Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.898 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 11:46:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 11:46:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:09]

[Χθες στις 18:59]

από dominicm
    [Χθες στις 17:14]

από Stargazer
    [Χθες στις 11:39]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από Markhelis
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:27:43]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309898
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 113
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 43
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τηλεκατευθυνση  (Αναγνώστηκε 5096 φορές)
    Nikers
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Fly fast,Crash Hard.

« στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 18:59:13 »

Πεταω τηλεκατευθυνομενα αεροπλανα περιπου ενα χρονο, πιστευω πως ειναι καιρος να παρω μια καλη και αξιοποιστη τηλεκατευθηνση, μεχρι τωρα πεταγα με αυτη http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__16239__HobbyKing_HK6DF_2_4Ghz_FHSS_6Ch_Tx_Rx_Mode_2_.html ειναι αρκετα καλη αλλα οσο αυξανοντε τα αεροπλανα που εχω γινεται ολο και ποιο ενοχλητικο το γεγονος οτι δεν μπορω να σωσω το τριμ του καθε αεροπλανου και επισης το οτι δεν εχει την δυνατοτητα να βαλω expo. Για αυτο θα ηθελα να μου πρωτηνετε καποια καλη τηλεκατευθηνση που θα κρατησει για πολυ καιρο...
    Απο λεφτα δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο οριο,αφου καλυτερα να δωσω μερικα παραπανο και να ειμαι σιγουρος παρα να δωσω λιγοτερα για μια τ/κ χαμηλης αξιοπιστιας.Σημειωση:Δεν θελω την Turnigy 9X του Hobbyking.

Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 19:12:07 »

πολυ γενικο το θεμα σου . πες μας λιγο πιο συγκεκριμενα τι ψαχνεις  και τι σκεφτεσαι για το μελλον σου στον αερομοντελισμο για να βοηθησουμε
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 19:22:25 »

Θα σου ελεγα να κοιταξεις καποια μεταχειρισμενη 2.4 Futaba 7C απο το φορουμ εδω, μερικες φορες βρισκεις ΤΚ με 150€. Εαν μπορεις για περισσοτερα θα προτεινα την Futba 8FG.
    Δεν προτεινω την 6αρα γιατι την ειχα και δεν ειμουν ικανοποιημενος.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 19:46:49 »

Αν μπορεις παρε αυτη και ξεμπερδεψες αν οχι για παντα αλλα για πολυ πολυ καιρο http://www.alphasportrc.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4_155_157&products_id=2099  την παντρευεις  με δεκτες frsky και τελος. Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 20:35:19 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Αν μπορεις παρε αυτη και ξεμπερδεψες αν οχι για παντα αλλα για πολυ πολυ καιρο http://www.alphasportrc.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4_155_157&products_id=2099  την παντρευεις  με δεκτες frsky και τελος. Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    salasgr
    Aeromodeller Sr. Member

fly something ... or take a nap...

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 20:41:08 »

Και με την Futaba 8fg θα κανεις δουλεια η οποια φτανει μεχρι τα 14 καναλια με τις σχετικες αναβαθμισεις  στο λογισμικο της συν οτι εχει και καρτα μνημης για αποθηκευση των set up των μοντελων, και η 10αρα δε παει πισω απλα η 8αρα ειναι λιγακι φτηνοτερη   Tongue 

Nikers
    Aeromodeller Jr. member
    **

Fly fast,Crash Hard.

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 20:58:11 »

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
    Αρχικα, μετα απο αυτο τον καιρο που πεταω καταλβα πως μου αρεσει και θα συνεχισω, για αυτο και θελω μια καλη και αξιοποιστη τ/κ για να συνεχισω, και χρειαζομαι, οπως ειπα, να εχει μνημη μοντελων και expo,κυριως.
    Οσο για τις προτασεις σας, δεν το βλεπω για την 10CG(λογο τιμης).
    Μαλλον για την 8fg το βλεπω αφου,μου φενεται πως ειναι η καλυτερη,απο αποψη τιμης/ποιοτητας.Ξερει κανεις τι receiver περνει αυτη?
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:20:01 »

Οποιονδηποτε ειναι συμβατο με το συστημα FAAST.  Ειτε τον γνησιο της Futaba, που ειναι λιγο ακριβος, ειτε τους πολυ καλους ποιοτικα FrSky σε τιμες 30-35€.
    Η 10αρα ειναι παλιοτερο μοντελο αλλα εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο την 8αρα. Η οποια οπως σου ειπαν γινεται εως 14 κανναλια, αλλα μην εντυπωσιαζεσαι απο τα κανναλια, δεν ειναι το ζητουμενο.
    Μην αποριπτεις χωρις να δεις πρωτα και την 7αρα που σου ειπα, ειναι αρκετα καλο μοντελο.

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    salasgr
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:21:36 »

Αρχικα, μετα απο αυτο τον καιρο που πεταω καταλβα πως μου αρεσει και θα συνεχισω, για αυτο και θελω μια καλη και αξιοποιστη τ/κ για να συνεχισω, και χρειαζομαι, οπως ειπα, να εχει μνημη μοντελων και expo,κυριως.
    Μαλλον για την 8fg το βλεπω αφου,μου φενεται πως ειναι η καλυτερη,απο αποψη τιμης/ποιοτητας.Ξερει κανεις τι receiver περνει αυτη?

Στα 2,4 Ghz παιζει φιλε....ειναι καλη η επιλογη αυτη της τ/κ. Εχω την εντυπωση οτι κανει bind και στους orange δεκτες π.χ  http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14300__OrangeRx_Futaba_FASST_Compatible_8Ch_2_4Ghz_Receiver.html
    για ποιο οικονομια. Επισης και οι δεκτες της Fr-Sky κανουν, οικονομικοι και αυτοι.

Βεβαια εξαρταται και ποσα καναλια χρειαζεσαι για το καθε ενα μοντελο σου ωστε να αγορασεις τον σωστο δεκτη με την αναλογη τιμη.

Καταγράφηκε

Nikers
    Aeromodeller Jr. member
    **

Fly fast,Crash Hard.

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:38:44 »

Οποιονδηποτε ειναι συμβατο με το συστημα FAAST.  Ειτε τον γνησιο της Futaba, που ειναι λιγο ακριβος, ειτε τους πολυ καλους ποιοτικα FrSky σε τιμες 30-35€.
    Η 10αρα ειναι παλιοτερο μοντελο αλλα εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο την 8αρα. Η οποια οπως σου ειπαν γινεται εως 14 κανναλια, αλλα μην εντυπωσιαζεσαι απο τα κανναλια, δεν ειναι το ζητουμενο.
    Μην αποριπτεις χωρις να δεις πρωτα και την 7αρα που σου ειπα, ειναι αρκετα καλο μοντελο.

Ξεχασα να την κοιταξω την 7c τωρα που την ειδα καλη φενεται και ποιο φθηνη αν και μου φενεται πως η 8fg προσφερει περισσοτερα
    7c
    http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=127_130&products_id=1406
    8fg
    http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=127_130&products_id=5185
    Το καλο ειναι πως ειναι συμβατες με τους orange που ειναι φθηνοι,και καλοι, δεκτες.
    Φυσικα και τα καναλια δεν εχουν μεγαλη σημασια,και 6 να ειχε καλα ειναι, το θεμα ειναι ποια προσφερει περισσοτερα σε σχεση με την τιμη της...
    Δυσκολη αποφαση.
    Καταγράφηκε
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:41:36 »

Για κανε ενα τηλ αυριο στον Κωστα μπορει να σου κανει καλυτερη τιμη. Και δεν εχει καμια σχεση η 8αρα με τη 10αρα
    Καταγράφηκε
    Nikers
    Aeromodeller Jr. member
    **

Fly fast,Crash Hard.

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:45:21 »

Για κανε ενα τηλ αυριο στον Κωστα μπορει να σου κανει καλυτερη τιμη. Και δεν εχει καμια σχεση η 8αρα με τη 10αρα

Τον Κωστα?
    Καταγράφηκε
    salasgr
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:50:12 »

Φιλε Nikers καταλαβαινω σε εχουμε βαλει στην μεση τωρα  Cheesy Cheesy  7αρα - 8αρα - 10αρα ... Κοιτα η 8αρα και η 10αρα ειναι κλαση ανωτερη απο την 7αρα, τωρα η επιλογη ειναι της τσεπης σου   ....εγω την 8αρα εχω αλλα και παλι μεταξυ 8αρας και 10αρας ...θα διαλεγα την 8αρα...

Προσωπικη ταπεινη αποψη.

Φιλικα.

Τασος
    Καταγράφηκε

Nikers
    Aeromodeller Jr. member
    **

Fly fast,Crash Hard.

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 21:58:05 »

Φιλε Nikers καταλαβαινω σε εχουμε βαλει στην μεση τωρα  Cheesy Cheesy  7αρα - 8αρα - 10αρα ... Κοιτα η 8αρα και η 10αρα ειναι κλαση ανωτερη απο την 7αρα, τωρα η επιλογη ειναι της τσεπης σου   ....εγω την 8αρα εχω αλλα και παλι μεταξυ 8αρας και 10αρας ...θα διαλεγα την 8αρα...

Προσωπικη ταπεινη αποψη.

Φιλικα.

Τασος

Μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου,και απο οτι φενετε θα παρω την 8αρα.Ποιους δεκτες χρησημοποιεις?
    Καταγράφηκε
    salasgr
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 25 Μαρ 2012, 22:15:54 »

Εκτος απο τον μαμισιο χρησιμοποιω εναν 8αρη της Fr-Sky και ειμαι ευχαριστημενος...και δεν εχω ακουσει ακομα αρνητικα σχολια  για αυτους τους δεκτες.. η επιλογή είναι δικη σου, αν θες ψαχτώ και λιγάκι να δεις τι παίζει,
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Τηλεκατευθυνση
    Μεταπήδηση σε: