Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.433 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 23:20:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 23:20:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vilisdev
    [Σήμερα στις 11:34]

από AKISSSS
    [Σήμερα στις 08:59]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:00]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309433
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 79
    Συνολικά: 81
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 19     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Νέα πλατφόρμα FPV/UAV από την Greekwings  (Αναγνώστηκε 54954 φορές)
    wizard
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

../../..

« Απάντηση #120 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 14:32:11 »

Λοιπόν δεν έχω ΙΔΕΑ, απο FPV πτήση, αλλα τα data μπορεί να σας χρησιμευσουν :

-Την πρώτη φορά που πέταξα με τον πομπό 5.8@200mw είχα την κεραία οριζόντια και (και οι δύο ραμπερ) και τροφοδοτούσα το πομπο απο την κύρια Lipo, είχα καθόλη την διάρκεια της δοκιμής 95-98% σήμα για εμβέλια μαξ 340μ που πέταγα κυκλικά.
    -Τη δευτερη και τρίτη φορά την είχα κάθετα και τροφοδοτούσα με μια 3ς Lipo 450mah, εκει δεν έβλεπα ΤΠΤ στα 10-20μ !!  
    ξ-αναδοκίμασα με μια μπαταρία 3ς 2200mah και πάλι οριζόντια, σε range test έφτασα 100μ στο έδαφος.  

Αφού κάλυψα κάθε ενδεχόμενο παρεμβολής έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
    -δε ξέρω γιατί αλλά θέλει πιο πολλά C ο πομπός (παρόλο που δεν καταναλώνει αντίστοιχα)
    - επειδή η ραμπερ στέλνουν το σήμα σαν κεράκι (φανταστείτε τη φλόγα σαν το σήμα, ενώ οι patch σαν φακό) οριζόντια λοιπόν "βλέπει" καλύτερα για μια συγκεκριμένη απόσταση, αλλά εάν περάσεις τη κορυφή της "φλόγας" χάνεις απότομα το σήμα, οπως λέει και ο wiz.

- Η άσχετη παρατήρηση της ημέρας- αρχίζω να γίνομαι και εγώ φαν του "μια μπαταρία για όλα" -είναι το setup που μου έχει προκαλέσει τα λιγότερα λάθη για fpv, πιλότους κλπ κλπ

όλα τα παραπάνω φυσικά λύνονται με μια clover στο σκάφος και diversity στο έδαφος

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πομπό μπορώ να σου πω με σιγουριά 2-3 πράγματα.
    οι πομποί ξεκινάνε από 12 volt και μπορεί να δεχτούν μέχρι και 18 !!!! http://www.bevrc.com/download/TS351.pdf όσο ανεβαίνει η τάση ανεβαίνει και η εκπομπή τους.
    450 μα είναι λίγα "γιαυτο" μπορεί να μην έβλεπες.
    πάρε μια patch κεραία να βρείς την υγεία σου ..η clv και στα 2 και τέλος για τις αποστάσεις που θέλεις
    Divercity ειναι υπερβολη για τοσα κοντο. πεταμενα χτηματα εκτος εαν φερει επιτελους o BEVRC

Και ναι βάλε μια batt δεν χρειάζεται δυο μονο προβλήματα έχεις
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #121 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 15:00:54 »

οι πομποί ξεκινάνε από 12 volt και μπορεί να δεχτούν μέχρι και 18 !!!! http://www.bevrc.com/download/TS351.pdf όσο ανεβαίνει η τάση ανεβαίνει και η εκπομπή τους.
    πάρε μια patch κεραία να βρείς την υγεία σου ..η clv και στα 2 και τέλος για τις αποστάσεις που θέλεις
    Divercity ειναι υπερβολη για τοσα κοντο. πεταμενα χτηματα εκτος εαν φερει επιτελους o BEVRC

Χαχαχαχαχ  RTFM που λέμε,  όντως το γράφει και στο μανουαλ,  ασχετα με το τι καταναλώνει σου λέει typical supply current 150mah έχει πίνακα  όμως  "απο -έως"  είσαι σωστός !!! . 
    Το diversity το θέλω για τα βουνα που περιπλέκεται η κατάσταση, νομίζω πως ο 5800 duo είναι μια χαρά για τα λεφτά του (δεν τον έχω το σκέφτομαι όμως), τις clover τις έφτιαξα μόνος μου, (μου έσπασε λίγο τα νέυρα η κόλληση, αλλα ο Στεφανος πρότεινε τρίψιμο του χαλκού με σβουράκι και έποιασε η κόληση καλήτερα).   όποτε σκεφτόμουν sto diversity την clover για γυρο μου και όταν φεύγει την patch. έτσι και αλλιώς οι νόμιμες επιχειρήσεις είναι έως το 1,5 χλμ μαξ. ελπίζω να είναι ένταξη. 
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #122 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 15:14:36 »

Χαχαχαχαχ  RTFM που λέμε,  όντως το γράφει και στο μανουαλ,  ασχετα με το τι καταναλώνει σου λέει typical supply current 150mah έχει πίνακα  όμως  "απο -έως"  είσαι σωστός !!! . 
    Το diversity το θέλω για τα βουνα που περιπλέκεται η κατάσταση, νομίζω πως ο 5800 duo είναι μια χαρά για τα λεφτά του (δεν τον έχω το σκέφτομαι όμως), τις clover τις έφτιαξα μόνος μου, (μου έσπασε λίγο τα νέυρα η κόλληση, αλλα ο Στεφανος πρότεινε τρίψιμο του χαλκού με σβουράκι και έποιασε η κόληση καλήτερα).   όποτε σκεφτόμουν sto diversity την clover για γυρο μου και όταν φεύγει την patch. έτσι και αλλιώς οι νόμιμες επιχειρήσεις είναι έως το 1,5 χλμ μαξ. ελπίζω να είναι ένταξη. 

ΜΗΝ πάρεις Duo προσωπικά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Στα ίδια παίρνεις ένα tracker και ξενοιάζεις.
    http://www.bevrc.com/easy-diversity-p-260.html
    Εάν μιλάς για 1.5 km πάει μονη της η cl

κοίτα εδώ
    http://www.youtube.com/watch?v=vwPw6qQO3YY&feature=player_embedded
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #123 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 21:04:50 »

Λοιπον wiz και υπολοιποι onboard-αδες εχω ενα σετακι fatshark στους 2.4 γιγακυκλους,πομπος στο μισο βατακι,εκτος του οτι γνωριζω οτι πεταω σε μια overcrowded συχνοτητα,τι εχεις να προτεινεις για μια ''γυρα'' μαξιμουμ 4-5 χλμ μηκος και αντιστοιχα κανα 300 μετρα υψος,cloverleaf η bluebeam σετακι?
    Κι αν τελικα θελησω να αλλαξω συχνοτητα να παω 1.2 η 5.8?
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #124 στις: Τετάρτη, 14 Μαρ 2012, 21:17:46 »

Λοιπον wiz και υπολοιποι onboard-αδες εχω ενα σετακι fatshark στους 2.4 γιγακυκλους,πομπος στο μισο βατακι,εκτος του οτι γνωριζω οτι πεταω σε μια overcrowded συχνοτητα,τι εχεις να προτεινεις για μια ''γυρα'' μαξιμουμ 4-5 χλμ μηκος και αντιστοιχα κανα 300 μετρα υψος,cloverleaf η bluebeam σετακι?
    Κι αν τελικα θελησω να αλλαξω συχνοτητα να παω 1.2 η 5.8?

προσωπικά θα έβαζα cl για τις αποστάσεις που λες και φυσικά όχι πτήση μαζί με άλλους.
    Μετά από πολλές προσωπικές δοκιμες η 1.2 μέσα στην αθηνα είναι άχρηστη. μονο κατά τύχη μπορείς να πετάξεις.  Sad
    Η 5.8 είναι λίγο πιο δύσκολη αλλα προσωπικά μιλάω πάντα πετάω παντού. ο εξοπλισμός μου είναι 5.8 200mW και patch 18 db που ζυγίσει 300gr
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #125 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2012, 15:24:43 »

Πώ, πώ, κανά δυό μέρες να καθυστερήσει να μπεί κανείς, γίνεται χαμός απο posts...  Cheesy

* Κάμερα... Οκ, ότι βλέπει ο φακός στο στέλνει σε video out, το παίρνεις και το στέλνεις στον πομπό 5,8... Ταυτόχρονα την έχεις προγραμματίσει να τραβάει και φωτογραφίες? Δλδ γράφει και φωτογραφίες σε κάρτα μνήμης, και ταυτόχρονα μπορεί να σου δίνει video?
    * Κεραία & Πολώση... λογικά απο ότι διαβάζω, δέν κάνει καλό στον πομπό video η πτώση τάσης, γι'αυτό ίσως και η μικρή μπαταρία δέν είναι καλή... Διαφωνώ όμως με το "μιά πηγή για όλα". Τελικά είχες την καλύτερη εμβέλεια με την κεραία rubber εδάφους Κατακόρυφη, ενώ την πομπού στο αεροπλάνο Οριζόντια?
    * ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι όλοι οι έλικες θέλουν ζύγισμα. Τους αναδιπλούμενους, ΜΑΖΙ με το Prop Adaptor που έχουν...
    * Βγάλανε νέο SkyWalker ή διάβασα λάθος?

> Για τους 5,8 συμφωνώ και 'γώ... είναι πιό "καθαρή" η περιοχή συχνοτήτων αυτή ακόμα και αξίζει να πειραματιζόμαστε εκεί... Για "γύρω-γύρω" πτήσεις σε μικρές αποστάσεις, ναί, CloverLeaf κεραίες απο ότι διαβάζω, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία...

Στις 7 του Απρίλη θα μιλήσουμε στα κινητά Δημήτρη...  Wink
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #126 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2012, 16:31:49 »

Eεεεμμμμ τι νομίζεις οτι καθόμαστε σε ησυχία???

* Σωστος, σχεδόν όλες οι compact  έχουν αυτη τη δυνατότητα, απλα οι canon μεσω του CKHD μπορείς να τους βάζεις scripts για το πώς θα τραβάνε ή να τις ελέγχεις απο το usb ή το δεκτη Τ/Κ
    * και εγώ διαφωνούσα μέχρι που συνηδητοποίησα, οτι το 90% του RCGROUPS, το 80% του DIYDRONES και 100% προσωπικά.. οταν έγινε λαλακία- έγινε απο τις διαφορετικές πηγές.   Σωστός και πάλι.
    * Ωραία! θα πρέπει λοιπόν να μάθω να τις ζυγίζω
    * καλά κατάλαβες... αλλα τους προλάβαμε  Grin Grin Grin Grin

περιμένω!!
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #127 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2012, 18:53:47 »

Απίστευτα μηχανήματα που υπάρχουν ρέ παιδί μου...

Στην Απάντηση #116, λές Δημήτρη ότι "χρησιμοποιώ το usb της για να της δίνω εντολές μεσώ του πιλότου".
    Εννοείς πως δίνεις εντολές εκείνη τη στιγμή (live) μέσω της ασύρματης σύνδεσης, ή πως έχεις προγραμματίσει απο κάτω τον πιλότο για συγκεκριμένη λειτουργία?
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #128 στις: Πέμπτη, 15 Μαρ 2012, 19:02:39 »

Απίστευτα μηχανήματα που υπάρχουν ρέ παιδί μου...

Στην Απάντηση #116, λές Δημήτρη ότι "χρησιμοποιώ το usb της για να της δίνω εντολές μεσώ του πιλότου".
    Εννοείς πως δίνεις εντολές εκείνη τη στιγμή (live) μέσω της ασύρματης σύνδεσης, ή πως έχεις προγραμματίσει απο κάτω τον πιλότο για συγκεκριμένη λειτουργία?

Κανονικοτατα μεσω δεκτη ειτε Χρησιμοποιοντας τις υπερυθρες της καμερας και τον δεκτη ειτε την θυρα usb..
    Καταγράφηκε
    fazerdreamer
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #129 στις: Παρασκευή, 16 Μαρ 2012, 08:52:37 »

Eεεεμμμμ τι νομίζεις οτι καθόμαστε σε ησυχία???

* Σωστος, σχεδόν όλες οι compact  έχουν αυτη τη δυνατότητα, απλα οι canon μεσω του CKHD μπορείς να τους βάζεις scripts για το πώς θα τραβάνε ή να τις ελέγχεις απο το usb ή το δεκτη Τ/Κ
    * και εγώ διαφωνούσα μέχρι που συνηδητοποίησα, οτι το 90% του RCGROUPS, το 80% του DIYDRONES και 100% προσωπικά.. οταν έγινε λαλακία- έγινε απο τις διαφορετικές πηγές.   Σωστός και πάλι.
    * Ωραία! θα πρέπει λοιπόν να μάθω να τις ζυγίζω
    * καλά κατάλαβες... αλλα τους προλάβαμε  Grin Grin Grin Grin

περιμένω!!
    Δημητρη οταν λες scripts εννοεις ετοιμα για την δικη σου?Υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργηθει αλγοριθμικα και καποιο για Nikon ας πουμε?
    Ερωτηση μαχαιρι(προσοχη απο που την πιανεις) Azn...αν επιτρεπει απαντηση ο τομεας της δουλειας σου..........χρησιμοποιεις digital image interpolation η κατι παρεμφερες?
    Καταγράφηκε

Η σιωπή είναι χρυσός...
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #130 στις: Παρασκευή, 16 Μαρ 2012, 11:14:48 »

Κανονικοτατα μεσω δεκτη ειτε Χρησιμοποιοντας τις υπερυθρες της καμερας και τον δεκτη ειτε την θυρα usb..

Δημητρη οταν λες scripts εννοεις ετοιμα για την δικη σου?Υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργηθει αλγοριθμικα και καποιο για Nikon ας πουμε?
    Ερωτηση μαχαιρι(προσοχη απο που την πιανεις) Azn...αν επιτρεπει απαντηση ο τομεας της δουλειας σου..........χρησιμοποιεις digital image interpolation η κατι παρεμφερες?

Mε τη σειρά:
    OΛΑ ξεκινούν απο ένα σπαστήρι που έχουν οι Canon (και ορισμένες Νικον, Στέφανε) που λέγετε chdk : http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK   με αυτό μπορείς να ξεκλειδώνεις κάποιες παραμέτρους της κάμερας (ταχύτητα κλείστρου, ΑF, ISO klp klp, προσβαση σε κρυφα μενου κ.α) να χρησιμοποιείς την θύρα USB και με το USB host του πιλότου να δίνεις έντολές Live απο την αμφίδρομη τηλεμετρία xbee, όπως κλικ, ζοομ, κλπ  ή ακόμα να γράφεις scripts για το πως τραβάει φωτογραφίες, για παράδειγμα οταν πατάς κλικ αντι να παίρνει μια φώτο, να παίρνει 5 φώτο στη σειρά/ δευτερόλεπτο, η μια με ISO 100 η δεύτερη με 200 και ταχύτητα κλείστρου 1/500 κλπ κλπ κλπ  Τα γράφεις μόνος τα σκριπτάκια. Στο λινκ παραπάνω φαίνονται αναλυτικά οι δυνατότητες για κάθε μοντέλο και ποιες άλλες κάμερες μπορούν να δουλέψουν.

για το live USB host χρησιμοποιώ αυτό: http://code.google.com/p/arducam-osd/

Στην ερώτηση σου Στεφανε τώρα:  Χωρική παρεμβολή στη δουλεια μου κάνουμε ΜΟΝΟ σε χωρικά δεδομένα όπως θερμοκρασία, ισουψείς, δρόμους κλπ κλπ. Απαγορεύεται να "προσθέσεις" - interpolate εστω και ένα pixel στο παραγόμενο χάρτη γιατί συνιστάτε αλλοίωση. Ο μόνος λόγος που κάνεις interpolate σε εμάς είναι για οπτικούς σκοπούς π.χ. να " γατζωσεις" μια αεροφώτο πάνω σε ισοϋψεις καμπύλες και να κάνεις τρισδιάστατη απεικόνιση εδάφους "τύπου"  google earth. Δεν ξέρω άμα σε κάλυψα??
    Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #131 στις: Παρασκευή, 16 Μαρ 2012, 12:35:10 »

Mε τη σειρά:
    OΛΑ ξεκινούν απο ένα σπαστήρι που έχουν οι Canon (και ορισμένες Νικον, Στέφανε) που λέγετε chdk : http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK   με αυτό μπορείς να ξεκλειδώνεις κάποιες παραμέτρους της κάμερας (ταχύτητα κλείστρου, ΑF, ISO klp klp, προσβαση σε κρυφα μενου κ.α) να χρησιμοποιείς την θύρα USB και με το USB host του πιλότου να δίνεις έντολές Live απο την αμφίδρομη τηλεμετρία xbee, όπως κλικ, ζοομ, κλπ  ή ακόμα να γράφεις scripts για το πως τραβάει φωτογραφίες, για παράδειγμα οταν πατάς κλικ αντι να παίρνει μια φώτο, να παίρνει 5 φώτο στη σειρά/ δευτερόλεπτο, η μια με ISO 100 η δεύτερη με 200 και ταχύτητα κλείστρου 1/500 κλπ κλπ κλπ  Τα γράφεις μόνος τα σκριπτάκια. Στο λινκ παραπάνω φαίνονται αναλυτικά οι δυνατότητες για κάθε μοντέλο και ποιες άλλες κάμερες μπορούν να δουλέψουν.

για το live USB host χρησιμοποιώ αυτό: http://code.google.com/p/arducam-osd/

Στην ερώτηση σου Στεφανε τώρα:  Χωρική παρεμβολή στη δουλεια μου κάνουμε ΜΟΝΟ σε χωρικά δεδομένα όπως θερμοκρασία, ισουψείς, δρόμους κλπ κλπ. Απαγορεύεται να "προσθέσεις" - interpolate εστω και ένα pixel στο παραγόμενο χάρτη γιατί συνιστάτε αλλοίωση. Ο μόνος λόγος που κάνεις interpolate σε εμάς είναι για οπτικούς σκοπούς π.χ. να " γατζωσεις" μια αεροφώτο πάνω σε ισοϋψεις καμπύλες και να κάνεις τρισδιάστατη απεικόνιση εδάφους "τύπου"  google earth. Δεν ξέρω άμα σε κάλυψα??

Ενδιαφέροντα πράγματα ... μήπως ξέρεις και για sony ? δεν έχω κοιτάξει το link...
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #132 στις: Παρασκευή, 16 Μαρ 2012, 14:02:24 »

Δυστηχώς Wiz η Sony υποστηρίζει μόνο video out παράλληλα, οχι όμως τα υπόλοιπα. ptt control έχουν σπασμένο έτοιμο, μόνο cannon nikon
    Καταγράφηκε
    jamesmagos
    Aeromodeller Hero Member

UcanDrone.com

« Απάντηση #133 στις: Δευτέρα, 19 Μαρ 2012, 13:00:11 »

Και μια πτησούλα απο τη κυριακή με λίγο παράξενο νοτιά, Στα αριστερά φαίνεται ο σταθμός εδάφους με την αμφίδρομη τηλεμετρία και δεξια η πτήση με όσο το δυνατό λιγότερο κόκκο για τους παραπονιάριδες χαχαχαχα  Grin Grin Grin

Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #134 στις: Δευτέρα, 19 Μαρ 2012, 19:21:56 »

Και μια πτησούλα απο τη κυριακή με λίγο παράξενο νοτιά, Στα αριστερά φαίνεται ο σταθμός εδάφους με την αμφίδρομη τηλεμετρία και δεξια η πτήση με όσο το δυνατό λιγότερο κόκκο για τους παραπονιάριδες χαχαχαχα  Grin Grin Grin

Μια ερώτηση... τα flight data τα έγραψες και μετά τα πέρασες στο πρόγραμμα η είναι την ώρα που πετάει?
    Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 19     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Νέα πλατφόρμα FPV/UAV από την Greekwings
    Μεταπήδηση σε: