Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 02:47:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 02:47:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 759
    Συνολικά: 759
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Ανοιξιάτικη, Βουνίσια συνάντηση-Κερατοβούνι Αττ.: Κυριακή, 8 Απρ 2012
    Σελίδες: [1] 2 3 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ανοιξιάτικη, Βουνίσια συνάντηση - Κερατοβούνι Αττικής  (Αναγνώστηκε 10805 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« στις: Τετάρτη, 7 Μαρ 2012, 21:55:53 »

Καλησπέρα Φίλοι της ανεμοπορίας και τρελαμένης πτήσης με τη βοήθεια μόνο της φύσης...

Κανονίσαμε με φίλους να πετάξουμε παρέα στις πλαγιές του Κερατοβουνίου, στις 08 Απρίλη 2012. Μιά Κυριακή δηλαδή πρίν την Κυριακή του Πάσχα!
    Επισυνάπτω παρακάτω τη σύνδεση (link), για τις οδηγίες που είχε βάλει ο Κώστας (aircostas) σχετικά με το σημείο-ραντεβού κάτω στην έξοδο της Αττικής Οδού...
    Εγώ θα είμαι απ'τις 10 το πρωί στο σημείο εκεί, περιμένοντας να μαζευτούμε και να ανέβουμε όλοι μαζί επάνω...

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=20890.msg169171#msg169171

Επειδή δέν γίνεται να ενημερωθούν όλοι οι φίλοι on-line, θα σας παρακαλούσα να το πείτε και σε όσους πιστεύετε πως θα ενδιαφέρονται.
    Ελπίζουμε να σας καταπλήξουμε (και να σας εκπλήξουμε) με όλα αυτά που θα δείτε και θα νιώσετε...
    Δέν χρειάζεται κατ'ανάγκη να έχετε μοντέλο, θα πετάξετε τα δικά μας, ελάτε μόνο για να γνωρίσετε τη μαγεία του βουνού... Α, φέρτε και κάνενα "γρήγορο" όσοι θα φέρετε μοντέλα γιατί μπορεί να στηθεί και κανένα... ΆντραςΠροςΆντρα...  Wink

Σας Ευχαριστώ,
    Απόστολος
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 8 Μαρ 2012, 13:23:59 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member

Ποτέ μην ανταλλάσσεις την τύχη με την ικανότητα

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 7 Μαρ 2012, 22:36:32 »

αχ ρε απόστολε τι έχουμε πάθη με αυτό το βουνό......τι ζημια έχουμε πάθη!!!!!! ελπίζω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε να καταφέρουμε να     ξαναμαζευτούμε και πάλι όλοι μαζί ώστε να πετάξουμε τα αγαπημένα μας μοντέλα.....να ξαναβρεθούμε και πάλι παλιοί και νέοι μοντελιστές.......με το που είδα το μήνυμα γρήγορα γρήγορα εφιαξα ένα φωτό-video από "παλιοτερες" συνάντησης μας ....εύχομαι και "του χρονου" να βάλω και το "φετινο" μέσα....άντε πάμε να   ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ!!!!!!!! 
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 8 Μαρ 2012, 23:55:00 »

Γειά σου βρέ Κώστα με τα ωραία σου...  Thumbs up

Συγκινήθηκα με το βιντεάκι σου... Έχω ξαναπεί νομίζω ότι, αν υπήρχε ένας λόγος που θα ήθελα κάποια στιγμή η ζωή μου να με φέρει κοντά στην Αθήνα (όχι μέσα, δέν αντέχω), αυτός θα ήταν η παρεούλα σας στις πλαγιές και τα λιβάδια...

Θα έχω μαζί μου την Ξυραφάρα, με έξτρα θήκη απο κάτω για έρμαααααα... !!!

Εύχομαι να νιώσουν όλοι οι αερομοντελιστές, έστω και για μία φορά στην αερομοντελιστική τους καριέρα, τη χαρά της πλαγιάς...

Εγώ θα είμαι πάντως εδώ για καμιά 30αριά χρονάκια ακόμα να σας το θυμίζω._

DM 
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2012, 16:15:18 »

Έτσι, έτσι... πιό ωραία είναι απο ψηλά...

Και εκεί που πέταξες όμως, θέλει λίγα μπόλλς για να σταθείς έ?...  Thumbs up
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2012, 19:30:33 »

Τιτανομαχία στο Κερατοβούνι έ? Σού ρχομαι Στέφανεεεεεεεεε...  laugh

Ετοιμαστείτε γιατί το (ενισχυμένο) Ξυράφι μου, πλέον, θα έχει θέση απο κάτω για έξτρα βάρος... Τί βάρος? Κομμάτια απο μεταλλικούς "μασίφ" άξονες των 25 ή 33 χιλ.!!
    Ω, ρέ μανούλα, τί έχει να γίνει... θα φεύγουν τα φτερά στον αέρα... Θα δοκιμάσουμε τα όριά του παιδιά, αυτό είναι σίγουρο... πέρσι στη ΣΤΑΜΠ το έσπασα αφού του είχα βάλει σχεδόν 1 έξτρα Κιλό (!). Τώρα που το ξανακόλλησα, θέλω να δώ η νέα μέθοδος ενίσχυσης μέχρι πού θα "μας πάει"...  Cheesy
    Είναι μεγάλο μοντέλο, και πρέπει να πετάξει στα 3 Κιλά τελικό συνολικό βάρος, αλλιώς θα το θεωρώ αποτυχία, μέχρι να βρούμε τί ενίσχυση θα θέλει...

Ελπίζω να μας έρθει και ο Παναγιώτης με το Jart να το δούμε απο κοντά... είναι κουκλί αυτό το pylonάκι... 

Contravago kαι Wiz, ετοιμαστείτε να μου βάλετε καμιά μίνι κάμερα στους 5,8 πάνω και να κάνουμε βουτιές στη χαράδρα μέχρι κάτω στους πρόποδες... 
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2012, 20:40:39 »

Ξέχασα να σας πώ ότι το απόγευμα μίλαγα με τον Κώστα τον Παπαδόπουλο... !

Ναί, ναί, χαίρει άκρας υγείας, τρέχει την κορούλα του στο σχολείο πιά (μεγάλωσε), έχει και σελίδα στο FB (nickname Gus Papas)... 

Σηκωτό θα τον πάρω για να τον φέρω πάνω, αν και, απο ότι μου είπε, θα έρθει, θα έρθει... 
    Καταγράφηκε

wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 9 Μαρ 2012, 22:33:36 »

Contravago kαι Wiz, ετοιμαστείτε να μου βάλετε καμιά μίνι κάμερα στους 5,8 πάνω και να κάνουμε βουτιές στη χαράδρα μέχρι κάτω στους πρόποδες... 
    Αυτά είναι πράγματα του διαβόλου ....
    τα 2 μετρα χωρίς μοτέρ είναι καλά για εκεί !!!!
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 10 Μαρ 2012, 09:30:12 »

Ξέχασα να σας πώ ότι το απόγευμα μίλαγα με τον Κώστα τον Παπαδόπουλο... !

Ναί, ναί, χαίρει άκρας υγείας, τρέχει την κορούλα του στο σχολείο πιά (μεγάλωσε), έχει και σελίδα στο FB (nickname Gus Papas)... 

Σηκωτό θα τον πάρω για να τον φέρω πάνω, αν και, απο ότι μου είπε, θα έρθει, θα έρθει... 
    τρία...... ζητω ζητω ζητω να έρθει ξέρουμε ότι μας βλέπει και ότι xέρετε!!!!!....θέλω felizol.... ταινία....2 servo και μια μπαταρία nm.τα υπόλοιπα όπως έρμα(πέτρες-παρέα-ταχύτητα-ακρίβεια-διασκέδαση-mantoman-μποφόρ-ήλιο-και αστείρευτη ενέργεια θα τα βρω εκεί).!!!!!!
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 13:48:36 »

Γειά σας μάγκες.

Τώρα τελευταία, ασχολούμαι Πάρα πολύ με μιά πτερυγούλα, τον Φοίνικα, και τιν Μίνι έκδοσή του. Πολλοί θα το ξέρετε λόγω του facebook, κλπ, γι'αυτό το λέω...
    Προχθές Κυριακή λοιπόν, έσπασα τον Μίνι μου σε προσπάθεια να δώ τις αντοχές του, μετά απο βύθιση απο ψηλά, και έβαλα και κινητήρα... !
    Δέν είναι τίποτα, αναμενόμενο, έβγαλα απο πάνω του μοτέρ κλπ και έγινε καθαρή Slope Machine... !
    Τί εννοώ? Δοκάρια έξτρα, πρώτη φορά φτιάχνω τόσο "τούμπανο" πτέρυγα...  Αυτή τη στιγμή είναι στα 2100 γραμ. σε 45 παλάμες επιφάνεια, μιλάμε δλδ για φόρτιση σχεδόν 47 γρ./παλάμη. Υπολογίζω να πάρει κι άλλο φυσικά, γιατί ξόδεψα πολύύύύύ ρητίνη και δοκάρι... Ήδη έχω έτοιμα σετάκια των 400 γραμ. έξτρα, και θέλω να τη δοκιμάσω στο Κερατοβούνι εκείνη τη μέρα, μόνο βέβαια αν έχει αέρα...

Ωρέέέέ.... πότε περνάν οι μέρες...  Cheesy
    Καταγράφηκε

wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 14:47:25 »

Τώρα τελευταία, ασχολούμαι Πάρα πολύ με μιά πτερυγούλα, τον Φοίνικα, και τιν Μίνι έκδοσή του. Πολλοί θα το ξέρετε λόγω του facebook, κλπ, γι'αυτό το λέω...

μάστορα ΔΕΝ είναι πτερυγουλα  ...!!!
    είναι μια καθώς πρέπει star wars πτέρυγα

* lambda6.jpg (48.78 KB, 406x626 - εμφανίστηκε 412 φορές.)
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 27 Μαρ 2012, 18:15:16 »

Χάχαχαχαααα... έλα, έλα, συνάδελφε, μήν τα μαρτυράς όλα...
    Με τρώει και 'μένα αλλά κρατιέμαι τί να κάνω... χαχαχα...  laugh   laugh
    Καταγράφηκε

AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2012, 08:20:05 »

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! απόστολε τι κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε νότια την κυριακή???.....ο στέφανος απότι ξέρω έχει και εναλλακτική για πεντέλη!!!....άντε 6 μέρες έμειναν ότι και να γίνει εμείς θα βρεθούμε!!!!!!
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2012, 08:24:44 »

Καλημέρα φιλαράκο!

Χά, καλά, εννοείται πως ότι και να γίνει θα βρεθούμε... Το 100άρικο για το αμάξι το έχω ήδη μαζέψει. Πώς και πώς περιμένω να πάει η ώρα 05:30 το Σάββατο το πρωί για να ξεκινήσω...  Cheesy
    Στο Κερατοβούνι δέν πετάει καλά απ'τη Νότια πλευρά? Αν νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα στην Πεντέλη, ναί, να πάμε εκεί. Ούτως ή άλλως θα είμαι έτοιμος για κάθε καιρό...  devil
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2012, 20:22:52 »

Ώωωω... πώς πάς απο "πίσω" στην Πεντέλη? Εκεί στη διασταύρωση που στρίβουμε αριστερά για το μοναστήρι, δέν στρίβεις αλλά συνεχίζεις να ανηφορίζεις?
    Πάει άσφαλτος μέχρι πάνω στις κεραίες?
    Φαίνεται όντως "καθαρή" πλαγιά απ'ότι φάνηκε λίγο στο βίντεο και πολύ ψηλή. Βέβαια σάν να είδα και κάτι καμμένα εκεί, αλλά... ο κόσμος έχει κάθε καρυδιάς καρύδι, τί να κάνουμε...

Αν είναι Βοριάς, εγώ επιμένω για Κερατοβούνι, αν φυσάει θέλω να δοκιμάσω το "εργαλείο" μου το κακό, αλλά φυσικά θα το δοκιμάσω όπου και αν με πάτε αν έχει αέρα...  Cheesy
    Μακάρι να φυσάει ΚΑΡΓΑ, όπως πέρσι ρέ γμτη... Τώρα με Νοτιά, δέν ξέρω, το αφήνω στην ανεμοπορική σας κρίση...  Wink
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 2 Απρ 2012, 20:58:12 »

Παντως επειδη μια φορα πηγα και εγω να δω το μερος αν ειναι εκει που βρισκονται οι κεραιες ειναι ζορικο το μερος .

Φυσικα ο χωρος προσγειωσης ειναι οπως στο Κερατοβουνι αλλα η πλαγια  εχει διαφορετικο υψομετρο . Απο τα 600μ. παει στα 1000 μ. η Πεντελη οποτε με τις ιδιες καιρικες συνθηκες θα εχει πιο πολυ αερα
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Σελίδες: [1] 2 3 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Ανοιξιάτικη, Βουνίσια συνάντηση - Κερατοβούνι Αττικής
    Μεταπήδηση σε: