Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.692 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 20:36:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 20:36:24

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από ΗΑWK 100
    [Σήμερα στις 00:24]

από Markhelis
    [Χθες στις 15:03]

[Χθες στις 08:22]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309692
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 107
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 59
    Συνολικά: 61
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ηλεκτρονικα απο κινεζο - αξιοπιστα ;  (Αναγνώστηκε 5909 φορές)
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 16:46:53 »

Τελευταία λόγο κρίσης  εχω  πάρει αρκετά πραγματάκια  απο ΚΙΝΕΖΟ , και εννοω τον γνωστο ΗΚ .

κάποια δούλεψαν , κάποια πάλι οχι , με καταστροφικά όμως  αποτελέσματα και τεράστια απώλεια χρημάτων , σε συνάρτηση με αυτά που προσπάθησα να εξοικονομήσω .

Ο λόγος κυρίως για ESC απο Η.Κ που νε μεν ειναι φθηνα , ας πουμε ενα 80αμπερ το ειχα παρει 39,00 ευρω , το δοκιμασα στα ορια του πριν το φορέσω σε μοντελο και ολα καλα .

το βάζω σε μοντέλο edf F-16  ( με πολύ λιγότερες απαιτήσεις φορτιού 45αμπερ )  πετάω μια , πετάω δυο , την  τρίτη πέταξα όλο το μοντέλο .

καθώς πήγαινα λοιπόν  να μαζέψω τα συντρίμμια ,  Οκ λέω απο μέσα μου  δεν πειράζει ,

το μοντέλο δεν ήταν ακριβο , φοαμ των 100 ευρω , οκ esc 39,00  , οκ και τα σερβο κινεζικα π 3,00 ευρω εκαστος * 4 = 12.00 , οκ και ο δεκτης κινεζος 9,00 ευρω , οκ και η μπαταρια κινεζικη ( 2650 4s nanotech ) 37,00 ευρω  και άρχιζα να χλομιάζω κάνοντας την τελικη πρόσθεση 100+39+ 12+ 9+ 37 = 197,00

ΧΜΜ...........τελικα δεν ειναι καθολου ΟΚ .........................

Μολις πεταξα 197,00 ευρω χωρις να μαθω κιολας γιατι , ( αν και από οτι καταλαβα με πουλησε το esc )

Αξιζει λοιπον .....................το ρισκο του κινεζου ;;;;;;;;;;;; μιας και αν ειχα χρησημοποιησει ενα αξιοπιστο esc με μολις 30-40 ευρω παραπανω , το μοντελακι μου θα πεταγε ακομα στους αιθερες ..........

εσεις τι λετε , τελικα αξιζει ακομα και σε ενα τοσο "φθηνο"  μοντέλο ;;;

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    Χρήστος Καΐτσας
    Aeromodeller Hero Member

I LoVe <3 <3 FreeStyLe & AeRomuSicaL....

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 17:00:15 »

Γεια σου φιλε  smartalex.... Κριμα για το μοντελακι σου.... Οσο για τα κινεζικα τι να πουμε??? Πολλοι την εχουν πατησει απο κινεζικα προιοντα απο hk και ειδικα esc οπως κι εσυ...Επισης σιγουρα θαα εχεις παρατηρησει πως πολλα ατομα χρησιμοποιουν μονο επωνυμα προιοντα...
    Αλλα τι να σου πως.. Μηπως ετυχες στην ασχημη?? Εγω χρησιμοποιω στα ηλεκτρικα μοντελα μου προιοντα απο hk.. Μεχρι ωρας κανενα προβλημα.. Ακομα και στα  μεγαλα μοντελα χρησιμοποιω servo , regulator απο hk ..Και σε αυτα καμια βλαβη.. Ειναι να μην σου τυχει !!

Χρηστος!
    Καταγράφηκε

Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! Wink
    KATANAS
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 17:02:06 »

Φιλε μου smartalex,
    λες και εισαι μεσα στο μυαλο μου! Grin Grin Grin
    Ειπα να φτιαξω ενα ηλεκτικο για να μαθει η κορη μου να πετα,(μιας και με εχει φαει)και λεω:δε φτιαχνεις ενα depron(ειμαι ασχετος απο ηλεκτρικα)
    να του βαλεις και ενα κινεζικο κινητηρα της πλακας,σερβο κλπ κλπ και αν το σπασει βρε αδερφε δε χασαμε και τιποτα ψιλολογια,και θα της φυγει και ο καημος και αν θελω με το δεπρονακι κωβω και το ξαναστεινω!
    Ελα ομως που τελικα το ολο θεμα θα φτασει κοντα στο 150αρι,και το θεμα ειναι θα κανω δουλεια?"Η θα πανε τσαμπα? idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    Το ξερω οτι δε σε βοηθησα αλλα ελπιζω να μας βοηθησει καποιος και τους δυο!χαχαχαχα
    Καταγράφηκε

My first plane was katana!
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 17:12:47 »

φίλοι να είστε καλά για τις απαντήσεις  ,

αυτο που θελω να πω ειναι οτι οπως και εγω ετσι  και αλλοι συνμοντελιστες θα εχουν παρομοια περιστατικα με αποτυχίες απο κινεζο , που εν τελει πηγαμε για μαλλι και βγηκαμε κουρεμενοι .

μοιράστηκα όμως μαζί σας μια σκέψη μου , μιας και πλέον λόγο κρίσης  ΙΣΩΣ .........ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ουτε για απωλεια  "ΦΘΗΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ "

Προσωπικά το πήρα απόφαση και δεν ξαναρισκαρω να χασω καποιο μοντελο , εστω και "φθηνο"  διοτι για να γλιτωσω 30 - 50 ευρω εχασα 200,00 .

βεβαια θα μπορουσε να γινει και με επωνυμο προιον , οπως και να το κανεις ομως οι πιθανοτητες θα ηταν πολυ λιγοτερες .

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 17:17:42 »

φιλε ΚΑΤΑΝΑ

για δες εδω http://www.myhelis.com/Messerschmitt-Bf-109G-BNF/

με εγγυημενα αποτελεσματα , βεβαια δεν ειναι εκπαιδευτικο , ειναι ομως πάμφθηνο και αξιοπιστο 100%.

αν ψαξεις εχει πολλα.....................
    Καταγράφηκε

kostas72
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 17:18:09 »

εαν ειναι να μην ρισκαρεις παρε ενα esc της castle creation . δεν ειναι κινεζικο ειναι δεκα φορες πιο ακριβο και ........ και γονται πολυ πιο γρηγορα απο τα κινεζικα.   Grin Grin Grin καταλαβενεις λοιπον οτι και απο τον κινεζο εαν προσεξεις λογο τις κριτικες απο καθε προιον πιστευω οτι κατα 90% δεν θα εχεις προβληματα.
    Καταγράφηκε
    kolotoympas
    Moderator

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 18:06:14 »

Χτυπά ξύλο… εγώ από ηλεκτρονικά μέχρι τώρα (3 χρόνια στο χόμπι)  είμαι ok.
    Και όπως είπε ο φίλος πιο πάνω κοίτα τις κτητικές από κάθε προϊών
    Αν θες να είσαι ακόμα πιο σίγουρος όμως πήγαινε σε κάτι επώνυμο
    Aν και ο νομός του μερφι πάντα καραδοκεί.  Cheesy
    Καταγράφηκε

Ή Αστοχία Υλικού Ή Μ…κια Τεχνικού!
    kolotoympas Youtube
    kolotoympas Vimeo
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 18:24:45 »

Αγαπητοι φιλοι ειναι γνωστο πλεον οτι ΦΘΗΝΟΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επειδη λοιπον περα απο την απωλεια του μοντελου υπαρχει και η περιπτωση σοβαρου τραυματισμου καλο θα ειναι να προσεχουμε περισσοτερο αλλωστε συνηθως η φθηνη λυση στην πορεια γινεται πιο ακριβη. Wink
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 19:22:04 »

φίλοι να είστε καλά για τις απαντήσεις  ,

αυτο που θελω να πω ειναι οτι οπως και εγω ετσι  και αλλοι συνμοντελιστες θα εχουν παρομοια περιστατικα με αποτυχίες απο κινεζο , που εν τελει πηγαμε για μαλλι και βγηκαμε κουρεμενοι .

μοιράστηκα όμως μαζί σας μια σκέψη μου , μιας και πλέον λόγο κρίσης  ΙΣΩΣ .........ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ουτε για απωλεια  "ΦΘΗΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ "

Προσωπικά το πήρα απόφαση και δεν ξαναρισκαρω να χασω καποιο μοντελο , εστω και "φθηνο"  διοτι για να γλιτωσω 30 - 50 ευρω εχασα 200,00 .

βεβαια θα μπορουσε να γινει και με επωνυμο προιον , οπως και να το κανεις ομως οι πιθανοτητες θα ηταν πολυ λιγοτερες .

Δυο θεματα θελω να θιξω.
    Πως ξερεις οτι στη εκανε το ESC; Θα μπορουσε να ηταν ο δεκτης που ξεκλειδωσε με ευθυνη του πρωτοκολου επικοινωνιας, θα μπορουσε να ηταν παρεμβολη, θα μπορουσε να ειναι λαθος χειρισμος. Τι πομπο εχεις;
    Πρακτικα μετα την πτωση δυσκολευομαι να καταλαβω πως γινεται η ευρεση του ελλατωματος, αφου το αποτελεσμα ειναι συνηθως σπασμενα εξαρτηματα.

Το δευτερο ειναι οτι μιλαμε για ESC 80A, 4 servo 9γρ, δεκτης και μπαταρια που θεωρεις οτι λογω της κινεζικης προελευσης τους εχει το μοντελο σου αυξημενο κινδυνο πτωσης.
    Με 30-50€ δυσκολα να μπορεσεις να παρεις καλυτερη μαρκας για ολα τα παραπανω.
    Νομιζω οτι εαν ρισκαρεις οπως λες με φτηνα κινεζικα (κατι που δεν συμφωνω) δεν ειναι για 30-50€ διαφορα αλλα για πολλα περισσοτερα.
    Οσες φορες εχω υπολογισει σε δικα μου μοντελα η διαφορα ειναι πολυ παραπανω απο 100€.

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 20:28:17 »

Τελευταία λόγο κρίσης  εχω  πάρει αρκετά πραγματάκια  απο ΚΙΝΕΖΟ , και εννοω τον γνωστο ΗΚ .

κάποια δούλεψαν , κάποια πάλι οχι , με καταστροφικά όμως  αποτελέσματα και τεράστια απώλεια χρημάτων , σε συνάρτηση με αυτά που προσπάθησα να εξοικονομήσω .

Ο λόγος κυρίως για ESC απο Η.Κ που νε μεν ειναι φθηνα , ας πουμε ενα 80αμπερ το ειχα παρει 39,00 ευρω , το δοκιμασα στα ορια του πριν το φορέσω σε μοντελο και ολα καλα .

το βάζω σε μοντέλο edf F-16  ( με πολύ λιγότερες απαιτήσεις φορτιού 45αμπερ )  πετάω μια , πετάω δυο , την  τρίτη πέταξα όλο το μοντέλο .

καθώς πήγαινα λοιπόν  να μαζέψω τα συντρίμμια ,  Οκ λέω απο μέσα μου  δεν πειράζει ,

το μοντέλο δεν ήταν ακριβο , φοαμ των 100 ευρω , οκ esc 39,00  , οκ και τα σερβο κινεζικα π 3,00 ευρω εκαστος * 4 = 12.00 , οκ και ο δεκτης κινεζος 9,00 ευρω , οκ και η μπαταρια κινεζικη ( 2650 4s nanotech ) 37,00 ευρω  και άρχιζα να χλομιάζω κάνοντας την τελικη πρόσθεση 100+39+ 12+ 9+ 37 = 197,00

ΧΜΜ...........τελικα δεν ειναι καθολου ΟΚ .........................

Μολις πεταξα 197,00 ευρω χωρις να μαθω κιολας γιατι , ( αν και από οτι καταλαβα με πουλησε το esc )

Αξιζει λοιπον .....................το ρισκο του κινεζου ;;;;;;;;;;;; μιας και αν ειχα χρησημοποιησει ενα αξιοπιστο esc με μολις 30-40 ευρω παραπανω , το μοντελακι μου θα πεταγε ακομα στους αιθερες ..........

εσεις τι λετε , τελικα αξιζει ακομα και σε ενα τοσο "φθηνο"  μοντέλο ;;;

όταν πέφτει ένα μοντέλο υπάρχουν αρκετοί παράγοντες.

μπορεί να καεί το μοτεράκι
    μπορεί να καεί το speed control
    μπορεί να χαλάσει ένα servo στον αέρα
    μπορεί να ξεκολλήσει ένα servo στον αέρα
    μπορεί να χάσει επικοινωνία ο δεκτης με τον πομπό

από αυτά θα έβαζα πρώτα τον δεκτη και την τηλεκατεύθυνση διότι από τα παραπάνω οτιδήποτε και να χαλάσει υπάρχουν πολλές
    πιθανότητες να γυρίσεις το μοντέλο σου αν όχι άθικτο με τις δυνατόν λιγότερες ζημιες (σίγουρα παίζει ρολο και η εμπειρία αυτού που είναι πίσω από από τον πομπό).

όλο ένα και περισσότερο βλέπω μοντελιστές να μπαίνουν στο χορό χωρίς να έχουν τις σωστές πληροφορίες.

πληροφορίες όπως του ότι για να μπει σωστά κάποιος στον χορό αγοράζει μια σωστή και άρτια τηλεκατεύθυνση φυσικά και δεκτη και όχι τηλεκατεύθυνση και δεκτη που είναι για "κλοτσες".

προσωπικά δεκτη τον 9 euro δεν θα έβαζα ούτε σε μοντέλο που το συνολικό κόστος του είναι τα 70 euro.

ο πρώτος λόγος όπως προανάφερε φίλος είναι για λόγους ασφαλειας και μονο.
    και ο δεύτερος είναι γιατί τα 70 θα γίνουν 140 και τα 140 θα γίνουν 210 και πάει λέγοντας.

προσωπικά έχω δοκιμάσει πολλά μα παρα πολλά ηλεκτρονικά εξαρτήματα από το κινέζο,

πχ τα in runners motor είναι όλα για "φραπεδιερες" και τίποτα παραπάνω.
    ενώ τα outranner motor έχει και κομμάτια που από όσο έχω διάβαση και από όσο έχω χρησιμοποίηση την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά για τα χρήματα που πωλούνται, και μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

για τα speed control αυτά από τις νέες παραλαβές και νέα κομμάτια είναι για τον πάγκο και μονο.
    ενώ τα παλιά αυτά ιδίως τα 80aria με το κόκκινο "θερμοσιστελομενο" προσωπικά έχω χρησιμοποίηση καμια 20aria χωρίς ποτε να είχα πρόβλημα.

κάτι ανάλογο υπάρχει και για τα servo.

τώρα ο καθένας πράττει όπως θέλει και φυσικά ανάλογα και την τσέπη του.

όμως στο συνολικό κόστος ενός μοντέλου όταν κάποιος σχετικά γνωστης μοντελιστης ρίξει μια συνολική ματια το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι ότι το μοντέλο έχει περισσοτερους κινδυνους να γίνει εφημερίδα λόγο δεκτη και πομπου παρα τον υπολοιπων.

πάντα προσωπική μου γνώμη
    και πάντα φιλικά
    δημήτρης.

Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 20:33:08 »

Οσο αφορα το ESC ειδα ζωντανα Turnigy να χανει το προγραμμα του και να νεκρωνει στο ξεκινημα πτησης. Μολις βαλαμε την καρτα προγραμματισμου πηρε μπρος κανονικα. Το περιεργο ειναι που το BEC του δεν δουλευψε ως τροφοδοσια του δεκτη
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 21:01:48 »

Οσο αφορα το ESC ειδα ζωντανα Turnigy να χανει το προγραμμα του και να νεκρωνει στο ξεκινημα πτησης. Μολις βαλαμε την καρτα προγραμματισμου πηρε μπρος κανονικα. Το περιεργο ειναι που το BEC του δεν δουλευψε ως τροφοδοσια του δεκτη

Ηλία, Turnigy Plush και ξερό ψωμί !!!

ΔΕΝ τ'αλλάζω για τίποτε  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 2 Φεβ 2012, 21:20:02 »

Ηλία, Turnigy Plush και ξερό ψωμί !!!

ΔΕΝ τ'αλλάζω για τίποτε  Thumbs up

αυτά εννοώ στο παραπάνω μου γραπτό.
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 3 Φεβ 2012, 00:45:47 »

Παιδια προς θεου ,

δεν λεω πως ολα τα κινεζικα ειναι αχρηστα , και οταν λεω κινεζικα εννοω μονο τα ΗΚ  http://www.hobbyking.com/hobbycity/store/__16893__Hobby_King_80A_ESC_4A_SBEC.html

και οχι τα TURNIGY , τα οποια οσα εχω ειναι ολα οκ.

ξερω οτι την εκανε το esc διοτι ηταν το μοναδικο καμμενο πραγμα  , ο δεκτης δεν κλειδωσε γιατι ειχα ελεγχο στα πηδαλια , απλα δεν ειχα γκαζι και στολαρε σε υψος 15-20 μετρων .

οσον αφορα τους δεκτες των 9,00 ευρω αναφερομαι στους  orange συμβατοι με spectrum και για ΤΚ εχω την  DX7 , δεκτες εχω δοκιμασει καμια 15 με μολις μια αποτυχια και αυτη σε 1/10 ηλεκτρικο αυτοκινητο , οποτε για τα δικα μου στανταρ ασφαλειας και σε εφαρμοφες φοαμενιον park flyer θεωρω οτι ειναι ΟΚ .

ο λογος λοιπον γινεται καθαρα για τα ανω esc και μονο .

γιαυτο και λεω για διαφορα 30 -50 ευρω μιας και αλλα κινεζικα οπως nanotech - orange - turnigy  εχουν περασει τα τεστ με επιτυχια .

οσο για τις κριτικες , ειναι αναξιοπιστες , τουλαχιστον αυτες του HK

Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 3 Φεβ 2012, 01:00:12 »

οσο για τις κριτικες , ειναι αναξιοπιστες , τουλαχιστον αυτες του HK

Αν προσέξεις όμως του δίνουν μέσο όρο μόνο 2 κορώνες!! 
    Επρεπε να το ψιλιαστείς και να μην το αγοράσεις, είναι καλό να παρακολουθούμε τις κριτικές!!!  Wink
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Ηλεκτρονικά (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: ηλεκτρονικα απο κινεζο - αξιοπιστα ;
    Μεταπήδηση σε: