Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
308.156 μηνύματα σε 12.524 θέματα από 6.252 Μέλη / Τελευταίο μέλος: SDX1
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 19 Σεπ 2025, 13:59:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 19 Σεπ 2025, 13:59:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 06:32]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:08]

από Yiannis_S
    [Τετάρτη, 17 Σεπ 2025, 16:58:36]

από pq
    [Τετάρτη, 17 Σεπ 2025, 13:32:46]

από spirost
    [Τετάρτη, 17 Σεπ 2025, 12:56:27]

από dominicm
    [Τρίτη, 16 Σεπ 2025, 10:17:10]

από dominicm
    [Δευτέρα, 15 Σεπ 2025, 11:45:39]

από spirost
    [Κυριακή, 14 Σεπ 2025, 13:34:14]

[Κυριακή, 14 Σεπ 2025, 12:00:35]

από carapis
    [Κυριακή, 14 Σεπ 2025, 11:07:36]

[Σάββατο, 13 Σεπ 2025, 16:45:44]

[Παρασκευή, 12 Σεπ 2025, 10:07:58]

από carapis
    [Πέμπτη, 11 Σεπ 2025, 10:14:04]

από Yiannis_S
    [Τετάρτη, 10 Σεπ 2025, 21:27:36]

από CMarkop
    [Τετάρτη, 10 Σεπ 2025, 07:49:19]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6252
    Τελευταίο: SDX1
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 308156
    Σύνολο θεμάτων: 12524
    Online σήμερα: 41
    Online έως τώρα: 959
    (Κυριακή, 18 Οκτ 2020, 16:30:52)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 22
    Συνολικά: 22
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 ... 27 28 29 [30]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ - Δώστε εδώ την αγγελία σας σαν απάντηση  (Αναγνώστηκε 4595702 φορές)
    _ΤΑΣΟΣ_
    Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #435 στις: Σάββατο, 30 Αυγ 2025, 18:51:09 »

Ωραίο θέμα.
    Για εμένα το κομβικό σημείο ήταν και είναι η έλλειψη χώρων. Όταν θες 1+ ώρα για να βρεθείς κάπου να πετάξεις είναι πρόβλημα.
    Ένα άλλο θέμα είναι ότι η μακροχρόνια απραξία δυσκολεύει την επανέναρξη. Εγώ απείχα κάποια χρόνια, είπα μετά να το ξαναβάλω μπρος (πάντα το είχα και το έχω στο μυαλό).
    Τα έξοδα για επανέναρξη μεγάλα. Η ασφάλεια μοντέλων που έχουν μείνει καιρό κάτω πρόβλημα. Και ο κυριότερος παράγοντας ο χειριστής...ξεκινάς από το μηδέν.
    Αφού έκανα λοιπόν τις αγορές και αντικαταστάσεις, service κλπ και ξανά μαθήματα στον εξομοιωτή πάω να πετάξω μετά από 5 χρόνια. Τα χέρια τρέμουν, το μοντέλο το πήρα πίσω σε τεμάχια. Απογοήτευση.
    Ξανά χειμερία νάρκη...μέχρι πότε? Δεν ξέρω. Ήμουν παιδάκι και τώρα μεσόκοπος...

Δυστυχώς ο αερομοντελισμός έχει πεθάνει. Φαίνεται και στο παρόν site, που κάποτε γινόταν χαμός και σε τόσα άλλα που κατέβασαν ρολλά, όπως και τα καταστήματα.
    Μπαίνω που και που έτσι για να θυμηθώ και κάποιες φορές χαζεύω ομηρικούς καυγάδες μεταξύ 5-6 μελών, λες και έχουν να χωρίσουν την πίτα. Αλλά πίτα δεν υπάρχει πλέον.

Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών! Που ξέρεις!

Καλές πτήσεις σε όσους πετάνε ακόμα!

Καλησπερα.
    Επειδη, λογω αποχης πολλων ετων δεν υπαρχει η θερμη και ο ενθουσιασμος της νιοτης για επανεκκινηση, ο αερομοντελισμος για εμενα πεθανε. Τα μοντελα δεν μου χρειαζονται πια. Ουτε στους γιους μου, που προτιμουν δυστυχως αλλα χειριστηρια... Επειδη ομως, αν και μελος στο φορουμ απο το 2010, δεν εχω 30 μηνυματα (ντροπη μου!), δεν μπορω να δημοσιευσω αγγελια πωλησης, ενημερωνω εδω οτι αδειαζω αποθηκη (μακαρι να ειχα!). Υπαρχει piper cub 0.60 ηλεκτρικο απεταχτο, T28 Trojan 0.60 θερμικο με 5 πτησεις και εκτοτε 5 χρονια καθεται, Calmato 0.40 Trainer θερμικο με απειρες ωρες πτησης και χαρας στον γραφοντα σε καλη κατασταση (5 χρονια καθεται) και μικροτερα ηλεκτρικα (Wilga, Decathlon). Ολα σε κατασταση RTF (προ 5ετιας). Επισης T/K, μπαταριες (ολα εχουν να λειτουργησουν απο το 2019/20 και καθονται εκτοτε). Προφανως και χρειαζονται πολλαπλους ελεγχους πριν ξανασηκωθουν και σιγουρα μπαταριες. Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm για φωτο και λεπτομερειες. Ολα τα πραγματα βρισκονται στην Αττικη, Νοτια Προαστια. Αν παραβιαζω τους κανονες του φορουμ...τι να πω...διαγραψτε το!
    Ευχαριστω.

Καλησπέρα, δεν υπάρχει θέμα.

Καλό θα ηταν αν εγραφες μια λίστα με τιμούλες δίπλα ωστε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    panyaek
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #436 στις: Δευτέρα, 8 Σεπ 2025, 20:32:57 »

Καινούργιο με servo moter speed control
    Τιμή 120€
    Ηλιούπολη Αττικής

* IMG_20250908_203043.jpg (149.94 KB, 507x511 - εμφανίστηκε 443 φορές.)

* IMG_20250908_202949.jpg (126.81 KB, 519x437 - εμφανίστηκε 436 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Yiannis_S
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #437 στις: Τρίτη, 9 Σεπ 2025, 14:58:03 »

Ωραίο θέμα.
    Για εμένα το κομβικό σημείο ήταν και είναι η έλλειψη χώρων. Όταν θες 1+ ώρα για να βρεθείς κάπου να πετάξεις είναι πρόβλημα.
    Ένα άλλο θέμα είναι ότι η μακροχρόνια απραξία δυσκολεύει την επανέναρξη. Εγώ απείχα κάποια χρόνια, είπα μετά να το ξαναβάλω μπρος (πάντα το είχα και το έχω στο μυαλό).
    Τα έξοδα για επανέναρξη μεγάλα. Η ασφάλεια μοντέλων που έχουν μείνει καιρό κάτω πρόβλημα. Και ο κυριότερος παράγοντας ο χειριστής...ξεκινάς από το μηδέν.
    Αφού έκανα λοιπόν τις αγορές και αντικαταστάσεις, service κλπ και ξανά μαθήματα στον εξομοιωτή πάω να πετάξω μετά από 5 χρόνια. Τα χέρια τρέμουν, το μοντέλο το πήρα πίσω σε τεμάχια. Απογοήτευση.
    Ξανά χειμερία νάρκη...μέχρι πότε? Δεν ξέρω. Ήμουν παιδάκι και τώρα μεσόκοπος...

Δυστυχώς ο αερομοντελισμός έχει πεθάνει. Φαίνεται και στο παρόν site, που κάποτε γινόταν χαμός και σε τόσα άλλα που κατέβασαν ρολλά, όπως και τα καταστήματα.
    Μπαίνω που και που έτσι για να θυμηθώ και κάποιες φορές χαζεύω ομηρικούς καυγάδες μεταξύ 5-6 μελών, λες και έχουν να χωρίσουν την πίτα. Αλλά πίτα δεν υπάρχει πλέον.

Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών! Που ξέρεις!

Καλές πτήσεις σε όσους πετάνε ακόμα!

Καλησπερα.
    Επειδη, λογω αποχης πολλων ετων δεν υπαρχει η θερμη και ο ενθουσιασμος της νιοτης για επανεκκινηση, ο αερομοντελισμος για εμενα πεθανε. Τα μοντελα δεν μου χρειαζονται πια. Ουτε στους γιους μου, που προτιμουν δυστυχως αλλα χειριστηρια... Επειδη ομως, αν και μελος στο φορουμ απο το 2010, δεν εχω 30 μηνυματα (ντροπη μου!), δεν μπορω να δημοσιευσω αγγελια πωλησης, ενημερωνω εδω οτι αδειαζω αποθηκη (μακαρι να ειχα!). Υπαρχει piper cub 0.60 ηλεκτρικο απεταχτο, T28 Trojan 0.60 θερμικο με 5 πτησεις και εκτοτε 5 χρονια καθεται, Calmato 0.40 Trainer θερμικο με απειρες ωρες πτησης και χαρας στον γραφοντα σε καλη κατασταση (5 χρονια καθεται) και μικροτερα ηλεκτρικα (Wilga, Decathlon). Ολα σε κατασταση RTF (προ 5ετιας). Επισης T/K, μπαταριες (ολα εχουν να λειτουργησουν απο το 2019/20 και καθονται εκτοτε). Προφανως και χρειαζονται πολλαπλους ελεγχους πριν ξανασηκωθουν και σιγουρα μπαταριες. Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm για φωτο και λεπτομερειες. Ολα τα πραγματα βρισκονται στην Αττικη, Νοτια Προαστια. Αν παραβιαζω τους κανονες του φορουμ...τι να πω...διαγραψτε το!
    Ευχαριστω.

Μπορεις να παρεις τους γιους να ερθετε σε ενα μοντελοδρομειο και να μαθουν απο κοντα με πιο εμπειρους α/μοντελιστες, εαν οι μπαταριες ειναι Nimh η Lipo απο το 2019 και δεν δεν τις εχεις φορτισει ουτε μια φορα μαλλον ειναι για το bin, (εξαρταται σε τι ποσοστο φορτισης ηταν πριν μπουν σε storage) , θεληση θελει και χρονο, αλλα πρεπει να ερχεσαι καθε μηνα
    Καταγράφηκε

Better SAFE than sorry!
    Η βελτιωση δεν τελειωνει ποτε!!
    panyaek
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #438 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2025, 10:52:04 »

Καινούργιο με servo moter speed control
    Τ
    Ηλιούπολη Αττικής

Νέα τιμή 90 ευρώ!!!!
    Καταγράφηκε
    stefanoathens
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #439 στις: Κυριακή, 14 Σεπ 2025, 12:00:35 »

Τρια εξάλιτρα κιροζινη θερμανσης σφραγισμενα, μαζι με το λαδι τους.
    60 ευρω, 6983506745

* kero (Small).jpg (104.58 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 199 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 27 28 29 [30]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ - Δώστε εδώ την αγγελία σας σαν απάντηση
    Μεταπήδηση σε: