνει ΦΠΑ αν θέλει να βάλει εισαγώμενα προϊόντα στο μαγαζί του και να παρουσιάσει τιμολόγια, ενώ ο πελάτης λιανικής τα παίρνει φθηνότερα άνευ ΦΠΑ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα νομοτυπικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε έτσι ανταγωνιστικοί. Εκτός κι αν γίνουμε μαυραγορίτες...
    Το γραφικό όλων είναι όταν κάποιος κάθεται και συγκρίνει λιανική τιμή κινεζικού προϊόντος σε κινεζικό κατάστημα και σου την λέει επειδή είσαι ακριβότερος. Να τονίσω εδώ πως το κιλό ελαιολάδου στην Ελλάδα πωλείται περίπου 3,5 ευρώ ενώ στην Κίνα φθάνει και τα 35 ευρώ.

Υ.Γ.: Σε σχέση με άλλα Ελληνικά εμπορικά καταστήματα, τα Ελληνικά μοντελομάγαζα είναι κατά πολύ φθηνότερα. Κι εγώ εξοργίζομαι όταν βλέπω να κάνουν 70% έκπτωση και ακόμα να βγάζουν κέρδος!
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 23:40:24 »

καλησπερα θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου, καταρχας πρεπει ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ! και για αρχη οι προμηθευτες που δεν αφήνουν τους μαγαζατορες που ακομα και αν θελουν να πουλανε φθηνα δεν μπορουνε.
    κατανοω οτι καπια υλικα αργουν να πουληθουν οπως ειπε και ο κυριος γιατρακος και δικιο εχει αλλα αν παρουμε αρκετα πραγματα το κοστος ανεβαινει υπρβολικα.
    Αγορασα ας πουμε καρμπονοντιζα που κανει 0,90$ και την πειρα 5 ευρω την μια! ενταξη ειπαμε κερδος αλλα οχι και 5 φορες επανω, μια ταινια ας πουμε που κανει 2.50 σε χροματοπολειο την πειρα 10 απο το μοντελιστικο μαγαζι.Ενταξει υπαμε να εχουμε κερδος ας πουλησουμε περισοτερα πραγματα με νορμαλ κερδος και οχι λιγα με τρελλο κερδος,Οταν μαλιστα η αγορα εχει περιθώρια να ψωνίσεις απο ολο τον κοσμο αρα εν γνωση τους νομιζω οτι χανουν την πελατεια τους αν και για την εξυπηρέτηση εχω και καλες αλλα και κακες εμπιριες οποτε μην στεναχωριομαστε οτι εκλισε ενα μοντελιστικο μαγαζι να στηριξουμε την ελλινικη αγορα αλλα και εκεινη να εχει λογικες τιμες.
    Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 6 Οκτ 2010, 23:59:51 »

Δεν νομίζω να υπάρχουν προϊόντα που σηκώνουν ανατίμηση 90 ευρώ πέραν του κανονικού κέρδους.
    Εγώ προσωπικά έχω βρει λιανική τιμή προϊόντος σε ανταγωνιστή μου, κατώτερη από την τιμή χονδρικής που αγόραζα εγώ. Αυτό γιατί τα εισήγαγε και είχε περιθώριο. Οπότε πολύ εύκολα αντιλαμβάνεσαι πως έκαναν όσοι έβλεπαν την δικιά μου τιμή. Μπ....λο η κατάσταση!
    Ο έμπορος αναγκαστικά πληρώνει ΦΠΑ αν θέλει να βάλει εισαγώμενα προϊόντα στο μαγαζί του και να παρουσιάσει τιμολόγια, ενώ ο πελάτης λιανικής τα παίρνει φθηνότερα άνευ ΦΠΑ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα νομοτυπικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε έτσι ανταγωνιστικοί. Εκτός κι αν γίνουμε μαυραγορίτες...
    Το γραφικό όλων είναι όταν κάποιος κάθεται και συγκρίνει λιανική τιμή κινεζικού προϊόντος σε κινεζικό κατάστημα και σου την λέει επειδή είσαι ακριβότερος. Να τονίσω εδώ πως το κιλό ελαιολάδου στην Ελλάδα πωλείται περίπου 3,5 ευρώ ενώ στην Κίνα φθάνει και τα 35 ευρώ.

Υ.Γ.: Σε σχέση με άλλα Ελληνικά εμπορικά καταστήματα, τα Ελληνικά μοντελομάγαζα είναι κατά πολύ φθηνότερα. Κι εγώ εξοργίζομαι όταν βλέπω να κάνουν 70% έκπτωση και ακόμα να βγάζουν κέρδος!

φιλε μου μαλλον η εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις, στο μονο που συμφωνω ειναι το εκατονταδων ευρω ναι ειναι εκατονταδων ευρω,ξερεις
    δεν μου ειναι τιποτα να αναφερω ονοματα να σκαναρω αποδειξη  και να συγκρινουμε   την αισχροκερδια ,επισης δεν το κανω γιατι ειμαι 150% σιγουρος οτι
    δεν θα βγει ακρη! γενικα σε ελληνικα φορουμ δεν βγαινει ακρη εξω τους  καταγγελουν κανονικα και θα βγω ο κακος εγω απλα σας λεω να ψαχνετε αν δεν θελετε δεν θα σας εμποδισω

να στο δωσω να καταλαβεις τα ελληνικα φορουμ ειναι σαν τα καφενεια  ,ολοι συμφωνουν η διαφωνουν εχουν τα conne  δεν θελουν να θιξουν και πανε για υπνο!!

για να το καταλαβετε το κλειδι ειναι ενα αλλιως δεν θα το ανεφερα αγοραζουν απο την ιδια αντιπροσωπεια
    αν καποιος απο τους δυο αγοραζε απο αλλου δεν θα λεγα μια αλλα αυτο με πονηρεψε!!
    επισης δεν ειναι κινεζικο και κινα σχεδον δεν υπαρχει ακομα και κινεζοι μοντελιστες αγοραζουν απο ευρωπη και αμερικη
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 00:16:11 από jp » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 00:30:38 »

φιλε μου μαλλον η εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις, στο μονο που συμφωνω ειναι το εκατονταδων ευρω ναι ειναι εκατονταδων ευρω,ξερεις
    δεν μου ειναι τιποτα να αναφερω ονοματα να σκαναρω αποδειξη  και να συγκρινουμε   την αισχροκερδια ,επισης δεν το κανω γιατι ειμαι 150% σιγουρος οτι
    δεν θα βγει ακρη! γενικα σε ελληνικα φορουμ δεν βγαινει ακρη εξω τους  καταγγελουν κανονικα και θα βγω ο κακος εγω απλα σας λεω να ψαχνετε αν δεν θελετε δεν θα σας εμποδισω

να στο δωσω να καταλαβεις τα ελληνικα φορουμ ειναι σαν τα καφενεια  ,ολοι συμφωνουν η διαφωνουν εχουν τα conne  δεν θελουν να θιξουν και πανε για υπνο!!

για να το καταλαβετε το κλειδι ειναι ενα αλλιως δεν θα το ανεφερα αγοραζουν απο την ιδια αντιπροσωπεια
    αν καποιος απο τους δυο αγοραζε απο αλλου δεν θα λεγα μια αλλα αυτο με πονηρεψε!!
    επισης δεν ειναι κινεζικο και κινα σχεδον δεν υπαρχει ακομα και κινεζοι μοντελιστες αγοραζουν απο ευρωπη και αμερικη

γιατι το πεδευεισ τοσο πολυ?? ειναι απλα ρα πραγματα, θες να αγορασεις κατι? τοτε κανεις μια ερευνα αγορας στην Ελλαδα δεν το βρισκεις σε λογικη τιμη πας εξωετερικο και τελος!!!
    Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 00:33:36 »

σωστος ο pant Thumbs up  δεν εχω να πω τιποτα αλλο νομιζω τα ειπαμε ολα
    Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 00:43:04 »

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά...Πολλά χρόνια μοντελιστής με αγορές κατα χρονιές αποκλειστικά από το εξωτερικό, τον τελευταίο καιρό, έχω αλλάξει πορεία. Κάνω όλες τις αγορές μου από Ελλάδα εκτός από υλικά που δεν μπορώ να τα βρω εδώ. Υπάρχουν Ελληνικά μαγαζιά πια με τιμές και εξυπηρέτηση ιδια με του εξωτερικού. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι έτσι βέβαια. Πάντα χρειάζεται και ψάξιμο όπως άλλωστε κάνουμε όλοι ούτως ή αλλως για ένα μαγαζί του εξωτερικού.
    Αλλά αξίζει τον κόπο να ξεχωρίσουμε τους καλούς και αξιόπιστους Έλληνες επαγγελματίες και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Εάν με ρωτούσατε πριν κανα δύο χρόνια θα σας έλεγα ίσως άλλα πράγματα. Τώρα όμως έχω καταφέρει και έχω βρει 3-4 καλά ελληνικά μαγαζιά και τους υποστηρίζω.

Και κάτι άλλο που ίσως έχει και αυτό αλληλένδετη σχέση με τις αγορές μας. Πλέον αγοράζω μόνο επώνυμα προιόντα. Έχω κουραστεί από πειραματισμούς με φθηνά που κοστίζουν τελικά πολύ ακριβά. Τα αεροπλάνα και ελικόπτερα που έχω δεν θέλω να τα θυσιάζω στον βωμό των πειραμάτων. Ασ'το κάνουν άλλοι με τα δικά τους. Όχι πια εγώ...

Ψάξτε τους συμπατριώτες μας και αγοράστε επώνυμα. Κερδισμένοι θα βγείτε σίγουρα!

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 01:27:17 »

φιλε μου μαλλον η εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις, στο μονο που συμφωνω ειναι το εκατονταδων ευρω ναι ειναι εκατονταδων ευρω,

...

ξερεις δεν μου ειναι τιποτα να αναφερω ονοματα να σκαναρω αποδειξη  και να συγκρινουμε   την αισχροκερδια ,επισης δεν το κανω γιατι ειμαι 150% σιγουρος οτι

ξέρεις... δεν μου καίγεται καρφί αν σκανάρεις και τιμολόγιο για να αποδείξεις πως σε πιάσανε κότσο.
    Ίσα ίσα να παρουσιάζονται επώνυμες καταγγελίες των κακών επαγγελματιών για να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
    Με μπιχτές και μισόλογα την πληρώνουν όλοι.

Δεν ξέρω με πιο σκεπτικό γράφεις εσύ στα φόρα, εγώ διατυπώνω απλά την άποψή μου όπως ακριβώς την έχω στο μυαλό μου, δίχως φόβο και πάθος. Αυτός που δεν μπορεί να επιβάλει την δική του άποψη κωλοχτυπιέται συνήθως επειδή δεν μπορει να την επιβάλει.

Πως τα σύνδεσες όλα τα παραδείγματά μου με την συγκεκριμένη, την δική σου περίπτωση ειλικρινά απορώ. Δεν διαβάζεις μόνος σου το μήνυμά μου... το διαβάζουν πολλοί και το νόημα ήταν να καταλάβουμε πως στην χώρα παραγωγής τους τα προϊόντα είναι κατά πολύ φθηνότερα.

Το ότι οι Κινέζοι αγοράζουν Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα προϊόντα είναι απλά αστείο.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 06:49:05 »

Φιλε μου για ολα τα αλλα σου εδωσα απαντηση αλα θελω να σταθω λιγο και σε αυτο το κομματι...!
    Δν νομιζω οτι εχεις δικιο για τα ελληνικα φορουμ... Αν ειχαμε οντως κονε και δεν θελαμε να θιξουμε δεν θα καναμε τοσο πολλα παρομοια Thread με το δικο σου.. για ψαξε λιγο να δεις ποσα υπαρχουν...!
    Επισης σε αυτα τα κεφενεια που τα λες ετσι εχουν πεσει ετσι οι τιμες... Αν δεν υπηρχαν πιστεψεμε ακομα θα ειχαμε τις τιμες που ειχαμε προπενταετιας... το ελικοπτερο 3000ευρω..!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?
    Μεταπήδηση σε: