Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:08:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?  (Αναγνώστηκε 32720 φορές)
    jp
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #75 στις: Τετάρτη, 20 Οκτ 2010, 20:48:43 »

πλανταξα πλανταξα ηρωας ηρωας!!!
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #76 στις: Τετάρτη, 20 Οκτ 2010, 23:57:04 »

θελω να καταγγειλω το καταστημα cool models για τους παρακατω λογους....
    1. αγορασα μια μηχανη σε τιμη κινας....ειναι δυνατον???  και ο κινεζος τι θα κανει?? κλεφτης θα γινει?Huh?
    2. εφθασε σε μενα σε 18 ωρες απο την παραγγελια......καλα τρελαθηκες ρε μαριε??? 18 ολοκληρες ωρες περιμενα....
    3. αξια μεταφορικων 3 ευρω......χρυσαφι την πληρωσαμε την μηχανη μεχρι να ερθει....με το κτελ...
    4. μεσα στο πακετο υπηρχαν και 4 δωρακια.......χαθηκε ο κοσμος δηλαδη να βαλεις καμμια δεκαρια ακομη?Huh

τα συμπερασματα δικα σας....

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Ναι ναι κάνε πλάκα εσύ, εγώ θα πιω φραπεδάρα με τα δυο ευρώ που σου έφαγα!  Grin  Grin  Grin (...στην υγειά σου εννοείται!)

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αν και αυτό που επιδιώκω δεν είναι σίγουρα τα εύσημα, απλά να δουλεύω - συνεργάζομαι - πουλάω σε ανθρώπους που τους αφήνω και με αφήνουν ικανοποιημένο.
    Το ότι θα είμαι πιο ακριβός από τον κινέζο είναι γεγονός.
    Το ότι θα γίνει λάθος... κι αυτό συμβαίνει. (αρκεί να τα διορθώνουμε)
    Το ότι θα είμαι ευέξαμπτος με κάποιον που επίσης είναι και αυτό συμβαίνει. Ψυχραιμία, για μια παρεξήγηση δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Με συζήτηση και καλή καρδιά όλα λύνονται... ακόμα και οι καλύτερες συνεργασίες  Grin (χούμορ)

@jp
    Αύριο μεθαύριο ακριβώς τέτοια επιφωνήματα θα αποδίδουμε σε όσα μαγαζιά καταφέρνουν να πληρώσουν στην ώρα τους τις υποχρεώσεις τους (ΟΑΕΕ, Ενοίκιο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΦΠΑ τριμήνων, Έξοδα λογιστή κλπ)
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #77 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 14:10:49 »

συμφωνω  αλλα μιλω σαν αγοραστης

να σε ρωτησω αν μια τηλεκατευθυνση χαλασει πες μου τα βηματα που πρεπει να κανει καποιος για να την φτιαξει

επισης αιτιολογησε μου γιατι καποιοι βγαζουν κερδος 3 πλασιο απο καποιους αλλους

επισης απο ποτε το δολαριο ειναι ισαξιο με το ευρο

επισης απο ποτε το 1 δολαριο ισουτε με 5 ευρω? δεν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν και τα δινουν για αυτους χεστηκα
    μιλαμε για ανθρωπους που απλα κανουν ενα χομπυ

στην τελικη αυτα που εχετε στα μαγαζια τα ελληνικα δεν προοριζοντε για τον λεφτα  γιατι ειναι της σειρας τα περισσοτερα ,
    αν εχετε προβλημα σαν μαγαζια σαν τιμες σαν οτι , νομιζω εχετε και τα αρμοδια οργανα να πραξουν τα δεοντα

οι εβραιο καπιταλες δεν εχουν προβλημα και βεβαια δεν θα δωσουν το χρημα σε σας
    ο ελληνας θα σας το δωσει

ειχα παει να αγορασω ενα ελικοπτερακι οταν ακομα δεν ειχα κανενα αεροπλανο μεσα στην τρελη χαρα ξερετε εσωτερικου χωρου
    απο ww.hobbytown.gr ηταν το τελευταιο του και ο αλητης το ειχε χρησιμοποιημενο το ειδα οταν εφτασα σπιτι
    απο τοτε δεν ξαναπατησα  τοτε δεν ηξερα τιποτα και μου εκανε και τον μαγκα ξερεις να πετας και μαλακιες
    εγω γενικα ειμαι πολυ ευγενικο παιδι δεν το γυρισα πισω δεν με ενδιεφερε γιατι πεταγε μια χαρα  χρησιμοποιημενο και πηγε να μου πει κιολας οτι αλλαξε η τιμη της καινουριας παρτιδας και να το δωσει στην καινουρια μα του λεω τοσο κανει στο net
    λοιπον ειστε αξιεπαινοι της μοιρας σας
    οσο ευγενικο παιδι ειμαι τοσο αναποδες παιρνω αλλα για λογους δικους μου κρατηθηκα να μην του το κανα καλοκαιρινο
    ανελυσε την προταση   αξιεπαινοι της μοιρας σας

και σου μιλαει καποιος που δεν αγοραζει καθολοκληρου απο εξω
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 14:39:53 από jp » Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #78 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 14:43:14 »

συμφωνω  αλλα μιλω σαν αγοραστης

να σε ρωτησω αν μια τηλεκατευθυνση χαλασει πες μου τα βηματα που πρεπει να κανει καποιος για να την φτιαξει

επισης αιτιολογησε μου γιατι καποιοι βγαζουν κερδος 3 πλασιο απο καποιους αλλους

επισης απο ποτε το δολαριο ειναι ισαξιο με το ευρο

επισης απο ποτε το 1 δολαριο ισουτε με 5 ευρω? δεν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν και τα δινουν για αυτους χεστηκα
    μιλαμε για ανθρωπους που απλα κανουν ενα χομπυ

στην τελικη αυτα που εχετε στα μαγαζια τα ελληνικα δεν προοριζοντε για τον λεφτα  γιατι ειναι της σειρας τα περισσοτερα ,
    αν εχετε προβλημα σαν μαγαζια σαν τιμες σαν οτι , νομιζω εχετε και τα αρμοδια οργανα να πραξουν τα δεοντα

οι εβραιο καπιταλες δεν εχουν προβλημα και βεβαια δεν θα δωσουν το χρημα σε σας
    ο ελληνας θα σας το δωσει

ειχα παει να αγορασω ενα ελικοπτερακι οταν ακομα δεν ειχα κανενα αεροπλανο μεσα στην τρελη χαρα ξερετε εσωτερικου χωρου
    απο ww.hobbytown.gr ηταν το τελευταιο του και ο αλητης το ειχε χρησιμοποιημενο το ειδα οταν εφτασα σπιτι
    απο τοτε δεν ξαναπατησα  τοτε δεν ηξερα τιποτα και μου εκανε και τον μαγκα ξερεις να πετας και μαλακιες
    εγω γενικα ειμαι πολυ ευγενικο παιδι δεν το γυρισα πισω δεν με ενδιεφερε γιατι πεταγε μια χαρα  χρησιμοποιημενο και πηγε να μου πει κιολας οτι αλλαξε η τιμη της καινουριας παρτιδας και να το δωσει στην καινουρια μα του λεω τοσο κανει στο net
    λοιπον ειστε αξιεπαινοι της μοιρας σας
    οσο εγενικο παιδι ειμαι τοσο αναποδες παιρνω αλλα για λογους δικους μου κρατηθηκα να μην του το κανα καλοκαιρινο
    ανελυσε την προταση   αξιεπαινοι της μοιρας σας

Φιλε μου δεν εκφραζεσαι σωστα...
    Εδω περα δεν μπαινουμε για να μαλωσουμε.. Σε καποια πραγματα εχεις δικιο αλλα με τετοιον τροπο το χανεις...

Εινια δυνατον να κραζεις ολους τους μαγαζατορες ετσι επειδη δυο σου εκαναν κατι που δεν επρεπε?? Επίσης τι δουλεια έχουν οι καπιτάλες...Μην βγαζεις την κακία σου στο Φορουμ.. δεν  ειναι ο κατάλληλος χωρος...

Στην εγγύση εχεις δίκιο πολλοι δεν υποστηρίζουν...
    Το μονο εύκολο ειναι να σου υπογραψουνε μια εγγύηση οταν την αγοραζεις.. Βεβαια να μην ξεχναμε οτι πλεον τα πραγματα ειναι ευκολα.. Περνεις την διαευθυνση της εταιριας και την στέλνεις.... Δλδ εσυ κανεις την δουλεια του μαγαζιου.. Ετσι και αλλιως αν ειναι στην εγγύηση τοτε δεν θα πληρώσεις τπτ..

Αν σου κανει κατι τετοιο τοτε τον δυσφημίζεις και εννοειται δεν ξαναπατάς...
    Αλλα κακα τα ψέματα πολλα μαγαζιά έχουν διορθωθεί... Και οι τιμες αρκετα καλες...
    Ψαξιμο θελει φιλε μου και οχι κραξιμο..!

Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #79 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 14:47:14 »

εχεις δικιο pant ολοι δεν ειναι ιδιο
    υπαρχουν καταστηματα που ειναι πολυ καλοι ανθρωποι
    ιδιως νοτια προαστια   ,αλλα κατι τυπους που εχουν υφακι και νομιζουν οτι σε κοροιδεψαν μου ερχετε να τους σαπισω
    πολλα μαγκακια θεωρουν την ευγενεια μοιονεκτημα απλα να ξερουν οτι το μονο που τους σωζει ειναι το αστυνομικο τμημα της περιοχης τους
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #80 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 15:20:52 »

Επειδη με τις εγγυησεις εχω δεινοπαθηση, δεν φταινε τα μαγαζια-μετα πωλητες για τις εγγυησεις παντα ρε παιδια. Οι περισσοτερες εταιριες ζηταν μεταφορα στο χορο τους οτι εινια σε εγγυηση , και δεχοντε μονο courier. Αν δεχτει ενα μαγαζι να το στειλει δλδ , αναλογα απο μεγεθος θα φεσωθει το πηγαινε/ελα με courier. Λιγοι ειναι οι επαγγελματιες δυστυχως, και δεν μιλαω για τον χορο του μοντελισμου ... Ποιο ευκολα θα το στειλει/βρει την ακρη ο ιδιωτης/αγοραστης στην εγγυηση του παρα το καταστημα που το πουλαει...
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #81 στις: Πέμπτη, 21 Οκτ 2010, 17:26:10 »

Επειδη με τις εγγυησεις εχω δεινοπαθηση, δεν φταινε τα μαγαζια-μετα πωλητες για τις εγγυησεις παντα ρε παιδια. Οι περισσοτερες εταιριες ζηταν μεταφορα στο χορο τους οτι εινια σε εγγυηση , και δεχοντε μονο courier. Αν δεχτει ενα μαγαζι να το στειλει δλδ , αναλογα απο μεγεθος θα φεσωθει το πηγαινε/ελα με courier. Λιγοι ειναι οι επαγγελματιες δυστυχως, και δεν μιλαω για τον χορο του μοντελισμου ... Ποιο ευκολα θα το στειλει/βρει την ακρη ο ιδιωτης/αγοραστης στην εγγυηση του παρα το καταστημα που το πουλαει...

Παιδια , οταν ενα προιον εντος εγγυησης εχει βλαβη , τα εξοδα μεταφορας επιβαρυνουν παντα τον καταναλωτη .
    Το γραφουν και οι εγγυησεις που βρισκονται σε καποια προιοντα μεσα .
    Το οτι καποια μαγαζια αναλαμβανουν να στειλουν τη συσκευη για Service , ειναι προς τιμην τους αλλα πιστεψτε με , διευκολυνση κανουν .
    Το μονο ισως κακο που συμβαινει ειναι οτι ο καταστηματαρχης θα πρεπει απο την αρχη να πει στον πελατη πως γινεται σε περιπτωση που το προιον του δημιουργησει προβλημα , κατι που δεν συμβαινει δυστυχως  για πολλους λογους .
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #82 στις: Τρίτη, 11 Ιαν 2011, 00:12:55 »

coolmodels.gr.... >:
    η υποθεση με αυτο το καταστημα οσο παει και χειροτερευει.....
    παραγγελια, σαββατο 12.30 το μεσημερι...παραλαβη.......................................2.30 το μεσημερι της ιδιας.....σε δυο ωρες... idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    μαριε....για αλλη μια φορα ευχαριστω που αφησες το μαγαζι σου και ετρεξες στο πρακτορειο για να με εξυπηρετησεις... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #83 στις: Τρίτη, 11 Ιαν 2011, 00:46:01 »

coolmodels.gr.... >:
    η υποθεση με αυτο το καταστημα οσο παει και χειροτερευει.....
    παραγγελια, σαββατο 12.30 το μεσημερι...παραλαβη.......................................2.30 το μεσημερι της ιδιας.....σε δυο ωρες... idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    μαριε....για αλλη μια φορα ευχαριστω που αφησες το μαγαζι σου και ετρεξες στο πρακτορειο για να με εξυπηρετησεις... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Τόλη είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Για τον καθένα δηλαδή αλλά και για σένα ένας λόγος παραπάνω επειδή σου έχω μια συμπάθεια... επειδή το ψωμί στις μέρες μας βγαίνει δύσκολα και εκτιμώ το ψωμί μου. 
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    MakisRC
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #84 στις: Τρίτη, 11 Ιαν 2011, 08:02:32 »

Παιδια , οταν ενα προιον εντος εγγυησης εχει βλαβη , τα εξοδα μεταφορας επιβαρυνουν παντα τον καταναλωτη .
    Το γραφουν και οι εγγυησεις που βρισκονται σε καποια προιοντα μεσα .
    Το οτι καποια μαγαζια αναλαμβανουν να στειλουν τη συσκευη για Service , ειναι προς τιμην τους αλλα πιστεψτε με , διευκολυνση κανουν .
    Το μονο ισως κακο που συμβαινει ειναι οτι ο καταστηματαρχης θα πρεπει απο την αρχη να πει στον πελατη πως γινεται σε περιπτωση που το προιον του δημιουργησει προβλημα , κατι που δεν συμβαινει δυστυχως  για πολλους λογους .

Λίγο καθυστερημένα

Αυτό ισχύει όταν η εγγύηση του κατασκευαστή είναι μεγαλύτερη των δυο ετών.Ο αγοραστής για τα πρώτα δυο έτη για κινητά πράγματα προστατεύεται από τον νόμο 3043/2002,συνεπώς έχει δικαίωμα να απευθυνθεί στον πωλητή και να απαιτήσει την επίλυση του προβλήματος.Ο πωλητής μπορεί αν θέλει να απευθυνθεί στον κατασκευαστή
     νόμος http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #85 στις: Τρίτη, 11 Ιαν 2011, 12:48:44 »

μαριε...τα αισθηματα ειναι αμοιβαια....νομιζω ειναι εμφανες.... Cheesy Cheesy Cheesy Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Ilias K
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #86 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 14:19:33 »

σαν νεος στο αθλημα, να αναφερω πως δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις απο τα ελληνικα μαγαζια.
    κ εξηγουμαι:

-δεν ενημερωνονται τα sites τους για το πραγματικο διαθεσιμο στοκ. κανεις μια παραγγελια και 1 στις 3 σου λενε οτι "ουπς, μας τελειωσε αλλα ξεχασαμε να το ενημερωσουμε". δηλ για το καθε εξαρτημα θα πρεπει να παιρνεις τηλ να σου λεει ο αλλος- που φυσικα παντα ειναι busy- αν το εχει η οχι πριν το παραγγειλεις

-ειναι ευγενικοι και εξυπηρετικοι μεχρι να αρχισεις να τους ρωτας πως να σεταρεις κατι, η τι μπορεις να κανεις για να φτιαξεις το χαλασμενο rc σου.οταν σκας 100-200 ευρω για να τα αγορασεις φυσικα ειναι ολο μελι

-για το τουπε και το στυλ "μεγαλοεπιχειρηματια" με καλυψαν οι προηγουμενοι

-οι τιμες τους ειναι εξωφρενικα πιο ακριβες απο το εξωτερικο. δε μπορεις να αγοραζεις ρε μεγαλε απο τον κινεζο, να φερνεις κουτες με τη σταμπα του -ναι, εχω βρεθει μπροστα σε τετοια εικονα- που φυσικα τα περιεχομενα των κουτιων αυτων δε φαινονται πουθενα (ο νοων νοητω) και να τα πουλας 6 και 7 η και 10 φορες πανω!!οκ πολλοι χρηστες δεν ασχολουνται τοσο να ψαξουν και να παραγγειλουν απο το εξωτερικο και πολλοι δεν εχουν και οικονομικο προβλημα ωστε να πανε να στουκαρουν το μοντελο τους και να σου σκασουν 200 ευρω να τους το μαζεψεις αντι να ασχοληθουν οι ιδιοι.
    αλλα ξυπνηστε, δεν ειναι ολοι ετσι. μη πω για περιπτωσεις οπου πουλατε το ιδιο ακριβως προιον με τον κινεζο  10 φορες πανω με τη προφαση οτι ειναι "ααααααλλη ποιοτητα". ναι, 15 ευρω για ενα ζευγαρι T-connectors. ουτε απο πλατινα να ηταν!! εγω προσωπικα αφου εσκασα ενα σεβαστο ποσο σε ελληνικα μαγαζια, δε προκειται να ασχοληθω αλλο με την ελληνικη αγορα παρα μονο για πολυ urgent φασεις που κατι μπορει να χρειαστω αμεσα. αγοραζω πλεον μονο απο εξωτερικο, φροντιζω να εχω στοκ μια ποσοτητα απο οτι ανταλλακτικα χρησιμοποιω, απο βιδιτσες μεχρι μοτερ κ ειμαι καλυμμενος. βεβαια, σε ολη αυτη την ιστορια, χανεις την αμεσοτητα της επικοινωνιας και της αντικαταστασης αν κατι σου ερθει ελαττωματικο που ειναι και το μοναδικο συν αγοραζοντας απο ελλαδα. στη δικη μου περιπτωση βεβαια, επειδη ειμαι ηλεκτρονικος και αν κατι χαλασει το επισκευαζω, δε με προβληματιζει τοσο. αν και τιποτα δε μου εχει τυχει ελαττωματικο, ειναι τοσο φτηνα που δε σκοτιζομαι.

αυτα τα "λιγα" λοιπον, και καλη συνεχεια
    Καταγράφηκε

Durafly P51
    Bixler 2
    Parkzone mini P51
    Lama v3
    Blade MSR
    Turnigy HAL
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #87 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 15:12:54 »

σαν νεος στο αθλημα, να αναφερω πως δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις απο τα ελληνικα μαγαζια.
    κ εξηγουμαι:

-δεν ενημερωνονται τα sites τους για το πραγματικο διαθεσιμο στοκ. κανεις μια παραγγελια και 1 στις 3 σου λενε οτι "ουπς, μας τελειωσε αλλα ξεχασαμε να το ενημερωσουμε". δηλ για το καθε εξαρτημα θα πρεπει να παιρνεις τηλ να σου λεει ο αλλος- που φυσικα παντα ειναι busy- αν το εχει η οχι πριν το παραγγειλεις

-ειναι ευγενικοι και εξυπηρετικοι μεχρι να αρχισεις να τους ρωτας πως να σεταρεις κατι, η τι μπορεις να κανεις για να φτιαξεις το χαλασμενο rc σου.οταν σκας 100-200 ευρω για να τα αγορασεις φυσικα ειναι ολο μελι

-για το τουπε και το στυλ "μεγαλοεπιχειρηματια" με καλυψαν οι προηγουμενοι

-οι τιμες τους ειναι εξωφρενικα πιο ακριβες απο το εξωτερικο. δε μπορεις να αγοραζεις ρε μεγαλε απο τον κινεζο, να φερνεις κουτες με τη σταμπα του -ναι, εχω βρεθει μπροστα σε τετοια εικονα- που φυσικα τα περιεχομενα των κουτιων αυτων δε φαινονται πουθενα (ο νοων νοητω) και να τα πουλας 6 και 7 η και 10 φορες πανω!!οκ πολλοι χρηστες δεν ασχολουνται τοσο να ψαξουν και να παραγγειλουν απο το εξωτερικο και πολλοι δεν εχουν και οικονομικο προβλημα ωστε να πανε να στουκαρουν το μοντελο τους και να σου σκασουν 200 ευρω να τους το μαζεψεις αντι να ασχοληθουν οι ιδιοι.
    αλλα ξυπνηστε, δεν ειναι ολοι ετσι. μη πω για περιπτωσεις οπου πουλατε το ιδιο ακριβως προιον με τον κινεζο  10 φορες πανω με τη προφαση οτι ειναι "ααααααλλη ποιοτητα". ναι, 15 ευρω για ενα ζευγαρι T-connectors. ουτε απο πλατινα να ηταν!! εγω προσωπικα αφου εσκασα ενα σεβαστο ποσο σε ελληνικα μαγαζια, δε προκειται να ασχοληθω αλλο με την ελληνικη αγορα παρα μονο για πολυ urgent φασεις που κατι μπορει να χρειαστω αμεσα. αγοραζω πλεον μονο απο εξωτερικο, φροντιζω να εχω στοκ μια ποσοτητα απο οτι ανταλλακτικα χρησιμοποιω, απο βιδιτσες μεχρι μοτερ κ ειμαι καλυμμενος. βεβαια, σε ολη αυτη την ιστορια, χανεις την αμεσοτητα της επικοινωνιας και της αντικαταστασης αν κατι σου ερθει ελαττωματικο που ειναι και το μοναδικο συν αγοραζοντας απο ελλαδα. στη δικη μου περιπτωση βεβαια, επειδη ειμαι ηλεκτρονικος και αν κατι χαλασει το επισκευαζω, δε με προβληματιζει τοσο. αν και τιποτα δε μου εχει τυχει ελαττωματικο, ειναι τοσο φτηνα που δε σκοτιζομαι.

αυτα τα "λιγα" λοιπον, και καλη συνεχεια

Φιλε μου καπως ετσι ειναι τα πραγματα στη βαση αλλα ευτυχως υπαρχουν και εξαιρεσεις οχι πολλες αλλα υπαρχουν. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    apostolosnt
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #88 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 15:37:53 »

Χαίρομαι που στο ποστ αυτό υπάρχουν και θετικά σχόλια! Συνήθως το πάμε φουλ στο μπινελίκι και δεν είναι επικοδομητικό. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση κάποιων (όλοι μας έχουμε βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση).

Το βασικό είναι ένα και απλό: Όπου δεν μας εξυπηρετούν σωστά (και αυτό διαφέρει για τον καθένα μας) ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ. Απλό και εύκολο.

Εγώ έχω διαγράψει από τη λίστα μου ήδη 2 μαγαζιά.
    Έχω αντιπροσωπείες δικές μου σε άλλο χώρο και ξέρω τις δυσκολίες και τα περί τιμών (το 1$=1€ παίδες ισχύει και μην φωνάζουμε τόσο πολύ. δείτε λίγο την φορολογία στην ΕΕ...). Επειδή τα πακετάκια μας έρχονται χωρίς φόρο δεν σημαίνει ότι ο επαγγελματίας μπορεί να τον αποφύγει.

ΑΛΛΑ, στο χώρο του μοντελισμού είναι αλήθεια ότι είναι ο κλάδος που έχω δει πολύ έντονα να εφαρμόζεται το "όπου σε πιάσω". Σκουπίδια που πωλούνται για χρυσός! Αυτό πρέπει να "τιμωρήσουμε" σαν καταναλωτές ώστε να μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες.

Στα χομπιστικά/αθλητικά είδη υπάρχει έντονα το φαινόμενο του χομπίστα/πρωταθλητή/αθλητή που νομίζει ότι δικαιωματικά θα είναι και ο σουπερ επαγγελματιας και ειδικός.... και φυσικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο 9/10 περιπτώσεις.
    Καταγράφηκε

Mikado Logo 600 SE - Compass Atom 7HV
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #89 στις: Κυριακή, 20 Φεβ 2011, 15:53:08 »

Χαίρομαι που στο ποστ αυτό υπάρχουν και θετικά σχόλια! Συνήθως το πάμε φουλ στο μπινελίκι και δεν είναι επικοδομητικό. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση κάποιων (όλοι μας έχουμε βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση).

Το βασικό είναι ένα και απλό: Όπου δεν μας εξυπηρετούν σωστά (και αυτό διαφέρει για τον καθένα μας) ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ. Απλό και εύκολο.

Εγώ έχω διαγράψει από τη λίστα μου ήδη 2 μαγαζιά.
    Έχω αντιπροσωπείες δικές μου σε άλλο χώρο και ξέρω τις δυσκολίες και τα περί τιμών (το 1$=1€ παίδες ισχύει και μην φωνάζουμε τόσο πολύ. δείτε λίγο την φορολογία στην ΕΕ...). Επειδή τα πακετάκια μας έρχονται χωρίς φόρο δεν σημαίνει ότι ο επαγγελματίας μπορεί να τον αποφύγει.

ΑΛΛΑ, στο χώρο του μοντελισμού είναι αλήθεια ότι είναι ο κλάδος που έχω δει πολύ έντονα να εφαρμόζεται το "όπου σε πιάσω". Σκουπίδια που πωλούνται για χρυσός! Αυτό πρέπει να "τιμωρήσουμε" σαν καταναλωτές ώστε να μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες.

Στα χομπιστικά/αθλητικά είδη υπάρχει έντονα το φαινόμενο του χομπίστα/πρωταθλητή/αθλητή που νομίζει ότι δικαιωματικά θα είναι και ο σουπερ επαγγελματιας και ειδικός.... και φυσικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο 9/10 περιπτώσεις.

Κανεις λογικος ανθρωπος δεν πρεπει να κανει παραπονο για το 1$=1€ εδω ομως αγαπητε φιλε σπανιως υπαρχει αυτη η ισοτιμια τις περισοτερες φορες ειναι πολυ παραπανω με την δικαιολογια οτι υπαρχει η δωρεαν τεχνικη υποστηριξη.
    Θεωρω οτι ειναι πολυ λογικο ενας επαγγελματιας οταν παρεχει γνωση τεχνικη υποστηριξη η εργασια πρεπει να πληρωθει αλλα οχι να την χρεωνουμε παντου. Π.χ. στην αγορα ας πουμε ενος ανταλακτικου η ενος οργανου μετρησης η τελος παντων κατι που απλα το πουλαει χωρις τιποτα απο τα παραπανω γιατι πρεπει να πληρωσω τεχνικη υποστηριξη η εργατικα?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?
    Μεταπήδηση σε: