Πάντως όσον αφορά τη Thunder Tiger + Hitec που είναι ο ίδιος αντιπρόσωπος πάνω από 3 διαφορετικοι έμποροι μου έχουν πει το ίδιο πράγμα.
Αγοράζουν χονδρική στις τιμές λιανικής του εξωτερικού......ο νοών νοείτω.
Στα συν της αντιπροσωπείας (όπως συμπλήρωσαν) επάρκεια ανταλακτικών και στοκ.
OMG Αυτό θα πει Ταχτική... μπορώ να εχω Πολλά εύρο κεφάλαιο να κάθετε σε ανταλλακτικά δεν σας υποχρεώνω να πάρετε πολλά μπορείτε πάρετε και μόνο ενα αν δεν χρειάζεστε παραπάνω , λογικά αν δουλεύει όπως οι εταιρείες στα PC παράδοση στο μαγαζί όποτε ο μοναδικός υπάλληλος - Ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν φεύγει απο το μαγαζί κτλ κτλ . Με αλλά λόγια σας κρατάω απο τα @@ και κάνω οτι θελω
Ελλάδα κλασική Ελλάδα
.
Αυτα σε συνδυασμό με την απάντηση σε μια ερωτήσει που ειχα κάνει σε καταστιμα του εξωτερικού για να φέρω πράγματα σε χονδρική (βασικά να κόψω τιμολόγιο ήθελα σε ενα φίλο για έξοδα
) ηταν ελάχιστη κατανάλωση 2000 εύρο το μηνα σε
μια παραγγελιά των 2000 ευρω .
αα και καθώς εδώ ειναι Ελλάδα απο Thunder Tiger δεν θα μπορεί να φέρει κανείς (θα σε στέλνουν στην εδω !@$##^%&#$$@ σωστα ?
Σταματάω εδώ γιατί αυτό είναι κατάντια και δεν το δέχομαι σαν έλληνας όποτε δεν θελω να το σκαλίζω ακριβώς για τον ιδιο λογο που ειμαι εναντίον των στρουμφ που κάνουν #%$#^%& σημερα και μας κάνουν ρεζίλη διεθνώς
.
Αν και ενα διεθνές ρεζίλη για της τιμες κτλ κτλ ισως να ανάγκαζε την Thunder Tiger (Κινας ) να αλλάξει ταχτική και να πάρει καμια αντιπροσωπεία απο κάποιους λογο δυσφημήσεις που εγινε στην εταιρεία τους λογο του απαράδεχτου τροπου που δουλεύει
βρε λες να κάνουμε κανένα Post ΕΞΩ
να γίνει πανικός και αλλα πράγματα που δεν τα λεω είναι βρισιές