Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:38:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:38:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 146
    Συνολικά: 147
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αίτηση διαγραφής  (Αναγνώστηκε 5979 φορές)
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 01:28:12 »

Mία παράκληση από τον Διαχειριστή.Προσπαθώ 2 μέρες αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται.
    Εφόσον δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω παρακαλώ να διαγραφεί ο λαγαριασμός μου και όλα τα στοιχεία που έχουν ληφθεί.

Σβούτε με απ΄τα τεφτέρια!!!

Roinides
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 02:12:35 »

Μερικοί παλιότερα είχαν διαγραφεί σε μια στιγμή θυμού από το Aeromodelling GR και ξαναγύρισαν, τα παλιά τους μηνύματα όμως δεν μπορούσαν να τους αποδοθούν. Ακόμα μερικοί γράφονταν, πέταγαν μια ανώνυμη σπόντα και διαγράφονταν. Αυτά οδήγησαν στην κατάργηση της διαγραφής μελών.

Η διαγραφή των μηνυμάτων ενός μέλους που δεν συμμετέχει πια θα χαλούσε τα θέματα. Μέριμνα του διαχειριστή και των συντονιστών είναι να παρουσιάζονται σωστά τα θέματα και να μην χαλάει η ροή.

Μέσα στην μέριμνα αυτή ήταν και κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν, όχι προσωπικά, για να αποφευχθεί η υπερβολή σε άσχετα με το θέμα μηνύματα, που έκαναν δύσκολη έως εκνευριστική την παρακολούθηση του, ειδικά από έναν που το ξεκινάει από την αρχή και ψάχνει να βρει κάτι χρήσιμο.

Προσωπικά έχω απευθυνθεί μόνο σε συγκεκριμένα μηνύματα, που έθιγαν την ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας.

Αργότερα, όταν ηρεμήσετε, ίσως βρείτε οτι το Aeromodelling GR έχει ενδιαφέρον, οι πόρτες δεν έχουν κλείσει.

Εξάλλου τα μηνύματα σας σε σύνολο και η εδώ παρουσίας και συμμετοχή σας  είναι και ένα κομμάτι της προσωπικότητας σας.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 02:20:44 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 13:04:55 »

Eφόσον τα μηνύματά μας είναι άχρηστα όπως διακαώς πολλοί βρωντοφωνάζουν,δεν θα έχετε τίποτα να χάσετε.
    Τα μηνύματά μας εδώ δεν είναι η προσωπικότητά μας, είναι η σχέση μας με το ελικόπτερό μας
    και η άποψή μας και η εμπειρίες μας σε αυτό.Μην παρασύρεστε.

Τέλος πάντων δεν είμαστε μικρά παιδιά κύριοι, δεν πεισμώσαμε και δεν κάνουμε νάζια.
    Μας δείξατε εντεχνιέντως την έξοδο, όχι με τις παρατηρήσεις, αυτές δεκτές(Αν και sto helifreak, thetrex600forum, που είμαι εδώ και καιρό και χιούμορ κάνουν και ξεφεύγουν από το θέμα και χαζοδιάλογο και κουβεντούλα και όλα.Αλλιώς δεν σε ελκύει το μέρος πως να το κάνουμε)...

Σας τα είπα αλλά σας τα ξαναλέω για να καταλάβετε.
    Την προηγούμενη βδομάδα, το θέμα με τον κ. Σοφό λύθηκε , τελικά το ζήτημα ήταν οτι άνοιξα παρεμφερές θέμα με αυτό που είχα πριν.Όχι άχρηστο, παρεμφερές.
    Δεκτόν κύριοι λέω δεν σας γεμίζουμε θέματα.Πράγμα που στο εξωτερικό γίνεται συνέχεια, και δεν λυπάται κανένας να ανοίξει θέμα για ότι νομίζει πως τον αφορά!!!
    Και επιπλέον, για να σας σεβαστώ, όταν στο θέμα του Γιάννη έγινε διάλογος είπα στους ανθρώπους να πάμε στο chat για να μην δώσουμε δικαίωμα.Και έτσι έγινε.
    Και έρχεται ο κ. Κωστόπουλος, μην εκτιμώνας-ίσως ξέροντας τίποτα από αυτά και μιλάει πάλι υποτιμητικά και προσβλητικά σε απάντηση του hobbitakou "γιατί τόση γκρίνια".Και ρίχνει λάδι στη φωτιά.Με προσβολές και ανακρίβειες.
    Ξεχνώνας ότι το θέμα το έλυσε ο κ. Σοφός και με τον τρόπο του μας σκλάβωσε.Αλλά ο κ. Κωστόπουλος τι σου λέει  συνεχίζοντας το ζήτημα;Αδιαφορώ και αν φύγεις.Δεν με νιάζει αν σου συνεχίζω να σου προσβάλλω την προσωπικότητα...
    Η γκρίνια και το ζόρι είναι δικό σας εμείς είμαστε χαλαροί.Γι  αυτό τα ακούμε!

Γιατί υπάρχουν και οι ενότητες και τα καφέ; Στο καφέ δηλαδή τι θα λέγαμε;
    Ή μήπως εγώ δεν μίλησα για ελικόπτερα, μίλησα για αδιάβροχες ομπρέλες από την taiwan που έρχονται λαθραία στην Ευρώπη με κινέζικο αντιτορπιλικό;

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιάννη Ζ. μεγάλο λάθος ο αποκλεισμός ban.
    Να πω γιατί δεν το ξέρουν αφού σβήσατε τα μηνύματα που έφτασαν στο ban, ότι ο Γιάννης Ζ. αποκλείστηκε από τo site με ban!Βanιαρίστηκε!!!
    Ναι οκ καλοκαίρι και αρχίσαν τα bania αλλά εκεί φαίνεται καθαρά πως δεν μπορείτε καθόλου να διαχειριστείτε ανθρώπους.
    Δεν ξέρετε πως αν δεν το συνεχίζατε αν δεν κάνατε σχόλια φωτογραφίζοντας και προσβάλλοντάς μας,
    ακόμη και όταν το θέμα λύθηκε με την ευγενικότατη και σκλαβωτική παρέμβαση του κ. Σοφού,
    επανήλθατε και μιλούστε για άχρηστα μηνύματα από αμφίβολης ποιότητας ανθρώπους.

Ο Γιάννης Ζ. δεν βαριέται να σας απαντήσει ποτέ. Αν του μιλήσετε θα σας απαντήσει.Όσο έντονα όσο του μιλήσατε.
    Δεν του λέτε να σεβαστεί κάποιο κανόνα γιατί απλά δεν παρέβη κανένα κανόνα.Απλά σας απαντάει.Και λέει κάτι που δεν σας αρέσει.Και του αφαιρείτε το λόγο.

Εγώ από την άλλη αφού σας έθετα 2-3 ζητήματα και επί της ουσίας, δεν πήρα απάντηση,
    είδα ότι δεν έχει νόημα να συνδιαλέγεσαι με κάποιον που τον ρωτάς τι χρώμα έχει ο ουρανός και σου απαντάει η θάλασσσα είναι μπλε!!!

Αν μπορούσατε να διαχειριστείτε σωστά την κατάσταση σίγουρα δεν θα καταφεύγατε σε ban.
    Και το χειρότερο σβήσατε τα μηνύματα που προηγήθηκαν της ενέργειάς σας.
    Εσείς είστε ο μαγαζάτορας και δείξατε ότι δεν έχετε τη δύναμη του λόγου αλλά της ράβδου.
    Δεν κρατιέται έτσι ένα μαγαζί.Και αν κρατηθεί, θα μπαίνει μέσα!

Επί της ουσίας λοιπόν σας παραπέμπτω στην επιστολή μου, και όπως έχω ξαναζητήσει ο κ. Σοφός ας την δημοσιεύσει γιατί έχει προτάσεις και κριτική.
    Αν την αντέχετε, που χλωμό το βλέπω.

Σας είπα , σβούτεμ. Όσο συνεχίζετε να τροφοδοτείτε το θέμα θα σας απαντάμε!!!
    Εκτός αν θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο.Να τα ακούμε και να μη μιλάμε.

Και σε αυτούς τους ευσυνείδητους τύπου mike που θα μας λέτε ότι σας κουράζουμε και επιτέλους να σταματήσουμε, πλημμυρισμένοι από αγανάκτηση και τέτοια απαράδεκτα, δεν κατάλαβα,και μένα δεν με αφορούν αυτά που γράφεις και με κουράζουν αλλά δεν ζήτησα να το βουλώσεις.
    Απλά δεν μπαίνω στο θέμα σου! Απλό.
    Τι νοοτροπία είναι αυτή;
    Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου δε θα σε πάρω σοβαρά έχεις πολλά να μάθεις για τους ανθρώπους ακόμη, λυπάμαι για την έλλειψη σεβασμού!

Γι αυτό, σας είπα, σβούτεμ.
    Βρε σβούτεμ..!!!

Roinides

Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 13:13:54 »

Γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα μου και η απάντησή σας;

Έχετε φτάσει να σβήνετε επιλεκτικά μηνύματα που δεν σας αρέσουν και να αφήνετε άλλα για να μας εκθέσετε στον κόσμο;

Και να φανεί πως έχετε δίκιο;

Δεν θέλω να το  πιστέψω αυτό.

Μήπως σε λίγο μιλάτε με τον κωδικό μου;

Παραθέτω τα μηνύματα που υπήρχαν στο θέμα αυτό πριν την παραπάνω απάντησή μου.

ΜΗΝ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ!

Περίληψη θέματος

Εστάλη στις: Σήμερα στις 01:28
    Στάλθηκε από: Roinides
    Εισαγωγή παράθεσης
    Mία παράκληση από τον Διαχειριστή.Προσπαθώ 2 μέρες αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται.
    Εφόσον δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω παρακαλώ να διαγραφεί ο λαγαριασμός μου και όλα τα στοιχεία που έχουν ληφθεί.

Σβούτε με απ΄τα τεφτέρια!!!

Roinides

Εστάλη στις: Σήμερα στις 02:12
    Στάλθηκε από: Κώστας Κωστόπουλος
    Εισαγωγή παράθεσης
    Μερικοί παλιότερα είχαν διαγραφεί σε μια στιγμή θυμού από το Aeromodelling GR και ξαναγύρισαν, τα παλιά τους μηνύματα όμως δεν μπορούσαν να τους αποδοθούν. Ακόμα μερικοί γράφονταν, πέταγαν μια ανώνυμη σπόντα και διαγράφονταν. Αυτά οδήγησαν στην κατάργηση της διαγραφής μελών.

Η διαγραφή των μηνυμάτων ενός μέλους που δεν συμμετέχει πια θα χαλούσε τα θέματα. Μέριμνα του διαχειριστή και των συντονιστών είναι να παρουσιάζονται σωστά τα θέματα και να μην χαλάει η ροή.

Μέσα στην μέριμνα αυτή ήταν και κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν, όχι προσωπικά, για να αποφευχθεί η υπερβολή σε άσχετα με το θέμα μηνύματα, που έκαναν δύσκολη έως εκνευριστική την παρακολούθηση του, ειδικά από έναν που το ξεκινάει από την αρχή και ψάχνει να βρει κάτι χρήσιμο.

Προσωπικά έχω απευθυνθεί μόνο σε συγκεκριμένα μηνύματα, που έθιγαν την ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας.

Αργότερα, όταν ηρεμήσετε, ίσως βρείτε οτι το Aeromodelling GR έχει ενδιαφέρον, οι πόρτες δεν έχουν κλείσει.

Εξάλλου τα μηνύματα σας σε σύνολο και η εδώ παρουσίας και συμμετοχή σας  είναι και ένα κομμάτι της προσωπικότητας σας.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 13:22:44 από Roinides » Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 13:41:23 »

Παραθέτω το μήνυμα του Roinides όπως μου ζητήθηκε.Συμπληρωματικά αναφέρω σε όσους διαβάζουν το φόρουμ,
    το θέμα ξεκίνησε απο δικιά μου παρέμβαση ,με φιλικό χαρακτήρα αλλά συνάμα απελπιστικό!!.
    Επίσης άν κάποιος έπρεπε να τα πάρει στο κρανίο ίσως να ήμουν εγώ με τα όμορφα κοσμητικά επίθετα που
    στολίστικα..Εκτιμώ πως δέν χρειάζονται όλα αυτά,ας προχωρίσουμε σε επικοδομητικές συζητήσεις,που πραγματικά
    θα δώσουν αξία.Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι θα ξεφύγουμε,αλλά για όλα τα άλλα υπάρχει το ριμάδι το chat.

Aeromodeller Sr. Member

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Roinides
    « Εστάλη στον/στην: dim sofos στις: Πέμπτη, 10 Μάι 2007, 22:20:19 »
       Απάντηση με παράθεση  Απάντηση   Διαγραφή μηνύματος
    Δημήτρη Καλησπέρα.

Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης αλλά ένας λόγος είναι η δουλειά και ο άλλος ότι ήθελα σήμερα να μην συνεχίσω ένα θέμα το οποίο θεωρώ πλήρως ανεπτυγμένο και τραβηγμένο.

Και αυτό γιατί μετά από πολλές σκληρές εκφράσεις και πολλές συζητήσεις και από ότι ο Γιάννης μου μετέφερε, το ζήτημα ήταν ότι άνοιξα παρεμφερές με το ήδη υπάρχον θέμα οπότε πλεονάζον!
    Φρόντισα βέναια, να μεταφερθώ στο καφενείο για να μπορώ να κουβεντιάζω ελεύθερα.Πριν μιλήσω με τον Γιάννη δεν είχα καταλάβει τι κακό έκανα.

Επιχείρημα 1): Το κάναμε χαβαλέ και ανούσιο το θέμα.
                        Απάντηση: Μα στο καφέ, τί να πείς.Τα τεχνικά τα λέμε αλλού οπότε στο καφέ, χαλάρωση. Γι αυτό μετέφερα το           
                        τρεξ600 ελεύθερη συζήτηση στο καφέ.
    Επιχείρημα 2): Πρέπει να ανέβει το site και να μην ξεπέσει σε επίπεδο.
                        Απάντηση: Στο καφέ τι θα λέμε;
    Επιχείρημα 3): (Το οποίο ποτέ δεν μου το είπε κανείς, παρά μόνο ο Γιάννης μο το μετέφερε σήμερα):Άνοιξα το ίδιο ή παρεμφερές
                        θέμα.
                        Απάντηση:Πάσο, έχετε απόλυτο δίκιο! Αυτό έπρεπε να μου το πεις από την αρχή με pm ή και ανοιχτά δε με
                        πειράζει, αλλά όλα τα άλλα ήταν υπερβολικά.Και από σας και από μας.Ο τρόπος ήταν ή φάνηκε Απαράδεκτος.Ίσως
                        φταίει το απρόσωπον του γραπτού λόγου αλλά ....

Δεν υπάρχει θέμα μικροψυχίας και αντιδικίας, ειλικρινά με κουράζουν τέτοιου είδους συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, δεν έχω όρεξη καν να το ξανασυζητήσω.

Πρέπει όμως αν θέλετε να πάει μπροστά το φόρουμ,ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι περισσότερο από μια εικόνα προς τα έξω.

Ένα παράδειγμα:
    Μας νοιάζει αν βυθιστεί πλοίο και είναι μέσα ξένοι, τι θα πουν έξω για την Ελλάδα.Φτιάξαμε μετρό, δρόμους, σκάλες για ανάπηρους και πολλά άλλα και τα δώσαμε όλα να γίνουμε Ευρώπη, για τον ένα μήνα των Ολυμπιακών.
    Και δεν βρέθηκε ένας να πει , ρε παλληκάρια ήμαρτον, δεν σας νοιάζει για τους ανθρώπους σας; Βρε εμείς οι δικοί σας άνθρωποι οι Έλληνες βρεεεε, θα μας προσέχετε μόνο για το image προς τα έξω; Ο δρόμος που περπατάμε αποκτά αξία μόνο και μόνο επειδή θα περπατήσει ένας ξένος;  Δεν αξίζουμε τίποτα; Δεν αξίζαμε τη διάβαση τόσα χρόνια; έπρεπε να γίνει για να περάσουν 5 περαστικοί ξένοι;

Λέτε και σωστά τι θα λένε για το aeromodelling αν φανεί ότι είναι χαβαλέ και για πλάκα και δεν κάνει για πουθενά;
    Πρέπει πρώτα να εδραιώσετε στα μέλη ένα φιλικό κλίμα.
    Πρέπει πρώτα να νιώθουν τα μέλη εσάς ανθρώπους τους, και εσείς εκείνους αθρώπους σας και να νιώθουν ότι τους προσέχετε.
    Να τους προσεγγίζετε προσεκτικά όταν παρεκτρέπονται ή ξεφεύγουν.
    Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και άνθρωποι και είναι δύσκολο να τα βρούμε εντελώς αλλά τουλάχιστο για τους υπεύθυνους, να μην έχει κανείς κουβέντα να πει.
    Στα τεχνικά θέματα δόξα το θεό υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν και συμβάλουν πάρα πολύ. Οπότε εκεί καλύπτεται το site.
    Που έχουμε πρόβλημα; Στους χαβαλέδες; Πιάνουμε 1-2 από αυτούς με τρόπο και διαδίδεται το νέο να μην το ξεφτιλίζουμε και να μην ανοίγουμε θέματα εύκολα και περιττά.
    Αυτό είναι και το πρόβλημα δημοσίων σχέσεων που γενικά υπάρχει σε τέτοιου είδους μέρη.

Ξέρω με μένα θα διαφωνούν και θα με ειρωνεύονται πολλοί εδώ μέσα λόγω του συμβάντος.Άλλο που με πείραξε.Να νιώθω ότι είμαι στη γωνία και όποιος περνάει να ρίχνει και μια φάπα.Είπαμε μιλάμε ελεύθερα, αλλά αν απαντούσα σήμερα και γω;Άστο να πάει.
    Αποφάσισα να αγνοώ! Χαμένος χρόνος !
    Και δε με νοιάζει κλείνω την πόρτα φεύγοντας και όλα καλά!
    Εσάς όμως θα πρέπει να σας νοιάζει!
    Εγώ δικαιολογούμαι να κάνω λάθη, εντάξει θα πουν περαστικός είναι!
    Εσείς δεν δικαιολογείστε λόγω θέσης να δίνετε καν δικαίωμα.

Επειδή μάλλον σεμινάριο ακούγεται δε θέλω να φανεί έτσι, είμαι ο τελευταίος που θα το παίξει κάτι.

Θεωρώ πως για να πάρεις πρέπει να δώσεις.
    Άντε τώρα, κοίτα Δημήτρη, εγώ κέρδισα σε φόρουμ του εξωτερικού 800$ πράγματα!!! Εμ δεν θα βγάλω 10 αυτοκόλλητα να τα κολλήσω στο ελικόπτερο, δεν θα το διαδώσω παντού, δεν θα φτιάξω μόνος μου από την τσέπη μου 2-3 μπλουζάκια που να λένε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΤΑΔΕ FORUM ; Δε θα νιώθω υποχρεωμένος να μπαίνω μέσα και να γράφω; Γράφω και εκεί , μη ρωτάς τι αν θές μπορείς να το δεις.Δεν έτυχε ποτέ σύγκρουση! Απλά ο άτιμος ο Άγγλος με σκλάβωσε. Και κάθε μήνα δίνει!
    Δεν το γυφτίζω, αυτά είναι τρόποι απλοί και εύκολοι να κερδίζεις τον κόσμο! Είχαμε πει για πλάκα με το Γιάννη, ρε συ δε παίρνουμε ένα κιτ ραπτορα να το δώσουμε δώρο έτσι για τα παιδιά εδώ μέσα ; Το θέμα μας θα είχε χιλιάδες επισκέπτες τη μέρα! Έτσι για την πλάκα μας δεν μασάγαμε!
    Αλλά ξέρουμε πως δεν έχουμε το δικαίωμα σε ξένο μαγαζί να παίρνουμε πρωτοβουλίες.Και αυτό είναι δουλειά άλλων.Εμείς μόνο προτάσεις και αυτό μετά από καιρό.
    Η αίσθηση που έχουμε από τους admins είναι κάτι απόμακρο και σοβαρό, τουλάχιστο όχι φιλικό.
    Και με τον Άγγλο ιδιοκτήτη του εν λόγω γόρουμ, κοίτα να δεις λέω μου απαντάει και μου πιάνει κουβέντα σαν απλός και ψαρωμένος χρήστης.
    Ξέρεις γιατί; Γιατί έχει την φιλοσοφία ότι δεν γνωρίζει τίποτα, έχει πολλά να μάθει από τον καθένα μας!!!
    Είστε απρόσιτοι, ή απόμακροι, ίσως δεν έχετε και το χρόνο.Μην περιμένετε λοιπόν ξαφνικά να μας πείτε μια κουβέντα και να καταλάβουμε ότι δεν το είπατε υποτιμητικά.Αφού δεν σας ξέρουμε.

Τέλος, για το ελικόπτερο δεν το εγκαταλείπω, απλά κοιτάζω να δω αν μπορώ να φτιάξω πιο μεγάλο.Γι αυτό και η αγγελία.Απλά το αποφάσισα χτες και έτυχε η φάση.Δεν είμαστε παιδιά!

Είπα πολλά πάλι, κάτι μπορεί ναναι σωστό κάτι λάθος.Ότι θέλεις κρατάς, τα άλλα άφησέ τα !

Δεν περιμένω απάντηση θεωρώ το ζήτημα λήξαν.Ας κάνει ο καθένας ότι μπορεί να γίνει καλύτερος.
    Δε θα πω να προσπαθήσουμε όλοι για να γίνει το φόρουμ καλύτερο και τέτοια κλισέ.
    Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα που περνά να γίνομαι καλύτερος, να μαθαίνω από τα λάθη μου και το ίδιο εύχομαι και για σας.
    Έτσι ίσως γίνει και καλύτερο το φόρουμ και όλα γύρω μας.

Λυπάμαι για το ζήτημα και την αναστάτωση!

Φιλικά
    Ηλίας Κλέτσας
    Καταγράφηκε
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 13:46:43 »

Επίσης η απάντησή μου πρίν το PM του Roinides

Aeromodelling GR

Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
    « Εστάλη στον/στην: Roinides στις: Πέμπτη, 10 Μάι 2007, 09:43:40 »
       Απάντηση με παράθεση  Απάντηση   Διαγραφή μηνύματος
    Καλημέρα Ηλία

Ρε συ μήν το παίρνεις προσωπική επίθεση,δέν υπάρχει κάτι που να έχω(ουμε) μαζί σου
    και με τον Γιάννη.
    Σκέψου μόνο πως στο runryder / rcu / flyinggiants ,τα μέλη γράφουν με τον ίδιο τρόπο που
    γίνεται στο aeromodelligr;;.
    Θα σου απαντήσω ΟΧΙ.Γιατί να ρίξουμε το φορουμ το δικό μας, σε άλλο επίπεδο,να το
    κάνουμε δηλαδή chat;;Για όλα αυτά που συζητάτε αγαπητέ μου Ηλία διαφωνεί αρκετός
    κόσμος.
    Είδες τι έγινε την προηγούμενη φορά και με τον Κοσμά (τον οποίο εκτιμώ και είναι φίλος)Το site πρέπει να πάρει άλλη
    πορεία ετσι ώστε να μπορέσει σιγά σιγά να ανέβει.Αυτό όμως δέν γίνεται άν κάθε ημέρα
    για π.χ 30 σερί μηνύματα διαβάζουν τα μέλη τις(προσωπικές σας αντιπαραθέσεις και γούστα.)
    Δέν λέω όλοι ξεφεύγουμε,αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο ρε αδελφέ! Smiley

Ά!!! και κάτι ακόμα,προσπάθησα χθές το βράδυ να σε πάρω τηλ μιάς και είδα την αγγελία
    του ελικοπτέρου.Ένα έχω να πώ! μήν το κάνεις αυτό είναι κρίμα για σένα πρώτα και για τους
    φίλους που έχεις δημιουργήσει.

((Κάνε ένα νέο ξεκίνημα μαζί με νέα θέματα που θα αφορούν πραγματικά το ελικόπτερο και την πτήση του,όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις και χαβαλεδιάρικές συζητησούλες μόνο.))

"Έφτασα και εγώ σε δύσκλολη θέση εδω μέσα αρκετές φορές,ακόμα και να φύγω."

Να είσαι καλά και να πετάς.
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 15:09:11 »

Ρε παιδια σαν να πολυ παει το ολο θεμα καποια στιγμη πρεπει να μπει μια τελεια.τι να πω ο ενας μου ειπε αυτο ο αλλος μου εκανε εκεινο κ ολοι μαζι βριζεστε με ευγενεια παντα.ενταξει καποιος ειπε κατι παραπανω καποιος κατι λιγοτερο

δεν τα αφηνετε αυτα να ασχοληθουμε με τον αερομοντελισμο?

Αλλιως υπαρχει κ το Mirc k to#hellas για τετοιου ειδους διαπληκτισμους.ενταξει καταλαβαινω οτι ολοι εχουν δικιο απλα πρεπει να δεχτουμε οτι ειμαστε σε καποιο site  κ ειναι λογικο καποιος να κανει κουμαντο

Κ μην μου πει κανενας πως αν ερθει καποιος αγνωστος στο σπιτι μας κ αρχισει να χεζει στον καναπε κ στο χαλι της γυναικας μας κ τα πασαλιβει στον τοιχο εμεις δεν θα πουμε τιποτα!!!!

Ε καπως ετσι ειναι κ εδω μεσα ειναι σαν ενα σπιτι.δεν περνω το μερος κανενος ποτε δεν το εκανα κ ουτε προκειτε απλα να κειταξετε να τα βρητε γιατι δεν λεει

Κ φιλε Roinides μην τρελενεσαι ενα site ειναι δεν ειναι δα κ γαμος.κ μενα με χαλασε που εμαθα οτι ο φιλος γιαννης εχει ΒΑΝ κ μου ειναι πολυ ασχημο...

Και κατι τελευταιο.....παιδια λαθη δεν κανει μονο αυτος που κοιματε
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 16:22:08 »

Ηλία, δεν διαγράφτηκε κάτι, τα μηνύματα σου βρίσκονται εδώ Αίτηση διαγραφής. Δεν έγραψες απάντηση αλλά άνοιξες νέο θέμα με το ίδιο όνομα. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, θεωρώ οτι ήταν από βιασύνη, δεν θέλω να σκεφθώ σκοπιμότητα.

Σταμάτησε λοιπόν τις αδέσποτες και την δυσφήμιση γιατί αυτό κάνεις.

Το μήνυμα του Γιάννης Ζ. που διαγράφηκε ήταν το ίδιο με αυτό που βρίσκεται στον σκουπιδοτενεκέ. Δεν "αποβλήθηκε", έχει προειδοποιητικό περιορισμό αποστολής μηνυμάτων 2 ημερών.

Δεν ανακίνησα κανένα θέμα, έγραψα μια απάντηση σε μια ερώτηση του φίλου Αντώνη Κώνστα.

Την περίφημη επιστολή σου μπορούσες να την δημοσιεύσεις μόνος σου.

Δεν είπε κανένας οτι όλα σου τα μηνύματα είναι άχρηστα, παραδέχτηκες και μόνος σου όμως οτι πολλές φορές το παρακάνατε.

To Aeromodelling GR Καφέ, γενικές συζητήσεις είναι για θέματα που δεν εντάσσονται σε κάποιο πίνακα, σχετικά με αερομοντελισμό όμως και όχι μόνο για κουβεντούλα.

Κάποιοι άλλοι επιμένουν να έχουν τον τελευταίο λόγο εκεί όπου δεν μπορούν.

Στο πλοίο και το αεροπλάνο τον τελευταίο λόγο τον έχει ο καπετάνιος. Κάποιοι μπορεί να το θέλουν χωρίς καπετάνιο και χωρίς πλήρωμα. Ας το ξεχάσουν.

Το Aeromodelling GR έχει σκοπούς και διαχείριση. Δεν δημιουργήθηκε για πλάκα ή τυχαία, ούτε ξεκίνησε προχθές. Και πλέει καλά.

Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να μιλάνε για αερομοντελισμό έχει καλώς. Αυτή η συζήτηση έχει κουράσει και δεν έχει νόημα συνέχειας.

Το δύο θέματα θα συγχωνευθούν αργότερα, όταν καταλάβουν όλοι τι έγινε.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 16:24:18 »

Εγω παλι αλαξα υπογραφη και θατην αφησω για 2 μερες οσο και Το Ban .

Το να παρω τα μπογαλάκια μου και να φύγω δεν ειναι λυση .

Είναι σα να Ψηφίζεις λευκο χαμένος ψηφος
    Καταγράφηκε

Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 16:36:13 »

Επειδη θεωρω οτι εχω παρει και εγω μερος σε αυτον τον διαλογο και λυπαμαι ειλικρινα για οτι εχει γινει  πηρα την αποφαση να αποπεμφω απο μονος μου και τα τρια ατομα ειναι γνωστα μου και και ΦΙΛΟΙ μου  οπως θεωρω τους παντες μεσα εδω  απο εδω και περα λοιπον αποσυρομαι απο το φορουμ οχι σαν ενδειξη διαμαρτυριας ουδεποτε θα το εκανα αυτο  μιας και δεν ειναι στον χαρακτηρα μου αλλα θεωρω οτι αν μιλησω υπερ του ενος θα χαλασω την σχεση μου με τον αλλον και εγω αυτο το πραμα δεν το αντεχω θα στηριζω λοιπον σιωπηρα το φορουμ μιας και υπηρξα ενας απο τους πρωτους υποστηρικτες αλλα παραλληλα θα απεχω απο καθε ειδους διαλογο

Ειλικρινα Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βλεπω καλους μου φιλους να τσακωνονται ασχετα με το ποιος φταιει

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους

Γεια σας

Κωνστας Αντωνιος
    Αερολεσχη Λαμιας
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 17:18:52 »

Βρε φιλαράκια ησυχάστε. Που να πάρει όλοι φίλοι είστε δε θέλω κανείς να χαθεί από εδώ. Αντώνη!!! Έλα χαλάρωσε μιλάς εν αναβρασμώ. Εδώ είμαστε και please να συνεχίζεις να γράφεις, τουλάχιστον για όσους θεωρείσαι άνθρωπος με εμπειρία και έχουμε το σθένος και τη μαγκιά να το εκτιμάμε και να το παραδεχόμαστε. Αν ο Αντώνης δε μπαίνει να διαβάσει τι τουγραψα, ας τον ενημερώσει κάποιος. Πείτε του οτι υπάρχει έστω και ένας που αισθάνεται οτι θα λείψει, να το ξανασκεφτεί και να συνεχίσει να λέει τη γνώμη του. Δεν υπάρχουν πολλοί Αντώνηδες πάρτε το χαμπάρι είναι πολυτέλεια όταν βρίσκονται εδώ μέσα. Όσον αφορά το Ban αυτό δεν έπεσε όταν έπρεπε στα χειρότερα, γιατί τώρα; Και πάλι φίλοι.

ΥΓ. Αντώνη ελπίζω να γίνει αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε εχθές, να πετάξουμε μαζί μια μέρα. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 17:21:26 »

!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 21:12:54 από Apostolos » Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 18:00:24 »

Όσο για το της διαγραφής ναι έχετε δίκιο , λόγω προβλήματος στο server μου άνοιξε καινούργιο θέμα και μες την βιασύνη μου δεν είδα ότι χάθηκαν οι 2 απαντήσεις γι αυτό το λόγο.
    Όλα γίνονται βιαστικά, και λόγω φόρτου δουλειάς δεν έχεις χρόνο να καταλάβεις τι γίνεται!
    Αυτό δικό μου λάθος, και χαίρομαι πραγματικά.

Hobbitakom δε χρειάζεται να φύγεις για να σε θεωρώ φίλο.Δεν πάει έτσι. Μην αγχώνεσαι , είσαι καλό παιδί και άμα φύγεις από δω δεν θα σου ξαναμιλήσω, ούτε ξανά μοντάζ!
    Ξεχνα τα πάντα και συνέχισε δεν σε αφορά, η αληθινή φιλία αντέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δεν εκβιάζει. Τί δηλαδή άμα έχω τσακωθεί εγώ με κάποιον εσύ δεν πρέπει να του μιλάς; άλλωστε θα σε διαβάζουμε απλά δεν θα μιλάμε! Άϊντε μη σ αρχίσω !!!
    Το μήνυμά σου λοιπόν θα το αφήσεις να χαθεί και να ξεχαστεί στο χρόνο καθώς και οποιαδήποτε πικρία.Καλή καρδιά και επιτέλους να ηρεμήσει το φόρουμ. Από μένα πάντως λήξις δεν έχω άλλο χρόνο.

Λοιπόν θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω με κάτι απο το 2ο Aeromodelling Show!

Τα λέμε!

* sfyris.jpg (123.68 KB, 900x550 - εμφανίστηκε 456 φορές.)
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 18:23:44 »

laugh laugh laugh Βρε αθεόφοβα αμα σας πιάσω......  Άντε και του χρόνου με υγεία να το ξανακάνουμε  beer Και να δούμε κανα TREX στην παρέα... buck2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 16 Μαΐ 2007, 20:54:34 »

.
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αίτηση διαγραφής
    Μεταπήδηση σε: