Και εγένετο φως... μετά από συνεχείς αναβολές για διάφορους λόγους, σήμερα το πρωί στις 8 πέταξα για πρώτη φορά!
Το άγχος σχετικά μεγάλο αλλά τελικά κατάφερα και να το απογειώσω και να κάνω μια-δυο στροφές και να το προσγειώσω... κάπου στην μέση της αλάνας.
Από την μια το μοντέλο (SAPAC Wilga 2000) και από την άλλη η προσγείωση τόσο μακρυά με κατάλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι πως είμαι καινούριος στο hobby.
Στην συνέχεια άλλη μια απογείωση με πολύ περισσότερες στροφές και οχτάρια και μια προσγείωση... στη ΒΑ γωνία της αλάνας αυτή τη φορά κάπως άτσαλα.
Ευτυχώς μόνο με έναν στραβωμένο άξονα μοτέρ και μια σπασμένη έλικα η μέρα μου έληξε εκεί. Ε, βγήκαν και οι τροχοί, αλλά αυτό δεν μετράει.
Κατενθουσιάστηκα και μάλλον το καλοκαίρι που η μέρα είναι μεγάλη θα κατεβαίνω (ακόμα πιο) νωρίς το πρωί στο Ελληνικό να μάθω να πετάω επιτέλους.
Ευχαριστώ και τα παιδιά που μιλήσαμε και ειδικά τον ? που πήγαμε να δούμε μαζί τη Wilga μετά την δεύτερη προσγείωση.
μια φωτογραφία πριν την πρώτη απογείωση...

σαν να λέει...
τώρα που θα πετάξω κι εγώ, θα με καμαρώσεις κι εσύκαι μία μετά την δεύτερη προσγείωση
δεν διακρίνεται αλλά ο άξονας έχει στραβώσει