Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.724 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 14:45:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 14:45:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:10]

[Σήμερα στις 07:45]

[Χθες στις 18:55]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

[Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 18:50:05]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309724
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 154
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 87
    Συνολικά: 88
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 8     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: All about Thunder Tiger Mini Titan e325  (Αναγνώστηκε 30723 φορές)
    mickynoise
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 23:15:14 »

Αγαπητοί φίλοι

ο λόγος πού άνοιξα αυτό το θέμα ειναι για να μπορέσουμε να μοιραστούμε απορίες, ρυθμίσεις,
    η οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με το Thunder Tiger Mini Titan E325.

Περιμένω να έρθει το ΜΤ που έχω παραγγείλει και ως αρχάριος που είμαι έχω πάρα πολλές απορίες
    Αν κάποιος έχει πετάξει MT και μπορεί να βοηθήσει κάποιους σαν εμένα.....please feel free

Σκέφτομαι να το xρησιμοποιήσω τα εξής
    401 Gyro
    Hitec Optic 6 και θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή servo,μπαταρίας ή ακόμα και την γνώμη σας
    για μια άλλη τηλεκατέυθυνση

Το συγκεκρίμενο μοντέλο Ελλαδα και μπράβο τους ( απο ότι αποτι λένε στα φορουμ διεθνώς
    και απο τα βιντεο πρόκειται για ενα υπέροχο heli),  το έχω δει μονο στον Γιατράκο και στο Alpha Sporτ models
    οι οποιοι είμαι σίγουρος ότι παρέχουν πλήρη κάλυψη σε ανταλλάκτικά και υποστήριξη .Eλπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ευχαριστώ
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 15 Μαΐ 2007, 01:03:07 από mickynoise » Καταγράφηκε

TREX 600 Nitro Pro, OS 50 HYPER, V BLADES TST, V PADDLES, HATORI 522, 9252 (4), 401-9254 TAIL, Quick UK Header Tank
    TREX 450 SE, SCORPION 2221-6 MOTOR, RADIX BLADES, HS65HB Cyclic, 401 - 9257 TAIL - Full Chinese Batteries
    Κωστας Ζαχαριαδης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 22 Μαΐ 2007, 08:42:24 »

To Μινι Τιταν το εχω στα "χερια" μου και κατ' αρχας θα σου πω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη. Συγκρινοντας το με το T-Rex που πεταω εδω και 2 χρονια, μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο πλευρας σταθεροτητας. (πεταει τοσο σταθερα οσο το Raptor Titan 50 που εχω).
    Οσο για τις επιλογες σου στο τι να χρησιμοποιησεις το 401 ειναι το απολυτο γυροσκοπιο. Συνδιασμενο με το Futaba 3110 ή ακομα καλυτερα με το Futaba 3154 (digital) θα σου δωσει μια τελεια  ουρα.
    Για την Optic αν ηδη την εχεις καλως. Ειναι μια πολυ καλη τηλ/ση. Αν ομως σκοπευεις να αγορασεις θυσιασε λιγα ευρω παραπανω και αγορασε την Futaba 7C. Θα σου δωσει περισσοτερες δυνατοτητες και καλυτερη ευελιξια στις ρυθμισεις σου.
    Για σερβο το ελικοπτερο εχει σχεδιαστει για δυο σερβο της ACE που ειναι καλα αλλα λιγο αγνωστα στην Ελληνικη αγορα. Θα σου τα προτεινα ανεπιφυλακτα (τα εχω δοκιμασει). Αν ομως θες κατι πιο "επωνυμο" χρησιμοποιησε τα Hitec HS55 ή τα HS65HB με μια μικρη τροποποιηση στις βασεις στηριξης των σερβο του ελικοπτερου(αν θες τα "απολυτα" σερβο). Ελπιζω για αρχη να σε βοηθησα στις επιλογες σου.
    Καταγράφηκε

Φιλικα Κωστας
    Facebook : https://www.facebook.com/AlphasportrcModels
    Web Site : www.alphasportrc.com
    mickynoise
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 23 Μαΐ 2007, 02:35:25 »

Καλησπερα Κωστα και σε ευχαριστω πολυ.Δυστηχως το MT δεν ειναι πολυ διαδεδομενο στην Ελλαδα
    και ενας απο τους σκοπους μου ειναι ο κοσμος να μαθει πιο πολλα για το συσκεκριμενο μοντελο.
    Χαιρομαι πολυ που μου λες πως ειναι καλη επιλογη μιας και εγω ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος.
    Εχω ηδη τα servo της Ace και για cyclic και για ουρα το C0915 με ταχυτητα 0,095/60 .Ειναι και τα servo
    που προτεινει οπως θα γνωριζεις και το manual.(για αυτο και πηρα αυτα).
    Τηλεκατευθυνση δεν πηρα ακομα.Ειμαι αναμεσα σε 2-3.Σκεφτομουν για την Optic αλλα δεν ειμαι σε
    θεση να γνωριζω αν ο receiver που δινει μαζι κανει για το ΜΤ.Επισης μια οικονομικη λυση ειναι
    η Futaba 6ΕΧΗ με τον δεκτη r146iP PCM που πολυ τον εχουν δοκιμασει και ειναι ικανοιποιημενοι.
    Επισης και για μια Spectrum DX6.Θα το ψαξω και για την Futaba 7ch.Για Gyro δεν εχω καμια
    αμφιβολια.401.Για μπαταρια θελω να παρω μια 3s 20c 2200 mah.

Αυτο που ψαχνω ακομη ειναι η Τ/Κ.Για τα υπολοιπα ειμαι σχεδον σιγουρος.

Καταγράφηκε

TREX 600 Nitro Pro, OS 50 HYPER, V BLADES TST, V PADDLES, HATORI 522, 9252 (4), 401-9254 TAIL, Quick UK Header Tank
    TREX 450 SE, SCORPION 2221-6 MOTOR, RADIX BLADES, HS65HB Cyclic, 401 - 9257 TAIL - Full Chinese Batteries
    mickynoise
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 23 Μαΐ 2007, 02:36:42 »

Mini Titan Videos
    http://www.youtube.com/watch?v=lkkxBKjTkzQ
    http://www.youtube.com/watch?v=RFPRhjFRtvA&mode=related&search=
    http://www.youtube.com/watch?v=PtWU-QFGM6Y

Mini Titan Reviews
    http://www.associatedcontent.com/article/201969/product_review_the_thunder_tiger_e325.html
    http://www.rcuniverse.com/magazine/newproduct.cfm?product_id=1795

Mini Titan Forum (με οτι εχει να κανει με το συγκεκριμενο μοντελο)
    http://www.runryder.com/helicopter/f106p1/

και τελος http://www.acehobby.com/ace/TTR4710.htm για καποιους που θελουν περισσοτερες πληροφοριες
    Καταγράφηκε

themis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 23 Μαΐ 2007, 13:02:19 »

Δες και την επιλογη 9650 για tail servo, στην 401. Υπαρχουν κατι μυστηρια motor burnouts στα 3154 απ'οσο διαβαζω.

"On the tail some people have had failures with S3154 servos (motor burn out) but it's unclear whether that was on 5V or 6V or both. For example see the mixed reports here: http://www.runryder.com/helicopter/t319506p1/

Compared to the S9650 where all you ever see are glowing reviews, I would say the S3154 has had a mixed response from users. The new JR DS3400G is getting rave reviews as the new leader... "

Ειμαι και εγω υποψηφιος αγοραστης Mini Titan προς τα μεσα του καλοκαιριου ομως, αφου πρωτα αλλαξω την ΤΚ μου σε DX7. Δεν ηξερα οτι τα HS-65HB θελουν mod για το Μini Titan..  Huh
    Καταγράφηκε
    Κωστας Ζαχαριαδης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 23 Μαΐ 2007, 17:37:12 »

Η επιλογη των σερβο μια και ειναι τα προτεινομενα ειναι καλη. Ειδικα αυτο της ουρας. Τα HS65 εχουν λιγο καλυτερη αισθηση στο cyclic. Η τροποποιηση που χρειαζεται για να τοποθετηθουν ειναι να μεγαλώσουν οι θεσεις τοποθετησης κατα ενα χιλιοστο.
    Οσο για την επιλογη της Τ/Χ ασ τα παρουμε απο την αρχη.
    Την  6EXH πιστευω οτι θα την ξεπερασεις απο την στιγμη που θα την αγορασεις μιας και ειναι πολυ περιορισμενες οι ρυθμισεις που σου προσφερει (και στην περιπτωση που αργοτερα πεταξεις ενα αεροπλανο μια και ειναι μονο για ελικοπτερο). Η  6EX θα σου λυσει το τυχον προβλημα αεροπλανου για αργοτερα μιας και ειναι και για τα δυο αλλα παλι εχει περιορισμενες ρυθμισεις. Η Spectrum DX6 ειναι μονο για μικρα ηλεκτρικα. Αν ειναι να διαλεξεις Spectrum παρε καλυτερα την DX7 (ειναι διαθεσιμη πλεον και στην Ελλαδα)
    H Optic ειναι μια καλη επιλογη με την προυποθεση οτι θα δεχθεις οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τα HTrottle Knob, HPitch Knob και τα idleup
    Αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα για την Futaba 7C πιστευω οτι δεν θα ξαναχρειαστει να αλλαξεις Τ/Χ οτι και αν κανεις στο μελλον.
    Στην Optic ο δεκτης ειναι λιγο οριακος για τη θεση που εχει το ΜΤ.
    Το ιδιο ισχυει και για τις  6EXH και 7C  εκτος και αν χρησιμοποιησεις τον r146iP PCM που ανεφερες

Καταγράφηκε

Φιλικα Κωστας
    Κωστας Ζαχαριαδης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 23 Μαΐ 2007, 17:37:50 »

Η επιλογη των σερβο μια και ειναι τα προτεινομενα ειναι καλη. Ειδικα αυτο της ουρας. Τα HS65 εχουν λιγο καλυτερη αισθηση στο cyclic. Η τροποποιηση που χρειαζεται για να τοποθετηθουν ειναι να μεγαλώσουν οι θεσεις τοποθετησης κατα ενα χιλιοστο.
    Οσο για την επιλογη της Τ/Χ ασ τα παρουμε απο την αρχη.
    Την  6EXH πιστευω οτι θα την ξεπερασεις απο την στιγμη που θα την αγορασεις μιας και ειναι πολυ περιορισμενες οι ρυθμισεις που σου προσφερει (και στην περιπτωση που αργοτερα πεταξεις ενα αεροπλανο μια και ειναι μονο για ελικοπτερο). Η  6EX θα σου λυσει το τυχον προβλημα αεροπλανου για αργοτερα μιας και ειναι και για τα δυο αλλα παλι εχει περιορισμενες ρυθμισεις. Η Spectrum DX6 ειναι μονο για μικρα ηλεκτρικα. Αν ειναι να διαλεξεις Spectrum παρε καλυτερα την DX7 (ειναι διαθεσιμη πλεον και στην Ελλαδα)
    H Optic ειναι μια καλη επιλογη με την προυποθεση οτι θα δεχθεις οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τα HTrottle Knob, HPitch Knob και τα idleup
    Αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα για την Futaba 7C πιστευω οτι δεν θα ξαναχρειαστει να αλλαξεις Τ/Χ οτι και αν κανεις στο μελλον.
    Στην Optic ο δεκτης ειναι λιγο οριακος για τη θεση που εχει το ΜΤ.
    Το ιδιο ισχυει και για τις  6EXH και 7C  εκτος και αν χρησιμοποιησεις τον r146iP PCM που ανεφερες

press here to enter
    Καταγράφηκε

Φιλικα Κωστας
    mickynoise
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 24 Μαΐ 2007, 01:02:37 »

Θα μπορουσες μηπως να μου πεις τι μειονεκτηματα εχει σε αυτο που ειπες για optic "προυποθεση οτι θα δεχθεις οτι δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τα HTrottle Knob, HPitch Knob και τα idleup"

Ευχαριστω
    Καταγράφηκε

Κωστας Ζαχαριαδης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 25 Μαΐ 2007, 15:10:47 »

Τα δυο Knob που εχει στα πλαγια η optic διαφοροποιουν την καμπυλη του κινητηρα και του βηματος αντιστοιχα γυρω απο την μεσαια περιοχη του stick. Αν εχεις δημιουργησει αυτες τις καμπυλες με τα δυο αυτα Knob σε μια θεση και αυτα μετακινηθουν (πραγμα πολυ ευκολο) τοτε οι καμπυλες θα παψουν να ειναι ετσι οπως εσυ τις ρυθμισες εκτος και αν επαναφερεις τα knob στην αρχικη τους θεση. Οσο για το idleup δεν μπορεις να απενεργοποιησεις τον διακοπτη που σημαινει οτι για να εισαι σιγουρος οτι τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να το χρησιμοποιησεις θα πρεπει να αντιγραψεις τις δυο καμπυλες του κινητηρα και του βηματος. Aυτα και τα τρια (  HTrottle Knob, HPitch Knob και τα idleup) μπορεις να τα απενεργοποιησεις στην 7C

Καταγράφηκε

Φιλικα Κωστας
    Xenos P.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 28 Μαΐ 2007, 16:55:31 »

Αντε να μου πω "μεγειες".
    Το Σαββατο που μας περασε εγινακαι εγω κατοχος ενος Μini Titan.
    Aυτη τη στιγμη βρισκομαι στο σταδιο της συναρμολογησης.
    Ελπιζω το επομενο Σαββατο να εχει τελειωσει μιας και τις καθημερινες δε υπαρχει ουτε μισο λεπτο διαθεσιμο.
    Συμπληρωσα ηδη τοπρωτο μου 6ωρο  Grin
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 29 Μαΐ 2007, 10:53:10 »

Αντε να μου πω "μεγειες".
    Το Σαββατο που μας περασε εγινακαι εγω κατοχος ενος Μini Titan.
    Aυτη τη στιγμη βρισκομαι στο σταδιο της συναρμολογησης.
    Ελπιζω το επομενο Σαββατο να εχει τελειωσει μιας και τις καθημερινες δε υπαρχει ουτε μισο λεπτο διαθεσιμο.
    Συμπληρωσα ηδη τοπρωτο μου 6ωρο  Grin

Πως σου φάνηκε η συναρμολόγηση ?  πιστεύω ότι είναι αρκετά κατανοητή για ΚΙΤ μοντέλο.
    Καταγράφηκε

Xenos P.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 29 Μαΐ 2007, 19:26:38 »

Ουτε ενα προβλημα μεχρι στιγμης.
    Ειναι super κατατοπιστικες οι εικονες.Το προβλημα θα ειναι στις ρυθμισεις της τ/κ.Εκει ειμαι σιγουρος πως δεν θα τα καταφερω.Ειμαι σιγουρος και απολυτος 
    Καταγράφηκε
    Κωστας Ζαχαριαδης
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 29 Μαΐ 2007, 22:44:58 »

Κατ' αρχας συγχαρητηρια για την αγορα σου. Ειμαι σιγουρος οτι οταν το πεταξεις θα το ερωτευτεις. Οσο για τις ρυθμισεις που σε προβληματιζουν αν καπου κολλησεις γραψε στο φορουμ δινοντας στοιχεια για το που κολλησες και για την τηλεκατευθυνση σου και πιστευω οτι θα εχεις τις απαντησεις πυο θα σε διευκολυνουν να συνεχισεις

Καταγράφηκε

Φιλικα Κωστας
    Xenos P.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 30 Μαΐ 2007, 07:28:05 »

Να σαι καλα,ευχαριστω πολυ.
    Την Παρασκευη ισως να το εχω στησει..
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 30 Μαΐ 2007, 22:00:25 »

Tα τεστ συνεχίζονται... από το μεσημεράκι πετάγαμε στον Ασπρόπυργο με αρκετό αέρα, και το ελικοπτεράκι ΕΣΚΙΖΕ !!!  ήταν και άλλος κόσμος παρά τον δυνατό αέρα και κάναμε τα παιχνίδια μας.... τραβήξαμε βιντεάκι και ελπίζω να ανέβει σύντομα καθώς έχω πήξει με το site τελευταία  buck2 Πάντως το Τιτανάκι έδωσε ρέστα  Thumbs up για άλλη μια φορά, it's the best 
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 8     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: All about Thunder Tiger Mini Titan e325
    Μεταπήδηση σε: