Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.365 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 19:47:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 19 Απρ 2026, 19:47:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Loukis35
    [Σήμερα στις 15:46]

[Χθες στις 23:13]

από ILIASDJ
    [Χθες στις 10:47]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309365
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1117
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 760
    Συνολικά: 760
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 87 88 89 [90] 91 92 93 ... 99     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Από που πάνε Ελληνικό....;;;  (Αναγνώστηκε 421609 φορές)
    papabill
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1335 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 16:43:46 »

Ρε παιδιά ένα πράγμα να μου εξηγήσει κάποιος. Από ποιον πήρε εντολή η αστυνομία να κλείσει το Ελληνικό;
    Αυτός ο κάποιος έχει αρμοδιότητες ανώτερες από την Ελληνικό Α.Ε. ;
    Εννοώ δηλαδή ότι έτσι αυθαίρετα μπορεί να κλείνει όποιον κοινόχρηστο χώρο θέλει; Ωραία σύμφωνοι, αλλά με εντολή ποιού;
    Και νομίζω ότι βρίσκοντας αυτόν τον κάποιον εντολέα και εξηγώντας του ορισμένα πράγματα ίσως αρθεί η απόφαση του κλεισίματος. worry

Απο το τη μανταμ Μερκελ!
    Γκοου μπακ κυρια Μερκελ, γκοου μπακ κυριε Σοιμπλε...
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    guest8078
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #1336 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 17:28:16 »

Εβαλα ενα μαξιλαρι στη καρεκλα για να μη πιαστει  ο κ___ς μου και αρχηζω την επανασταση των μηνηματων, θα τα δωσω ολα, θα αναλυσω, θα κατηγωρησω, και θα επηριψω ευθηνες παντου  ολα τα υποπλοιπα θα τα κανεις   ΕΣΥ    Thumbs up
    Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1337 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 18:04:00 »

* popcorn_stephen_colbert (Small).gif (105.29 KB, 454x341 - εμφανίστηκε 1061 φορές.)
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    guest8078
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #1338 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 18:12:46 »

Ε Σ Υ
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1339 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2015, 18:26:36 »

Εβαλα ενα μαξιλαρι στη καρεκλα για να μη πιαστει  ο κ___ς μου και αρχηζω την επανασταση των μηνηματων, θα τα δωσω ολα, θα αναλυσω, θα κατηγωρησω, και θα επηριψω ευθηνες παντου  ολα τα υποπλοιπα θα τα κανεις   ΕΣΥ    Thumbs up
    Ακριβώς αυτό εννοώ. Να τρέξετε όλοι να επαναστατήσουμε! Thumbs up
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    Camer-Αman!
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1340 στις: Σάββατο, 17 Οκτ 2015, 09:02:02 »

"Μία" εικόνα 1000 λέξεις ..

Καταγράφηκε

"Αν δεν έχει χαλάσει, μην το φτιάχνεις"
    gordinir8
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1341 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2015, 20:07:56 »

Σήμερα ενημερώθηκα ότι στο Ελληνικό μπαίνουν οι μπασκετμπολίστες και οι τοξοβόλοι με ιδική άδεια!! Κάλεσα την ''Ελληνικό αε'' και μου είπαν ότι οι μπασκετμπολίστες προπονούνται σε κλειστό χώρο εντελώς ανεξάρτητο και είναι οκ.
    Οι τοξοβόλοι, αερομοντελιστές, περιπατητές, ποδηλάτες για την ώρα απαγορεύεται να μπαίνουν αλλά πιστεύουν ότι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ ακόμη γιατί έχουν μείνει λίγοι ακόμη μετανάστες και περιμένουν την άρση των περιορισμών.

Και να ρωτήσω και κάτι, γιατί αναφερόμαστε στην δημιουργία συλλόγου την στιγμή που υπάρχει η Eνωση Aερομοντελιστών Αθηνών ή ακόμη και ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Ελληνικού?
    Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτούς τους συλλόγους και δεν τους χρησιμοποιούμε?

Θωμάς
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1342 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 09:41:21 »

Ακόμα δεν άνοιξε; Τι διάολο, υπάρχουν ακόμη πρόσφυγες εκεί μέσα; Δεν τους μετακίνησαν; Ή τους μαθαίνουν τοξοβολία; idiot2
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #1343 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 10:38:13 »

Καλημέρα. Ξυπνάμε; Δεν είναι προφανές ότι οι πρόσφυγες δεν είναι το πρόβλημα; Είναι απλά ή δικαιολογία για να καθαρίσει ο χώρος. Οι κουμπάροι περιμένουν χρόνια τώρα το δωράκι τους, να μην ανταμειφθούν για την υποστήριξη που προσέφεραν;

ΥΓ Δεν θα μου φανει περιεργο εαν βγει καποια ερευνα που να διαπιστωνει οτι η Αθηνα ειναι κορεσμενη απο δημοσιους χωρους πρασινου και οτι υπαρχει ελλειψη ενος μεγαλου εμπορικου κεντρου στα νοτια προαστια.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1344 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 12:09:16 »

Εγώ αγαπητέ μου φίλε δεν νομίζω ότι σχεδιάζουν την κατασκευή εμπορικού κέντρου. Εκεί μέσα είναι τόσοι οι ιδιοκτήτες ακι υπάρχει τέτοιο μπάχαλο που ούτε περίπτερο επίσημο δεν μπορεί να φτιαχτεί.  Αν ήταν θα είχε φτιαχτεί καιρό πριν. Νομίζω ότι κάποιος ηλίθιος με εξέχουσα θέση πήρε μια ηλίθια απόφαση (λόγω παραπόνων, λόγω προσφύγων κ.λ.π.) και κλάσαν μαλλί όλοι και δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ίσως με συνεχείς ενοχλήσεις κάτι να πετύχουμε. Θα ψάξω να βρώ το email αυτής στο Ελληνικό Α.Ε (που είχαμε στείλει τα στοιχεία για την είσοδο) να της γράψω να δω τι θα μου πει. 

Υ.Γ. Έτσι μου ρχεται να πάω με ένα ποδήλατο να σηκώσω ένα τετρακόπτερο (κάπου που να μην φαίνομαι) για κατασκοπία. Αν με πιάσουν θα πω βιντεοσκοπώ την φύση. Έστω και από απέξω αν δεν με αφήσουν να μπω. Τέλος πάντων να δούμε τί διάλο συμβαίνει (που είναι οι πρόσφυγες που λένε κ.λ.π.)
    Καταγράφηκε

Πλάτωνας
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1345 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 15:22:56 »

H Luftwaffe όμως απτόητη συνεχίζει τις αποστολές από μυστικό αεροδρόμιο

Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1346 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 17:29:43 »

Προσωπικά πάντως προτείνω να μαζευτούμε έστω και δικτυακά στην αρχή, να συντονιστούμε και να χρησιμοποιήσουμε το πλήθος. Το πλήθος των μοντελιστών που μας βολεύει τόσο πολύ το Ελληνικό που μας κοστίζει να μην μας επιτρέπουν να μπούμε να κάνουμε το hobby μας. Και για να το πάω παρακάτω θεωρώ ότι πρέπει όλοι μαζικά να γραφτούμε σε ένα σύλογο (προσωπικά νομίζω ότι αυτός πρέπει να είναι ο αρχαιότερος, γιατί η αρχαιότητα είναι παράγοντας κύρους) να γίνουν άμεσα έκτατες αρχιαιρεσίες και το ταχύτερο, πχ όχι πάνω από μία εβδομάδα, να γίνουν παραστάσεις του νέου προεδρείου στους φορείς που πρέπει, μα είτε είναι η Ελληνικό ΑΕ είτε οι δήμοι, βουλευτές που είπε κάποιος άλλος (σωστά) κλπ.

Από αυτά που γνωρίζω, θεωρώ ότι είμαστε πολλοί, αλλά ανοργάνωτοι και το διαίρει και βασίλευε λειτουργεί απο μόνο του, χωρίς καν την προσπάθεια που θέλει η διαίρεση. Με άλλα λόγια δεν προσπαθούν να μας διαρέσουν γιατί απλά δεν είμαστε ενωμένοι. Μόνο αν ενωθούμε μπορεί να καταφέρουμε κάτι. Είμαστε μία κοινωνική ομάδα αλλά δεν δεν το ξέρει κανένας, ούτε καν εμείς και έτσι δεν ενδιαφέρεται κανείς για την ύπαρξή μας.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    guest8078
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #1347 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 19:58:31 »

Παιδια καντε λιγο υπομονη γιατι εχουμε κανει ενεργειες και περιμενουμε απαντησεις μεσα στην εβδομαδα ,και βαση των απαντησεων θα κηνηθουμε καταληλα ,τουλαχιστων χαιρωμε που απ οσο διαβαζω αρχηζουν να ενδειαφερωντε σοβαρα μοντεληστες για τη  ομαδικοτητα που χρειαζωμαστε, να ξερεται οτι εχουν προταθει ολες οι εναλακτικες λυσεις για το θεμα μας.

οποτε περιμενται να δουμε τι θα μας απαντησουν  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1348 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2015, 20:28:56 »

Και για να το πάω παρακάτω θεωρώ ότι πρέπει όλοι μαζικά να γραφτούμε σε ένα σύλογο (προσωπικά νομίζω ότι αυτός πρέπει να είναι ο αρχαιότερος, γιατί η αρχαιότητα είναι παράγοντας κύρους) να γίνουν άμεσα έκτατες αρχιαιρεσίες και το ταχύτερο, πχ όχι πάνω από μία εβδομάδα, να γίνουν παραστάσεις του νέου προεδρείου στους φορείς που πρέπει, μα είτε είναι η Ελληνικό ΑΕ είτε οι δήμοι, βουλευτές που είπε κάποιος άλλος (σωστά) κλπ.

Συγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα τόσο σημαντικό για την πρωτεύουσα και τους μοντελιστές της θέμα, αλλά τα παραπάνω που έγραψες δείχνουν παντελή έλλειψη  γνώσεις για το πως λειτουργούν και διοικούνται οι σύλλογοι.
    Όχι μόνο κατάργησες καταστατικά,  ήδη υπάρχων ΔΣ και μέλη του υπάρχοντος συλλόγου,  αλλά έκανες εκλογές και εξέλεξες και όσους πιθανόν έχεις στο νού σου.
    Φιλικά Παντελής.
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    dpavlato
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #1349 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2015, 13:32:11 »

Υπάρχει κάποιο νέο για το Ελληνικό; Εκτός από το ΣΕΦ (πολύ κόσμο, φιλόζωους, σκυλάκια, κλπ) υπάρχει κάτι άλλο για ελικόπτερα (TREX-450) στα νότια; Ευχαριστώ. 
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 87 88 89 [90] 91 92 93 ... 99     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: Από που πάνε Ελληνικό....;;;
    Μεταπήδηση σε: