Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 63
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?  (Αναγνώστηκε 32750 φορές)
    billiano
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #60 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:03:03 »

Διορθωνω το ποστ μου και λεω κριμα απλα κριμα....
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #61 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:07:26 »

δεν επρεπε να τα παρει το παιδι  για πειτε ποιος ειναι   για να αποφυγουν τυχον αλλα θυματα η τουλαχιστον περιγραψτε
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:22:16 »

Ναι ρε συ Παύλο προσοχή και ορθάνοιχτα τα μάτια αλλά το μήνυμα πέρασε... "Μην εμπιστεύεστε τους μαγαζάτορες, ρωτήστε οποιονδήποτε μέσα από φόρουμ ή αλλού". Έρχονται κάποιοι ιντερνετάκιδες (το λέω ειρωνικά γιατί νομίζουν πως κι εγώ είμαι ακόμα ένας που βαράει μύγες αγνοώντας την ύπαρξη του ιντερνετ) στο μαγαζί και μου λεν' είστε πανάκριβοι εσείς οι Έλληνες μοντελάκιδες, το έχω διαβάσει στο ιντερνετ. Λέω, τις δικές μου τιμές τις ξέρεις, τις έχεις συγκρίνει; ...χασκογελάει ειρωνικά σαν να μιλά με κανάν απατεωνίσκο. Έλεος πια με την υποβάθμιση που προωθούν τα φόρα στα Ελληνικά μοντελομάγαζα. Δεν το λέω σαν προσωπικό παράπονο και δεν έχω ούτε κόμπλεξ αλλά και η επιχείρησή μου είναι απόλυτα υγειής. Είναι λάθος λάθος λάθος το μήνυμα που περνάει στον κόσμο!

Τώρα με επιχειρήματα πως κάποιος μου είπε πως ο μαγαζόταρας του είπε ή του έκανε έτσι γι' αυτό δεν παν' καλά τα Ελληνικά μοντελομάγαζα ε είναι τουλάχιστον αφελή. Αντικειμενικά και απτά προσωπικά ή μη γεγονότα και πυρά σε αυτόν που έκανε την απατεωνιά! Κανένα πρόβλημα έτσι!
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #63 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:25:38 »

Ναι ρε συ Παύλο προσοχή και ορθάνοιχτα τα μάτια αλλά το μήνυμα πέρασε... "Μην εμπιστεύεστε τους μαγαζάτορες, ρωτήστε οποιονδήποτε μέσα από φόρουμ ή αλλού". Έρχονται κάποιοι ιντερνετάκιδες (το λέω ειρωνικά γιατί νομίζουν πως κι εγώ είμαι ακόμα ένας που βαράει μύγες αγνοώντας την ύπαρξη του ιντερνετ) στο μαγαζί και μου λεν' είστε πανάκριβοι εσείς οι Έλληνες μοντελάκιδες, το έχω διαβάσει στο ιντερνετ. Λέω, τις δικές μου τιμές τις ξέρεις, τις έχεις συγκρίνει; ...χασκογελάει ειρωνικά σαν να μιλά με κανάν απατεωνίσκο. Έλεος πια με την υποβάθμιση που προωθούν τα φόρα στα Ελληνικά μοντελομάγαζα. Δεν το λέω σαν προσωπικό παράπονο και δεν έχω ούτε κόμπλεξ αλλά και η επιχείρησή μου είναι απόλυτα υγειής. Είναι λάθος λάθος λάθος το μήνυμα που περνάει στον κόσμο!

Τώρα με επιχειρήματα πως κάποιος μου είπε πως ο μαγαζόταρας του είπε ή του έκανε έτσι γι' αυτό δεν παν' καλά τα Ελληνικά μοντελομάγαζα ε είναι τουλάχιστον αφελή. Αντικειμενικά και απτά προσωπικά ή μη γεγονότα και πυρά σε αυτόν που έκανε την απατεωνιά! Κανένα πρόβλημα έτσι!

Κοιταξε Μαριε οτι εγινε εγινε...! Τελος και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο με αρχαριο....!

Ποσες φορες μου εχουν ερθει με 90αρι νιτρο για αρχαριο τι μου λες τωρα... Εσυ μπορει να μην το κανεις αλλα υπαρχουν καποιοι που ο κανουν...

Ας το παμε και sτο Βατο(για τους περισσοτερους) σημειο P51Mustang και εχτρα 300 πουλησαν σε ανθρωπο που δεν εχει πεταξει ποτε...

ΑΑ να πω και τα αλλα τα ωραια... Τωρα τελευταια ερχεται στην Λαμια ενας νεος στην παρεα...
    Tου παιδιου αυτου οτι τιμες και να του λεγαμε, ρωτουσε μετα με απορια ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ?Huh??
    Οταν τον ρωτησαμε γιατι η απαντηση του ειναι γιατι δινουμε μια τηλεκατ πχ 200ε και ο αλλος την πουλουσε 450 δινουμε καυσιμο 28ε και ο αλλοσ το εδινε 40ε δινουμε αεροπλανο ετοιμο στα 250 και ο αλλοσ ηθελε 800...

Δλδ να κρατησω κλειστο το στομα μου?? Να μην προστατεψω τον συνμοντελιστη???! Αυτο θες να κανω για να ξερω???
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:55:16 από PaNt » Καταγράφηκε
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:51:38 »

Να πω οτι βλεπω καπνο?  ή παλι οτι δεν βλεπω γιατι τυφλωθηκα.

Ή κατα το λαικο λεγομενο καλο το παραμυθι σου αλλα δεν ειχε δρακο

Ευτυχως που δεν μπλεκονται οι γραφοντες  γιατι ειναι κικεωνας να αποδειξεις οτιδηποτε
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #65 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:56:25 »

Αλλά επειδή τυγχάνει και κάποιος που είναι αισχροκερδής, τους παίρνει η μπάλα όλους, όπως και με όλα
    τα επαγγέλματα. Είναι κακός π.χ. ένας "ταξιτζής" τότε λέμε ότι όλοι οι ταξιτζήδες είναι κακοί.

white flag     white flag    white flag    white flag    white flag    white flag    white flag

.

Καταγράφηκε
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 21:58:33 »

Αλλά επειδή τυγχάνει και κάποιος που είναι αισχροκερδής, τους παίρνει η μπάλα όλους, όπως και με όλα
    τα επαγγέλματα. Είναι κακός π.χ. ένας "ταξιτζής" τότε λέμε ότι όλοι οι ταξιτζήδες είναι κακοί.

white flag     white flag    white flag    white flag    white flag    white flag    white flag

.

Σε αυτο με βρισκεις 100% μαζι σου... Thumbs up
    Καταγράφηκε

jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #67 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 23:09:26 »

Ευτυχως που δεν μπλεκονται οι γραφοντες  γιατι ειναι κικεωνας να αποδειξεις οτιδηποτε

στο ιντερνετ λες την γνωμη σου δεν χρειαζετε να αποδειξεις τιποτα
     μου εκανε μπινια ο ταδε τελος ασε τον ταδε να μιλαει ωρες  απλα δεν το κανεις γιατι μπορει  να τον χρειαστεις για καμια φλαντζα και πολυ τους ειναι μια φλαντζα μερικων, το ιντερνετ δεν ειναι δημοσιο μεσο
    ειναι ιδωτικο , να σου πω την αληθεια αυτοι χανουν  γιατι ξερουν πολυ καλα οταν μιλαμε για πια περιπτωση μιλαμε αλλα πρεπει να φτασουμε στο σημειο να πουμε ονοματα για να πεταχτουν,
    μου θιγεις το μαγαζι και μαλακιες θα σου πει, να στο θιξω καλα ειναι μηπως βαλεις μυαλο να  μην γινει τιποτα αλλο ειναι το θεμα

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 23:20:39 από jp » Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #68 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 23:20:36 »

Οπως σε ολα τα πραγματα η ενημερωση σωζει. 1 φορα εχω ψωνισει απο καταστημα στην ελλαδα χωρις να εχω τσεκαρει ποσο κανει το ιδιο πραγμα στο ιντερνετ. Μεχρι 40-50% αν ειναι απο κινεζο και 20% αν ειναι απο ευρωπη/αμερικη το δικαιολογω. Αν ειναι παραπανω η διαφορα του την λεω και παω και αλλου. Ετσι και δεν θα με ξεγελασουν, και θα με χασει ο μαγαζατορας απο πελατη μια για παντα, και θα επιβραβευσω τα μαγαζια που κατ'εμε εχουν σωστες τιμες. Οπως το παλικαρι ηξερε το φορουμ που λεει ο Pant, μια χαρα θα επρεπε να ξερει και 3-4 μαγαζια, και οταν του ειπε 400 ευρο για blades ο μαζατορας να το πει εδω και να τον κραξουμε ολοι μαζι .
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #69 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 23:27:06 »

Παυλε δεν μας λες ποιο μαγαζι ειναι να τον "σταυρώσουμε" 
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 23:28:29 »

Απο την αλλη το θεμα ειναι για πλακα..
    και καλυτερα να μην κραξουμε αλλα ας του αφιερωσουμε ενα τραγουδι ή ενα βιντεο

Τασο ,Παυλο ,Μαρκο , Jp & Pissa ακουστε το κλιπακι.... Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

billiano
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Σάββατο, 16 Οκτ 2010, 23:35:33 »

Τασο & Παυλο εβαλα Skype  καντε add

nickname billiano    και ονομα bill_fourkiotis
    Καταγράφηκε

LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #72 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 00:34:08 »

Παυλε δεν μας λες ποιο μαγαζι ειναι να τον "σταυρώσουμε" 
    μήπως να μας πει τον αγοραστή καλύτερα έχω και εγώ κάτι blades για πούλημα.... idiot2
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #73 στις: Κυριακή, 17 Οκτ 2010, 04:53:05 »

Πραγματικά σε σπονσοράρει το espritmodel;
    Btw, it is sponsored...

Παύλο δεν λέω πως λες ψέμματα. Είπα πως υπάρχει πιθανότητα να μην στέκουν τα λεγόμενα του αγοραστή και έτσι βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι πολύ ακραία για να είναι αληθινά.
    Μπορεί και να είναι αληθινά αλλά ο τρόπος που γίνεται λέω πως είναι λανθασμένος και ο νοών νοείτω, μη τα ξαναλέμε. Καλό είναι οι άνθρωποι να είναι υποψιασμένοι αλλά όχι κακοπροαίρετοι.

Πήρα και το pm και μου θύμισε περιπτώσεις που μου λέγανε "θέλω το καλύτερο"... μα είσαι αρχάριος, θα είναι επικίνδυνο, θα το σπάσεις και εν' τέλει δεν θα μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές του και να σου λέει ειρωνικά "δεν είμαστε όλοι ίδιοι".

Πραγματικά πιστεύεις όμως ότι θέλω να φιμώσω την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων;

@Pissas
    Ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ σαν πελάτης. Μπορεί να είμαι επαγγελματίας αλλά όταν θελήσω κάτι που δεν μπορώ να βρω χονδρική θα το πληρώσω όσο κάνει και θα το πάρω. Άλλο αν φιλοτιμηθεί και μου κάνει έκπτωση ο συνάδελφος αλλά παραμένω μοντελιστής και καταναλωτής και θα προτιμώ για τις αγορές μου τα Ελληνικά μαγαζία (για όλα τα προϊόντα και όχι μόνο μοντελισμού) αν οι τιμές τους είναι λογικές και δεν αισχροκερδούν.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 20 Οκτ 2010, 15:40:37 »

θελω να καταγγειλω το καταστημα cool models για τους παρακατω λογους....
    1. αγορασα μια μηχανη σε τιμη κινας....ειναι δυνατον???  και ο κινεζος τι θα κανει?? κλεφτης θα γινει?Huh?
    2. εφθασε σε μενα σε 18 ωρες απο την παραγγελια......καλα τρελαθηκες ρε μαριε??? 18 ολοκληρες ωρες περιμενα....
    3. αξια μεταφορικων 3 ευρω......χρυσαφι την πληρωσαμε την μηχανη μεχρι να ερθει....με το κτελ...
    4. μεσα στο πακετο υπηρχαν και 4 δωρακια.......χαθηκε ο κοσμος δηλαδη να βαλεις καμμια δεκαρια ακομη?Huh

τα συμπερασματα δικα σας....

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?
    Μεταπήδηση σε: