Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?  (Αναγνώστηκε 32721 φορές)
    Ilias K
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 16:08:09 »

κοιτα, ειμαι σαφως υπερ του να στηριξεις ενα ελληνικο μαγαζι οταν κ αυτο σαν σεβεται σαν καταναλωτη.
    η προσωπικη επαφη ειναι μεγαλο πραγμα, ειδικα οταν θες να σου επισκευασουν, η να σου αντικαταστησουν κατι ελαττωματικο. και τελος παντων σαν χομπιστας να εχεις μια προσωπικη επαφη με αυτον που σου προμηθευει τον εξοπλισμο.

κατι που στη περιπτωση αγορας απο εξωτερικο δεν ισχυει. κ αν κατι σου χαλασει, η θα το επισκευασεις μονος, η θα το πεταξεις και δυσκολα θα μπεις στη διαδικασια να στειλεις πισω, να περιμενεις κλπ..

σιγουρα ενα μαγαζι εχει λειτουργικα εξοδα που δεν εχει ενα e-shop, αλλα πιστευω πως στον τομεα εξυπηρετησης και τιμων -ειδικα σε μικρα ανταλλακτικα- τα ελληνικα μαγαζια εχουν περιθωρια βελτιωσης

πχ, ενα μοτερακι οπου απ'εξω θα το παρεις 6-7 ευρω με μεταφορικα, και το ιδιο ακριβως εδω το πουλας 20..ε, αν το πουλησεις 12 θα το παρω. 20 ομως οχι, ειναι υπερβολικο
    Καταγράφηκε

Durafly P51
    Bixler 2
    Parkzone mini P51
    Lama v3
    Blade MSR
    Turnigy HAL
    apostolosnt
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #91 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 16:14:24 »

Κανεις λογικος ανθρωπος δεν πρεπει να κανει παραπονο για το 1$=1€ εδω ομως αγαπητε φιλε σπανιως υπαρχει αυτη η ισοτιμια τις περισοτερες φορες ειναι πολυ παραπανω με την δικαιολογια οτι υπαρχει η δωρεαν τεχνικη υποστηριξη.
    Θεωρω οτι ειναι πολυ λογικο ενας επαγγελματιας οταν παρεχει γνωση τεχνικη υποστηριξη η εργασια πρεπει να πληρωθει αλλα οχι να την χρεωνουμε παντου. Π.χ. στην αγορα ας πουμε ενος ανταλακτικου η ενος οργανου μετρησης η τελος παντων κατι που απλα το πουλαει χωρις τιποτα απο τα παραπανω γιατι πρεπει να πληρωσω τεχνικη υποστηριξη η εργατικα?

+1. Tα παραμύθια τέτοιου είδους είναι απαράδεκτα. Κι όμως ένας νευριασμένος συνφορουμιστής παραπονέθηκε για το 1$=1€. διάβασε προηγούμενα ποστ.
    Με αμερική-κίνα δίκαιες οι διαφορές. Με Ευρώπη όμως είναι εντελώς αδικαιολόγητες.

Επαναλαμβάνω:
    ... στο χώρο του μοντελισμού είναι αλήθεια ότι είναι ο κλάδος που έχω δει πολύ έντονα να εφαρμόζεται το "όπου σε πιάσω". Σκουπίδια που πωλούνται για χρυσός! Αυτό πρέπει να "τιμωρήσουμε" σαν καταναλωτές ώστε να μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες.

Προφανώς αυτό εννοείς.... το πενσάκι που στα φανάρια της Λένομραν στο δίνει 1€, το μοντελιστικό κατάστημα στο δίνει 17€.  idiot2
    Καταγράφηκε

Mikado Logo 600 SE - Compass Atom 7HV
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #92 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 16:27:41 »

Κανεις λογικος ανθρωπος δεν πρεπει να κανει παραπονο για το 1$=1€ εδω ομως αγαπητε φιλε σπανιως υπαρχει αυτη η ισοτιμια τις περισοτερες φορες ειναι πολυ παραπανω με την δικαιολογια οτι υπαρχει η δωρεαν τεχνικη υποστηριξη.
    Θεωρω οτι ειναι πολυ λογικο ενας επαγγελματιας οταν παρεχει γνωση τεχνικη υποστηριξη η εργασια πρεπει να πληρωθει αλλα οχι να την χρεωνουμε παντου. Π.χ. στην αγορα ας πουμε ενος ανταλακτικου η ενος οργανου μετρησης η τελος παντων κατι που απλα το πουλαει χωρις τιποτα απο τα παραπανω γιατι πρεπει να πληρωσω τεχνικη υποστηριξη η εργατικα?

+1. Tα παραμύθια τέτοιου είδους είναι απαράδεκτα. Κι όμως ένας νευριασμένος συνφορουμιστής παραπονέθηκε για το 1$=1€. διάβασε προηγούμενα ποστ.
    Με αμερική-κίνα δίκαιες οι διαφορές. Με Ευρώπη όμως είναι εντελώς αδικαιολόγητες.

Επαναλαμβάνω:
    ... στο χώρο του μοντελισμού είναι αλήθεια ότι είναι ο κλάδος που έχω δει πολύ έντονα να εφαρμόζεται το "όπου σε πιάσω". Σκουπίδια που πωλούνται για χρυσός! Αυτό πρέπει να "τιμωρήσουμε" σαν καταναλωτές ώστε να μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες.

Προφανώς αυτό εννοείς.... το πενσάκι που στα φανάρια της Λένομραν στο δίνει 1€, το μοντελιστικό κατάστημα στο δίνει 17€.  idiot2

Φιλε μου αναμεσα μας υπαρχουν και ανθρωποι που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα η δεν γνωριζουν απο επιχειρησεις. Ενα μαγαζι εχει εξοδα που απο λαθος νοοτροπια πρασπαθουν ορισμενοι να τα βγαλουν με την υπερτιμολογηση και ειναι θεμα χρονου να σταματησουν να υπαρχουν. Σαφως και πολλοι απο εμας ξεχνουν τις οποιες διευκολυνσεις ειχαν κατα καιρους απο διαφορα καταστηματα και θεωρουν οτι ο καθε επαγγελματιας ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται δωρεαν με το μοντελο τους λαθος κινηση που ξεκινησαν ομως οι επαγγελματιες. Απο την αλλη ομως δεν πρεπει να πληρωνω εγω τα λαθη των αλλων.
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #93 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 17:16:56 »

σε αυτο εδω το θεμα, αυτο που συμβαινει , ειναι να αναμασαμε συνεχως τα ιδια πραγματα..κουβεντα να γινεται..
    με λιγο ερευνα στην ελληνικη αγορα θα διαπιστωσετε και εξαιρετικες τιμες και εξυπηρετηση..
    για αλλη μια φορα θα αναφερθω στον πλεον αγαπητο Μαριο (coolmodels)...
    τι να πω ρε παιδια για το παιδι αυτο.....περα απο την εξυπηρετηση, εχει απιστευτες τιμες για ελληνικο μαγαζι...
    σερβο μινι 12 γραμμαριων με μεταλικα γραναζια 9 ευρω...και το πλεον απιστευο...προεκταση σερβο 60 εκατοστα.......65 λεπτα...
    ναι καλα διαβασατε...65 λεπτα...ουτε στον κινεζο δεν υπαρχει αυτη η τιμη...
    φιλε μαριε...τουλαχιστον εμενα  με εχεις κερδισει εδω και πολυ καιρο...να εισαι καλα, και θελω με την πρωτη ευκαιρια που θα επισκευθω τους καταρακτες, να μου εχεις ετοιμο ενα φραπε γλυκο με γαλα... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    jon-jon
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #94 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 18:18:06 »

σε αυτο εδω το θεμα, αυτο που συμβαινει , ειναι να αναμασαμε συνεχως τα ιδια πραγματα..κουβεντα να γινεται..
    με λιγο ερευνα στην ελληνικη αγορα θα διαπιστωσετε και εξαιρετικες τιμες και εξυπηρετηση..
    τι να πω ρε παιδια για το παιδι αυτο.....περα απο την εξυπηρετηση, εχει απιστευτες τιμες για ελληνικο μαγαζι...
    σερβο μινι 12 γραμμαριων με μεταλικα γραναζια 9 ευρω...και το πλεον απιστευο...προεκταση σερβο 60 εκατοστα.......65 λεπτα...
    φιλε μαριε...τουλαχιστον εμενα  με εχεις κερδισει εδω και πολυ καιρο...να εισαι καλα, και θελω με την πρωτη ευκαιρια που θα επισκευθω τους καταρακτες, να μου εχεις ετοιμο ενα φραπε γλυκο με γαλα... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    ++++++++++++++10000000000000000000 θα συμφωνησω μαζι σου ο Μαριος (coolmodels) ειναι απιστευτος επαγγελματιας   Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #95 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 20:16:04 »

Πολλές φορές έχουμε απαιτήσεις από τον Ελληνα επαγγελματία που είναι παράλογες. Το μέτρο σύγκρισης πρέπει είναι οι τιμές στην Ευρώπη. Είναι άδικο να ζητάμε από τους Ελληνες εισαγωγείς και καταστήματα τιμές που οι Ευρωπαίοι συνάδελφοι τους δεν μπορούν να πετύχουν, παρά το ότι έχουν μεγαλύτερη αγορά και έτσι συνήθως καλύτερες τιμές αγοράς σε χονδρική.

Τα ταχυδρομικά και η εξυπηρέτηση είναι μια δεύτερη μεγάλη ιστορία, για όλους τους επαγγελματίες, Ελληνες και ξένους.

Διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα ελληνικά αερομοντελιστικά καταστήματα, όπως και ανάμεσα στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, κινέζικα κ.α, το ίδιο συμβαίνει και με άλλο είδη, μη αερομοντελιστικά.

Διαλέγετε και παίρνετε, μην κάνετε πολλή φασαρία χωρίς λόγο. Παλιά τρομάζαμε να βρούμε υλικά τώρα έχει καλά, μέτρια, σαβούρα, φθηνά, ακριβά, καταστήματα, e-shop, Internet, πολλές φορές την παθαίνουμε σαν το γάϊδαρο με τους (όχι μόνο δύο αλλά πολλούς ) σανούς.

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #96 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 23:15:34 »

++++++++++++++10000000000000000000 θα συμφωνησω μαζι σου ο Μαριος (coolmodels) ειναι απιστευτος επαγγελματιας   Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

+1000000 Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

stamatis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #97 στις: Σάββατο, 5 Μαρ 2011, 14:35:47 »

θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τον κ.Γιωργο που εχει το μοντελιστικο καταστημα στη Σαμο (rcsamos.gr).
    οχι μονο μου εχει κανει μεγαλες εκπτωσεις στις ηδη χαμηλες τιμες του,
    αλλα στην τελευταια αγορα μου απο καποιο λαθος μου χρεωσε καποια ευρω λιγοτερα...
    οταν του το ειπα η απαντηση ηταν ''δεν τρεχει τιποτα''!
    οι καιροι ειναι δυσκολοι και επαγγελματιες σαν τον κ. Γιωργο θα πρεπει να γινουν παραδειγμα για καποιους που παρα τις υψηλες τιμες που εχουν,δεν μπορουν να κοψουν ουτε ευρω ακομα και σε μεγαλες παραγγελιες.
    για να μην παρεξηγηθω,τον ανθρωπο δεν τον ξερω προσωπικα
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 5 Μαρ 2011, 20:20:15 από stamatis » Καταγράφηκε

<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #98 στις: Πέμπτη, 28 Απρ 2011, 12:55:30 »

με την σειρα μου και εγω λοιπον, θα ηθελα να αναφερθω στο καταστημα του κ.Μαργαρωνη στην Σαμο...
    τι μπορει να πει κανεις , και τι να σχολιασει για το συγκεκριμενο καταστημα......
    περα απο την απροσμενη εκπτωση που μου εγινε, η παραγγελια μου εγινε εχθες την 12.30 το μεσημερι, και τωρα που γραφω εδω, ειναι ηδη στο σπιτι....
    σημειωση...αποστολη απο Σαμο, παραλαβη στην Θεσσαλονικη....  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....
    κ. γιωργο, ...ευχαριστω πολυ και με την πρωτη ευκαιρια που θα τυχει να κατεβω στο νησι σας, θα σας επισκεφθω, να σας γνωρισω απο κοντα και φυσικα να πεταξουμε και παρεα....
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    gvertical
    Aeromodeller Sr. Member

HI ALL

« Απάντηση #99 στις: Τρίτη, 1 Νοε 2011, 12:12:19 »

θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τον κ.Γιωργο που εχει το μοντελιστικο καταστημα στη Σαμο (rcsamos.gr).
    αλλα στην τελευταια αγορα μου απο καποιο λαθος μου χρεωσε καποια ευρω λιγοτερα...
    οι καιροι ειναι δυσκολοι και επαγγελματιες σαν τον κ. Γιωργο θα πρεπει να γινουν παραδειγμα για καποιους που παρα τις υψηλες τιμες που εχουν,δεν μπορουν να κοψουν ουτε ευρω ακομα και σε μεγαλες παραγγελιες.

μακραν το καλυτερο καταστημα στην ελλαδα! και εμενα με χρεωνει παντοτε λιγοτερα!!!(δεν ξερει αριθμιτικη! Grin)
    Καταγράφηκε

live simply, so other people can simply live!
    stamatis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #100 στις: Τρίτη, 1 Νοε 2011, 12:32:31 »

Ξερει πολυ καλη αριθμητικη, κι αυτο ειναι που τον τιμαει περισσοτερο! Thumbs up
    Καταγράφηκε

<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
    mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #101 στις: Τρίτη, 1 Νοε 2011, 12:59:09 »

Ελληνικα μαγαζια....τι να πει κανεις? δεν ειναι βεβαια ολοι το ιδιο αλλα υπαρχουν καποιοι που μαλλον μας κοροιδευουν στην ψυχρα....ιδιος κηνητηρας.. 80αρης.στο ενα καταστημα εχει 350 ευρω και τον βαζει προσφορα 250 ευρω και μας λεει οτι κερδιζουμε 100 ευρω!!!!!!!!!!!!! ενω το αλλο καταστημα τον εχει 250 χωρις προσφορα....στο εξωτερικο κοστιζει 200 ευρω,τα συμπερασματα δικασ σας
    Καταγράφηκε

Ο χρονος και η υπομονη σου θα δικαιωσουν τις προσπαθειες
    σου
    astroflight
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #102 στις: Τετάρτη, 4 Απρ 2012, 12:45:36 »

Ψάχνοντας μοτέρ για τον Τηλέμαχο,είπα να κάνω μια έρευνα αγοράς...επώνυμα μοτέρ στα 55-65€,κινέζικα στα 45...οκ τα κινέζικα είχαν και ρουλεμανάτη κάσα...Αμέρικα έχει 133$ και κάτι ψιλά..
    Σκέφτομαι τώρα...κινέζικο να ψάχνομαι ή Γιαπωνέζο; εύκολο το ερώτημα...Γιαπωνέζικο,γιατί η διαφορά στην τιμή δεν ήταν τόσο δελεαστική,προφανώς Ελλάδα.
    Ψάχνοντας και ρωτώντας τιμές στο ενδιάμεσο,σε όσα τηλέφωνα πήρα ή θα μου πρότειναν μεγαλύτερο μοτέρ ή θα μου έλεγαν δεν έχουν ή δεν φέρνουν τόσο μικρά μοτέρ...τα σχόλια δικά σας...
    Τελικά ο αντιπρόσωπος της OS τον είχε 55€..οπότε και προτιμήθηκε Wink....
    Διαπίστωσα παράλληλα και ένα άλλο "κουλό" με τα ιντερνετομάγαζα στην Ελλάδα:αναρτούν προιόντα ενώ ούτε που τα έχουν,αλλά ορισμένοι ούτε που τα...ξέρουν!!!...Γράψτε ρε λεβέντες "μη διαθέσιμο άμεσα" ή "κατόπιν παραγγελίας" να συννενοούμαστε,καθότι ο μοντελιστής έχει το χρήμα στο χέρι καψωμένος να το παραδώσει...αν δε βρει αυτό που του γυαλίσει θα το δώσει στο επόμενο που θα πεσει πάνω του... (και θα πάει στράφι)...

Απο τις παλιές μου έρευνες καλός και συνεπής είναι και ο Δημήτρης στο Βύρωνα,http://www.model-shop.gr βέβαια περισσότερο σε αμαξάκια αλλά εξυπηρετεί μεγάλη γκάμα προιόντων κυρίως Kyosho με πολύ καλές τιμές,και το κυριότερο,ταχύτατα.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 4 Απρ 2012, 13:06:42 από astroflight » Καταγράφηκε

Ferro noscentius aurum

www.rc-tunerz.com Ελληνικό forum μοντελισμού και όχι μόνο.
    ILIAS paragon
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #103 στις: Τετάρτη, 27 Μαρ 2013, 07:14:27 »

Εχω αγορασει πραγματα απο τον γνωστο κινεζο και το 99% ηταν καλα σε τιμες πολλυ μακρινες απο αυτες τις Ελλαδας. Δυστυχως ο καπιταλισμος εχει τους κανονες του και αυτοι ειναι πολλυ απλοι για ολους μας.
    Εχω επισης αγορασει απο ευρωπα'ι'κα μαγαζια και ηταν επισης καλη ποιοτητα αλλα τιμη αρκετα υψηλοτερη απο τον κινεζο. Το θεμα υποστιρηξη δεν το συζηταω καν, δεν ασχολουμε απλα.
     Αν αγορασω κατι και με κορο'ι'δεψεις ξεχνα με. Με αυτη την λογικη ψωνιζω απο κινεζο αν και το ξερω οτι δεν βοηθαω τους ελληνες, αλλα ομως οι τιμες ειναι τοσο χαμηλοτερες που δεν το ξανασκευτομαι, αν και γνωριζω τα ρισκα οταν συναναστρεφομαι με κινεζους.
    Οταν δεν γνωριζα, οι φιλοι ελληνες με ρημαξανε για να μην πω με γαμη.....νε.
    Λιγοι ειναι τιμιοι και κυριοι, και αυτοι με βλεπουνε συχνα, μακαρι ειλικρινα να μπορουσαν να κανουν καλυτερες τιμες να ψωνιζα μονο απο αυτους...
     Undecided
    Καταγράφηκε
    ILIAS paragon
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #104 στις: Τετάρτη, 27 Μαρ 2013, 07:17:25 »

Οντως ο συγγεκριμενος ειναι κυριος. (απο την εμπειρια μου).
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?
    Μεταπήδηση σε: