Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:13:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:13:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Για αποδειξη ουτε λογος  (Αναγνώστηκε 13183 φορές)
    Dionysis
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 15:55:58 »

Χαιρετω ολους τους μοντελιστες. Ο λογος που γραφω δυστυχως δεν ειναι καλος. Αγορασα μεσα σε μια βδομαδα απο 4 διαφορετικα ελληνικα μαγαζια. Τα ποσα ηταν διαφορετικα σε καθε μαγαζι. Στο 1ο θα αναφερω το ονομα του γιατι ηταν αψογος(http://www.rc-models.gr/) ηταν 180 ευρω και εβαλε αποδειξη και τον συγχαιρω καθως το βρηκα το συγκεκριμενο αεροπλανο 20 ευρω χαμηλότερα απο καθε αλλο μαγαζι ελληνικο παντα.Απο το δευτερο μαγαζι πηρα εναν εξoμειωτή-τκ στα 140 ευρω αποδειξη γιοκ.Τον πηρα τηλ και μου λεει και καλα λογο φορτου εργασιας την ξεχασανε και οτι αν κανω αλλη παραγγελια να ζητησω να μου την βαλουν(δεν θα ξαναγινει παραγγελια γιατι ειμαι σιγουρος εγινε επιτηδες). Δηλαδη αν δεν κανω παραγγελια αποδειξη δεν εχω. Απο το 3ο καταστημα πηρα εναν κινητηρα στα 300 ευρω και αποδειξη δεν εβαλε ουτε αυτος. Τον παιρνω τηλ και μου ειπε οτι αλλαξε διευθυνση και δεν ηξερε τι να βαλει για διευθυνση στην αποδειξη με συνεπεια να εχει προβλημα με την εφορια.Δηλαδη μην κοβωντας αποδειξη δεν θα εχει αν τον καταγγειλω ?. Προσωπικα μου φανηκε δικαιολογια καθως επειτα μου ειπε να μου στειλει με την επομενη παραγγελια αλλα του ειπα να μου την στειλει ξεχωριστα γιατι δεν προκειται να ξαναπαραγγειλω απο αυτον. Τελος το 4ο καταστημα 50 ευρω παραγγελια δεν εβαλε αποδειξη αλλα δεν επικοινωνησα μαζι του καθως σημερα παρελαβα το πακετο. Η κατασταση ειναι τραγικη γιατι ενω λενε στηριξτε τα ελληνικα μαγαζια,κατι τυχαινει και καλα και προσπαθουν να γλιτωσουν την εφορια επιβαρυνωντας επιπλεον το κρατος. Δεν θα αναφερω τα ονοματα των μαγαζιων γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται. Απλα οταν κανετε παραγγελιες ζητατε αποδειξη αν σας ενδιαφερει φυσικα. Εγω προσωπικα επαθα και εμαθα και δεν θα ξαναεμπιστευτω ελληνικα καταστηματα εκτος αν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου κανουν λαδια.
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 16:02:44 »

Εχεις δικιο, το εχω αναφερει και εγω σε παλιοτερο μηνυμα μου σχετικα με την στηριξη των καταστηματων.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 16:31:40 »

Οποιος κοβει-ζηταει αποδειξεις κανει εγκλημα!
    Δεν πρεπει να ζηταμε αποδειξη αλλα να ζηταμε εκπτωση σ αυτο που αγοραζουμε!
    Αρκετα με τα χαρτακια...
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    HellBill
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 17:06:54 »

Διαφωνω φιλε papabill. Φτασαμε σε αυτο το χαλι σαν χωρα γιατι παντα απο την καλη μας την καρδια, μαθαμε να δικαιολογουμε τον καθε απατεωνισκο...
    Καταγράφηκε
    konanagno
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 17:10:01 »

η οποία έκπτωση αν έχεις παρατηρήσει φίλε papabill, δεν είναι ποτέ 23%, αλλά συνήθως τα μισά, να μοιράζεται το χρήμα  Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 17:22:52 »

συμφωνω οτι θα πρεπει να βαζουν αποδειξεις αλλα και τα ξενα μαγαζια δεν εχω δει να στελνουν
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 17:48:15 »

Οποιος κοβει-ζηταει αποδειξεις κανει εγκλημα!
    Δεν πρεπει να ζηταμε αποδειξη αλλα να ζηταμε εκπτωση σ αυτο που αγοραζουμε!
    Αρκετα με τα χαρτακια...

papabill
    Η μη εκδοσή απόδειξης είναι κλοπή ,και μάλιστα όχι του κράτους αλλά κλοπή από τις παροχές που δικαιούμαστε από το κράτος. *

Ευτυχώς τόσο εδω στα γιαννενα ,  και τα δυο μαγαζια μοντελισμου κόβουν κανονικότατα αποδείξεις ,αλλά και οτι εχω αγοράσει online τόσο από ελλαδα όσο και γενικότερα από ευρωπη , παντα η αποδειξη ειναι μέσα.

* Φυσικά αυτό είναι άποψη μου και συμπεριφέρομαι ανάλογα .
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 18:10:09 »

Απλά τα πράγματα, σκας καταγελλία στεγνά, έχεις όλα τα στοιχεία της συναλλάγης τα οποία δίνεις στην αρμόδια υπηρεσία, αν δεν μπορέσουν να διασταυρωθούν με την ταμιακή του, άντε γεια, πρόστιμο και black list.

Αν δεν μπορούν για τον χ,ψ λόγο να εκδώσουν απόδειξη ή δεν ξέρουν πως να την εκδώσουν (   )  οφείλουν να κλείσουν το μαγαζί έως ότου να λύσουν το τεχνικό πρόβλημα. Όσο για το άλλο που "ξέχασε", οφείλει να στην στείλει και με ταχυδρομίο γιατί το "λάθος" ήταν δικό του και φυσικά μπουρδίτσες του στυλ "ξέχασα" δεν περνάνε στους εφοριακούς.  laugh

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολοι καιροί αλλά δεν γίνεται κάποιοι που κόβουν να είναι οι χαζοί και άλλοι οι έξυπνοι.

Αν θέλουμε να ανέβει η ποιότητα οφείλουμε να κάνουμε και εμείς μια κίνηση αλλιώς το πρόβλημα παραμένει και παραμένει και πάλι τα ίδια καταστήματα θα επαναπαύονται σε τέτοιες τακτικές την στιγμή που υπάρχουν και πιο σωστά μαγαζιά.
    Καταγράφηκε

levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 18:13:13 »

Η μη εκδοσή απόδειξης είναι κλοπή ,και μάλιστα όχι του κράτους αλλά κλοπή από τις παροχές που δικαιούμαστε από το κράτος. *

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    καποτε πρεπει να το  καταλαβουναι  και οι υπολοιπη
    γιατι αρκετη το καταλαβαναι με πολλη δυσαρεστο
    τροπο
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    DJM
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 18:38:33 »

Οn line καταγγελίες, ανώνυμες ή επώνυμες, για φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις, επίορκους εφοριακούς αλλά και γενικότερα οικονομικά εγκλήματα μπορούν να κάνουν οι πολίτες μέσα από το νέο δικτυακό τόπο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ).

On line καταγγελίες για παραβάσεις

Νέος δικτυακός τόπος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων

Οn line καταγγελίες, ανώνυμες ή επώνυμες, για φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις, επίορκους εφοριακούς αλλά και γενικότερα οικονομικά εγκλήματα μπορούν να κάνουν οι πολίτες μέσα από το νέο δικτυακό τόπο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ).

Στη νέα ιστοσελίδα της ΥΠΕΕ υπάρχει ολοκληρωμένη φόρμα λήψης καταγγελιών από τους πολίτες. Σύμφωνα με την υπηρεσία, η ηλεκτρονική υποβολή της καταγγελίας διευκολύνει τη διαδικασία, καθώς κάθε υπόθεση θα προωθείται γρηγορότερα και θα συγκεντρώνονται οι απαραίτητες πληροφορίες για την αξιολόγηση της καταγγελίας. Τα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα τόσο του καταγγέλλοντος όσο και του καταγγελλόμενου διαφυλάσσονται, αφού είναι προαιρετική η συμπλήρωσή τους στη σχετική φόρμα.

Σημειώνεται ότι οι περισσότερες καταγγελίες που γίνονται αφορούν: χρηματισμό υπαλλήλων, φοροδιαφυγή επιτηδευματιών, ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλων, διενέξεις με κτηματικές υπηρεσίες, αιτήματα για διαγραφή προσαυξήσεων οφειλών και ρύθμιση χρεών, εκτίμηση ακινήτων με βάση συγκριτικά στοιχεία, προσδιορισμό φόρου κληρονομιάς, καθυστέρηση εκκαθάρισης συμπληρωματικής ή τροποποιητική δήλωσης και υπολογισμό φόρου εισοδήματος.

Ελεγχοι
    Πάντως η φοροδιαφυγή καλά κρατεί. Όπως δείχνουν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η ΥΠΕΕ στο πρώτο πεντάμηνο του έτους 4 στις 10 επιχειρήσεις εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν.

Συγκεκριμένα στο διάστημα Ιανουαρίου ? Μαϊου η ΥΠΕΕ έλεγξε 18.274 επιχειρήσεις. Σε 7.267 από τις ελεγχόμενες επιχειρήσεις εντόπισε 720.430 παραβάσεις, δηλαδή κάθε μια επιχείρηση είχε διαπράξει κατά μέσο όρο 100 παραβάσεις.

Το ίδιο διάστημα έγιναν 26.487 έλεγχοι στη διακίνηση των αγαθών.Τα πρόστιμα που εκτιμάται ότι θα επιβληθούν για το σύνολο των φορολογικών παραβάσεων που εντοπίστηκαν φθάνουν σε 696,6 εκατ. ευρώ.

Πηγή Ημερησία

Σ.Δ.Ο.Ε
    http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit

Καταγράφηκε

Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό.
    Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά στα ψηλά τα βουνά να κοιμάμαι στο Αιγαίο να δίνω φιλιά
    nitro35%
    Aeromodeller Full Member

nitro powered

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 18:41:55 »

Ο φπα δεν ειναι κλοπη?Τα χαρατσια που ολοι πληρωνουμε δεν ειναι κλοπη?Η οποιαδηποτε συναλλαγη σου με το δημοσιο γινετε μονο με λαδωμα δεν ειναι κλοπη?Οι πολιτικοι μας ειναι ποιο σαπιοι απο ποτε ακομα και αυτες τις ωρες κλεβουν και σκεφτονται ποιοι θα κατσουν αυριο στην καρεκλα για το επομενο φαγοποτι δεν ειναι κλοπη?Οι βιομηχανοι και μεγαλοεπιχειρηματιες που δεν αποδιδουν φορους απειλωντας οτι θα ριξουν στη ανεργια 5000 ανθρωπους δεν ειναι κλοπη αυτου του ρημαδιασμενου κρατους ?Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ,εκει συκεντρωστε την οργη σας.Αν συμορφωθει το κρατος λοιπον ολα τα αλλα θα διορθοθουν απο μονα τους.
    Καταγράφηκε

line up and hold...
    Dionysis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 18:43:50 »

Βελτιωνοντας ο καθενας τον ευατο του ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε γνωμη μου. Το να λεμε οτι φταιει το κρατος και να μην κανουμε τπτ μεχρι να αλλαξει αυτο ειναι χειροτερο πιστευω.
    Καταγράφηκε
    nitro35%
    Aeromodeller Full Member

nitro powered

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 18:57:00 »

Βελτιωνοντας ο καθενας τον ευατο του ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε γνωμη μου. Το να λεμε οτι φταιει το κρατος και να μην κανουμε τπτ μεχρι να αλλαξει αυτο ειναι χειροτερο πιστευω.

Μη ξεχασεις να πληρωσεις τη δευτερη δοση χαρατσιου αγαπητε....και θα ερθουν κι αλλα.Τρωμε τοσο ξυλο και εμεις ειμαστε ακομα απαθης και με σκυμενο το κεφαλι περιμενουμε την επομενη σφαλιαρα.Εδω οι λυκοι εχουν μπει μεσα στα σπιτια μας και μας τρωνε και εμεις ασχολουμαστε αν ο περιπτερας εκοψε αποδειξη.Μηπως τελικα ολα αυτα μας αξιζουν?
    Καταγράφηκε

line up and hold...
    m1john
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 19:08:55 »

Ολες οι παροιμιες τελικα ειναι σωστες και μια απ αυτες λεει οτι    ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Καταγράφηκε
    .Skywalker.
    Aeromodeller Full Member

Όταν δεν βρέχει και δεν φυσάει, πετάμε...

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 21 Ιαν 2012, 19:09:35 »

Μη ξεχασεις να πληρωσεις τη δευτερη δοση χαρατσιου αγαπητε....και θα ερθουν κι αλλα.Τρωμε τοσο ξυλο και εμεις ειμαστε ακομα απαθης και με σκυμενο το κεφαλι περιμενουμε την επομενη σφαλιαρα.Εδω οι λυκοι εχουν μπει μεσα στα σπιτια μας και μας τρωνε και εμεις ασχολουμαστε αν ο περιπτερας εκοψε αποδειξη.Μηπως τελικα ολα αυτα μας αξιζουν?

Συμφωνώ ότι όλα όσα παθαίνει κανείς του αξίζουν στο βαθμό που άφησε να του συμβούν. Σε όλα επομένως πρέπει να αρχίσουμε να δρούμε αναλόγως καθημερινά.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Για αποδειξη ουτε λογος
    Μεταπήδηση σε: