Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 01:36:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 01:36:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 22:49]

[Χθες στις 00:40]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

[Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 08:57:25]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 187
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 155
    Συνολικά: 155
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιατι τοση γκρινια?????  (Αναγνώστηκε 7812 φορές)
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 15:21:05 »

Λοιπον εγω θα παρω θεση μιας γνωριζω και το Ηλια και  τον Κυριο Κωστοπουλο καταρχην ο Ηλιας ισως να ξεφυγε λιγο ως προς το θεμα αλλα πιστευω οτι δεν το εκανε επειδη το ηθελε αλλα επειδη αναγκαστηκε απο μια συμεπριφορα η οποιοα ισως ηταν εριστικη ωσ προς αυτον αλλωστε δεν νομιζω να θελει να τσακωνεται με ανθρωπους που καποια στιγμη θα συναντηθει αυτα ωσ προς τον Ηλια τωρα οσον αφορα τον Κυριο Κωστοπουλο καταρχην Καλησπερα και με χαρα περιμενω να σας δω στον Βολο  αλλα θεωρω οτι το κλειδωμα του θεματος ηταν αναιτιο αν μη τι αλλο αν και και εμενα με εχουν "προσβαλλει" απλως δεν ειχα τετοια απαντηση φυσικα και  εαν με κατηγορουσαν σαν ασχετο θα ειχα αλλη αντιδραση θα μου πειτε τωρα ποιος  εισαι εσυ που το παιζεις μυαλο και σχετικος με το θεμα (δεν αναφερομαι σε κανενα απο τους δυο σας γνωριζω αρκετο καιρο και πιστευω οτι η γνωμη αυτη θα ειναι σεβαστη ).

Πιστευω λοιπον  οτι ολοι εχουμε τις γνωμες μας ή τις αποψεις μας  καλο ειναι να τις εκφραζουμε δημοσια λοιπον και το βασικο οι υπολοιποι να τις δεχονται ετσι οπως ειναι

Σημειωση
    Εαν θεωρηθει οτι παραβαινω κανονες ή δεοντολογια του φορουμ  δεν εχω κανενα προβλημα ωστε να κλειδωθει το θεμα η να σβηστει  και επισης εχω διαβασει ολα τα  προηγουμενα ποστ και με βαση αυτα μιλαω
    '
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 16:35:21 »

παντος αυτο το κλειδωμα κ το σβησιμο θεματων με βρισκει αρνητικο.κ αυτο γιατι δεν μπορεις να ακους μονο οτι σου αρεσει υπαρχουν κ αλλες αποψεις που θα πρεπει να ακουγονται ωστε απο ολο αυτο να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του

Αυτο ειναι δημοκρατια!!!!!!!
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 16:50:22 »

Noμιζω πως το κλειδωμα δεν εγινε γιατι σε καποιους δεν αρεσαν αυτα που γραφοντουσαν αλλα γιατι αυτα που γραφοντουσαν εχουν επαναληφθει πολλες φορες και αυτο κουραζει Thumbs up

Επισης,εδω υπαρχει ενας χωρος(πραγματικος χωρος και βρισκεται σε ενα σερβερ) που τον μοιραζομαστε 1000+ ατομα!!Αυτος ο χωρος δεν ειναι απεριοσριστος...Ο Δημητρης Σοφος ζητησε απλα να μην επαναλαμβανομαστε!!Δεν ζητησε κατι παραλογο..Ισως να μην το εξεφρασε με τον καλυτερο δυνατο τροπο!!Γραπτος λογος ειναι...Αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις πρεπει να γραφουμε ολοκληρες εκθεσεις και αυτο ειναι δυσκολο αρκετες φορες Αυτο οδηγησε σε ενα "διαπλικτισμο"!!

Δεν θεωρω οτι αυτη ειναι η αιτια του κλειδωματος αλλα η επαναληψη Thumbs up

Προσωπικη μου αποψη,εκτιμηση και αντιληψη Wink
    Ευχαριστω!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Xenos P.
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 10 Μαΐ 2007, 16:58:35 »

Συγνωμη που πεταγεται ενας 36χρονος newbie, με ενα "ποταπο" lama και μηδαμινη εμπειρια στον χωρο του ελικοπτερου, αλλα δεν περιμενα σε εναν χομπιστικο χωρο να βλεπω "μαχαιρωματα" ,φασκελα κλπ κλπ...τα εχω δει βεβαια στον Προσκοπισμο παλαιοτερα αλλα εκει υπηρχαν οι "καρεκλες",τα ειδα σε αυτοκινητιστικα  club αλλα εκει υπηρχαν οι "βελτιωτες",τα ειδα σε συλλογους χωριων αλλα εκει υπηρχαν τα προεδριλικια...συγνωμη αλλα μιλουσατε καπου για ανενταχτους στον "χωρο" και δεν ξερω ποιος θα ηθελε να ενταχθει σε αυτα..
    Ετσι ειναι βεβαια οι σχεσεις ανθρωπων..καλες πτησεις. Azn

Συγνωμη και παλι..
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 11:23:40 »

Γειά σου kikos. Καλώς ήρθες στο χώρο.
    Είσαι μοντελιστής, αν έτσι το αισθάνεσαι εσύ. Δεν πείθεις κανέναν πρισσότερο για αυτό που πιστεύεις, με το πέρασμα του χρόνου ή μετο μέγεθος του μοντέλου σου. Αυτά τα αναφέρω, συμφωνώντας μαζί σου ώς προς το "ποταπό" Lama που ορθά τοποθέτησες εντός εισαγωγικών. Οι περισσότεροι ελικοπτεράδες με ένα τέτοιου είδους μοντέλο ξεκίνησαν και αυτό ήταν που τους "μύησε" στο χώρο με κάτι πιό εξειδικευμένο. 

Δεν "απολογούμαστε" οι συμμετέχοντες σε συζητήσεις.  Κανείς δεν "πετάγεται" σε δημόσια συζήτηση.
    Όλοι έχουν την προσωπική τους άποψη και εκτίμηση και όλοι έχουν το δικαίωμα έκφρασης αυτών.
    Όποιες και αν είναι αυτές, είναι (ή θα πρέπει να γίνουν) σεβαστές, εφόσον δεν προσβάλονται ήθη και αξιοπρέπειες. Αυτά όμως είναι αυτονόητα.
    Μαχαιρώματα και φάσκελα υπάρχουν παντού. Ασφαλώς και δεν είναι τόσο απαραίτητα ώστε να μη μπορούμε να πορευτούμε δίχως αυτά, από την άλλη όμως υπάρχουν. Είναι καθημερινότητα που σε κάποιες των περιπτώσεων δε μπορύμε εύκολα να την αποφύγουμε. Με λίγη καλή θέληση όμως και λίγο νέρωμα του κρασιού αμφοτέρων των πλευρών (διότι ΠΟΤΕ δε φταίει μόνο ένας), όλα γίνονται.
    Ειδικότερα ως προς τα φάσκελα, ...μπορεί κανείς να το δει ακόμη και ως "πολιτισμική κληρονομιά" που υιοθετεί και θα συνεχίσει να το κάνει με ευλαβική αποκλειστικότητα ...το Έθνος μας. 

Στο χώρο του μοντελισμού είναι καλοδεχούμενοι όλοι. Είτε αυτές είναι αυστηρές προσωπικότητες, είτε ισχυρές, αδύναμες, ρομαντικές, ιδιότροπες, κάποτε ίσως κουραστικές, ενίοτε και προκλητικές.
    Ό,τι και να΄ναι, κανείς δεν ξυπνά το πρωί σκεπτόμενος ...πως διάολο θα κάνει ζημιά ή θα καταστρέψει τους άλλους.
    Όλοι τον ίδιο σκοπό έχουμε. Να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε. Ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι.
    Άλλοι το κάνουν λάθος, άλλοι σωστά, άλλοι σωστότερα. Δεν έχει σημασία.
    Ακόμη και ο ανταγωνισμός, υγιής είναι. Ακόμη και αυτός.

Καλώς ήρθες λοιπόν. Καλές πτήσεις και για εσένα και όταν το μάθεις το Lama καλά, προχώρα σε ένα μεγαλύτερο θερμικό να ζήσεις μια νέα εμπειρία έξω από το σαλόνι.        (Μιλώ εκ πείρας).

Να είσαι γερός.

Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 14:08:59 »

χωρίς να ξέρω κάπου διάβασα οτι "δεν υπάρχουν πλέων επιδοτήσεις " Πραγμα που συμενει οτι καποτε υπηρχαν και αυτο εξιγη πολλα το γιατη τσακονονται γιατι βλεπω ανθρωπους σε ασπρομαυρη Photo μαζι ευτυχισμένους τωρα να τσακώνονται  "δεν θα πω ξεκατινιάζονται " δυστυχώς για ακομα μια φορα ο μεγαλύτερος καταστροφέας φίλων έβαλε το χερακι του Το χρημα Sad που τωρα που έφυγε και αφησε την πικρη γευση της έχθρας χωρίς να κέρδισε κανείς πόσο μάλλον ο αερομοντελισμός .

Εχουμε καταντήσει  σαν τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου δηλαδή γίναμε οπαδοί μιας ομάδας και αντι να ασχολουμαστε με αυτο που αγαπαμε στην περιπτωση μας να πεταμε "στο ποδοσφαιρο να δουμε μπαλα " απλα να τσακωνομασται να πεζουμε ξυλο κτλ κτλ .

Καποτε ακουσα οτι δεν ξερεις την ιστορία του αερομοντελισμού οποτε δεν μπορεις να ... Τελικά ξερω όμως  ενα πράγμα οτι χαίρομαι για το οτι δεν συμμετείχα στο να γραφτη αυτή και οτι ειμαι αρκετα νεος ωστε να μπορω να παιζω με τα μοντελα μου και να βγαζω Photo με παρέες ευτυχισμένες που περνανε ομορφα στης αλανες οπου δεν γραφουν ιστορια Cheesy και να της βλεπω βαλω διπλα στης ασπρομαυρες ωστε να θυμαμε οτι δεν θελω να καταντισω ετσι ας μηνω οπως ειμαι χαρουμενος σαν ενα παιδι με τα κουβαδακια του στην παραλια .

Καταγράφηκε

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 19:23:59 »

Σκόπιμα άφησα το θέμα χωρίς απάντηση για λίγο.

Ηδη έχει γίνει εκτροπή σε "περί ανέμων και υδάτων".

Θα συμφωνήσω κι εγώ "γιατί τόση γκρίνια" για κάτι που το βλέπουν όλοι;

Αυτό που πρέπει να σταματήσουν μερικοί είναι η ακατάσχετη φλυαρία που δεν προσφέρει τίποτα και από ένα σημείο και πέρα ενοχλεί. Δεν τίθεται θέμα χώρου είναι απλά άχρηστα μηνύματα. Δεν τίθεται θέμα άποψης, τα μηνύματα αυτά δεν εκφράζουν καμμιά άποψη. Δεν υπάρχει λοιπόν και κανένα θέμα αντιπαράθεσης, ούτε είναι θέμα προσωπικό. Υπάρχει κατάχρηση του χώρου και έλλειψη μέτρου. Στον λόγο και στην γκρίνια.

Οσες φορές έγινε μια παρατήρηση ή κίνηση για συμμόρφωση από κάποιο μέλος της ομάδας Aeromodelling GR υπήρξε έντονη και παράλογη αντίδραση, μερικές φορές μάλιστα από άτομα που δεν αφορούσε η παρατήρηση. Σε μερικούς η αντίδραση έφτασε σε υβριστικό χαρακτήρα προς αυτούς που συντονίζουν τον χώρο.

Κρατήστε την αγωνιστική σας διάθεση για εκεί που χρειάζεται, αποκτήστε αίσθηση του μέτρου και σεβασθείτε τις συστάσεις που δίνονται.

Ολοι μπορούν να δουν πότε ένα θέμα εξελίσσεται σε φλυαρία χωρίς περιεχόμενο και όλοι καταλαβαίνουν που έχουν ξεφύγει. Λίγο αυτοσυγκράτηση χρειάζεται.

Ούτε εγώ προσωπικά, ούτε κανένας από την ομάδα έχει διάθεση να γίνεται κακός. Κάποια πράγματα όμως πρέπει να δουλεύουν όπως πρέπει και να μην υπερβαίνουμε τα όρια. Οι αντιδράσεις είναι μεμονωμένες, οι περισσότεροι καταλαβαίνουν.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:03:18 »

Επισης σκοπιμα δεν απαντηςσα το μονο  που εχω να πω οτι ηταν μια απορια καποιου που ασχολειται απο τα 15 και εχει φτασει στα 26
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:18:54 »

Προς την ιδιοκτησία:

Έκανα τον χαζό μετά από τις αναίτιες επιθέσεις και προσβολές σας.Συνέχισα να στηρίζω με τα μηνύματά μου το site και να συμμετέχω.Γιατί κάποιος είπε προς Θεού, δεν θέλουμε να φύγετε.
    Αλλά από ότι βλέπω το μόνο που θέλετε είναι να φύγουμε.
    Δεν το θέλουν όλοι αλλά εσείς από τα γραφόμενά σας, το επιδιώκετε.

Συνεχίζετε τις αχαρακτήριστες προσβολές σας απουσία μου.

Αν ο ενθουσιασμός, πάθος, αγάπη και όρεξη κύριοι για κάτι είναι φλυαρία, έλλειψη αίσθησης του μέτρου και όλα αυτά τα ωραία που αναφέρετε, τότε ναι , εγώ όλα αυτά είμαι και χειρότερος.

Από την σημερινή πλέον ανάλυση του κ. Κωστόπουλου λόγοι καθαρά ανθρώπινης αξιοπρέπειας δεν μ αφήνουν να συνεχίσω.
    Και όχι για να το παίξω κλαμένη χήρα,σιγά τα αυγά έφυγε και ένας, αλλά πως να το κάνουμε, καλύτερα μόνοι με 2-3 φίλους παρά πολλοί και να δημιουργούνται ζητήματα.

Το ελικόπτερο όπως και η μηχανή με κάνουν να φεύγω από άσχημες σκέψεις, στεναχώριες και δυσκολίες . Δεν θα αφήσω να μου δημιουργούν.

Μίλησα για λέσχες γιατί το site πάσχει από τα ίδια συμπτώματα. Μπορείτε να κλείνετε τα μάτια αλλά νομίζω αφού περάσαμε το στάδιο της πρόληψης,η σωστή διάγνωση και θεραπευτική αγωγή θα έπρεπε να δρομολογηθούν.

Τονίζω δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.

Όποιος από τους φίλους μου θέλει, ξέρει που θα με βρεί, θα συνεχίσω να ασχολούμαι, να παθιάζομαι, να γουστάρω, να αγαπώ αυτά που με κάνουν να νιώθω ζωντανός.Με αξιοπρέπεια, η οποία δεν αντέχει και πολλά ακόμη εδώ μέσα!

Εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους μου, το αναγνωρίζω αυτό το χρωστάω στο site, έκανα μερικούς!

Καλή καρδιά!

Υ.Γ. Παρακαλώ τον κ. ΣΟΦΟ να δημοσιεύσει την επιστολή μου!

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:56:49 από roinides » Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:21:01 »

Επισης σκοπιμα δεν απαντηςσα το μονο  που εχω να πω οτι ηταν μια απορια καποιου που ασχολειται απο τα 15 και εχει φτασει στα 26

Αντώνη ? Μόνο τόσο (ηλικιακά εννεοώ - στον μοντελισμό έχω λιγότερα από σένα) ?
    Τελικά στο πανελλήνιο F3C θα σκάσεις μύτη ? Ψάχνω για καλό caller.
    Τα λέμε !
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:25:26 »

........είναι να συνεχίσουμε μακρυά από λέσχες!

Έχει και αυτό πλεονεκτήματα.........
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:29:09 »

.......είναι να συνεχίσουμε μακρυά από λέσχες!

Τι σχέση έχουν οι λέσχες με αυτά που γίνονται εδώ;

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 23:31:26 »

Παράθεση
    είναι να συνεχίσουμε μακρυά από λέσχες!

μείνετε μακρυά μέχρι να μάθετε οτι δεν ανήκετε εσείς στις λέσχες αλλά οι λέσχες ανήκουν  σε σας.

και ότι καλύτερα με παρέα παρά μόνοι .
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 13 Μαΐ 2007, 09:23:13 »

Πολύς καπνός χωρίς φωτιά πάλι.

Για μια παρατήρηση που συνοψίζεται με πολύ απλά λόγια ως εξής

Μην το παρακάνετε με την κουβεντούλα στο φόρουμ.

Εδώ λοιπόν, δεν έχουν θέση δηλώσεις περι δημοκρατίας, προσβολών και ευθιξίας. Λυπάμαι αν κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ή να δεχτούν αυτό το απλό πράγμα, αρχή στα φόρουμ με σοβαρό περιεχόμενο όλου του κόσμου. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.

Δεν διώχνεται κανένας, αν κάποιος νομίζει οτι είναι λάθος ή περιορίζεται τόσο πολύ από αυτό, ας βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 14 Μαΐ 2007, 13:47:41 »

Κ. Κωστόπουλε.

Παρόλο που "σώπασε" και η πρόσφατη "κατάσταση", με τις δύο τελευταίες απαντήσεις σας, ...εσείς ο ίδιος πυροδοτείτε νέες.
    Απαντώ, γιατί το επιζητάτε, τη στιγμή που οι αναφορές σας στοχεύουν ασφαλώς σε δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας είμαι εγώ. Ο δεύτερος, όσο και αν διατείνεστε ότι δεν επιθυμείτε αποχωρήσεις, για λόγους ευθιξίας αποχώρησε ...και ορθά έπραξε. 
    Δε θα αναφερθώ αναλυτικά σε όσους μου έχουν τηλεφωνήσει ή μου έχουν αποστείλει προσωπικά μηνύματα με τα παράπονά που είχαν κατά καιρούς εδώ. Παράπονα που αφορούν συστάσεις που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει μερικές εξ αυτών από ακραίες έως ανόητες. Ας το κάνουν οι ίδιοι.
    Προσωπικά στέκομαι στα τωρινά γεγονότα που επίσης θεωρώ ανόητα, αλλά η κρίση αυτή αφορά αποκλειστικά και μόνο εμένα.
    Έγιναν συστάσεις για παύση της "φλυαρίας" σε post κεφαλαίου (Ηλεκτρικά Ελικόπτερα) που άπτεται τεχνικών γνώσεων και πληροφοριών σχετικά με το είδος. Εσείς ο ίδιος -μετά από θέμα που δημιουργήθηκε, χωρίς ΚΑΜΙΑ προηγούμενη σύσταση οποιασδήποτε μορφής- προτείνατε να μεταφερθεί όλο αυτό το κουβεντολοϊ στο "Καφέ-συζητήσεις-. Έτσι και έγινε. Ηρέμησαν τα πράγματα, έως ώτου ο "Φλύαρος" μοντελιστής που απεχώρησε "έσφαλε" και πάλι ανοίγοντας νέο post στο "Aeromodelling GR Καφέ, γενικές συζητήσεις".
    Η κίνηση του αυτή, ενόχλησε και πάλι. Δημιουργήθηκε νέο κομφούζιο, πάλι χωρίς ΚΑΜΙΑ ειδοποίηση προσωπική και εσείς θεωρήσατε δημοκρατικώς (όπως εσείς εκλαμβάνετε τη Δημοκρατία ως έννοια) να σφραγίσετε το post! Δεκτό και αυτό, τη στιγμή που επαναλήφθηκε ένα θέμα που ήδη συζητείτο. Δεκτό τη στιγμή που κουράζει επισκέπτες και μέλη. Δεκτό ως φλυαρία ή όπως άλλως επιθυμείτε να το αποκαλέστε.
    Ακολούθησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κύριο Σοφό, όπου συνεννοηθήκαμε υπέροχα, φιλικά, συναδερφικά.

Εσείς όμως τι κάνατε;

Επιστρέψατε για να απαντήσετε τι; Για να δώσετε μάθημα σε ποιόν;
    Που αναφέρεστε λέγοντας: "Κρατήστε την αγωνιστική σας διάθεση για εκεί που χρειάζεται, αποκτήστε αίσθηση του μέτρου και σεβασθείτε τις συστάσεις που δίνονται". Ποιές συστάσεις; Τις ειρωνίες; Τις δημόσιες λεκτικές αστοχίες; ή μήπως εννοείτε το σφράγισμα των post;
    Εν πάση περιπτώσει, το θέμα των συστάσεων, ελύθη, αν και ανόητο.
    Ωστόσο ποιός είναι ο κύριος που συμβουλεύει ποιόν και για ποιό λόγο ως προς τις "αγωνιστικές διαθέσεις";
    Και ποιές είναι αυτές;
    Που αναφέρεστε όταν λέτε δυό μέρες μετά, αφού συνεννοηθήκαμε για ΟΛΑ με τους εντεταλμένους σας: "Υπάρχει κατάχρηση του χώρου και έλλειψη μέτρου";
    Ρωτώ, γιατί στο ίδιο μήνυμα αναφέρετε: "Δεν τίθεται θέμα χώρου είναι απλά άχρηστα μηνύματα"
    Μήπως θα πρέπει να αποφασίσετε περί τίνος πρόκειται; Για να καταλάβουν και οι επόμενοι, ποιό "λάθος" θα πρέπει να αποφύγουν εδώ μέσα στο ...forum

ουσ. ιστ. (ρωμαϊκή) αγορά # μτφ. φόρον, τόπος δημόσιας συζήτησης: forum of public opinion δικαστήριο της κοινής γνώμης # ελεύθερο βήμα (αγορητών): hold the forum κατέχω το βήμα § public forum δημόσιο βήμα.

Κατά τα άλλα: "Δεν διώχνεται κανένας, αν κάποιος νομίζει οτι είναι λάθος ή περιορίζεται τόσο πολύ από αυτό, ας βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα".   Που να το βρει; Κάπου αλλού ασφαλώς.
     Δε διώχνετε λοιπόν εσείς, απλώς βάσει της προαναφερθείσης Δημοκρατίας για την οποία έκανα λόγο πριν, "βοηθάτε" τον μοντελιστή ...να αποχωρήσει από μόνος του. Εύγε!

Επαναλαμβάνω για τους πολλούς που ήδη κατάλαβαν πολλά, πως όλα αυτά τα φλύαρα, επαναληπτικά, κουραστικά, ανούσια, άχρηστα, λόγια που γεμίζουν ( ; ) τον τόπο χωρίς λόγο, πραγματοποιήθηκαν και περιρίστηκαν σε θέμα που ΕΣΕΙΣ προτείνατε να μετακινηθεί κατόπιν "άκομψων" δημοσίων συστάσεων μέσω τρίτων, χωρίς προηγούμενες αναφορές,  μέσα στο "Aeromodelling GR Καφέ, γενικές συζητήσεις"!

Η υπόστασή μου και η ηλικία μου, δε μου επιτρέπει το παίγνιο της κολοκυθιάς. Επιθυμώ διακαώς να λήξει το θέμα εδώ.
    Επιφυλάσσομαι όμως στην περίπτωση που μια νέα απάντηση προκαλέσει τόσο εμένα όσο και την υπόληψη μου.

Εκεί, θα χρειαστεί να απαντήσω δημοσίως, εφόσον και εσείς έτσι λειτουργείτε και όχι με προσωπικά μηνύματα, εκτός αν ..."δημοκρατικά" μου αφαιρεθεί ο λόγος.

Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γιατι τοση γκρινια?????
    Μεταπήδηση σε: