|
panelpni
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 10:52:40 » |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aν το αγγίξεις νομίζεις ότι θα σε δαγκώσει. Εξαιρετική δουλειά!
Το andereto ειναι αστάρι για πλαστικά που πρώτοβάφονται
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panelpni
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 10:52:50 » |
|
.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 12:49:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 13:49:14 » |
|
Dapan.. Μπορεις να μου πεις απο που προμηθευεσαι τα χρωματα σε τοσο μικρες ποσοτητες και τοσο φθηνα(σχετικα)?? Εγω εχω ρωτησει σε 2 μαγαζια με χρωματα αυτοκινητων και μου ειπαν οτι η μικροτερη ποσοτητα που μπορω να παρω ειναι 0.25Kg!!!Τιμη για το χρωμα αυτη που ειπα! Οσο για τα υπολοιπα τα διαβασα εδω http://parasxosrc.gr/old/10_04/construction_techniques.htmΒεβαια θα συμφωνισω πως μπορει να αλαζουν οι αναλογιες αναλογα με το τι βαφουμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 14:08:35 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 14:57:06 » |
|
και αυτα με εποξικες καλυπτρες?? πηγα και αγορασα σε σπρευ τη dupli-color ασταρι για πλαστικα.θα κανει για την στανταρ καλυπτρα?αλλιως μου ειπανε εδω τα τοποκα μαστορια πρεπει να βαλω πλαστικοποιητη στο χρωμα.αλλα χρωμα που θα βρω φωσφοριζον χυμα???μονο σπρευ εχει.το θεμα ειναι εαν θα πιασει το ασταρι μου.μετα λεω τριψιμο,χρωμα και μετα βερνικι. λετε να αντεξει???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 15:10:25 » |
|
Ειπες τη μαγηκη κουβεντα......! Φωσφοριζον χυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα το βρεις πολυ δυσκολα! Παρε στην PPG Industries τηλ.:2102460924 , 2102402975-976 και -978. Ειναι εργοστασιο που ξερω οτι εχει! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ktm25089
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 22:42:35 » |
|
αποστολε ευχαριστω για την πληροφορια.αλλα βρηκα την ακριβη αποχρωση που θελω σε σπρευ.αυτοι που με ταλαιπορει ειναι το ασταρι νξα ειναι κατι καλο και να μην ξεφτισει αμεσως
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dapan
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 22:47:06 » |
|
Καλησπέρα ktm25089 Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω γιατί ο χρωματοπώλης μου πε andereto γιοκ... του έχει τελειώσει και δυστυχώς θα αργήσει να ξαναφέρει γιατί το συγκεκριμένο υλικό εισάγεται από Βέλγιο.. Θα ρωτήσω και αύριο κάπου αλλού που χω κατα νου και θα ξαναγράψω αν έχω νεα...
dapan
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος, όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 23:00:20 » |
|
Φωσφορίζουν χρώμα σε χρωματολόγια αυτοκινήτων δεν θα βρεις γιατί απλά δεν τα επιτρέπουν (αποσπούν την προσοχή των υπολοίπων οδηγών - όπως τουλάχιστον είοπαν σε μένα). Μόνο σε βιομηχανικά χρώματα και κυρίως για χρήση σήμανσης κλπ.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 17 Μαΐ 2007, 05:44:28 » |
|
Θελω και εγω να κανω το Raptor T-REX προς θεου μην παρεξιγηθω τον δεινοσαυρο λεω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panelpni
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 17 Μαΐ 2007, 08:17:11 » |
|
Eχω μια εύλογη απορία και υποψία. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη τεχνική από αυτή της ζωγραφικής για να βγουν αυτά τα εξαίσια βαψίματα? Δεν είναι δυνατόν να ασχολείται κάποιος τόσο πολύ για ένα βάψιμο και να βγαίνει πάντα τέλειο. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Μπορεί να μας αποκάλυψη κανείς το μυστικό?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 17 Μαΐ 2007, 10:56:08 » |
|
panelpni ο τυπος ειναι καλλιτεχνης και γιαυτο κανει τοσο καλη δουλεια αλλωστε αν το μεγενθυνεις θα δεις φαινετε οτι ειναι βαμενο και οχι τπτ αλλο αλλωστε ειπαμε κανει οτι θες .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 17 Μαΐ 2007, 11:33:22 » |
|
Μπορει να βαψει την πλαστικια καλυπτρα ? Δεν θελω να σπαει  Αν ειναι να το κανω θα αγορασω νεα ωστε να την κοψει αυτος καθως εγω την εχω σφαξη λιγο ;p αλλα ας μαθω πρωτα να πεταω "χωρις " να σπαω και μετα κοιταω για Canopies 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|