Kαι για αλλη μια φορα κλαιει ο καθενας μονος του αντι οποιον τον ενδειαφερει και πιστευω να ειναι αρκετοί να κανονισουμε εστω μια συναντηση να δουμε πως θα μπορούσαμε με καποιο τροπο η ιδεα να κινητοποιηθουμε απλα καθομαστε και περιμενουμε τη λυση να ερθει απο μονη της.Εσεις πιστευετε οτι χωρις καμια αντιδραση θα αλαξει κατι?και στο κατω κατω ρε παιδια αν δουμε οτι δεν γινετε και τιποτα τοτε να το παρουμε αποφαση , αλλα κατι να εχουμε κανει ρε παιδες ,τωρα θα μου πουν και καποιοι τι με νοιαζει εμενα εγω εχω βρει ενα χωρο να πεταω το δικο μου και απο κει και περα καντε οτι θελετε . παιδια μονο μεσα απο σηζυτηση και θεληση γινοντε πραγματα αν σας ενδειφερει η προταση ας κινητοποιηθουμε

Επειδή φίλε Παναγιώτη τίποτα σ αυτή την μάταιη ζωή δεν μας χαρίζεται , συμφωνώ κατ αρχάς με την άποψη σου ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να κινητοποιηθούμε , είτε ατομικώς ή ομαδικώς.
Η άποψη μου είναι ότι αυτό ήταν ένα ζωντανό πάρκο σε ένα μεγάλο μέρος του , με ποδηλάτες , χομπίστες , τοξοβόλους , αερομοντελιστες , joggers , περηπατητές , και τα λοιπά που τα γνωρίζετε , και έτσι θέλουμε να παραμείνει μέχρι να πουληθεί και να φύγει από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΤΑΙΠΕΔ στο οποίο ανήκει μέχρι και σήμερα.
Το γιατί το έκλεισαν για τους γνωστούς λόγους , το ξέρουν μόνο οι υπευθυνοι που πήραν την απόφαση αυτή , και αισθάνθηκα από την πρώτη μέρα την ανάγκη να διαμαρτυρυθώ για την απόφαση αυτή ,
και να τους δηλωσω οτι δεν ειναι ενας εγκατελειμενος χωρος με παλιοσιδερα αλλα ένα μέρος που γεμίζει χαρά αναμνήσεις , κι ενέργεια πολλούς ανθρώπους.
Για αυτό τον λόγο έστειλα εχθές αυθόρμητα ένα email στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελληνικού πρός πάσα κατεύθυνση , διαμαρτυρόμενος για τα παραπάνω , ξέροντας ότι μπορεί να μην διαβαστεί ποτέ και από κανέναν.
Επίσης πριν λιγο παρακάλεσα (μέσω παιδικου μου φίλου που τον γνωρίζει καλά προσωπικά ) τον Γιώργο Αμυρά να κανει επερώτηση στην Βουλή για το θέμα αυτό μιας και είναι η περιφέρειά του.
Αυτά δεν τα γράφω για να το παίξω επαναστάτης ούτε μάνγκας , αλλά επειδή πιστεύω ότι αυτός ο μοναδικός χώρος έχει ακόμα να γράψει πολλές ώρες χαράς κι αναμνήσεων για όλους μας.