Καταρχας καλησπερα σε ολους σας,
Ακομα το ενδιφερον μου για τον μοντελισμο ειναι σε θεωριτικο επιπεδο με την εννοια οτι δεν εχω πεταξει ποτε καποιο ελικοπτερακι και
θα ήθελα την βοήθεια σας για να μπω στον χωρο.
Εχω ψαχτει αρκετα τις τελευταιες μερες και γνωριζω πλεον τις βασικες εννοιες και διαφορες των ελικοπτερων.
Θα ήθελα έτσι να μου προτεινετε καποιο καταλληλο ελικοπτερο για εμενα,
ετσι ωστε να μαθω τα βασικα του χειρισμου τους και στη συνεχεια να προχωρησω σε καποιο καλυτερο μοντελο.
Επειδη οπως σας ειπα το ενδιαφερον μου ειναι σε θεωριτικο επιπεδο και επειδη δεν εχω ξαναπεταξει, δε θελω καποια ακριβη πρόταση(πανω απο 100Ε).
Επισης προτιμω να μου προτεινετε καποιο μοντελο αντι καποιου προσωμοιοτη(αν τον κρινετε απαραιτητο),
Αφου αν δεν ασχοληθω τωρα που με "καει" τοσο πολυ το θεμα με καποιο εστω και μικρο ελικοπτερακι,
αλλα καθομαι μπροστα απο ενα πισι πιστευω οτι το ενδιαφερον μου θα χαθει...
Περιμενω τις απαντησεις σας.
(Σας ενημερωνω οτι οτι γνωσεις εχω πανω στο συγκεκριμενο τομεα ειναι απο ιντερνετ και τις εχω αποκτησει τις τελευταιες μερες,
Γνωριζω οτι οι πιο πολλοι απο εσας ασχολουνται χρονια και το εχουν περασει πια το αντικειμενο σε αλλο επιπεδο,
για αυτο πριν απαντησετε σκεφτειτε οτι μιλατε σε εναν προταρη και οχι σε καποιον του επιπεδου σας,
οποτε παρακαλω μην μου προτεινετε 500αρια και αλλα περιεργα που ειδα σε αλλο θεμα

Τελος αν γινεται ηθελα να αποφυγω το προσωμοιοτη μαθαινοντας σε καποιο ελικοπτερακι,
καθως οπως σας ξαναειπα πιστευω οτι με τον προσωμοιωτη αντι να ψηθω κι αλλο θα γινει ακριβως το αντιθετο.
Σας ευχαριστω πολυ..