Η δική μου γνώμη ειναι οτι δεν γίνεται ,αλλα αν θελει να το κάνει καποιος ας το δοκιμάσει και μακάρι να βγω ψεύτης
Παντως εχω δει απο κοντα το μικρο μπουζι σπινθηρα για να μπει στην θεση του glow. Μαρκας NGK στον Δελατολλα στην Αργυρουπολη.
Για να εχουν κατασκευασει τετοιο πραγμα μηπως τελικα γινεται; Δεν πεταω τοσο πολυ για να με συμφερει αλλα με ενδιαφερει θεωρητικα η συζητηση.
Γίνεται και το έχω κάνει σε τετράχρονο glow ΑSP FS52.
O κινητήρας λειτουργεί μια χαρά στον πάγκο και κρατάει καλό ρελαντί, αλλά είναι λίγο πιό αδύναμος (ελέω βενζίνης) και πιό δύσκολος στη ρύθμισή του. Δεν έχω πετάξει με αυτό τον κινητήρα πάντως, για να δω συμπεριφορά στον αέρα.
Σε κινητήρα ABC τώρα, επειδή οι θερμοκρασίες λειτουργίας σίγουρα αυξάνονται, μπορεί να χάνει περισσότερη ισχύ (λόγω μεγαλύτερης διαστολής χιτωνίου). Συνήθως τους ringed κινητήρες μετατρέπουν έτσι.
Το πρόβλημα της μειωμένης λιπαντικότητας, το αντιμετωπίζουμε με το να χρησιμοποιούμε μίγμα 15:1 (ή και λιγότερο) βενζίνης-λαδιού. Όντως οι περισσότεροι μαμίσιοι βενζινοκινητήρες έχουν ρουλεμάν στο κάτω μέρος της μπιέλας, κάτι που οι glow δεν έχουν, αλλά με την αναλογία αυτή του λαδιού και δεδομένου ότι γίνεται σωστή ρύθμιση δεν δημιουργείται πρόβλημα.