Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:13:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:13:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Για αποδειξη ουτε λογος  (Αναγνώστηκε 13182 φορές)
    Dionysis
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 01:44:16 »

Θελεις να με κανεις να πιστεψω οτι πρεπει και να τους λυπαμαι ? Εγω δηλαδη δεν τα πληρωνω ολα αυτα ? Εγω δεν θελω να κρατησω την αποδειξη να την βαλω στην φορολογικη μου αυριο μεθαυριο ? Οι νομοι ειναι νομοι καλως ή κακως. Πουλανε ? Πρεπει να εκδιδουν αποδειξη. Ας λεμε του στραβου το δικιο. Σφαλαν οποτε μην τους δικαιολογειτε ειναι αστειο .

Φιλικα παντα Yanko
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 04:57:34 »

Καλησπέρα,

Δεν μ' αρέσει να παίρνω δημόσια θέση σε τέτοια θέματα αλλά θα ήθελα να πω δυο πράγματα εδώ.
    Καταρχάς είμαι υπέρ των αποδείξεων και της νομιμότητας και του επαγγελματισμού γενικότερα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μονόπλευρο. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ο μόνος νόμιμος σε ένα σύστημα που λυμαίνεται από παρανόμους. Αν παρανομεί δηλαδή κάποιος επαγγελματίας (χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν) δεν το κάνει απαραίτητα για να τσεπώσει τα χρήματα αυτά. Είναι ίσως επειδή και σε αυτόν δεν κόψανε τιμολόγιο ή απλά για να είναι ανταγωνιστική η τιμή του δεν συμπεριλαμβάνει καν ΦΠΑ σε αυτή. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι εύκολο να ανταγωνίζεσαι τιμές ως επιχείρηση σε μια χώρα που τιμωρεί σε κάθε επίπεδο το "επιχειρείν". Εγώ δεν έχω δει κανέναν να παραπονιέται που δεν πήρε απόδειξη από κατάστημα εξωτερικού, ούτε που του κάνανε υποτιμολόγηση και πλήρωσε λιγότερους ή καθόλου δασμούς στο τελωνείο. Το κράτος και οι ελληνικές επιχειρήσεις από εκεί λοιπόν χάνουν και όχι όταν προσπαθούν να επιβιώσουν με ανορθόδοξους πολλές φορές τρόπους.

Προσπαθείστε να είστε λίγο επιεικείς. Πριν προβείτε σε καταγγελίες και αναφορές, δοκιμάστε να ζητήσετε την απόδειξη που δικαιούστε ευγενικά.
    Φίλε Διονύση κανένας δεν θα σε κατηγορήσει που απαιτείς την απόδειξη. Όταν όμως περνάς δημόσια το μήνυμα πως "πάπαλα για μένα τα ελληνικά μαγαζιά" δημιουργείς πρόβλημα και σε αυτούς που δεν έφταιξαν πιθανόν σε κάτι. Το βασικότερο όμως είναι πως δημιουργείται η εικόνα πως στην Ελλάδα όλα είναι μαύρα. Το τσουβάλιασμα δεν είναι καλό για κανέναν.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #32 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 07:15:58 »

ωραια  τα ειπαται αρκετη και ειναι αληθεια πολλα απο αυτα
    εγω τωρα δεν πρεπει να ζηταω αποδειξη γιατι  (αυτοι...) θα τα φανε.
    εγω που κατηγορο οτι τα φαγαναι (θα τα φαμε μαζι..) δεν ζηταω αποδειξη

πρεπει να βοηθησω το μαγαζι  δεν ζητω αποδειξη (για να κερδισουμαι και η δυο )
    ολλη ειναι κλεφτες πρεπει να γινω και εγω
    αυτα διεωνιζουν αυτο που ζουμαι τωρα

ολλη εχουμαι παραπονα και δικαιολογημενα.πρεπει να σκεφτουμαι και ο καθενας
     σωστα για να τα λυσουμαι.....ΑΜΗΝ

Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 08:15:43 »

στην Βουλγαρια αν πατησεις εγνατια οδο θα κοψεις ενα σημα για εκεινη την ημερα η για τις ημερες που θα την πατας....ενα οχι σημαντικο ποσο,στην Ελλαδα εχεις ενα αμαξι 2 χιλιαδων κυβικων το οποιο καθεται στο υποστεγο μονιμος γιατι δεν εχεις να του βαλεις βενζινη....θα πληρωνεις 1000 ευρω το χρονο τελη κυκλοφοριας το κουνας δεν το κουνας,να ειχαμε και δρομο τον οποιο τον ξαναπληρωνουμε με τα διοδια? λακουβες στην εγνατια.......οχι κυριοι....παραδιδω πινακιδες και δεν πληρωνω κλεψιεμεικα,ετσι απλα
    Καταγράφηκε

Ο χρονος και η υπομονη σου θα δικαιωσουν τις προσπαθειες
    σου
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 08:48:29 »

στην Βουλγαρια αν πατησεις εγνατια οδο θα κοψεις ενα σημα για εκεινη την ημερα η για τις ημερες που θα την πατας....ενα οχι σημαντικο ποσο,στην Ελλαδα εχεις ενα αμαξι 2 χιλιαδων κυβικων το οποιο καθεται στο υποστεγο μονιμος γιατι δεν εχεις να του βαλεις βενζινη....θα πληρωνεις 1000 ευρω το χρονο τελη κυκλοφοριας το κουνας δεν το κουνας,να ειχαμε και δρομο τον οποιο τον ξαναπληρωνουμε με τα διοδια? λακουβες στην εγνατια.......οχι κυριοι....παραδιδω πινακιδες και δεν πληρωνω κλεψιεμεικα,ετσι απλα
    ...

φιλε μητσο
    και στην βουλγαρια αν το βαλεις σε υποστεγο παλη θα
    πληρωνεις για καθε μερα που καθεται αφου δεν θα εχεις
    βενζινα να του βαλεις

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ............................................................
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #35 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 09:06:51 »

Cheesy
    πλακα πλακα δεν παιρνουμε κανενα υπερελαφρο......δεν θα παταμε δρομο....δεν θα πληρωνουμε τελη,αλλα δεν θα μας αφησουν ετσι....θα βαλουν εναερια τελη και διοδια
    Καταγράφηκε

σου
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 09:33:43 »

Καλημέρα σε όλους ,

Φίλε MarD θα συμφωνήσω με αυτά που λες.Ο χώρος του αερομοντελλισμού έχει ιδιαιτερότες.Δε πουλάει είδη πρώτης ανάγκης.Άρα αντιμετωπίζουν πρώτοι πρόβλημα γιατί η κρίση τους μείωσε κάτι σημαντικό:τη πελατεία!(Το έσοδο).Η οποία τον βοηθούσε να μετατρέψει το εμπόρευμα που έχει σε χρήμα ,να βγάλει το κόστος αγοράς, τα λειτουργικά του ,να καλύψει τις φορολογικές &ασφαλιστικές υποχρεώσεις του και να του μείνει το όποιο  κέρδος.
    Τώρα ποια τείνουν να μετατραπούν τα μικρά μαγαζία και επιχειρήσεις σε εισπράκτορες του δημοσίου.Γιατί  τώρα που ήρθαν οι νταβάδες από έξω(βλέπε τρόικα) κάποιος πρέπει να κάνει τη βρωμοδουλεία που τόσα χρόνια ο αρμόδιος Δημόσιος τομέας δεν έκανε(ή αν το θέλετε και αλλίως έκανε περιουσίες ,εχτίζε βίλες κτλ. με τη ταυτότητα του φορολογικού ελεγκτή!Όλοι ξέρουμε για ποιούς χτυπάει η καμπάνα.Για τους ίδιους που έσπρωξαν τον έλεγχο των επιχειρήσεων στους Ορκωτούς Ελεγκτές.Με μία βασική διαφορά:o Ορκωτός πάει φυλακή,ενώ ο δημόσιος λειτουργός έχει το άσυλο του δημοσίου.Μια μορφή ατιμωρησίας που ανέφερα σε προηγούμενο post)
    Καλές πείνες!
    Καταγράφηκε
    mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 10:02:11 »

καλες πεινες επισης και απο μενα.....εγω παντως ζω σε επαρχια και εχω βαλει στην αυλη τα γουρουνακια,τα κατσικακια,την ντοματα,το λαχανο,τα παντα.....καποιοι αλλοι ομως δεν μπωρουν να το κανουν αυτο και αυτοι ειναι για να τους λυπασαι......δυστηχως παιδια στην Ελλαδα εχουν καταρευσει τα παντα,δεν ειπαρχει σωτηρια,υγεια να εχουμε πανω απο ολα και αν μπορουμε να αγοραζουμε τα απαρετητα για τον μοντελισμο που μας προσφαιρει καποιες ωρες χαρας εχει καλος,αλλιως θα χαθει και αυτος,δεν θελω να το σκεφτομαι αυτο

Καταγράφηκε

σου
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #38 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 10:17:03 »

Πάντως, κόβει δεν κόβει αποδείξεις, περαίωση θα έρθει στον ελεύθερο επαγγελματία.

Ανεξάρτητα απ' αυτό οι νόμοι πρέπει να υπάρχουν και να εφαρμόζονται. Επίσης πρέπει να είναι δίκαιοι και να εφαρμόζονται σε όλους και εδώ πέφτουμε στα δύσκολα.

Δεν θα ήθελα να γίνει το Aeromodelling GR χώρος καταγγελιών τέτοιου είδους.

Εκτός από την μη έκδοση απόδειξης υπάρχει και η αποφυγή φόρων, ψευδής δήλωση αξίας παραγγελίας από εξωτερικό και άλλα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...

Ας φροντίσουμε τουλάχιστον να είμαστε εντάξει στις μεταξύ μας σχέσεις, είναι από τα λίγα που βλέπω να μας απομένουν.

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 10:45:05 »

καλημερα σας
    θα ηθελα να μου πει ενας απο τους φιλους που υποστηριζουν τοσο πολυ το Ελληνικο δικαιο και συμφερον
    ποτε εκανε τελευταια (η και παλαιοτερα) Grin καταγγελια οτι το κινεζικο η αμερικανικο μαγαζι δε του εκοψε ολοκληρη αποδειξη
    και ποτε εκανε παραπονο στο τελωνειο γιατι δε του το φορολογισαν αυτο που αγορασε  idiot2
     επειδη ζω το σημερα και τη πραγματικοτητα και επειδη θελω να ζησει εστω και ενας Ελληνας ε.π.
    καλυτερα να μου κοψει 15% απο τη τιμη και να μη μου κοψει αποδειξη
     για να γινει μια νεα αρχη και να τα παρουμε ολα απο την αρχη (αποδειξεις κτλ) πρεπει να γινει πτωχευση επισημα οσο γινετε ποιο γρηγορα idiot2
    Καταγράφηκε
    extenge
    Aeromodeller Sr. Member

Nikos

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 14:46:20 »

Πάντως, κόβει δεν κόβει αποδείξεις, περαίωση θα έρθει στον ελεύθερο επαγγελματία.

Ανεξάρτητα απ' αυτό οι νόμοι πρέπει να υπάρχουν και να εφαρμόζονται. Επίσης πρέπει να είναι δίκαιοι και να εφαρμόζονται σε όλους και εδώ πέφτουμε στα δύσκολα.

Δεν θα ήθελα να γίνει το Aeromodelling GR χώρος καταγγελιών τέτοιου είδους.

Εκτός από την μη έκδοση απόδειξης υπάρχει και η αποφυγή φόρων, ψευδής δήλωση αξίας παραγγελίας από εξωτερικό και άλλα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...

Ας φροντίσουμε τουλάχιστον να είμαστε εντάξει στις μεταξύ μας σχέσεις, είναι από τα λίγα που βλέπω να μας απομένουν.

Κυριε Κωστα καλημερα,
    πρεπει να σας πω οτι επειδη εχω και εγω μαγαζι (ασχετο με μοντελισμο) και δουλευω με 20% μεικτο κερδος, τα κοβω ολα τα εμπορευματα που πουλαω τιμολογια (κυριως) και αποδειξεις, η περαιωση εχει και συν εχει και πλην:
    Α)εγω λοιπον την πληρωνω και ειναι δυσβασταχτη για εμενα γιατι οταν ερθει η εφορια για ελεγχο ολο και κατι θα βρει, ολο και κατι θα μου εχει ξεφυγει αφου ετσι και αλλιως δεν ερχεται για να δει αν ειμαι νομιμος και τυπικος αλλα για να εισπραξει με καθε τροπο οτι μπορει
    Β)υπάρχουν καταστηματαρχες ομως (και στον μοντελισμο) οι οποιοι δουλευουν με 400+% κερδος (οχι ολοι) , δεν κοβουν αποδειξεις , η κοβουν όποτε ''χρειαζεται'' αποδειξη (μειωμενη η οχι) για να δειχνουν καποιες πωλησεις,αγοραζουν και πουλουν μαυρα απ το εξωτερικο, και αγάπανε και περιμενουν την περαιωση για να καλυψουν τις παρανομιες τους να πεταξουν τα βιβλια τους (οπως ο νομος προβλεπει) και αντι για 10000 ευρω εφορια να πληρωσουν 1000 ενω βγαζουν πολυ περισσοτερα απ αυτα....Γιαυτους η περαιωση ειναι λυτρωση........
    Η περαιωση λοιπον βοηθαει το κρατος να τα παιρνει συστηματικα απο τον εμπορο και μη παρολα αυτα πολλες φορες βοηθαει και τον παρανομο να παρανομει ακομα περισσοτερο

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 15:16:52 από extenge » Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 18:59:01 »

καλημερα σας
    θα ηθελα να μου πει ενας απο τους φιλους που υποστηριζουν τοσο πολυ το Ελληνικο δικαιο και συμφερον
    ποτε εκανε τελευταια (η και παλαιοτερα) Grin καταγγελια οτι το κινεζικο η αμερικανικο μαγαζι δε του εκοψε ολοκληρη αποδειξη
    και ποτε εκανε παραπονο στο τελωνειο γιατι δε του το φορολογισαν αυτο που αγορασε  idiot2
     επειδη ζω το σημερα και τη πραγματικοτητα και επειδη θελω να ζησει εστω και ενας Ελληνας ε.π.
    καλυτερα να μου κοψει 15% απο τη τιμη και να μη μου κοψει αποδειξη
     για να γινει μια νεα αρχη και να τα παρουμε ολα απο την αρχη (αποδειξεις κτλ) πρεπει να γινει πτωχευση επισημα οσο γινετε ποιο γρηγορα idiot2

... Θα ήθελα εδω να πώ ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις.

Για να φτάσουμε να ψωνίζουμε υποτιμολογιμένα απο τον κάθε κινέζο, γιατί με τον Αμερικάνο ούτε κατα διάνοια, φταίνε λιγάκι και οι ντόπιοι καταστηματάρχες.
    Αυτό να μην το ξεχνάμε, εντάξει ?

Όταν εγώ αγοράζω μια Τ/Κ εδω στον Ελλάντα 900+ ΕΥΡΩ και από τον κινέζο μου έρχεται με απόδειξη ηλεκτρονική και τιμολόγιο υποτιμημένο, αλλά με εξασφαλισμένη εγγύηση, στα 600Ευρώ πές μου βρε φίλε Vchris γιατί να ξαναγοράσω απο το Ελλάντα ?

Από εκεί και μετά θα αναλωθούμε ατελείωτες ώρες να συζητάμε γιατι και πώς φτάσαμε σήμερα στο σημείο αυτό, δηλ. να "ψειρίζουμε" την κατάσταση που μέχρι πέρυσι ήταν στα παλαιά μας υποδήματα !
    Να μην αρχίσω να λέω τώρα για αυτά που έλεγα και για το "υποκατάστημα" του κινέζου στην Αθήνα ... για τις τιμές του εννοώ...
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    0 teo
    Aeromodeller Hero Member

ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 19:17:04 »

Πάλι ψιλή κουβέντα πιάσαμε...

Αν αγοράζεις δια ζώσης ζητάς απόδειξη (αν θες) κι αν φύγεις χωρίς να τη ζητήσεις ή χωρίς να στην δώσει είσαι συνένοχος και όχι εξαπατημένος._
    Αν αγοράζεις μέσω internet ζητάς απόδειξη (αν θες) σε mail ή τηλέφωνο πριν την αποστολή κι αν δεν στην στείλει την ζητάς πάλι (χαριστικά) με mail ή τηλέφωνο να στην στείλει σε δεύτερο χρόνο και με δική του χρέωση. Αν δεν στη στείλει και πάλι μπορείς να κάνεις καταγγελίας επώνυμα και αφού μαζέψεις όλα τα αποδεικτικά στοιχεία γιατί αλλιώς θα εκτεθείς._

Τώρα όλα τα άλλα είναι παραφιλολογίες...

Α, ξέχασα... και δεν το κάνεις θέμα παρά μόνο αν τελικά δικαιωθείς σε πιθανή νομική εμπλοκή για να παραδειγματιστούν όλοι οι άλλοι - πελάτες και μαγαζάτορες. 
    Καταγράφηκε

FrSky ACCST @ Spektrum-DX7
    E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub
    Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite
    Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 20:03:32 »

... Θα ήθελα εδω να πώ ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις.

Για να φτάσουμε να ψωνίζουμε υποτιμολογιμένα απο τον κάθε κινέζο, γιατί με τον Αμερικάνο ούτε κατα διάνοια, φταίνε λιγάκι και οι ντόπιοι καταστηματάρχες.
    Αυτό να μην το ξεχνάμε, εντάξει ?

Όταν εγώ αγοράζω μια Τ/Κ εδω στον Ελλάντα 900+ ΕΥΡΩ και από τον κινέζο μου έρχεται με απόδειξη ηλεκτρονική και τιμολόγιο υποτιμημένο, αλλά με εξασφαλισμένη εγγύηση, στα 600Ευρώ πές μου βρε φίλε Vchris γιατί να ξαναγοράσω απο το Ελλάντα ?

Από εκεί και μετά θα αναλωθούμε ατελείωτες ώρες να συζητάμε γιατι και πώς φτάσαμε σήμερα στο σημείο αυτό, δηλ. να "ψειρίζουμε" την κατάσταση που μέχρι πέρυσι ήταν στα παλαιά μας υποδήματα !
    Να μην αρχίσω να λέω τώρα για αυτά που έλεγα και για το "υποκατάστημα" του κινέζου στην Αθήνα ... για τις τιμές του εννοώ...

ΔΕ διαφωνω σε τιποτε απο αυτα και εγω οποτε με συμφερει εχω αγορασει απο εξω
    αλλα με συμφερει πως? με μειωμενη αποδειξη 70% και να μην το πιασει τελωνειο idiot2
    οταν εχω <<ξυπνησει>> το Κινεζο και τον Αμερικανο με τετοια κολπα για ποιο λογο
    να <<δωσω>> τον Ελληνα? επειδη δεν ειναι ακριβως το ιδιο <<κολπο>> αλλα αλλο???
    μη που πεις οτι δεν υπαρχουν πραγματα που εχουν καλυτερη τιμη απο εξω?
    και με μια <<εξτρα εκπτωση>> 15% δε σε συμφερει ακομη περισσοτερο? idiot2

τελος παντων το θεμα ειναι να μη <<δινουμε>> ο ενας τον αλλο μεταξυ μας
    αμα θελει καποιος οπωσδηποτε αποδειξη να το λεει απο την αρχη 
    Καταγράφηκε
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 22 Ιαν 2012, 23:07:40 »

αμα θελει καποιος οπωσδηποτε αποδειξη να το λεει απο την αρχη  

Οπότε η κατακλείδα είναι ότι καλά κάνουμε και εμείς, όπως οι πολιτικοί μας, και κλεβουμε τα κρατικά ταμεία. Τίποτα δεν θα αλλάξει γιατί πάντα στην Ελλάδα υπάρχουν 2 όψεις που σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν...

Άλλοι έχουν μεγαλύτερη οικονομικη ανάγκη από άλλα κορόιδα που κόβουν απόδειξη κτλ κτλ..

Και η ζωή στην Ελλάδα του ΔΝΤ συνεχίζεται...  
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Για αποδειξη ουτε λογος
    Μεταπήδηση σε: