Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.433 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 21:43:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 21:43:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vilisdev
    [Σήμερα στις 11:34]

από AKISSSS
    [Σήμερα στις 08:59]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:00]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309433
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 80
    Συνολικά: 82
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Νέα πλατφόρμα FPV/UAV από την Greekwings  (Αναγνώστηκε 54885 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #240 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2012, 14:10:37 »

Σίγουρα Δημήτρη. Δέν έχω τόσες γνώσεις δυστυχώς. Κάτι έκανα λάθος. Επίσης ήταν βαρύ μοντέλο για την δουλειά αυτή και δυσκίνητο.
    Θυμάμαι ότι έκοψα τη σέλα στο cnc με 1,5 μοίρα Θετική γωνία προσβολής σε σχέση με τον οριζόντιο σταθεροποιητή, αλλά δέν είχα κοιτάξει τίποτα άλλο απο CL κλπ...

Το φτεράκι του Σκύπτρο ήταν μιά χαρά, απλά μου φάνηκε μικρό και είπα να το μεγαλώσω λίγο μήπως και κόψει ταχύτητα. Λάθος πάλι γιατί μεγάλωσε-βάρυνε και το μοντέλο...
    Τέλος πάντων, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, αλλά δέν βλέπω να ξανακάνει κάποιος κάτι τέτοιο μετά τον Στέλιο για να ξαναδοκιμάσουμε. Σπανίζουν οι ήρωες πιά που διαδίδουν την Ελληνόλευκη σε όλη την υφήλιο... Ίσως σε κάποιο άλλο πρότζεκτ...  Wink
    Το ξεκούφωμα ήταν λάθος επίσης. Το πρόσεξες γάτε έ? Αδυνάτισε το φτερό τόσο που αναγκάστηκα να βάλω έξτρα ενίσχυση λίγη, δέν είχα και αντιρίδες, άρα μία η άλλη...
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #241 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2012, 14:41:24 »

Επανέρχομαι!
    Λοιπόν κάνω προτάσεις-όπως σχεδόν ξεκινούν όλες μου οι παραγγελίες- και όταν έχεις χρόνο μου λές   Grin Grin

Ίσως υπάρχει η χρυσή τομή, δηλαδή:

-Για να μεγαλώσεις το άνοιγμα χωρίς να αποκτήσεις τιπ stall και δυσκίνητο φτερό εξαιτίας της naca, πρέπει το ακροπτέρυγο να σπάει σε μικρότερη χορδή όπως η έκδοση 2.2μ που σου είχα στείλει για να έχει λιγότερο drag στην άκρη,

-Το ξεκούφωμα-σε λογικά πλαίσια- π.χ. στο μισό απ'ότι έχεις κάνει σε συνδυασμό με λίιιιγο μεγαλύτερης πυκνώτητας φελιζόλ θα ήταν τέλειο, π,χ 90αρι-100αρι
    - Επίσης απίστευτη ιδέα από το παλικαράκι στη νεοτεξ, ήταν αντί για μονοκότ και ταινία, να vacuμαριστεί με σκέτη epoxy (50-60gr/τμ) όλο το φτερό και οι τρύπες με feathercote. εάν το σκεφτείς θα πάρει περί τα 90γρ βάρος μόνο και θα έχει φοβερό δέσιμο και ωραίο γυάλινο φινίρισμα δηλαδή σχεδόν πάτσι με μια καλή επικάλυψη.
    -Τέλος, τα πηχάκια κάρμπον έχουν φτηνισει τόσο-όσο, ώστε εάν θέλουμε άλλα 10-20γρ δίαιτα και καλύτερη ακαμψία να τα βρούμε από εκεί, αντί να μπουν ξύλινες ενισχύσεις.

Στο κομμάτι της ατράκτου, θα εκπλαγεις ευχάριστα σε λίγες μέρες...
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #242 στις: Πέμπτη, 2 Αυγ 2012, 18:27:40 »

Καλησπέρα.

Ναί Δημήτρη, θέλω να κρατηθούμε σε NaCa, γιατί τις λατρεύω αυτές τις αεροτομές όπως σου είχα πεί. Μεγαλώνοντας το Aspect Ratio του φτερού (κλάσμα χορδής προς εκπέτασμα), δηλαδή λεπτότερο φτερό σε μεγαλύτερο εκπέτασμα, τότε μειώνει η οπισθέλκουσα. Επίσης αναφέρεται και στο βίντεο "ποδηλατώντας στους ουρναούς" με τον Κανέλλο Κανελλόπουλο, όπου ο Drela ακριβώς για να αποφύγει τους στροβιλισμούς που καταστρέφουν την άντωση, αποφάσισε να μεγαλώσει το φτερό...
    Τώρα, εμείς βέβαια βάλαμε σάν πλαφών τα 2,2 μέτρα, άρα πρέπει να δούμε με μέγιστο τόσο, τί γεωμετρία θα έχει καλύτερη για την δουλειά που πρέπει να κάνει. Πρέπει άλλωστε να βάζεις κάποια πλαφών γιατί αλλιώς θα "χαθεί η μπάλα"... 

> Πιό πυκνό φελιζόλ απο το Styrofoam, δέν έχω βρεί στο εμπόριο το τοπικό και δέν θέλω να μπώ στη διαδικασία φέρε απ'έξω κλπ... Είναι ογκώδη πράγματα. Άλλωστε αν αποφασίσεις να βάλεις "πέτσωμα", θέλεις ελαφρύ πυρήνα ακόμη περισσότερο άρα προς τί το μπέρδεμα...
    Το βάρος του Styro είναι 16 γραμμάρια για 500 κυβικά εκατοστά, δηλ. για τα 100χ100χ100=1.000.000 κυβ.εκ.= 1 κυβ. μέτρο, το styro ζυγίζει... 32 Κιλά!
    > Η ιδέα του παιδιού απο την Neotex είναι Λάθος! ΠΟΤΕ δέν βάζεις σκέτη ρητίνη σάν πέτσα. Είναι Μόνο Βάρος και Τίποτα περισσότερο. Δέν προσφέρει τίποτα παρά μόνο γυαλάδα όπως λές, αλλά το μειονέκτημα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο απ'το πλεονέκτημα! Τουλάχιστον ένα ψιλό υαλοπανάκι για να πείς ότι κάτι έκανες... Άλλωστε την πέτσα αυτή την υπολογίζεις στη δομή, την θέλεις δηλ. να είναι γερή. Εδώ πάς φυσικά σε άλλες μεθόδους κατασκευής, όπως Vacuum Bagging κλπ...
    > Πηχάκια Carbon, σωστό. Ένα μικρό πάνω (4άρι tube) και το ίδιο απο κάτω και ανάμεσα τους, στο κέντρο, την σύνδεση. Το Τέλειο για (απλό) Foam φτερό!

Για το θέμα της ατράκτου, ευχαρίστως περιμένω να δώ τί μου ετοιμάζετε...  Cheesy
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 15 Αυγ 2012, 12:39:43 από DeltaMan » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #243 στις: Τετάρτη, 15 Αυγ 2012, 12:37:59 »

Καλημέρα Κύριοι.

Δημήτρη, μήπως μπορείς όταν ευχερέσεις, να ανοίξεις ένα Θέμα αποκλειστικά με την περιγραφή-κατασκευή του αυτοσχέδιου Αntenna Τracker που παρουσίασες στο παρόν θέμα?
    Με ενδιαφέρει πολύ και νομίζω ότι θα ενδιαφέρει και πολλούς φίλους...

Ευχαριστώ, DM
    Καταγράφηκε

fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #244 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2012, 11:06:22 »

Πηγαν οντως 91 χλμ... http://www.infinity-hobby.com/main/newsdesk_info.php?newsdesk_id=805
    Ο Σκυπτροβαμων(η καποιο αλλο Greek ultimate fpv platform)θα μπορουσε να σπασει το φραγμα των 100???........
    Μιλαει για Total,το goal παραμενει......
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #245 στις: Σάββατο, 29 Σεπ 2012, 11:16:50 »

Ένας πελάτης και φίλος πετάει με gas 30cc και 1,5L καύσιμο ~100χλμ σε κύκλους. Η πλατφόρμα είναι το Pilatus 2,70μ της VQ.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #246 στις: Δευτέρα, 1 Οκτ 2012, 00:01:06 »

Καλησπέρα παιδιά.

Ο Roberto Montiel απ'την Ισπανία, έκανε "round trip" 222 χιλιομέτρων. 111 πήγαινε και 111 έλα... Με Ανεμοπορία!! 6 ώρες πέταγε...
    http://fpvlab.com/forums/showthread.php?8311-New-round-trip-world-record-111-222-Km!!!&highlight=roberto+montiel

Μάριε, μήπως τον ξέρω τον φίλο που κάνει τους "μεγάλους" κύκλους?   devil

Ένας άλλος γνωστός του χώρου, έκανε 14 χλμ. με 20 mW στα 5,8 GHz! Όταν ακούς τέτοια, όλα είναι πιθανά και θέμα κεραιών-κατευθυντικότητας κλπ...

Η Ελληνική πλατφόρμα, που θα υπάρξει εκτός και αν ο Χάρος μου κλέψει την ανάσα, θα πετάξει πρώτα με Ασφάλεια, σε ακατοίκητες περιοχές ή πάνω απο θάλασσα.

Κανείς δέν μπορεί να με πείσει ότι δέν μπορούμε να κάνουμε ότι κάνουμε και "οι άλλοι".  ΚΑΝΕΙΣ._
    Καταγράφηκε

jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #247 στις: Τετάρτη, 3 Οκτ 2012, 14:48:05 »

Καλά ρε δε ντρέπεστε!!  λείπω και τα λέτε??

Λοιπόν, παίδες είναι μαθηματικά όλα (δυστυχώς). Λογικά το αξιοπρόσεχτο του εγχειρήματος είναι να έχεις video kai data link για 100χλμ. και όχι η διανυθείσα απόσταση που λίγο πολύ ο Σκήπτρο, μπορεί να πιάσει με σχετική ευκολία!! και εξηγώ:

Mε Cruise speed 40kph και 0 headwind, καίμε 5Αmp, άρα με 5000mah μπαταρία καλύπτουμε 40χλμ με 10000 80χλμ και 12 τη κατοστάρα...  φυσικά το να γεμίσω τον σκήπτρο με μπαταρίες ακυρώνει το χαρακτήρα του που είναι η χαρτογράφηση και αργή του πτήση (22-67 χλμαω) ενώ για παράδειγμα εάν χρησιμοποιήσουμε μια πιο γρήγορη αεροτομή με λίιιιγο πιο "μακρύ" λόγο ρίζας ανοίγματος να φτάσουμε πολύ πιο εύκολα το στόχο  (drag γαρ)... επίσης για το παραπάνω παράδειγμα, τα 5A ειναι πολύ μακρια απο το efficient consuption του μοτέρ, δλδ εαν παίξουμε στα 21Α (οptimum) με γρήγορη αεροτομή rg45 0 διεδρο 11-12/1 λόγο φτερού με 9χ6 προπέλιτσα, 4s σeταπ στα 6-7000mah με cruise speed τα 124χλμαω τότε ποιανουμε το στόχο πολύ πιο έυκολα και περισσότερο ενδιαφέρων.. 

Τέλος να προσθέσω οτι ναι μεν είναι θεμιτό και αξιέπαινο να στήσεις έτσι τα ηλεκτρονικά σου ώστε να πετύχεις τέτοια εμβέλεια.. Δε παύει όμως να είναι βαρετό απλά να πηγαίνεις... και να πηγαίνεις... κλπ κλπ κλπ χωρίς ουσία, εαν ήταν π.χ. ενα UAV έρευνας και διάσωσης να ήταν αναγκαία τέτοια χαρακτηριστικά. εμένα δεν με πολυσυγκινει.. και με τα 50.. καλά είμαι.  teasing

συμπέρασμα: φυσικά και μπορούμε... εάν θέλουμε.. εάν χρειαστεί... και ηλεκτρικοί..
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #248 στις: Τετάρτη, 3 Οκτ 2012, 17:15:17 »

Χαχαχααα... Καλησπέρα Δημήτρη και καλώς ήρθες (έμαθα ότι έλειπες, τσά...)   laugh

ΦΥΣΙΚΑ και δέν είναι θέμα αεροπλάνου! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και εμείς μπορούμε να φτιάξουμε πλατφόρμα που να πηγαίνει όπου γουστάρεις και να γυρνάει πίσω...
    You Name It... Πόσα μέτρα φτερό θές? 10? Με τί γεωμετρία? Με honeycomb και carbon sandwich είναι καλά? Ανοιχτή κατασκευή να έχει και solar cells μέσα?   Wink
    Είναι δεδομένο ότι μπορούμε να απογειωθούμε απ'τον Όλυμπο και να πετάξουμε μέχρι την Χαλκιδική απέναντι, ή σε άλλα αντίστοιχα μέρη... Έχω και βάρκα πολυεστερική 4,3 μέτρα με 20 ίππους μηχανή, δανεικιά όμως απ'τον Θειό μου... 

Όλα όμως εξαρτώνται απο του τί θελεις να κάνεις, γιατί να το κάνεις κλπ, πόσα λεφτά διαθέτεις και φυσικά να οργανωθεί σωστά, και ΔΕΝ γίνεται με έναν άνθρωπο μόνο!

Φυσικά και είναι Βαρετό το Long Range! Αλλά είναι απαραίτητο όταν τεστάρεις τεχνολογία και στην περίπτωση του Roberto αυτό γίνεται... τον σπονσοράρουν με Κεραίες και εκείνος μαγεύοντας (με ανεμοπορία- θα έχει ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο σάν εμένα), τις προωθεί...

Συμφωνώ σε όλα Δημήτρη. Ελπίζω να υπολόγισες την Γεωμετρική αύξηση του Drag όσο αυξάνει η ταχύτητα έ? Χαχαααααα...  Grin

Για να απαντήσω λοιπόν στο "Αν μπορούμε, αν θέλουμε και αν χρειαστεί"... Πφσςςςςς... Εννοείται φίλε μου. Και γιατί?...

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ._

Μαθαίνουμε την πιό Δύσκολη γλώσσα του κόσμου, και μετά μαθαίνουμε και τις δικές τους για να μας καταλαβαίνουν! Τί να μας πούν τώρα... 
    Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #249 στις: Τετάρτη, 3 Οκτ 2012, 17:17:26 »

Ορίστε και μιά φωτό τώρα απ'το μοντέλο που ετοιμάζω αυτή την βδομάδα γιατί Κ@υλωσα τώρα και δέν κρατιέμαι...  devil

* Peplo_Ftero3 019.jpg (108.25 KB, 1020x624 - εμφανίστηκε 386 φορές.)
    Καταγράφηκε

jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #250 στις: Τετάρτη, 3 Οκτ 2012, 23:24:41 »

Ωραιος Απόστολε, πολύ ωραίος!!

Θέλω όμως να αναφέρω, οτι όσο κωλυσιεργεί το κράτος στην έρευνα και την υιοθεσία  της κοινοτικής νομοθεσίας στη χρήση UAS.. οι ερευνητές ανα τον κόσμο προχωρούν ταχύτατα!!

- Παράδειγμα η Γαλλία που πρίν λίγες μέρες αδειοδότησε για πρώτη φορά μικρό UAV για πτήσεις ανω των 100χλμ στον εναέριο χώρο της!!!

http://www.delair-tech.com/en/products-and-services/our-products/drone-for-emergency    πρέπει να παραδεχτούμε οτι είναι ενα αξιοπρόσεχτο σκάφος με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και flight envelop

-Aλλο παράδειγμα η γνωστή Locheed martin που παράτησε τα stealth και το "γύρισε" σε μικρά uav που είναι δυνατό να μένουν εσαεί !! στον αέρα με τη χρήση laser (παλιώσαν τα φωτοβολταικά γιαυτούς!) http://hackaday.com/2012/09/27/laser-power-system-keeps-uavs-flying-indefinitely/

-Άλλο παράδειγμα που πόσταρα και σε άλλο thread, O Νορβηγικός στρατός επένδυσε σε εξολοκλήρου open source πιλότους και τηλεκατευθήνσεις!
    http://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/nnfa19091812/18-09-2012  (αυτόν που φορά ο Σκήπτρο σήμερα!     )

- Άλλο, ένα backyard-scientist  παλικάρι που χωρίς βοήθεια, σχεδίασε ένα αξιόλογο σκάφος και ενώ το κοίταζε για 7 χρόνια,  κατάφερε μέσω του kickstarter να μαζέψει χρηματοδότηση από φίλους (σε αντίστοιχο φόρουμ-μέσα και εγώ ) για να το κάνει πραγματικότητα σε 45 μέρες!! 
    http://www.kickstarter.com/projects/841500112/techpod-the-hobby-uav

Εν τέλη... ναι έχουμε ιδέες, τεχνογνωσία, ωραία η Ελλάδα...  αλλά μας έχει ....
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #251 στις: Πέμπτη, 4 Οκτ 2012, 10:20:50 »

Καλημέρα Δημήτρη, Καλημέρα Κύριοι.

Πώ, πώ, βρέ σύ, τί μου έκανες πρωινιάτικα? Πώώώώ... πολύ ενδιαφέροντα Links! Πού τα βρίσκεις βρέ θηρίο...

> Αδειδότηση στη Γαλλία... Φανταστικό! Τί να πώ... τους Γάλλους πάντα στον αερομοντελισμό τους έχω ένα σεβασμό παραπάνω δέν ξέρω... 

> Φόρτιση των μπαταριών με Λέιζερ... !! !! !! Αυτό πρώτη φορά το είδα φίλε. Είναι τρομερό, και προέρχεται απο ότι άκουσα στο βίντεο απο κάποια εταιρεία που κέρδισε τον αντίστοιχο διαγωνισμό της NaSa...

> Στο Νορβηγικό βίντεο σε ποιό λεπτό είναι αυτό που θέλουμε να δούμε? Γιατί είναι 45 λεπτά περίπου και δέν καταλαβαίνω και πολλά...

> Για το Techpod το ήξερα, παρακολουθώ τον Wayne Garris εδώ και αρκετό καιρό. Είναι ωραίο, μεγάλο (2,5 μέτρα+) αλλά έχω κάποιες αντιρρήσεις αυτό όμως είναι καθαρά προσωπικό.

Καλύτερα να ετοιμαζόμαστε λέω 'γώ. Θα αργήσουν να έρθουν εδώ, αλλά αν το δείς με "εξαγωγικό" χαρακτήρα και με τις δυνατότητες της παγκόσμιας διασύνδεσης πληροφορίας, τότε ξεφεύγουν απ'τα σύνορα αυτές οι σκέψεις...
    Καταγράφηκε

jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #252 στις: Πέμπτη, 4 Οκτ 2012, 10:43:44 »

> Καλά, για την αδειοδότηση δεν έχω λόγια! βλέπω και ξαναβλέπω τη σφραγιδούλα και δεν μπορώ να το πιστέψω! χαίρομαι σα παιδάκι!  να σημειωθεί οτι είναι παγκόσμια πρωτιά! ανάλογες πρωτιές χειρισμού πολίτικου UAV, για εμβελια LOS εχουν εκδώσει η Νεα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική.   Η ομάδα μας πήρε επίσημη άδεια για να καταγράψει δυο ελεγχόμενες κηνηγητικές περιοχές (χρωστάω βιντεο) και τα  μονοπάτια της Δεσκάτης που έγινε η Ιστορική Μάχη και φέτος κλείνει τα 100 χρόνια! Το σκάφος και ο πιλότος πέταξαν υποδειγματικά "AUTO!" πάνω σε βουνά και λαγκάδια καταγράφοντας κάθε γωνιά των ορεινών Γρεβενών!

> η εταιρία είναι η γνωστή locheed martin που έφτιαξε το stealth... απο τότε σχεδόν κάθε χρόνο νικάει τους διαγωνισμούς στο vegas..

> sto 17:20

Στα λοιπά νέα:

Σας ανακοινώνω ότι Ο Σκήπτρο  και εγώ ταξιδεύουμε Βαλτιμόρη το Μάρτιο, για το διεθνές συνέδριο χωρικών δεδομένων στη θεματολογία UAV  (ASPRS Annual conference), με το σκάφος που πετάει και μας δίνει γεωπονικές συμβουλές, φτιάχνει χάρτη και ελέγχει λιπασματοδιανομείς και άρδευση  ΑΥΤΟΜΑΤΑ! 

Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #253 στις: Παρασκευή, 5 Οκτ 2012, 09:07:58 »

Γεία σου βρέ Μητσάρα!

Καλημέρα σας και ευτυχώς και διαβάζουμε και κανένα χαρμόσυνο Νέο και ασπρίζει λίγο η μαύρη μας καρδιά.

> Για τις επιτυχίες της ομάδας σας, δέν χρωστάς απλά βίντεο, αλλά ένα thread ολόκληρο αφιερωμένο._ Κανόνισέ το, και σύντομα please... !

Ο Σκήπτρο και Εσύ στη Βαλτιμόρη? Στην πολιτεία του Maryland της Αμερικής? Σε Διεθνές συνέδριο για UAV? Τί λές ρέ φίλε... ?! ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ. Καλή σταδιοδρομία φιλαράκι.

Είναι πολύ σπουδαίο όταν ένα σχέδιο "ολοκληρώνεται" και άνθρωποι που αξίζουν βρίσκουν το δρόμο που τους αξίζει._
    Καταγράφηκε

jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #254 στις: Τρίτη, 9 Οκτ 2012, 11:30:35 »

Το βιντεάκι απο τα Ελ. κυν. περιοχή

Τα οn board πλάνα τραβήχτηκαν με το Bixler 2 και οι φωτογραφίες για το χάρτη με τον Σκήπτρο και τα δύο πλήρως εξοπλισμένα με τον τελευταίο Αrdupilot

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Νέα πλατφόρμα FPV/UAV από την Greekwings
    Μεταπήδηση σε: