|
panahss
|
 |
« στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:07:43 » |
|
Ιδού η πρώτη απόπειρα μου με το blade 400 μου... Περιμένω την γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω και τη δεν κάνω σωστά
Πρόσπάθεια για hovering
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 22:59:04 από panahss »
|
Καταγράφηκε
|
E-Flite Blade ΜSR E-Flite Blade 400 Spektrum Dx6i
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:21:54 » |
|
φιλε πας καλα? ετσι και σας χτυπήσει το 450 θα πατε στο νοσοκομειο. το ελικοπτερο δεν σωστα σεταρισμενο, δεν βλεπεις που γυρναει η ουρα? τι περιμενεις να το σπασεις? ακούγεται σαν να εχει σπάσει καποιο δοντι απο το γραναζι. Το ελικοπτερο θελει περισοτερη υπευθυνοτητα αλλιως καλυτερα να πετας το msr. Ολα αυτα τα λεω για την ασφαλεια σας.
Πρεπει να ρυθμισεις σωστα την ουρα ωστε να μην τραβαει ουτε δεξια αλλα ουτε αριστερα. ολα αυτα πρεπει να γινουν σε rate mode και μετα θα το βαζεις σε heading lock το gyro μετα δεν θα εχεις αυτο το προβλημα που αντιμετωπίζεις το οποιο ειναι αρκετα επικινδυνο. Οταν πας να πεταξεις καλο ειναι να εισαι μονος, για να μην σε μιλανε, για να εισαι πιο προσηλωμένος - συγκεντρωμένος στην πτηση σου.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:35:26 από giles 202 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:37:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!! !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
panahss
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:44:45 » |
|
Είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα να το σηκώσω. ήθελα κάποιον να τραβάει για να μου πείτε τη γίνεται με το ε/π. gyro εχει, όσο για τον θόρυβο στο πρώτο βίντεο έπεσε λίγο άτσαλα και ξεφλούδισε το πλαστικό από την έλικα κ ακουγεται κάπως παράξενα. Όσο για το γρανάζι θα το κοιτάξω μήπως θέλει αλλάγη.
Θα προσπαθήσω να ρυθμίσω και την ουρά και θα σας πω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:49:06 » |
|
Πολλή επικίνδυνο φίλε!!! Καλύτερα να απευθυνθείς κάπου που μπορεί να σε βοηθήσουν να πετάξεις…..αλλά και να στο ρυθμίσουν. Δεν παίζουν με τα ελικόπτερα!!! Σίγουρα όταν πετάς δεν πρέπει να σου μιλάνε αλλά και να σου αποσπάν την προσοχή…..αλλά όχι και να είσαι μόνος σου. Χτύπα ξύλο αν γίνει κάτι να έχεις κάποιον δίπλα σου. Και ο κάμεραμαν….μακριά!!!! ζήτησε βοήθεια από κάποιον που ξέρη!!! Αν σου έχει χτυπήσει κάποια έλικα τότε μην πετάς καθόλου!! Θέλουν αντικατάσταση ή πρέπει να επισκευάσεις το θερμοσυστελομενο που έχουν οι έλικες. Νομίζω ότι εχεις παραβλέψει σημαντικά πράγματα στο πως πετάμε και ρυθμίζουμε ένα ελικόπτερο. Καλή συνέχεια!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
|
panahss
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:53:22 » |
|
Πολλή επικίνδυνο φίλε!!! Καλύτερα να απευθυνθείς κάπου που μπορεί να σε βοηθήσουν να πετάξεις…..αλλά και να στο ρυθμίσουν. Δεν παίζουν με τα ελικόπτερα!!! Σίγουρα όταν πετάς δεν πρέπει να σου μιλάνε αλλά και να σου αποσπάν την προσοχή…..αλλά όχι και να είσαι μόνος σου. Χτύπα ξύλο αν γίνει κάτι να έχεις κάποιον δίπλα σου. Και ο κάμεραμαν….μακριά!!!! ζήτησε βοήθεια από κάποιον που ξέρη!!! Αν σου έχει χτυπήσει κάποια έλικα τότε μην πετάς καθόλου!! Θέλουν αντικατάσταση ή πρέπει να επισκευάσεις το θερμοσυστελομενο που έχουν οι έλικες. Νομίζω ότι εχεις παραβλέψει σημαντικά πράγματα στο πως πετάμε και ρυθμίζουμε ένα ελικόπτερο. Καλή συνέχεια!!!
 Θα τα πάρω όλα απο την αρχή να δω τι γίνεται... Δυστυχώς ξέρω μόνο ότι έχω διαβάσει και βοήθεια ακόμη δεν έχω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
copterxakias
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 16:55:00 » |
|
Είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα να το σηκώσω. ήθελα κάποιον να τραβάει για να μου πείτε τη γίνεται με το ε/π. gyro εχει, όσο για τον θόρυβο στο πρώτο βίντεο έπεσε λίγο άτσαλα και ξεφλούδισε το πλαστικό από την έλικα κ ακουγεται κάπως παράξενα. Όσο για το γρανάζι θα το κοιτάξω μήπως θέλει αλλάγη.
Θα προσπαθήσω να ρυθμίσω και την ουρά και θα σας πω
ότι έχεις γυροσκόπιο το ξέρω το gain σου είναι πολύ χαμηλό!!!! πάρε τις συμβουλές του pilot haris δεν θα χάσεις !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
!!!!! LIFE FOR SOMETHING OR DIE FOR NOTHING !!!!!!!! !!!!!!!!!!! GERMANY I'AM BACK !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 17:01:52 » |
|
αφου υπαρχει ανθρωπος στην περιοχη σου, που πεταει ελικοπτερο χρονια. επικοινωνισε μαζι του να σε βοηθησει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panahss
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 17:12:46 » |
|
αφου υπαρχει ανθρωπος στην περιοχη σου, που πεταει ελικοπτερο χρονια. επικοινωνισε μαζι του να σε βοηθησει.
Έχω επικοινωνήσει και κάποια στιγμή θα έρθει και η πρώτη συνάντηση !!! το βίντεο μπήκε για να μου πείτε τη χρειάζεται το ε/π γιατι είναι όπως το πήρα... μόνο την μπαταρία κούμπωσα και "πήρα" κάποια κενα από την ουρα. (στην πραγματικότητα τέντωσα το ιμάντα)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 17:14:52 » |
|
βαλτο στην ακρη μεχρι να σου το σεταρει.  ειναι κριμα να το σπασεις αδικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panahss
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 19:34:02 » |
|
βαλτο στην ακρη μεχρι να σου το σεταρει.  ειναι κριμα να το σπασεις αδικα. Μου φαίνεται ότι αυτό είναι η καλύτερη ιδέα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 20:54:00 » |
|
Φιλαράκι όλα αυτά τα έτοιμα για πτήση δεν είναι ουσιαστικά έτοιμα πρέπει να σεταριστούν από κάποιον που γνωρίζει. Η συμβουλή που σου δίνουν να το βάλεις στην άκρη μέχρι να το δει κάποιος έμπυρος είναι η καλύτερη για να μην το σπας χωρίς λόγο όχι οτι δεν...  αλλά άλλο προσπαθώντας να μάθεις να πετάς και άλλο προσπαθώντας να το κρατάς έτσι όπως έκανες στα βιντεάκια σου! Έτσι μόνο ταλαιπωρείσαι...! Καλή συνέχεια!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 22:43:37 » |
|
Και όμως το Blade 400 είναι από τα λίγα ε/π που είναι έτοιμο για πτήση, φτάνει όμως να είναι καινούργιο, στην περίπτωση του φίλου μας είναι μεταχειρισμένο και η ουρά που γυρίζει θέλει να κάνει reverse το gyro για να στρώσει!!!  Πρέπει όμως όπως σου έχω ξαναπεί φίλε panahss να το ελέγξει ένας με εμπειρία πριν κάνεις πτήση και μάθεις πολύ καλά το msr!! Διότι θα το σπάσεις άδικα και κινδυνεύοντας να τραυματίσει κάποιον!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panahss
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 21 Φεβ 2012, 22:52:37 » |
|
Και όμως το Blade 400 είναι από τα λίγα ε/π που είναι έτοιμο για πτήση, φτάνει όμως να είναι καινούργιο, στην περίπτωση του φίλου μας είναι μεταχειρισμένο και η ουρά που γυρίζει θέλει να κάνει reverse το gyro για να στρώσει!!!  Πρέπει όμως όπως σου έχω ξαναπεί φίλε panahss να το ελέγξει ένας με εμπειρία πριν κάνεις πτήση και μάθεις πολύ καλά το msr!! Διότι θα το σπάσεις άδικα και κινδυνεύοντας να τραυματίσει κάποιον!!!  Οπως τα λες είναι. Η δοκιμή έγινε για να "σπάσει'' ο πάγος μεταξύ εμού και ε/π. και να δω τη διαφορα με τον εξομοιωτή ! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα έκανα απόπειρα να κάνω κάτι παραπάνω από μια προσπάθεια για hovering. Όμως έμαθα ότι ένα μη σωστά σεταρισμένο ε/π δεν πετάει... Τώρα ελπίζω να συνεχίσουμε με κάποιον έμπειρο να με ξεστραβώσει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|