Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:18:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 63
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?  (Αναγνώστηκε 32760 φορές)
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 08:12:43 »

Εγώ ενα πράγμα εχω καταλάβει, όσο καιρό ειμαι στο χομπι:
    Οταν εισαι "νεος" σου πιανουν τον κ...
    Οταν πλέον ξεψαρώσεις, βρήσκεις τις καλλύτερες τιμές. Ειτε στην Ελλαδα είτε στο εξωτερικό.
    Ειναι σιγουρο ότι τα καταστήματα σε πολλα προϊόντα "δαγκώνουν" τους πελάτες. Ειναι όμως γεγονός ότι δεν μπορούν να εχουν και τις τιμές του εξωτερικού!

Εκει που κατα την γνώμη μου γίνεται το μεγάλο φαγοπότι ειναι στα μικροαντικειμενα. Κολλες, πανιά, ξυλα, εγαλεία κλπ.
    Εκει πραγματικά μας ματώνουν τα ελληνικά μαγαζιά. Αλλα σε αυτά τα προϊόντα πληρώνουμε με "δωσεις". Μια κολλα τώρα, μια μετά από ενα μηνα, οπότε δεν μας πολυφάινεται.

Και για να ολοκλυρώσω. Παιδιά καλλύτερη ερευνα αγοράς. Υπάρχουν όλα τα προϊοντα σε πολύ καλές τιμές ΚΑΙ στην Ελλαδα.
    Βρηκα πρόσφατα προϊον 6 δολαρια στην Κινα, 12 ευρώ στο Diamond στο Αιγάλαιω και 110 (!!!!!!!!) ευρώ σε άλλο μαγαζί.
    Ε! ρε παιδια θα πάω στο Αιγάλαιω, τι να λέμε τώρα!!!
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

ΠΕΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ...ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΕΤΩ!

« Απάντηση #31 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 08:15:17 »

Grin Grin Grin πάνε στο άλλο μαγαζί που το έχει 110  Grin Grin Grin Grin  idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Futaba 16sz & Spektrum DX7se
    T-rex 500 Black hawk
    Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2.  12s
    Revolectrix gt1200 + Icharger 106b
    Kipor 1000
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #32 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 12:53:52 »

φιλε μου μαλλον η εγω δεν μιλαω ελληνικα η εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις, στο μονο που συμφωνω ειναι το εκατονταδων ευρω ναι ειναι εκατονταδων ευρω,

...

ξερεις δεν μου ειναι τιποτα να αναφερω ονοματα να σκαναρω αποδειξη  και να συγκρινουμε   την αισχροκερδια ,επισης δεν το κανω γιατι ειμαι 150% σιγουρος οτι
    δεν θα βγει ακρη! γενικα σε ελληνικα φορουμ δεν βγαινει ακρη εξω τους  καταγγελουν κανονικα και θα βγω ο κακος εγω απλα σας λεω να ψαχνετε αν δεν θελετε δεν θα σας εμποδισω

ξέρεις... δεν μου καίγεται καρφί αν σκανάρεις και τιμολόγιο για να αποδείξεις πως σε πιάσανε κότσο.
    Ίσα ίσα να παρουσιάζονται επώνυμες καταγγελίες των κακών επαγγελματιών για να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
    Με μπιχτές και μισόλογα την πληρώνουν όλοι.

να στο δωσω να καταλαβεις τα ελληνικα φορουμ ειναι σαν τα καφενεια  ,ολοι συμφωνουν η διαφωνουν εχουν τα conne  δεν θελουν να θιξουν και πανε για υπνο!!

Δεν ξέρω με πιο σκεπτικό γράφεις εσύ στα φόρα, εγώ διατυπώνω απλά την άποψή μου όπως ακριβώς την έχω στο μυαλό μου, δίχως φόβο και πάθος. Αυτός που δεν μπορεί να επιβάλει την δική του άποψη κωλοχτυπιέται συνήθως επειδή δεν μπορει να την επιβάλει.

επισης δεν ειναι κινεζικο και κινα σχεδον δεν υπαρχει ακομα και κινεζοι μοντελιστες αγοραζουν απο ευρωπη και αμερικη

Πως τα σύνδεσες όλα τα παραδείγματά μου με την συγκεκριμένη, την δική σου περίπτωση ειλικρινά απορώ. Δεν διαβάζεις μόνος σου το μήνυμά μου... το διαβάζουν πολλοί και το νόημα ήταν να καταλάβουμε πως στην χώρα παραγωγής τους τα προϊόντα είναι κατά πολύ φθηνότερα.

Το ότι οι Κινέζοι αγοράζουν Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα προϊόντα είναι απλά αστείο.

ειπε κανεις οτι με πιασανε κοτσο?   

το παραδειγμα σου ειναι κατανοητο,  απλα τονιζω οτι   και οι δυο ψωνιζουν απο την ιδια αντιπροσωπεια  και ο ενας παει να βγαλει κερδος 3πλασιο απο τον αλλον, δεν προμηθευονται απο διαφορετικες πηγες αυτο ειναι σοβαρο και  ειναι αποδειξη κερδους ανευ οριου
    και ομως οι κινεζοι μοντελιστες αγοραζουν απο ευρωπη και αμερικη  γιατι δεν μιλησα τι μοντελο ειναι ,και στα συγκεκριμενα μοντελα πρωταθλητες σε ποιοτητα ειναι οι ιταλοι
    αγγλοι  και η thundertiger 

ενα παραδειγμα ιταλικης παρτε να χετε και με αυτα που σας ειπα αν ειστε μαγκακια θα τα βρειτε ολα

http://rc-motorradshop.de/produkte/sf509_nitro_racing/
    http://2wheelhobbies.com/
    υπαρχουν και αλλα αλλα αυτα ειναι οκ
    μην παει και δωσει κανεις 450 ποτε για την ducatti νιτρο οτι τιμη εχουν αυτα μπορειτε και εδω να βρειτε αλλιως εξω
    hobbydirect.de kai mhm-modelbau τα εχουν πολυ χαμηλα αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια

μογγολε!!! που εισαι ρε συ ο λωτος παει? κριμα

mard  επισης θα σου λεγα αν εχεις μαγαζι να μην προκαλεις να βγουν οι σκαρτοι διοτι αυτο αν μη τι αλλο
    μπορει να το εκλαβει καποιος οπως θελει και ιδιαιτερα οι ανταγωνιστες σου, στο λεω φιλικα  ακομα και αγιος να εισαι το καλυτερο παιδι ο καλυτερος ανθρωπος θα βρεθουν να σε κατηγορησουν  Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 21:55:41 από jp » Καταγράφηκε
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #33 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 15:31:58 »

να στο δωσω να καταλαβεις τα ελληνικα φορουμ ειναι σαν τα καφενεια  ,ολοι συμφωνουν η διαφωνουν εχουν τα conne  δεν θελουν να θιξουν και πανε για υπνο!!

Φιλε μου για ολα τα αλλα σου εδωσα απαντηση αλα θελω να σταθω λιγο και σε αυτο το κομματι...!
    Δν νομιζω οτι εχεις δικιο για τα ελληνικα φορουμ... Αν ειχαμε οντως κονε και δεν θελαμε να θιξουμε δεν θα καναμε τοσο πολλα παρομοια Thread με το δικο σου.. για ψαξε λιγο να δεις ποσα υπαρχουν...!
    Επισης σε αυτα τα κεφενεια που τα λες ετσι εχουν πεσει ετσι οι τιμες... Αν δεν υπηρχαν πιστεψεμε ακομα θα ειχαμε τις τιμες που ειχαμε προπενταετιας... το ελικοπτερο 3000ευρω..!

pant επειδη φενεσε λογικος θα μου πεις ειμαι εγω λογικος λολλλλλλλλ

ενμερη εχεις δικιο διοτι τα φορουμ βοηθανε ιδιαιτερα τους αρχαριους και πολλους που εχουν το κουραγιο να αναλυουν κατασκευες και λοιπα και ισως λεω πιεζουν ομως το τοπιο δεν ξεκαθαριζει  θα σου πω μονο κατι και νομιζω  τα λεει ολα μα ολα
    οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος και μερικοι γυαλισαν ,σαν ασχετος με οτι καταπιανομαι το ψαχνω  και οι ιδιοι παραμενουν και το παιζουν και μουρες
    και θεωρουνται και ευεργετες πολλες φορες αυτο να το θυμασαι
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #34 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 15:47:44 »

γιατι το πεδευεισ τοσο πολυ?? ειναι απλα ρα πραγματα, θες να αγορασεις κατι? τοτε κανεις μια ερευνα αγορας στην Ελλαδα δεν το βρισκεις σε λογικη τιμη πας εξωετερικο και τελος!!!

+1...  Τόσο απλά είναι τα πράγματα, και όμως καμιά φορά τα κάνουμε δύσκολα.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 18:58:25 »

Εκει που κατα την γνώμη μου γίνεται το μεγάλο φαγοπότι ειναι στα μικροαντικειμενα. Κολλες, πανιά, ξυλα, εγαλεία κλπ.
    Εκει πραγματικά μας ματώνουν τα ελληνικά μαγαζιά. Αλλα σε αυτά τα προϊόντα πληρώνουμε με "δωσεις". Μια κολλα τώρα, μια μετά από ενα μηνα, οπότε δεν μας πολυφάινεται.

Συμφωνώ απόλυτα.
    Αυτό μου θυμίζει τις ταβέρνες που  έχουν ακριβή τη σαλάτα,τη τυροκαφτερή,τις πιπεριές... Grin
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 19:08:09 »

γιατι το πεδευεισ τοσο πολυ?? ειναι απλα ρα πραγματα, θες να αγορασεις κατι? τοτε κανεις μια ερευνα αγορας στην Ελλαδα δεν το βρισκεις σε λογικη τιμη πας εξωετερικο και τελος!!!

+1...  Τόσο απλά είναι τα πράγματα, και όμως καμιά φορά τα κάνουμε δύσκολα.

η μας τα κανουν δυσκολα κατι ...,<{@)&&$%... με τα τελωνεια
    που νομιζουν οτι κανουν κατι εξυπνο αυτοι τωρα
    αλλα μονοι τους βγαζουν τα ματακια τους  idiot2
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 22:00:12 »

μογγολε!!! που εισαι ρε συ ο λωτος παει? κριμα
    Ασχετο.. Εγινε κάτι?? idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    jp
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 7 Οκτ 2010, 22:02:23 »

δεν ξερω απεχω 
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Παρασκευή, 8 Οκτ 2010, 10:22:04 »

πολλες φορες εχω πληρωσει 5-50 ευρω ακριβοτερα κατι που ηθελα προκειμενου να το παρω απο Ελλαδα για πολλους λογους
    μερικες φορες ομως δε συμφερει με τιποτα οπως τωρα που θελω κινητηρα 380 εδω 245 απο κινα
    ασε που για ανταλλακτικα δεν εχω βρει και παλι εξω καταληγω
    αλλα δεν ειναι μονο το θεμα τιμης ειναι και θεμα συμπεριφορας
     μερικοι συμπεριφερονται λες και ειναι πολυεθνικες
    γραμμενα τα παντα στα αγγλικα 
    χρονια τωρα με ιστοσελιδα και ακομη και σημερα σου λενε ε θελει πολυ δουλεια θα το κανουμε σιγα σιγα δε προλαβαινουν μαλλον απο τις πολλες παραγγελιες
    (δεν ηξερα οτι για αυτους αερομοντελιστες ειναι οσοι ξερουν αγγλικα)
    παιρνω τηλ. σε μαγαζι στη συμπρωτευουσα και ρωταω για ενα εξαρτημα
    η απαντηση του? ρε φιλε τα γραφουμε μεσα τι κανει και πως
    ναι του λεω αλλα δε καταλλαβαινω
    με βαρια καρδια λες και τον εβαλα να σκαψει στρεματα μου εξηγησε τι επρεπε να κανω σε αυτο που αγορασα τελικα
    σε αλλο μαγαζι απο νησι παιρνω τηλ και ηθελα ενα α/π
    δε μπορεσα να παρω απαντησεις προφορικα γιατι τα ειχε γραμμενα (και αυτος αγγλικα) και ειχε δουλεια λεει  idiot2 (αυτο δεν ειναι μεσα στη δουλεια? εξυπηρετηση?)
     το τελευταιο που εγινε πριν λιγες μερες
    παιρνω κατι απο ενα μαγαζι αξιας 11 ευρω
    δυστυχως δεν ειχε μεσα καμια πληροφορια πως δουλευει με ποσα βολτ κτλ.
    παιρνω τηλ να μαθω και η απαντηση του? δε ξερω δεν ασχολουμε ετσι τα εχω στο μαγαζι αμα δε βγαζεις ακρη στειλτα πισω
    (ασχολειτε με πραγματα αξιας ανω των 300 ευρω) δε ξερει ομως οτι μεσω τριτων εχω παρει απο αυτον περισσοτερα απο 500 ευρω και μολις με εχασε idiot2

μπραβο στο Γιατρακο και στο Γαδετσακη που εχουν ξεκινησει και γραφουν σε μερικα πραγματα και πεντε λεξεις ελληνικες
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #40 στις: Παρασκευή, 8 Οκτ 2010, 10:51:09 »

εχεις συνεργαστει τοτε με λαθος καταστηματα. Με οσους εχω συνεργαστει, και ειμαι πελατης κυριως Internetικος, ηταν αψογοι και εξυπηρετικοτατοι. Δεν ταιριαζουν ολοι με ολους. Να στηθει και να συντηρηθει σωστα ενα καταστημα στο web δεν ειναι ευκολο, και η μεταφραση ολων οσων λες ουσιαστικα θα σημαινε πως καποιος θα ασχολειτω μονο με αυτο , (αρα αλλος ενα μισθος μονο για αυτη τη δουλεια) . Αρα θελουμε απο ενα καταστημα στην ελλαδα, να υπαρχει ενα πωλητης στο μαγαζι, ενας που θα συντηρει μονιμως την σελιδα με καλες μεταφρασεις, ενας τηλεφωνητης για να μας βοηθαει στις αποριες, και 1-2 ατομα τεχνικο προσωπικο για να μας επισκευαζουν τις βλαβες αμεσα. Επισης θελουμε να εχουν τιμες ιδιες με το εξωτερικο ακομα και για τα κινεζικα του ΗΚ που αγοραζουν στις ιδιες τιμες με εμας απλα πληρωνουν και τελωνειο και φπα. Και ολα αυτα σε μια μικρη αγορα οπως η Ελληνικη. Ολα τα παραπανω ειναι ευπροσδεκτα, αλλα πρακτικα αδυνατα. Δεν λεω πως εχεις αδικο να θες ελληνικες μετραφρασεις στα προιοντα που αγοραζεις, αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες και ας μην απαιτουμε μονο αλλα ας εχουμε και λιγο κατανοηση.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Παρασκευή, 8 Οκτ 2010, 11:35:58 »

εχεις συνεργαστει τοτε με λαθος καταστηματα. Με οσους εχω συνεργαστει, και ειμαι πελατης κυριως Internetικος, ηταν αψογοι και εξυπηρετικοτατοι. Δεν ταιριαζουν ολοι με ολους. Να στηθει και να συντηρηθει σωστα ενα καταστημα στο web δεν ειναι ευκολο, και η μεταφραση ολων οσων λες ουσιαστικα θα σημαινε πως καποιος θα ασχολειτω μονο με αυτο , (αρα αλλος ενα μισθος μονο για αυτη τη δουλεια) . Αρα θελουμε απο ενα καταστημα στην ελλαδα, να υπαρχει ενα πωλητης στο μαγαζι, ενας που θα συντηρει μονιμως την σελιδα με καλες μεταφρασεις, ενας τηλεφωνητης για να μας βοηθαει στις αποριες, και 1-2 ατομα τεχνικο προσωπικο για να μας επισκευαζουν τις βλαβες αμεσα. Επισης θελουμε να εχουν τιμες ιδιες με το εξωτερικο ακομα και για τα κινεζικα του ΗΚ που αγοραζουν στις ιδιες τιμες με εμας απλα πληρωνουν και τελωνειο και φπα. Και ολα αυτα σε μια μικρη αγορα οπως η Ελληνικη. Ολα τα παραπανω ειναι ευπροσδεκτα, αλλα πρακτικα αδυνατα. Δεν λεω πως εχεις αδικο να θες ελληνικες μετραφρασεις στα προιοντα που αγοραζεις, αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες και ας μην απαιτουμε μονο αλλα ας εχουμε και λιγο κατανοηση.

οχι δεν εχω συνεργαστει με λαθος καταστηματα
    εχω συνεργαστει με ολα σχεδον τα καταστηματα αμεσα και εμεσα
    οχι ιντερνετικα ομως ητε τηλεφ/κα ητε με επιτοπου επισκεψη
     δεν ειχα παραπονο απο τους υπολοιπους με εξυπηρετουσαν πολυ καλα ειδικα στο (επιτοπιο νταραβερη)
    αναφερθηκα σε 3 περιπτωσεις που ειχαν για μενα λαθος συμπεριφορα
    οταν δε μπορει να εχει 3-4 υπαλληλους να εξυπηρετει οπως ειπες ας εχει τουλαχιστον συμπεριφορα (αυτο δε θελει υπαλληλο)
    σιγουρα δε κολανε ολοι με ολους (ενας φιλος δε τα παει καλα με μαγαζατορα που εγω τα παω μια χαρα και το αντιθετο)
     οσο για το παραπονο για τις μεταφρασεις ναι το εχω απο ολους γιατι ουτε θα τους απασχολουσα με ερωτησεις απο το τηλ.
    αλλα και να γραψουν 5 λογια σε ενα προιον καθε μερα δε θελει υπαλληλο θα τα ειχαν τελειωσει τοσο καιρο τωρα
     ρε γαμωτο Ελλαδα ζουμε
    ειναι αναγκη να μπαινουμε στο ιντερνετ σε ελληνικο μαγαζι και να ψαχνουμε που εχει και αν εχει επιλογη για ελληνικα???  idiot2

Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 8 Οκτ 2010, 12:04:10 »

Για κάθε προιόν που υπάρχει στην Ελληνική Αγορά, πρέπει να υπάρχει ελληνική μετάφραση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο Manual..
    Αλλά δεν κάνουν όυτε αυτό Sad
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 8 Οκτ 2010, 12:13:38 »

Για κάθε προιόν που υπάρχει στην Ελληνική Αγορά, πρέπει να υπάρχει ελληνική μετάφραση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο Manual..
    Αλλά δεν κάνουν όυτε αυτό Sad

χαχα σε καταλαβαινω και συμφωνω αλλα μην ζηταμε παραλογα πραγματα συμφωνα με τα δεδομενα που εχουμε...!
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 8 Οκτ 2010, 12:36:12 »

Μια γρια στην αμερική πήρε από εταιρία, που εφτιαχνε φούρνους μικροκυμάτων, τεραστια αποζημίωση γιατί δεν έλεγε πουθενα να μην βάζουν οι χρήστες, ζωντανα ζώα στο φούρνο! Αυτή είχε βάλει τη γάτα της Cheesy

Καταλαβάινεις τι αποζημιώσεις μπορούμε να διεκδικήσουμε από τους αντιπροσώπους(για κακή χρηση,τραυματισμούς, κτλ), αν δεν έχουν την μετάφραση των προιόντων τους?? Δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις αγγλικά, αλλά αυτοί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μεταφράσεις Thumbs up
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: ποιά είναι η γνώμη σας για τα ελληνικά μαγαζιά?
    Μεταπήδηση σε: