|
guest962
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #1425 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 07:14:05 » |
|
τελικα εχεις δικιο μανο.εκάστος εφ’ω ετάχθη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gravitywins
|
 |
« Απάντηση #1426 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 13:36:35 » |
|
ΤΑ DRONES ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ MULTICOPTERS...
^^^ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
|
|
|
|
osergios
|
 |
« Απάντηση #1427 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 13:40:35 » |
|
Οπως είπα και σε άλλο thread Εγώ με την σειρά μου προτείνω να μην τους δεχόμαστε καν στο φόρουμ αυτούς τους "άσχετους" με τα drone.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Θέλει διάβασμα δεν είναι Wookong..."
|
|
|
|
manosm1
|
 |
« Απάντηση #1428 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 16:00:08 » |
|
Βεβαίως! Διότι τα drones δεν είναι αερομοντελισμός. Οι χαρταετοί είναι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .
Πλάτωνας
|
|
|
|
guest8078
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #1429 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 17:35:50 » |
|
Το αντικειμενο που θα διαλεξει ο καθενας για να κανει το χομπι του δεν ξερω αν τον χαρακτιριζει αερομοντελιστη η οχι αυτο που πρεπει να μας χαρακτιριζει ολους ειναι ο σεβασμος στις αποφασεις που παρθηκαν για να μπωρεσουμε να βρισκομαστε σε αυτο το χωρο εκτος παιδια και ειναι ιδιοκτισια καποιου και δεν το ξερω και θελει να θεσει τους δικους του κανονες Εγω ενα θα σας πω και οποιος θελει ας το καταλαβει εγινε μεγαλη προσπαθεια απο την ημερα που εκλεισε για να μπορεσουμε να μπουμε παλι ,και πιστεψτεμε οτι χρειαζετε ΕΝΑΣ για να μας πεταξουν εξω δια παντος και κανενας δεν μπωρει να μου πει οτι υπερβαλω γιατι απλα δεν εχει καν ασχοληθει με το θεμα. Και επιδι κανενας δεν νιωθει υποχρεωμενος σε κανεναν γιατι απλα δεν εκανε τιποτα ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΕΣΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oav163
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1430 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 18:33:08 » |
|
Βρήκα αυτο και μάλλον εκτός από νοσταλγία μπορεί να φέρεικαι σκέψεις για το πως πετάγανε κάποτε. http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-031.htm
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
topg
|
 |
« Απάντηση #1431 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 19:05:19 » |
|
Καπου εδω μεσα το ειχα δει.... ασ το ξαναβαλουμε 
|
|
|
|
|
|
orck
|
 |
« Απάντηση #1432 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 19:34:35 » |
|
Και τα δυο ειναι drones η UAV απο την στιγμη που εχουν δυνατοτητα χειρισμου απο μακρια με εικονα. Οσον αφορα την λεξη παιχνιδι, προσεξε την χρηση της γιατι εκει που λες εσυ παιχνιδι ακριβως το ιδιο λενε και καποιοι (που συνηθως εχουν σαν χομπυ τον καφε) για τα αεροπλανα η ελικοπτερα σου (μου-μας). Γιατι πεφτουμε τοσο χαμηλα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ant1971
|
 |
« Απάντηση #1433 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 19:48:05 » |
|
ΤΑ DRONES ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ MULTICOPTERS...
αχαχαχχαχαχααα  χαχαχαχαχααα την αμολυσες την μπομπα παλι και χαθηκες  ρε παιδες γιατι τσιμπαμε? αν δεν κανουμε και λιγο πλακιτσα εδω μεσα το χασαμε το παιχνιδι  πατερ υποκλινομαι για αλλη μια φορα 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
|
|
|
ioannispar
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Αν δεν παθεις... δεν θα μαθεις...
|
 |
« Απάντηση #1434 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 20:12:17 » |
|
Εχετε πλακα! Παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα εναντιωνονται με τους υπολοιπους ή με το ΠΡΕΠΕΙ και εσεις απλα τσιμπατε. Αγνοηστε τους και ολα καλα! Οσο αντιδρατε τοσο και θα τσιμπατε περισσοτερο! Καλη συνεχεια... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest8078
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #1435 στις: Τετάρτη, 25 Νοε 2015, 21:20:14 » |
|
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν θεματα που κανουμε πλακα και θεματα που πρεπει να τα αντιμετοπιζουμε σοβαρα αν εσεις τα βλεπετε ολα στη πλακα τι να πω δικαιωμα σας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
charger
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1436 στις: Πέμπτη, 26 Νοε 2015, 16:47:39 » |
|
Καλησπέρα, με χαρά διάβασα οτι το Ελληνικό άνοιξε πάλι για πτήσεις.Επειδή στο παρελθόν έχω έρθει μόνο μία φορά στον συγκεκριμένο χώρο και αύτο έγινε απο την είσοδο κοντά στα ΚΤΕΟ θα ήθελα να μου πείτε που ακριβώς είναι η είσοδος απο την Ποσειδώνος που αναφέρατε? Επίσης στον χώρο μπορούμε να μπούμε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα? Είναι μόνιμα εκεί κάποιος φύλακας? Επιτέλους ελπίζω να πετάξω το extra μου που κάθεται τέσσερα χρόνια τώρα στην αποθήκη. Ευχαριστώ Φιλικά Γιάννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gordinir8
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1437 στις: Πέμπτη, 26 Νοε 2015, 19:10:07 » |
|
Γιάννη είναι επί της οδού Λ Ποσειδώνος, η είσοδος για το παλιό Δυτικό αεροδρόμιο, μπαίνεις και στρίβεις δεξιά με κατεύθυνση το μεγάλο υπόστεγο της ολυμπιακής, θα δεις μία πύλη με ένα φυλάκιο, και είναι ανοικτά μέχρι τη Δύση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #1438 στις: Σάββατο, 28 Νοε 2015, 14:19:14 » |
|
Ελληνικό, the Return of  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
mx5
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1439 στις: Σάββατο, 28 Νοε 2015, 14:35:56 » |
|
Ελληνικό, the Return of   Απλα πανεμορφο...bearcat ε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|